mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
και τα έξυπνα ρωσάκια προτιμούν "αντράκια"... ;)
σε αγαπω.........θες να τα φτιαξουμε?????
και τα έξυπνα ρωσάκια προτιμούν "αντράκια"... ;)
Γιατί, των "ιντερνετικών" η μπούτσα γέρνει προς τα πάνω;
Κοίτα να γαμιέσαι πρώτα καλά μωρέ αγκυλω-υποκριτικο-συντηροολέ Ελλεηνίδα και πρόσεξε μην τρως πολλές μπούτσες από τους δικούς σου (κλασική ψιλοαμάμητη Ελλεηνίδα με προδιαγραφές μπάζου - η ίδια το γράφει στην υπογραφή της - εγκλωβισμένη στην τσατσο-ρουφιανο-παρέα σου).
Τιποτα δεν είπε είναι καλό παιδάκι καλέ...καλα μην φανταστεις πως εβρισα.
Τιποτα δεν είπε είναι καλό παιδάκι καλέ...
Αλλά επειδή είμαι και dj αν της μυξα-ρω το κώλο με το μουνί(αν έχει)και της σερβίρω τα δισκάκια στο στόμα θα σου πω τότε ποιος είναι ο ανάγωγος να μάθει!!!
αμα ψανισ για δουλια σε χριαζομε!!!!!!!!!!!!!εσυ αερα το πληκτολογια αερα θα μου κανεις αλλα λεμε ...
λεω τον αλλο μηνα να παρω ενα κοπαδι προβατα
αμα ψανισ για δουλια σε χριαζομε!!!!!!!!!!!!!
ασε τα προβατα θα κανινιζις τις πισινεσ
κολιτι θα γινις με το γινεκακι μου ,με μενα καλιτερα οχι ζιλεβιΒοθρε ειπαμε εσυ εισαι κολλητος μου.μολις ξεμεινω απο δουλεια ,θα με προσλαβεις.
εσυ ασχολησε ανατολ,κανεις αλλος μονο και μονο γιατι ενα βραδυ σου εδωσε μετα απο συνενοηση φυσικα ο αλλος φωτος που φυσικα δεν ηταν δικες μου
Βοθρε ειπαμε εσυ εισαι κολλητος μου.μολις ξεμεινω απο δουλεια ,θα με προσλαβεις.
φιλε ομος αμα δε ιπιρχαν τα σκατα θα χεσ πεθανι...Τα ΣΚΑΤΑ στα ΣΚΑΤΑ...
ινε οποσ ολι η ελινεσ ιμαστε ξιπνιη καμακια και γαμιαδεσΑυτο το καθημερινων ρωσιδων ακουγεται τοσο ανεκδοτο οσο το ακομπλεξαριστες καθημερινες ιταλιδες του παλιου
ινε οποσ ολι η ελινεσ ιμαστε ξιπνιη καμακια και γαμιαδεσ
εγο πεντοσ δε ιμε οποτε σιγουρα δε ιμε ελινασ,θα ψαξο να βρο σε πιο τουκο αγα μιαζο πιο πολι γιατι ιμε και λιγο γιφτος καταγογικαφυσικα και εισαστε........
εγο πεντοσ δε ιμε οποτε σιγουρα δε ιμε ελινασ,θα ψαξο να βρο σε πιο τουκο αγα μιαζο πιο πολι γιατι ιμε και λιγο γιφτος καταγογικα
μι φοβασε και εμισ η μπαζι εχουμε ψιχι,ζουδικια βεβεα αλα αγαθι,ολο και καπια φιλοζοι σα το γινεκακι μου θα βρεθι και για σενανε(εσενα φιλοζοος)ουτε εγω ειμαι ελληνις.......αμα με δεις ειδικα.....χαχαχαχα
αμα με πετυχει ο λακης πουθενα μπορει να με καψει ζωντανη.....ή να με γδαρει......ο,τι του ερθει πιο ευκαιρο.....
Αυτο το καθημερινων ρωσιδων ακουγεται τοσο ανεκδοτο οσο το ακομπλεξαριστες καθημερινες ιταλιδες του παλιου
ουτε εγω ειμαι ελληνις.......αμα με δεις ειδικα.....χαχαχαχα
αμα με πετυχει ο λακης πουθενα μπορει να με καψει ζωντανη.....ή να με γδαρει......ο,τι του ερθει πιο ευκαιρο.....
κολιτε ξερι αν βγικανε τα πορτοκαλια στο αργοσ???Ναι φαιδρή πορτοκαλέα. Γιατί ΤΣΟΥΖΕΙ...
Τιποτα δεν είπε είναι καλό παιδάκι καλέ...
Αλλά επειδή είμαι και dj αν της μυξα-ρω το κώλο με το μουνί(αν έχει)και της σερβίρω τα δισκάκια στο στόμα θα σου πω τότε ποιος είναι ο ανάγωγος να μάθει!!!