Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (12 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Να δες τι λεει ο παλιος.οτι και καλα αφου βγηκε μαζι της ,την κερασε επρεπε να του κατσει ντε και καλα.
την περιπτωση του να βγει μια  κοπελα ,να διασκεδασει και να μην του κατσει ουτε την εχει φανταστει.
Αυτο ενουσα πριν πως ο ελληνας νομιζει πως τα παντα τα αγοραζει.

Τι λες μωρή λωλή spy? Σεξ με τη συγκεκριμένη κοπέλα κάναμε σχεδόν από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Μετά παρατήρησα ότι είχε καβούρια το πορτοφολάκι της...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λές να το ανοίξω τελικά το θρεντ???  :think:

ανοιξε το λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
θα βαζουμε και προσωπικα στοιχεια οπως στις τανες

ονομα
διευθυνση
περιμετρος πεους
μηκος πεους
βαθμος ρομαντικοτητας
βαθμος αγριαδας
βαθμος διυσδεισης
και αλλα τετοια χαριτωμενα

Να δες τι λεει ο παλιος.οτι και καλα αφου βγηκε μαζι της ,την κερασε επρεπε να του κατσει ντε και καλα.
την περιπτωση του να βγει μια  κοπελα ,να διασκεδασει και να μην του κατσει ουτε την εχει φανταστει.
Αυτο ενουσα πριν πως ο ελληνας νομιζει πως τα παντα τα αγοραζει.

ενω εχεις δικιο σε γενικο πλαισιο......στο ειδικο πλαισιο........ηταν η γκομενα του ή κανω λαθος?????  (καλα οτι ηταν απαραδεκτη στο οικονομικο θεμα δεν το σχολιαζω καν)

μουνίτσα μου τι κάνεις?
καιρό είχαμε να τα πούμε...
ελπίζω να ήσουν φρόνιμη ;)

εδω....τρωω μερες απο τη ζωη μου........ειμαι ΠΑΝΤΑ φρονιμη......αφου δεν κανω τιποτα αλλο εκτος απο το σαιτ.....πως θα μπορουσα να μην ειμαι.......αφεντη του σπιτιου μου.......

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι λες μωρή λωλή spy? Σεξ με τη συγκεκριμένη κοπέλα κάναμε σχεδόν από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Μετά παρατήρησα ότι είχε καβούρια το πορτοφολάκι της...

το λωλη το προσπερναω στο ντουκου !!!
Ε πως να μην εχει αφου την απατας με τις απλες καθημερινες Ιταλιδες?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι γίνεται ρε Siegf; To χιούμορ σου το κλείδωσες στο ντουλάπι;  :grin: :grin: :grin: :grin:
Μπα, προσωπικά δεν θεωρω πως έχω ταλέντο στο χιουμορ (χωρίς πλακα).
Γιατί εσενά σου φάνηκε για ριβιου σεξουαλικής συνεύρεσης (το απλήρωτης άστο);
Αν ναι, πάσο.
μου το δάνεισε για λίγο αλλά του το επέστρεψα...
Αυτός έχει χιουμορ!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ειμαι ΠΑΝΤΑ φρονιμη......αφου δεν κανω τιποτα αλλο εκτος απο το σαιτ.....πως θα μπορουσα να μην ειμαι.......αφεντη του σπιτιου μου.......
πως ξέρεις να με τρελαίνεις...
γι αυτό και γω χαλί να γίνω... :-*

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
το λωλη το προσπερναω στο ντουκου !!!
Ε πως να μην εχει αφου την απατας με τις απλες καθημερινες Ιταλιδες?

Δεν παίζεστε ρε συ! Με το robertaki έπνιξα λίγο τον πόνο μου ΜETA που μου έκανε το σκηνικό η συγκεκριμένη κοπέλα. Μαζί της ήταν τέτοιο το σεξουαλικό πάθος που και η Σκλερανίκοβα και η Σίφερ να μου την έπεφταν δεν υπήρχε περίπτωση να τις κοτάξω καν...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
παιδιά το άνοιξα....

κριτικάρετέ μας ελεύθερα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν παίζεστε ρε συ! Με το robertaki έπνιξα λίγο τον πόνο μου ΜETA που μου έκανε το σκηνικό η συγκεκριμένη κοπέλα. Μαζί της ήταν τέτοιο το σεξουαλικό πάθος που και η Σκλερανίκοβα και η Σίφερ να μου την έπεφταν δεν υπήρχε περίπτωση να τις κοτάξω καν...

Αμ εμεις θαρρεις λιγους  markus  εχουμε στειλει?
Ειμαστε ελλεινηδαρες.
Δεν θελουμε μοντελους!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μπα, προσωπικά δεν θεωρω πως έχω ταλέντο στο χιουμορ (χωρίς πλακα).
Γιατί εσενά σου φάνηκε για ριβιου σεξουαλικής συνεύρεσης (το απλήρωτης άστο);
Τελικά δεν γράφεις εσύ. Εντάξει μου λύθηκε η απορία.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
έτσι μπράβο. Εσύ είσαι προκωμένο παιδί και θα πας μπροστά! :)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ σας και πραγματικα απορώ με το αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε..γιατί εμένα μου φαίνονται εντελώς παράλογα!Δε μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα μια και το προηγούμενο μήνυμά μου διαγράφηκε..Αποθεώνετε τις πουτάνες και βρίζετε τις ελληνίδες μόνο και μόνο επειδή δε σας κάθονται!Είναι δικαίωμα κάθε όμορφης ,έξυπνης ,μορφωμένης κοπέλας με κάποια οικονομική άνεση να ζητάει κάτι αντίστοιχο από το σύντροφό της.Δεν είναι υποχρεωμένη να κάθεται σε κάθε χλιμίτζουρα.Αυτό δε την κάνει ψωνισμένη ελλειηνίδα απλώς τη διαχωρίζει από την πουτάνα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.οι σήμερινές ελληνιδες δεν κοιτάνε την τσέπη τουλάχιστον όχι όσο προηγούμνες γενιες.Η μάνα η η γιαγιά σας ήταν πολύ πιο εξαρτημένες απο την τσέπη και κοιτούσαν να βρουν πλούσιο γαμπρο.τώρα αν εσεις θεωρείτε (γιατί το διαβασα εδωμέσα αυτο) ότι στο πρώτο ραντεβου κερνας 10 ποτα και μετά πας τη γκόμενα μπουζουκια για να σου κατσει ..είστε αξιοι της μοίρας σας..Ο καθάνας βρίσκει αυτό που του αξίζει.Αν προβάλλετε τα λεφτά σας και τη μπουζουκονοοτροπια σας τέτοιες γκόμενες θα βρίσκετε.Και θα συνεχίσετε να βρίζετε τις Ελληνίδες που είναι δημιούργημα δικό σας.

Και κάτι ακομα είστε εντελώς κακογουστοι,οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες!Το λένε παντού! Ακομα και μια μουναρα ρωσίδα έχει συνηθισμένη πατικωμένη φάτσα και ξεπλυμένα χαρακτηριστικά..Και δε σχολιάζω σε ομορφιά τις πουτάνες που αποθεώνετε.. :idiot:  εδώ σε ένα θέμα συζητούσατε να γαμίσετε μια τρελή με ξυρισμένο κεφάλι που τρυγιρίζει στην ομόνοια,και ποσα μπορεί να παιρνει..χμμμ τίποτα??

Άλλη μία, ψευτοσοβαρή, κομπλεξική ΕΛΕΗΝΙΔΑ. Έλεος πια!! ΑΠΑΓΟΡΕΨΤΕ τις.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ σας και πραγματικα απορώ με το αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε..γιατί εμένα μου φαίνονται εντελώς παράλογα!Δε μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα μια και το προηγούμενο μήνυμά μου διαγράφηκε..Αποθεώνετε τις πουτάνες και βρίζετε τις ελληνίδες μόνο και μόνο επειδή δε σας κάθονται!Είναι δικαίωμα κάθε όμορφης ,έξυπνης ,μορφωμένης κοπέλας με κάποια οικονομική άνεση να ζητάει κάτι αντίστοιχο από το σύντροφό της.Δεν είναι υποχρεωμένη να κάθεται σε κάθε χλιμίτζουρα.Αυτό δε την κάνει ψωνισμένη ελλειηνίδα απλώς τη διαχωρίζει από την πουτάνα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.οι σήμερινές ελληνιδες δεν κοιτάνε την τσέπη τουλάχιστον όχι όσο προηγούμνες γενιες.Η μάνα η η γιαγιά σας ήταν πολύ πιο εξαρτημένες απο την τσέπη και κοιτούσαν να βρουν πλούσιο γαμπρο.τώρα αν εσεις θεωρείτε (γιατί το διαβασα εδωμέσα αυτο) ότι στο πρώτο ραντεβου κερνας 10 ποτα και μετά πας τη γκόμενα μπουζουκια για να σου κατσει ..είστε αξιοι της μοίρας σας..Ο καθάνας βρίσκει αυτό που του αξίζει.Αν προβάλλετε τα λεφτά σας και τη μπουζουκονοοτροπια σας τέτοιες γκόμενες θα βρίσκετε.Και θα συνεχίσετε να βρίζετε τις Ελληνίδες που είναι δημιούργημα δικό σας.

Και κάτι ακομα είστε εντελώς κακογουστοι,οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες!Το λένε παντού! Ακομα και μια μουναρα ρωσίδα έχει συνηθισμένη πατικωμένη φάτσα και ξεπλυμένα χαρακτηριστικά..Και δε σχολιάζω σε ομορφιά τις πουτάνες που αποθεώνετε..  εδώ σε ένα θέμα συζητούσατε να γαμίσετε μια τρελή με ξυρισμένο κεφάλι που τρυγιρίζει στην ομόνοια,και ποσα μπορεί να παιρνει..χμμμ τίποτα??
Τι να κανουμε τωρα?
Οι Ρωσιδοπολωνοτσεχες ειναι μουναρες. Ειναι η απειλη σας.
Ειναι ο αντιστοιχος Αραπης με το γραμμμενο κορμι και τον τεραστιο π@&τσο που τοσα χρονια μας μοστραρετε για φαντασιωση.
Και πως το ειπες? ...Εσυ όμορφη ,έξυπνη ,μορφωμένη κοπέλα με κάποια οικονομική άνεση γιατι διαβαζεις τετοια αναρμοστα θρεντ πουτανολαγνειας και πορνοσαφαριου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom