Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (10 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ωπα αδερφε.....
σταση να κατεβω......εδω ακριβως ειναι το θεμα και το ζουμι απο τοσες σελιδες ατερμονων συζητησεων....
φυσικα και κανεις δεν ειπε ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ....!!!!!
θα ελεγα μαλλον το ακριβως αντιθετο.....
το προβλημα εξ'ου και η ονομασια ''ελλεεινιδες'' ειναι οτι ενω ακριβως τους αρεσει το σεξ ειναι ''υποχρεωμενες'' λογω ανατροφης;,λογω ιδιοσυγκρασιας;,λογω οθωμανικων καταβολων;να συμπεριφερονται ωσαν το σεξ να ειναι κατι το οποιο μετα μανιας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ....
(...)
Ρε φίλε Χρηστίδη, τι να πω, εμένα δεν μου έχει τυχει αυτό...
Εν έτει 2008 ούτε το 10% των Ελληνίδων που τυχαίνει να γνωρίζω δεν προσποιείται πως δεν της αρέσει και δεν την απασχολεί το σεξ.
Ζούμε σε άλλη χώρα φαίνεται...
Που συχνάζεις βρε φίλε, απορώ ειλικρινά?
Πιστεύω πως μονο στη ΖΩΗ (ή πως τις λενε τεσπα αυτές τις μυστήριες θρησκευτικές οργανώσεις) ίσως ισχύει αυτό που περιγράφεις.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτά είναι για τα απομνημονεύματα:
[size=13pt]μορφοτιρια  βριστε μενανε οτι και να πιτε εχετε δικιο ,αφιστε τις ελεινιδεσ γιατι και μισ ελειδεσ ιμαστε και ελεινιδεσ μανεσ εχουμε
ολι η καρμιρια πανο μασ εχι πεσι[/size]
αμα ο αντρασ εχι πρεπι να πλιρονι,αμα δε εχι ασ πλιρονι το γινεκακι
ο αντρασ πρεπι να νε αρχοντασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλε ομος αμα δε ιπιρχαν τα σκατα θα χεσ πεθανι...
φιλε εγο μονο σοβαρο διαλογο κανο ,γιαφτο μιλα μαζι μου να με μορφοσις ,εχο αναγκι απο πολι σοβαροτιτα

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά εσύ στην καρακοσμαρα σου!!!Δεν έχεις τιποτα να κάνεις φαίνεται και όποτε σου' ρχεται πετάς διάφορες και καμία φορά ψιλοάσχετες με το θέμα  :jerking: :jerking: :jerking:
Πριν πιανεις το Βόθρο στο στόμα σου, καλά είναι να το πλένεις πρώτα φίλε μου!
Χωρίς λογοπαίγνιο.
Να ενημερώνεσαι πριν να πετάς  :jerking: :jerking:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
θα συμφωνήσω με Siegf..
vothros ftw!
ποιοτικά posts + ότι δείχνει άτομο με υψηλό βαθμό ευφυίας
τουλάχιστον δεν αναλώνεται στο να επαναλαμβάνει συνέχεια 2-3 ατάκες
π του αρέσουν,όπως κάνουν πολλοί εδώ μέσα..

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με άγνωστες-μη-συγγενείς γυναίκες ασχολούμαι μόνο όταν τις έχω δει με τα μάτια μου και μου αρέσουν , για να τις γαμήσω ή με γυναίκες-πελάτισσές μου , στις οποίες παρέχω τις υπηρεσίες μου έναντι αμοιβής.
Πω ρεεεε, πάω να ποστάρω στο θρεντ "Σε τι σας έχει ωφελήσει το site;"
Προβάρω το κείμενο (διορθώσεις δεκτές):

Το site με έχει οφελήσει πάρα πολύ διότι συνάντησα για πρώτη φορά στη ζωή μου άνδρα ο οποίος ασχολείται μόνο με γυναίκες που θέλει να γαμήσει ή που τον πληρώνουν.

Θυμάμαι μια φορά σε ζωολογικό κήπο είχα δει ένα πολύ σπάνιο λευκό λιοντάρι (έπασχε από αλβινισμό το κακόμοιρο).

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!
έλιωσα! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ελπιζω , το δυστυχο ζωο , να το ειδατε στον ζωολογικο κηπο του Πρατερ , και να μην το κουβαλουσαν , απο zoo σε zoo ! Aν και , κανονικα , στην εσωτερικη πλευρα του κλουβιου θα'πρεπε να'χει πινακιδα HOMO SAPIENS-SAPIENS (Sapiens ... pfff ...λεμε τωρα ) 

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Aν και , κανονικα , στην εσωτερικη πλευρα του κλουβιου θα'πρεπε να'χει πινακιδα HOMO SAPIENS-SAPIENS (Sapiens ... pfff ...λεμε τωρα ) 
Γεια σου ρε ΝΟΤ. Γι αυτό σε πάω φίλε μου!! :)
Ναι, συχνά σε ζωολογικούς κήπους αναρωτιέμαι ποιος είναι ο αξιοθέατος από τους δύο που μας χωρίζουν τα κάγκελα! :thumbsup:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γεια σου ρε ΝΟΤ. Γι αυτό σε πάω φίλε μου!! :)
Ναι, συχνά σε ζωολογικούς κήπους αναρωτιέμαι ποιος είναι ο αξιοθέατος από τους δύο που μας χωρίζουν τα κάγκελα! :thumbsup:

το ξερεις οτι εσυ και ο νοτ πρεπει να φυγετε απο το φορουμ????????? δεν προσφερετε τιποταααααααααα δε γραφετε μια κριτικη βρε αδερφε.....ενα μπουρδελακι? ενα στριπ? ενα σιτιτουρακι? κατι τελος παντων!!!! αχρηστοιιιιιιιιιιι :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έχω κάτι κριτικές και ριβιουζ για απλήρωτο σεξ, αλλά δεν ξέρω που να της ποστάρω ρε γμτ. :headbang: :headbang:
Να σου στείλω τπτις με πμ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Έχω κάτι κριτικές και ριβιουζ για απλήρωτο σεξ, αλλά δεν ξέρω που να της ποστάρω ρε γμτ. :headbang: :headbang:
Να σου στείλω τπτις με πμ?

σε μενα? και γω καμμενο χαρτι ειμαι ασε..........σε αυτους που θελουν να κουλαντρισουν το φορουμ να τα στειλεις να τα ποσταρουν πουθενα μπας και τη γλυτωσεις πουλακι μου........γιατι δε σε βλεπω καλα στο ξαναλεωωωωωωωωωωωωω :2funny:

πανε σε κανα μπουρδελακι ή σε κανα στριπ εστω να χεις να πεις πεντε πραματα εδω μεσα........

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αλλωστε οι αντρες ελληνες θεωρουνται ειδημονες ,σε καθε τι πληρωμενο !
σε αντιθετη περιπτωση λυθοβολουνται

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Αντιγραφω το παρακάτω απο

Δεν πιστευω οτιη ιστορια ειναι πραγματικη αλλα το βαζω ετσι για την συζήτηση

Επιχειρώ μεγάλη βουτιά σήμερα μάγκες στα κοινωνικά δρώμενα.
Όσοι δεν έχουν αναπνευστήρα και βατραχοπεδιλάκι , να μη το επιχειρήσουν μόνοι τους.
Βρισκόμουνα σήμερα το πρωί σε δικαστήριο στον Πειραιά και περίμενα να ρθει η σειρά μου.
Δικαζότανε πριν από εμένα, υπόθεση διαζυγίου.
Στο βήμα η πεθερά, καταλογίζει τα εξ αμάξης, σε έναν ταλαίπωρο 40άρη, που μία κοιτάει με απόγνωση τον άνδρα δικαστή και μία με έκδηλη απογοήτευση τον δικηγόρο του.
Η μαντάμ, ντυμένη και βαμμένη λες και βγήκε από πολιτιστικό δρώμενο του 25ου χλμ. Αθηνών-Λαμίας την έχει αράξει στην πρώτη σειρά και με ύφος "τώρα θα σου πιω το αίμα" ρίχνει θανατηφόρες ματιές στον κιτρινισμένο σύζυγό της.
-Ποιο ήταν το πρόβλημα στο γάμο? ρωτάει ο πρόεδρος την όλο ντέρτι, βαμμένη με οξυζενέ πεθερά του τύπου.
-Δεν μπορεί να προσφέρει στην κόρη μου, αυτά που πρέπει.
-Δηλαδή τι να της προσφέρει, ξαναρωτά ο πρόεδρας.
-Εμείς είχαμε την κόρη μας, με ταξίδια στο εξωτερικό, με τις εξόδους της, με τα επώνυμα ρούχα της και αυτός (γυρνάει και δείχνει τον εγκληματία με προτεταμένο τον δείκτη), την έχει κλείσει μέσα στο σπίτι και ζούνε σαν συνταξιούχοι.
-Εάν δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά του, τι να κάνει? ξαναρωτά ο πρόεδρος.
-Εάν δεν βγαίνει να πιάσει και δεύτερη δουλειά, να προσφέρει στη γυναίκα του όσα της πρέπουν, εμείς την είχαμε, με τα ταξίδια, με τα αυτοκίνητά της, με τα κοσμήματά της … και ξαναρίχνει το άσμα…
Όσο η γηραλέα ξανθιά καταιγίδα αγορεύει, κοιτάω τον τύπο, που πλέον έχει πάρει ύφος Marylinn Manson και στάνταρ εύχεται από μέσα του να βγουν έξω όλοι και να ξηγηθεί, όπως αυτός ξέρει, στην "μαμά" του, που συναγωνίζεται την Παπακώστα στα καλά της.
Να μη σας τα πολυλογώ, η γριά κατεβαίνει από το μπαλκόνι, ανεβαίνει ο πατέρας του εγκληματία, που απλά λέει, "αν δεν τα βρίσκουν τα παιδιά να χωρίσουν" και καταλογίζει ευθύνη στη νύφη του "που παρέσυρε το γιο του σε ένα σωρό περιττά έξοδα και τώρα είναι καταχρεωμένος".
Τι θέλει να πει λοιπόν ο ποιητής μάγκες.
Ό,τι τα πράγματα έχουν αλλάξει "φύρδην", που έλεγε και η αδερφή του Κωνσταντάρα στον "Στρίγκλο που έγινε αρνάκι".
Για να κρατήσει γυναίκα σήμερα ο νεοέλληνας δίπλα του, δεν χρειάζεται να την αγαπάει και πράσινα άλογα.
Αρκεί να της "προσφέρει ό,τι της πρέπει". Αυτοκίνητα, ταξιδάκια σε εξωτικά Μπαλιά, 3-4 ράφια της Donna Karran, καθ΄εκάστην εβδομάδα έξοδα σε μπουζουκλερί ή lounge restaurant Κηφισιάς και πάει λέγοντας.
Έτσι καταντήσανε μάγκες οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα.
Σχέσεις προσφοράς και ζήτησης.
Και ο "αίρων τας αμαρτίας" νεοέλληνας για να ικανοποιήσει την κάθε χαβούζα, πού περισσότερο μοιάζει για χρηματοπιστωτικός σύμβουλος παρά με γυναίκα, ή τραβιέται σε 5 δουλειές "για να ζήσει την οικογένεια"- είναι ψέμα για ζήσει τη γυναίκα είναι ο σωστός όρος-, ή καταντά θλιβερός κομπάρσος σε δικαστικές αίθουσες, όπου το εξαγριωμένο πλήθος ζητά την κεφαλή επί πίνακι, του "άχρηστου, εγωπαθή, αδιάφορου, δράκου του Σείχ Σου", άνδρα, που δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει τη θυρίδα, το κλειδί της οποίας έχει κρεμάσει η "αθώα, άσπιλη, παραμελημένη" νεοελληνίδα, πάνω στην κλειτορίδα της.
Και να μην ξεχνιόμαστε, ο τυπάκος τελικά θα την χωρίσει την "αδικημένη" αλλά τα φέσια που του έριξε ο θηλυκός Ροκφέλερ απ΄το Καματερό θα του μείνουν για να τη θυμάται…

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ετσι ειναι πεπε βρωμερο αξιολατρευτο κουναβι........πες ταααααααααααααααα

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Νίτσα, να του χαρίσεις την εικονίτσα για να έχει πιο όμορφο αβαταρι ο pepe.

URL]]

Roxala_ftou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ σας και πραγματικα απορώ με το αν πραγματικά πιστεύετε αυτά που γράφετε..γιατί εμένα μου φαίνονται εντελώς παράλογα!Δε μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα μια και το προηγούμενο μήνυμά μου διαγράφηκε..Αποθεώνετε τις πουτάνες και βρίζετε τις ελληνίδες μόνο και μόνο επειδή δε σας κάθονται!Είναι δικαίωμα κάθε όμορφης ,έξυπνης ,μορφωμένης κοπέλας με κάποια οικονομική άνεση να ζητάει κάτι αντίστοιχο από το σύντροφό της.Δεν είναι υποχρεωμένη να κάθεται σε κάθε χλιμίτζουρα.Αυτό δε την κάνει ψωνισμένη ελλειηνίδα απλώς τη διαχωρίζει από την πουτάνα που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.οι σήμερινές ελληνιδες δεν κοιτάνε την τσέπη τουλάχιστον όχι όσο προηγούμνες γενιες.Η μάνα η η γιαγιά σας ήταν πολύ πιο εξαρτημένες απο την τσέπη και κοιτούσαν να βρουν πλούσιο γαμπρο.τώρα αν εσεις θεωρείτε (γιατί το διαβασα εδωμέσα αυτο) ότι στο πρώτο ραντεβου κερνας 10 ποτα και μετά πας τη γκόμενα μπουζουκια για να σου κατσει ..είστε αξιοι της μοίρας σας..Ο καθάνας βρίσκει αυτό που του αξίζει.Αν προβάλλετε τα λεφτά σας και τη μπουζουκονοοτροπια σας τέτοιες γκόμενες θα βρίσκετε.Και θα συνεχίσετε να βρίζετε τις Ελληνίδες που είναι δημιούργημα δικό σας.

Και κάτι ακομα είστε εντελώς κακογουστοι,οι Ελληνίδες είναι πανέμορφες!Το λένε παντού! Ακομα και μια μουναρα ρωσίδα έχει συνηθισμένη πατικωμένη φάτσα και ξεπλυμένα χαρακτηριστικά..Και δε σχολιάζω σε ομορφιά τις πουτάνες που αποθεώνετε.. :idiot:  εδώ σε ένα θέμα συζητούσατε να γαμίσετε μια τρελή με ξυρισμένο κεφάλι που τρυγιρίζει στην ομόνοια,και ποσα μπορεί να παιρνει..χμμμ τίποτα??

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο πεπε παιζει να ειναι απο τα αγαπημενα μου καρτουν μαζι με τον ταζ και το κογιοτ........

giwrgos2006

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
2
Πόντοι
0
διάβασε το θέμα "τι χρώμα ράφι πρέπει να διαλέξουν οι σημερινές ελεεινίδες"...εμείς θα γαμάμε τις ρωσίδες  :dancing: κι εσύ κάτσε να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά  :headbang:...άντε γεια!!!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom