You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (14 μέλη και 45 επισκέπτες)
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δε μου λες ροχαλα φτου, αντε και βρισκεις τον αντιστοιχο συντροφο σου. Εγω πιστευω οτι σε 3-4 χρονια το πολυ θα εχεις αρχισει να γυριζεις το βιολι . Θα 'περνας καποια φαση', θα 'θελεις να μεινεις λιγο μονη σου να σκεφτεις καποια πραματα', θα 'του αξιζει καποια καλυτερη'. Το μεγαλυτερο προβλημα με τις ελληνιδες εχω πια διαπιστωσει ειναι ενα. Ειναι εντελως αναξιοπιστες. Δεν μπορεις να τους εμπιστευτεις τιποτα .Είναι δικαίωμα κάθε όμορφης ,έξυπνης ,μορφωμένης κοπέλας με κάποια οικονομική άνεση να ζητάει κάτι αντίστοιχο από το σύντροφό της.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Οταν με το καλο παρω την Εwa αυτες τισ θελω στη δεξιωση υπευθηνες κετερινγκΆντε, ρε. Μιας και τοφερε η κουβέντα, πάρτε μερικά Πολωνάκια...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα φίλε μου! Ετσι μπράβο να το βάζεις να παίζει κάθε μέρα για να φεύγουν κάτι ενοχλητικές παρεμβολές που παρεισφρύουν στο forum μας! Δεν εννοώ για όλες...υπάρχουν και εξαιρέσεις!!!Αφιερωμενο [youtube=425,350]Cx7Dguax9GU&feature=related[/youtube]
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Καλά της τα είπες δικέ μου!Αν και αυτή είναι θηλυκό και δεν είναι καμία πούστρα.Τπαντων οι περισσότερες ελληνίδες η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουν να περάσουν καλά σεξουάλικα.Ψαχνουν να βρουν κάτι βαθύτερο ψυχικά με τον άλλον χωρίς πρώτα πρώτα να τον γνωρίσουν στη διασκέδαση,στο κρεβάτι κλπ!Είναι κυκλοθυμικές και που της χάνεις που τις βρίσκεις.Εχουν αρχίσει και ταράζονται γιατί είναι περισσότερες από εμάς...συν το ότι αρκετοί είναι οι πούστηδες στις μέρες μας και φοβούνται μην μείνουν στο ράφι!!!Και μόλις ΠΕΡΑΣΟΥΝ τα 35 και "μίλαει" η μητρότητα να αποκτήσουν παιδάκι τότε δεν έχουν πρόβλημα να πάνε με τον οποιοδήποτε...τότε δεν τους πειράζει!!!
Και μην μας κοροϊδεύετε επιτέλους κάποιες ότι για το πορτοφόλι πηγαίναν μόνο οι μανάδες σας.Οι περισσότερες ακόμα αυτές ακούτε!Και δεν βάζω ούτε εμάς απ' έξω...σχεδόν όλοι οι νέοι μαμόθρεφτα καταντήσαμε να ζούμε με τους γονείς μέχρι και 30 και 40 χρονών.Εχω φίλη ΟΜΟΡΦΗ που πάει με 13 χρόνια μεγαλύτερό της....για το γνωστό....το χρήμα!Πείτε μας τώρα ότι οι γέροι το κάνουν καλύτερα από έναν νέο 25,30 χρονών.......
50373 (ΕΛΕΟΣ ανάποδα)
Και μην μας κοροϊδεύετε επιτέλους κάποιες ότι για το πορτοφόλι πηγαίναν μόνο οι μανάδες σας.Οι περισσότερες ακόμα αυτές ακούτε!Και δεν βάζω ούτε εμάς απ' έξω...σχεδόν όλοι οι νέοι μαμόθρεφτα καταντήσαμε να ζούμε με τους γονείς μέχρι και 30 και 40 χρονών.Εχω φίλη ΟΜΟΡΦΗ που πάει με 13 χρόνια μεγαλύτερό της....για το γνωστό....το χρήμα!Πείτε μας τώρα ότι οι γέροι το κάνουν καλύτερα από έναν νέο 25,30 χρονών.......
50373 (ΕΛΕΟΣ ανάποδα)
Επισκέπτης
Και μόλις ΠΕΡΑΣΟΥΝ τα 35 και "μίλαει" η μητρότητα να αποκτήσουν παιδάκι τότε δεν έχουν πρόβλημα να πάνε με τον οποιοδήποτε...τότε δεν τους πειράζει!!!
Ακόμη και κάτι πρώην μουνάρες , τις βλέπεις σε αυτή τη φάση να παρακαλάνε τελευταίους.
Θυμίζουν κάτι παλιά σπόρ , αυτοκίνητα , που μετά τη 10ετία σαπίζουν στις μάντρες , αζήτητα ...
NIGHTRIDER1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Ετσι έτσι! Και μετά μας το παίζουν ηθικές και ότι δεν χαραμίζουν το κορμί τους για κάθε καραγκιόζη,χλεχλέ κλπ...Ακόμη και κάτι πρώην μουνάρες , τις βλέπεις σε αυτή τη φάση να παρακαλάνε τελευταίους.
Θυμίζουν κάτι παλιά σπόρ , αυτοκίνητα , που μετά τη 10ετία σαπίζουν στις μάντρες , αζήτητα ...
αλλά ύπο προϋποθέσεις(χρήμα,εξουσία,θέση) όλα τα κάνουν!Σωστά???
Roxala_ftou
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά τι να πώ δε σας κατηγόρησα για τιποτα και βασικά απλώς απόρησα με αυτά που γράφετε. Συγνώμη αλλά δεν είμαι κομπλεξική ξέρεις γιατί?..γιατί δεν έχω λόγο. Ουτε νομίζω να το έπαιξα ψευτοηθική..Που το είδατε το ήθος ρε? απλώς λέω ότι υπάρχουν πανέμορφες μορφωμένες κ.τ.λ.ελληνίδες δεν είπα καν ότι είμαι μια απο αυτές.Μόνοι σας το υποθέσατε γιατί είστε σπίρτα. Ε και τι να σας πω εγώ 5 χρόνια είμαι με τον άντρα μου και δεν έχω σκεφτεί να το γυρίσω..ααα και πριν απο μένα ήταν με Τσέχα που του φέρθηκε όσο πιο σκατα γινοταν.
Ανοργασμικιά δεν νομίζω οτι είμαι,ευτυχώς ξέρει να με γαμάει καλά κι ο αντρας μου και έτσι δε χρειάζεται να με βγάλει ανοργασμικιά επειδη δε ξέρει που του πανε τα 4.
Τέλος..Είμαι πολύ μα πάρα πολύ πιο όμορφη από τα πολωνάκια που ανεβάσατε..
Ανοργασμικιά δεν νομίζω οτι είμαι,ευτυχώς ξέρει να με γαμάει καλά κι ο αντρας μου και έτσι δε χρειάζεται να με βγάλει ανοργασμικιά επειδη δε ξέρει που του πανε τα 4.
Μπράβο σου λοιπόν, να σε χαίρεται ο άντρας σου και τα παιδάκια που θα κάνετε ή έχετεΤέλος..Είμαι πολύ μα πάρα πολύ πιο όμορφη από τα πολωνάκια που ανεβάσατε..
Άμα είσαι τόσο τέλεια που περιγράφεις έχεις δει πολλές ελλεεινίδες έτσι?Παιδιά τι να πώ δε σας κατηγόρησα για τιποτα και βασικά απλώς απόρησα με αυτά που γράφετε. Συγνώμη αλλά δεν είμαι κομπλεξική ξέρεις γιατί?..γιατί δεν έχω λόγο. Ουτε νομίζω να το έπαιξα ψευτοηθική..Που το είδατε το ήθος ρε? απλώς λέω ότι υπάρχουν πανέμορφες μορφωμένες κ.τ.λ.ελληνίδες δεν είπα καν ότι είμαι μια απο αυτές.Μόνοι σας το υποθέσατε γιατί είστε σπίρτα. Ε και τι να σας πω εγώ 5 χρόνια είμαι με τον άντρα μου και δεν έχω σκεφτεί να το γυρίσω..ααα και πριν απο μένα ήταν με Τσέχα που του φέρθηκε όσο πιο σκατα γινοταν.
Παιδιά τι να πώ δε σας κατηγόρησα για τιποτα και βασικά απλώς απόρησα με αυτά που γράφετε. Συγνώμη αλλά δεν είμαι κομπλεξική ξέρεις γιατί?..γιατί δεν έχω λόγο. Ουτε νομίζω να το έπαιξα ψευτοηθική..Που το είδατε το ήθος ρε? απλώς λέω ότι υπάρχουν πανέμορφες μορφωμένες κ.τ.λ.ελληνίδες δεν είπα καν ότι είμαι μια απο αυτές.Μόνοι σας το υποθέσατε γιατί είστε σπίρτα. Ε και τι να σας πω εγώ 5 χρόνια είμαι με τον άντρα μου και δεν έχω σκεφτεί να το γυρίσω..ααα και πριν απο μένα ήταν με Τσέχα που του φέρθηκε όσο πιο σκατα γινοταν.
κατ'αρχήν τι να πεί κανείς για χρήστρια που έχει νίκ φτού ροχάλα. Το ξεπερνάμε αυτό.
Αν η πρώη του άντρα σου ήταν Ανατολική, το επίπεδό του δεν είναι και το υψηλώτερο. Πώς θα χαρακτήριζες εσύ μιά Ελληνίδα που τα έχει με, πχ, Βούλγαρο ή Αλβανό? Μάλλον δευτεράτζα.
Σε ενα έχεις δίκιο. Οτι αρκετοί, πίσω από ένα γυναικείο νίκ, φαντασιόνονται μουνάρες. Τραγικό λαθος μια και η στατιστική έδειξε ότι 80% είναι όχι απλά μπαζα αλλά και δύσμορφες.
Τελειώνοντας, αδιαφορούμε λήρως για το πώς σε γαμάει ο άντρας σου. Μας απασχολεί το πώς γαμάμε εμείς.
συμφωνώ 100% με όσα λες εκτός από το ότι όσοι παντρεύονται ανατολική είναι δεύτεροι.κατ'αρχήν τι να πεί κανείς για χρήστρια που έχει νίκ φτού ροχάλα. Το ξεπερνάμε αυτό.
Αν η πρώη του άντρα σου ήταν Ανατολική, το επίπεδό του δεν είναι και το υψηλώτερο. Πώς θα χαρακτήριζες εσύ μιά Ελληνίδα που τα έχει με, πχ, Βούλγαρο ή Αλβανό? Μάλλον δευτεράτζα.
Σε ενα έχεις δίκιο. Οτι αρκετοί, πίσω από ένα γυναικείο νίκ, φαντασιόνονται μουνάρες. Τραγικό λαθος μια και η στατιστική έδειξε ότι 80% είναι όχι απλά μπαζα αλλά και δύσμορφες.
Τελειώνοντας, αδιαφορούμε λήρως για το πώς σε γαμάει ο άντρας σου. Μας απασχολεί το πώς γαμάμε εμείς.
Έχεις υπόψιν σου το βιοτικό επίπεδο στη Μόσχα και στη Ρωσσία?
συμφωνώ 100% με όσα λες εκτός από το ότι όσοι παντρεύονται ανατολική είναι δεύτεροι.
Έχεις υπόψιν σου το βιοτικό επίπεδο στη Μόσχα και στη Ρωσσία?
Ηθελα απλά να τονίσω την αντίθεση. Πώς χαρακτηρίζουν μία που παντρέυτηκε Αλβανο?
Σαφώς και μιά μέση Ρωσίδα, μορφωτικά και εμφανησιακά απέχει παραδάγκας από την αντίστοιχη μέση Ελληνίδα.
σωστός κι ωραίος.Ηθελα απλά να τονίσω την αντίθεση. Πώς χαρακτηρίζουν μία που παντρέυτηκε Αλβανο?
Σαφώς και μιά μέση Ρωσίδα, μορφωτικά και εμφανησιακά απέχει παραδάγκας από την αντίστοιχη μέση Ελληνίδα.
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πες μας ομως και για το δικο σου νικ που μας θυμιζει το softex..κατ'αρχήν τι να πεί κανείς για χρήστρια που έχει νίκ φτού ροχάλα. Το ξεπερνάμε αυτό.
πες μας ομως πως θα χαρακτηριζες και εναν τυπο που ξημεροβραδιαζεται σε ενα σαιτ που λεγεται bourdela.com και προσπαθει να πεισει το ποσο ανωτερος ειναι απο τους υπολοιπους υποσκελιζοντας και προσβαλλοντας τους υπολοιπους?
πες μας ομως και για την αφεντια σου ποσο ομορφη ειναι να γελασουμε λιγο..
Μας απασχολεί το πώς γαμάμε εμείς.
εδω γελαμε..
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μην βαζεις δυσκολα στον λεγκολας μαξιμεπατερ...
φυσαει κ το αγερι εκει ψηλα στον ουρανοξυστη που θα βρισκεται το γραφειο του.. κ καταλαβαινεις...
σοφτεξ... πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο εγω...
φυσαει κ το αγερι εκει ψηλα στον ουρανοξυστη που θα βρισκεται το γραφειο του.. κ καταλαβαινεις...
1. Είσαι άντρας ή γυναίκα?πες μας ομως και για το δικο σου νικ που μας θυμιζει το softex..
πες μας ομως πως θα χαρακτηριζες και εναν τυπο που ξημεροβραδιαζεται σε ενα σαιτ που λεγεται bourdela.com και προσπαθει να πεισει το ποσο ανωτερος ειναι απο τους υπολοιπους υποσκελιζοντας και προσβαλλοντας τους υπολοιπους?
πες μας ομως και για την αφεντια σου ποσο ομορφη ειναι να γελασουμε λιγο..
εδω γελαμε..
2. Αν έχεις πρόβλημα με αυτούς που μπαίνουν στο site εσύ γιατί μπαίνεις? (ότι ειρωνεύεσαι είναι φανερό από το softex)
3. Και βέβαια δεν μας νοιάζει πς μαμεί ο άντρας της αλλά πως μαμούμε εμείς.
Tωρα τελευταια εισαι αρκετα μεσημεριανη. Εννοω μπαινεις μεσημεριμην βαζεις δυσκολα στον λεγκολας μαξιμεπατερ...