Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (14 μέλη και 55 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Έχω κάτι κριτικές και ριβιουζ για απλήρωτο σεξ, αλλά δεν ξέρω που να της ποστάρω ρε γμτ. :headbang: :headbang:
Να σου στείλω τπτις με πμ?

Εγώ θέλω κριτικές για απλήρωτο σεξ... Από τις κριτικές πληρωμένου μάθαμε ότι είναι να μάθουμε. Άντε μήπως μάθουμε τίποτα καινούργιο αξιόλογο....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγώ θέλω κριτικές για απλήρωτο σεξ... Από τις κριτικές πληρωμένου μάθαμε ότι είναι να μάθουμε. Άντε μήπως μάθουμε τίποτα καινούργιο αξιόλογο....
αντε βρε θαλεια.. ανοιξε ενα θρεντ και βαλε και την πρωτη αναλογη κριτικη.

(δεν το λεω για πλακα, θα ειχε ενδιαφερον)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Όσο ζεις μαθαίνεις!!! Keep walking!!!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Οι ελληνες αντρες εχουν μαθει να πληρωνουν,νομιζουν ετσι πως κατι τους ανηκει.
Πιστευεις πως εχουν εμπειριες απο μη πληρωμενο sex?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Οι ελληνες αντρες εχουν μαθει να πληρωνουν,νομιζουν ετσι πως κατι τους ανηκει.
Πιστευεις πως εχουν εμπειριες απο μη πληρωμενο sex?
To επίπεδο ορισμένων κοριτσιών εδώ μέσα είναι πολύ χαμηλό για να ασχολείσαι μαζί τους. ;) ;) ;)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Αγαπητέ μοντ...

όπως είπε και ένας συμφορουμίτης χτες... Εδώ είναι αντρικό σάιτ. Επομένως ΠΟΙΑ είμαι εγώ να γράψω κριτική  :huh:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
To επίπεδο ορισμένων κοριτσιών εδώ μέσα είναι πολύ χαμηλό για να ασχολείσαι μαζί τους. ;) ;) ;)

Φανταζομαι δεν αναφερεσε στις παρουσες!
Γιατι αν ειναι πριν ποσταρουμε να λινκαρουμε πτυχια ,να μας το πειτε  ωστε να ξερουμε .

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φανταζομαι δεν αναφερεσε στις παρουσες!
Γιατι αν ειναι πριν ποσταρουμε να λινκαρουμε πτυχια ,να μας το πειτε  ωστε να ξερουμε .
Μόνο από τα πτυχία κρίνεται το επίπεδο ενός ανθρώπου; :think:
Τώρα δεν αναφερόμουν σε εσένα. Άλλη φορά μπορεί να αναφερθώ. :2funny: :2funny:
Ούτε στη μουνίτσα η οποία δίνει ρεσιτάλ σήμερα. :2funny: :2funny: :2funny:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
όχι βιντι...

εξαρτάται και από το τί πτυχίο, από που, πόσο μόχθησες για να το πάρεις...και πάνω απ'όλα τί έμαθες τελικά....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Aφού θέλετε κριτικές απλήρωτου σεξ επαναλαμβάνω μία δική μου:

Η τελευταία σχέση μου. Σεξ και πάθος τρελό. Η μόνη γυναίκα που με έκανε σχεδόν να κλαίω όταν έφτανα σε οργασμό (πριν κάνουμε έρωτα μου τόχε πει ότι έτσι αντιδρά η ίδια και εγώ την είχα κοροιδέψει. Μου φαινόταν μίζερο να κλαις στον οργασμό. Και όμως έτσι ακριβώς την έπαθα κι εγώ. Η πρώτη γυναίκα στη ζωή μου (δεν είμαι 20άρης) που με έφερε σε τέτοια κατάσταση, τόσο έντονα συναισθήματα μου βγάζει).

Αυτό το κομάτι άπιαστο. Το άλλο τώρα. Μυστηριωδώς όποτε βγαίναμε και ήταν να πληρώσω μου έδειχνε με τον τρόπο της ότι ήμουν υποχρεωμένος να πληρώσω εγώ. Δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση προς το πορτοφόλι της και έτσι - για να μη χαλάσω και τα μέλια που ζούσαμε - πλήρωνα πάντα εγώ.

Τελευταία φορά που βγήκαμε πριν λίγες μέρες πάμε εστιατόριο (πληρώνω εγώ), πάμε μπαράκι (πλήρωσα αρκετά μαμημένα κοσμοπόλιταν εγώ), πάμε μαμιστρώνα πλήρωσα εγώ. Προς τα ξημερώματα πήραμε ταξάκι να επιστρέψουμε (μένουμε σε διπλανές περιοχές, μακριά από το κέντρο). Κατέβηκα από το ταξί και της λέω: "μπορείς να πληρώσεις το ταξί;". Λες και της έβρισα τη μάνα της και τον πατέρα της. Άρχισε μία απίστευτη γκρίνια ότι δεν της τόχα πει από πριν κ.λ.π. Μου είχε πει πριν ότι είχε λεφτά μαζί της. Όταν της έκλεισα την πόρτα του ταξί με κοίταγε σαν να ήθελε να με σκοτώσει. Από τότε δεν με έχει πάρει καν τηλέφωνο. Να λοιπόν μία "μη πληρωμένη" (ή πληρωμένη;) σεξουαλική εμπειρία!  

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

τι να σου πω? δεν κρινω κανεναν αν δεν με προσβαλει.
Εκτος αν μου δωσει το δικαιωμα.
Συνηθως οταν τρωω φρουτα πχ.μπανανες προσεχω το περιβαλλον και δεν πεταω κατω τις μπανανοφλουδες.
Στον καθενα θα απαντησεις και αναλογα.
Το να προσπαθησω να αποδειξω τι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

αχ προς στιγμην αγχωθηκα.....χαχχαχαχαχααχχααχ

συμφωνω σε αυτο με τα πτυχια και τα επιπεδα.....νισαφι με τα διδακτορικα ολων πια......ειδαμε και το λακη το γλυκουλη που ειναι γιατρος και τον ανατολοαγαμητο που εχει διδακτορικο....

παλιε να ανοιξεις θρεντ...........αμαν πια ολα στις ελλεηνιδες τα βαζουμε :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εξάλλου υπάρχει και η γνωστή ρήση..."τα πανεπιστήμια δεν διαμορφώνουν προσωπικότητες αλλά ειδικότητες"

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
(...)
Αυτό το κομάτι άπιαστο. Το άλλο τώρα. Μυστηριωδώς όποτε βγαίναμε και ήταν να πληρώσω μου έδειχνε με τον τρόπο της ότι ήμουν υποχρεωμένο να πληρώσω εγώ. Δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση προς το πορτοφόλι της και έτσι - για να μη χαλάσω και τα μέλια που ζούσαμε - πλήρωνα πάντα εγώ.

Τελευταία φορά που βγήκαμε πριν λίγες μέρες πάμε εστιατόριο (πληρώνω εγώ), πάμε μπαράκι (πλήρωσα αρκετά μαμημένα κοσμοπόλιταν εγώ), πάμε μαμιστρώνα πλήρωσα εγώ. Προς τα ξημερώματα πήραμε ταξάκι να επιστρέψουμε (μένουμε σε διπλανές περιοχές, μακριά από το κέντρο). Κατέβηκα από το ταξί και της λέω: "μπορείς να πληρώσεις το ταξί". Λες και της έβρισα τη μάνα της και τον πατέρα της. Άρχισε μία απίστευτη γκρίνια ότι δεν της τόχα πει από πριν κ.λ.π. Μου είχε πει πριν ότι είχε λεφτά μαζί της. Όταν της έκλεισα την πόρτα του ταξί με κοίταγε σαν να ήθελε να με σκοτώσει. Από τότε δεν με έχει πάρει καν τηλέφωνο. Να λοιπόν μία "μη πληρωμένη" (ή πληρωμένη;) σεξουαλική εμπειρία!  
Πρώτον, αυτό αφορά κριτική κοινωνικής συμπεριφοράς και ελάχιστα για σεξ!
Το χειρότερο: δεν είναι απλήρωτο!!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μουνίτσα μου τι κάνεις?
καιρό είχαμε να τα πούμε...
ελπίζω να ήσουν φρόνιμη ;)

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Να δες τι λεει ο παλιος.οτι και καλα αφου βγηκε μαζι της ,την κερασε επρεπε να του κατσει ντε και καλα.
την περιπτωση του να βγει μια  κοπελα ,να διασκεδασει και να μην του κατσει ουτε την εχει φανταστει.
Αυτο ενουσα πριν πως ο ελληνας νομιζει πως τα παντα τα αγοραζει.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

Η τελευταία σχέση μου. Σεξ και πάθος τρελό. Η μόνη γυναίκα που με έκανε σχεδόν να κλαίω όταν έφτανα σε οργασμό (πριν κάνουμε έρωτα μου τόχε πει ότι έτσι αντιδρά η ίδια και εγώ την είχα κοροιδέψει. Μου φαινόταν μίζερο να κλαις στον οργασμό. Και όμως έτσι ακριβώς την έπαθα κι εγώ. Η πρώτη γυναίκα στη ζωή μου (δεν είμαι 20άρης) που με έφερε σε τέτοια κατάσταση, τόσο έντονα συναισθήματα μου βγάζει).

Αυτό το κομάτι άπιαστο. Το άλλο τώρα. Μυστηριωδώς όποτε βγαίναμε και ήταν να πληρώσω μου έδειχνε με τον τρόπο της ότι ήμουν υποχρεωμένο να πληρώσω εγώ. Δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση προς το πορτοφόλι της και έτσι - για να μη χαλάσω και τα μέλια που ζούσαμε - πλήρωνα πάντα εγώ.

Τελευταία φορά που βγήκαμε πριν λίγες μέρες πάμε εστιατόριο (πληρώνω εγώ), πάμε μπαράκι (πλήρωσα αρκετά μαμημένα κοσμοπόλιταν εγώ), πάμε μαμιστρώνα πλήρωσα εγώ. Προς τα ξημερώματα πήραμε ταξάκι να επιστρέψουμε (μένουμε σε διπλανές περιοχές, μακριά από το κέντρο). Κατέβηκα από το ταξί και της λέω: "μπορείς να πληρώσεις το ταξί;". Λες και της έβρισα τη μάνα της και τον πατέρα της. Άρχισε μία απίστευτη γκρίνια ότι δεν της τόχα πει από πριν κ.λ.π. Μου είχε πει πριν ότι είχε λεφτά μαζί της. Όταν της έκλεισα την πόρτα του ταξί με κοίταγε σαν να ήθελε να με σκοτώσει. Από τότε δεν με έχει πάρει καν τηλέφωνο. Να λοιπόν μία "μη πληρωμένη" (ή πληρωμένη;) σεξουαλική εμπειρία!  

Λές να το ανοίξω τελικά το θρεντ???  :think:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άνοιξε το Thaleia και θα βάλω τη δική μου εμπειρία "απλήρωτου" σεξ πάνω - πάνω...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Χασαμε και τον νοτ ,θα ειχε ενδιαφερον η κουβεντα!(αλλα δυστηχως μας αποχερετησε)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom