Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ σας και πραγματικα απορώ με το αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε..γιατί εμένα μου φαίνονται εντελώς παράλογα!Δε μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα μια και το προηγούμενο μήνυμά μου διαγράφηκε..Αποθεώνετε τις πουτάνες και βρίζετε τις ελληνίδες μόνο και μόνο επειδή δε σας κάθονται!Είναι δικαίωμα κάθε όμορφης ,έξυπνης ,μορφωμένης κοπέλας με κάποια οικονομική άνεση να ζητάει κάτι αντίστοιχο από το σύντροφό της.Δεν είναι υποχρεωμένη να κάθεται σε κάθε χλιμίτζουρα.Αυτό δε την κάνει ψωνισμένη ελλειηνίδα απλώς τη διαχωρίζει από την πουτάνα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.οι σήμερινές ελληνιδες δεν κοιτάνε την τσέπη τουλάχιστον όχι όσο προηγούμνες γενιες.Η μάνα η η γιαγιά σας ήταν πολύ πιο εξαρτημένες απο την τσέπη και κοιτούσαν να βρουν πλούσιο γαμπρο.τώρα αν εσεις θεωρείτε (γιατί το διαβασα εδωμέσα αυτο) ότι στο πρώτο ραντεβου κερνας 10 ποτα και μετά πας τη γκόμενα μπουζουκια για να σου κατσει ..είστε αξιοι της μοίρας σας..Ο καθάνας βρίσκει αυτό που του αξίζει.Αν προβάλλετε τα λεφτά σας και τη μπουζουκονοοτροπια σας τέτοιες γκόμενες θα βρίσκετε.Και θα συνεχίσετε να βρίζετε τις Ελληνίδες που είναι δημιούργημα δικό σας.
Και κάτι ακομα είστε εντελώς κακογουστοι,οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες!Το λένε παντού! Ακομα και μια μουναρα ρωσίδα έχει συνηθισμένη πατικωμένη φάτσα και ξεπλυμένα χαρακτηριστικά..Και δε σχολιάζω σε ομορφιά τις πουτάνες που αποθεώνετε..
εδώ σε ένα θέμα συζητούσατε να γαμίσετε μια τρελή με ξυρισμένο κεφάλι που τρυγιρίζει στην ομόνοια,και ποσα μπορεί να παιρνει..χμμμ τίποτα??