Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (14 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
α ρε ewa sonet,το καλυτερο παιδι πηρες :cheesy:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Είναι δικαίωμα κάθε όμορφης ,έξυπνης ,μορφωμένης κοπέλας με κάποια οικονομική άνεση να ζητάει κάτι αντίστοιχο από το σύντροφό της.
Δε μου λες ροχαλα φτου, αντε και βρισκεις τον αντιστοιχο συντροφο σου. Εγω πιστευω οτι σε 3-4 χρονια το πολυ θα εχεις αρχισει να γυριζεις το βιολι . Θα 'περνας καποια φαση', θα 'θελεις να μεινεις λιγο μονη σου να σκεφτεις καποια πραματα', θα 'του αξιζει καποια καλυτερη'. Το μεγαλυτερο προβλημα με τις ελληνιδες εχω πια διαπιστωσει ειναι ενα. Ειναι εντελως αναξιοπιστες. Δεν μπορεις να τους εμπιστευτεις τιποτα .

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Άντε, ρε. Μιας και τοφερε η κουβέντα, πάρτε μερικά Πολωνάκια...

Συνημμένα

• Brinetka.jpg
    Brinetka.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 10
  • Monika.jpg
    Monika.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 11
  • Beatrice.jpg
    Beatrice.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Natalie.jpg
    Natalie.jpg
    19,2 KB · Εμφανίσεις: 13
  • Julezka.jpg
    Julezka.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 9

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αφιερωμενο [youtube=425,350]Cx7Dguax9GU&feature=related[/youtube]

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Αφιερωμενο [youtube=425,350]Cx7Dguax9GU&feature=related[/youtube]
Καλησπέρα φίλε μου! Ετσι μπράβο να το βάζεις να παίζει κάθε μέρα για να φεύγουν κάτι ενοχλητικές παρεμβολές που παρεισφρύουν στο forum μας! Δεν εννοώ για όλες...υπάρχουν και εξαιρέσεις!!!  :)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Καλά της τα είπες δικέ μου!Αν και αυτή είναι θηλυκό και δεν είναι καμία πούστρα.Τπαντων οι περισσότερες ελληνίδες η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουν να περάσουν καλά σεξουάλικα.Ψαχνουν να βρουν κάτι βαθύτερο ψυχικά με τον άλλον χωρίς πρώτα πρώτα να τον γνωρίσουν στη διασκέδαση,στο κρεβάτι κλπ!Είναι κυκλοθυμικές και που της χάνεις που τις βρίσκεις.Εχουν αρχίσει και ταράζονται γιατί είναι περισσότερες από εμάς...συν το ότι αρκετοί είναι οι πούστηδες στις μέρες μας και φοβούνται μην μείνουν στο ράφι!!!Και μόλις ΠΕΡΑΣΟΥΝ τα 35 και "μίλαει" η μητρότητα να αποκτήσουν παιδάκι τότε δεν έχουν πρόβλημα να πάνε με τον οποιοδήποτε...τότε δεν τους πειράζει!!!
Και μην μας κοροϊδεύετε επιτέλους κάποιες ότι για το πορτοφόλι πηγαίναν μόνο οι μανάδες σας.Οι περισσότερες ακόμα αυτές ακούτε!Και δεν βάζω ούτε εμάς απ' έξω...σχεδόν όλοι οι νέοι μαμόθρεφτα καταντήσαμε να ζούμε με τους γονείς μέχρι και 30 και 40 χρονών.Εχω φίλη ΟΜΟΡΦΗ που πάει με 13 χρόνια μεγαλύτερό της....για το γνωστό....το χρήμα!Πείτε μας τώρα ότι οι γέροι το κάνουν καλύτερα από έναν νέο 25,30 χρονών....... :2funny:
50373 (ΕΛΕΟΣ ανάποδα)

Επισκέπτης
Και μόλις ΠΕΡΑΣΟΥΝ τα 35 και "μίλαει" η μητρότητα να αποκτήσουν παιδάκι τότε δεν έχουν πρόβλημα να πάνε με τον οποιοδήποτε...τότε δεν τους πειράζει!!!

Ακόμη και κάτι πρώην μουνάρες , τις βλέπεις σε αυτή τη φάση να παρακαλάνε τελευταίους.
Θυμίζουν κάτι παλιά σπόρ , αυτοκίνητα , που μετά τη 10ετία σαπίζουν στις μάντρες , αζήτητα ...

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Ακόμη και κάτι πρώην μουνάρες , τις βλέπεις σε αυτή τη φάση να παρακαλάνε τελευταίους.
Θυμίζουν κάτι παλιά σπόρ , αυτοκίνητα , που μετά τη 10ετία σαπίζουν στις μάντρες , αζήτητα ...
Ετσι έτσι! Και μετά μας το παίζουν ηθικές και ότι δεν χαραμίζουν το κορμί τους για κάθε καραγκιόζη,χλεχλέ κλπ...
αλλά ύπο προϋποθέσεις(χρήμα,εξουσία,θέση) όλα τα κάνουν!Σωστά???

Roxala_ftou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά τι να πώ δε σας κατηγόρησα για τιποτα και βασικά απλώς απόρησα με αυτά που γράφετε. Συγνώμη αλλά δεν είμαι κομπλεξική ξέρεις γιατί?..γιατί δεν έχω λόγο. Ουτε νομίζω να το έπαιξα ψευτοηθική..Που το είδατε το ήθος ρε? απλώς λέω ότι υπάρχουν πανέμορφες μορφωμένες κ.τ.λ.ελληνίδες δεν είπα καν ότι είμαι μια απο αυτές.Μόνοι σας το υποθέσατε γιατί είστε σπίρτα. Ε και τι να σας πω εγώ 5 χρόνια είμαι με τον άντρα μου και δεν έχω σκεφτεί να το γυρίσω..ααα και πριν απο μένα ήταν με Τσέχα που του φέρθηκε όσο πιο σκατα γινοταν.

Ανοργασμικιά δεν νομίζω οτι είμαι,ευτυχώς ξέρει να με γαμάει καλά κι ο αντρας μου και έτσι δε χρειάζεται να με βγάλει ανοργασμικιά επειδη δε ξέρει που του πανε τα 4.
Τέλος..Είμαι πολύ μα πάρα πολύ πιο όμορφη από τα πολωνάκια που ανεβάσατε..

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Παιδιά τι να πώ δε σας κατηγόρησα για τιποτα και βασικά απλώς απόρησα με αυτά που γράφετε. Συγνώμη αλλά δεν είμαι κομπλεξική ξέρεις γιατί?..γιατί δεν έχω λόγο. Ουτε νομίζω να το έπαιξα ψευτοηθική..Που το είδατε το ήθος ρε? απλώς λέω ότι υπάρχουν πανέμορφες μορφωμένες κ.τ.λ.ελληνίδες δεν είπα καν ότι είμαι μια απο αυτές.Μόνοι σας το υποθέσατε γιατί είστε σπίρτα. Ε και τι να σας πω εγώ 5 χρόνια είμαι με τον άντρα μου και δεν έχω σκεφτεί να το γυρίσω..ααα και πριν απο μένα ήταν με Τσέχα που του φέρθηκε όσο πιο σκατα γινοταν.

Ανοργασμικιά δεν νομίζω οτι είμαι,ευτυχώς ξέρει να με γαμάει καλά κι ο αντρας μου και έτσι δε χρειάζεται να με βγάλει ανοργασμικιά επειδη δε ξέρει που του πανε τα 4.
Άμα είσαι τόσο τέλεια που περιγράφεις έχεις δει πολλές ελλεεινίδες έτσι?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

κατ'αρχήν τι να πεί κανείς για χρήστρια που έχει νίκ φτού ροχάλα. Το ξεπερνάμε αυτό.

Αν η πρώη του άντρα σου ήταν Ανατολική, το επίπεδό του δεν είναι και το υψηλώτερο. Πώς θα χαρακτήριζες εσύ μιά Ελληνίδα που τα έχει με, πχ, Βούλγαρο ή Αλβανό? Μάλλον δευτεράτζα.

Σε ενα έχεις δίκιο. Οτι αρκετοί, πίσω από ένα γυναικείο νίκ, φαντασιόνονται μουνάρες. Τραγικό λαθος μια και η στατιστική έδειξε ότι 80% είναι όχι απλά μπαζα αλλά και δύσμορφες.

Τελειώνοντας, αδιαφορούμε λήρως για το πώς σε γαμάει ο άντρας σου. Μας απασχολεί το πώς γαμάμε εμείς.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
κατ'αρχήν τι να πεί κανείς για χρήστρια που έχει νίκ φτού ροχάλα. Το ξεπερνάμε αυτό.

Αν η πρώη του άντρα σου ήταν Ανατολική, το επίπεδό του δεν είναι και το υψηλώτερο. Πώς θα χαρακτήριζες εσύ μιά Ελληνίδα που τα έχει με, πχ, Βούλγαρο ή Αλβανό? Μάλλον δευτεράτζα.

Σε ενα έχεις δίκιο. Οτι αρκετοί, πίσω από ένα γυναικείο νίκ, φαντασιόνονται μουνάρες. Τραγικό λαθος μια και η στατιστική έδειξε ότι 80% είναι όχι απλά μπαζα αλλά και δύσμορφες.

Τελειώνοντας, αδιαφορούμε λήρως για το πώς σε γαμάει ο άντρας σου. Μας απασχολεί το πώς γαμάμε εμείς.
συμφωνώ 100% με όσα λες εκτός από το ότι όσοι παντρεύονται ανατολική είναι δεύτεροι.
Έχεις υπόψιν σου το βιοτικό επίπεδο στη Μόσχα και στη Ρωσσία?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
συμφωνώ 100% με όσα λες εκτός από το ότι όσοι παντρεύονται ανατολική είναι δεύτεροι.
Έχεις υπόψιν σου το βιοτικό επίπεδο στη Μόσχα και στη Ρωσσία?

Ηθελα απλά να τονίσω την αντίθεση. Πώς χαρακτηρίζουν μία που παντρέυτηκε Αλβανο?

Σαφώς και μιά μέση Ρωσίδα, μορφωτικά και εμφανησιακά απέχει παραδάγκας από την αντίστοιχη μέση Ελληνίδα.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ηθελα απλά να τονίσω την αντίθεση. Πώς χαρακτηρίζουν μία που παντρέυτηκε Αλβανο?

Σαφώς και μιά μέση Ρωσίδα, μορφωτικά και εμφανησιακά απέχει παραδάγκας από την αντίστοιχη μέση Ελληνίδα.
σωστός κι ωραίος.

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πες μας ομως και για το δικο σου νικ που μας θυμιζει το softex.. :cheesy:

πες μας ομως πως θα χαρακτηριζες και εναν τυπο που ξημεροβραδιαζεται σε ενα σαιτ που λεγεται bourdela.com και προσπαθει να πεισει το ποσο ανωτερος ειναι απο τους υπολοιπους υποσκελιζοντας και προσβαλλοντας τους υπολοιπους?

πες μας ομως και για την αφεντια σου ποσο ομορφη ειναι να γελασουμε λιγο.. :2funny:

Μας απασχολεί το πώς γαμάμε εμείς.

εδω γελαμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μην βαζεις δυσκολα στον λεγκολας μαξιμεπατερ...

φυσαει κ το αγερι εκει ψηλα στον ουρανοξυστη που θα βρισκεται το γραφειο του.. κ καταλαβαινεις...

σοφτεξ... πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο εγω... :tooth:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πες μας ομως και για το δικο σου νικ που μας θυμιζει το softex.. :cheesy:

πες μας ομως πως θα χαρακτηριζες και εναν τυπο που ξημεροβραδιαζεται σε ενα σαιτ που λεγεται bourdela.com και προσπαθει να πεισει το ποσο ανωτερος ειναι απο τους υπολοιπους υποσκελιζοντας και προσβαλλοντας τους υπολοιπους?

πες μας ομως και για την αφεντια σου ποσο ομορφη ειναι να γελασουμε λιγο.. :2funny:

εδω γελαμε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1. Είσαι άντρας ή γυναίκα?
2. Αν έχεις πρόβλημα με αυτούς που μπαίνουν στο site εσύ γιατί μπαίνεις? (ότι ειρωνεύεσαι είναι φανερό από το softex)
3. Και βέβαια δεν μας νοιάζει πς μαμεί ο άντρας της αλλά πως μαμούμε εμείς.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
μην βαζεις δυσκολα στον λεγκολας μαξιμεπατερ...

φυσαει κ το αγερι εκει ψηλα στον ουρανοξυστη που θα βρισκεται το γραφειο του.. κ καταλαβαινεις...

σοφτεξ... πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο εγω... :tooth:
Tωρα τελευταια εισαι αρκετα μεσημεριανη. Εννοω μπαινεις μεσημερι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom