Εγώ θέλω κριτικές για απλήρωτο σεξ... Από τις κριτικές πληρωμένου μάθαμε ότι είναι να μάθουμε. Άντε μήπως μάθουμε τίποτα καινούργιο αξιόλογο....
Aφού θέλετε κριτικές απλήρωτου σεξ επαναλαμβάνω μία δική μου:
Η τελευταία σχέση μου. Σεξ και πάθος τρελό. Η μόνη γυναίκα που με έκανε σχεδόν να κλαίω όταν έφτανα σε οργασμό (πριν κάνουμε έρωτα μου τόχε πει ότι έτσι αντιδρά η ίδια και εγώ την είχα κοροιδέψει. Μου φαινόταν μίζερο να κλαις στον οργασμό. Και όμως έτσι ακριβώς την έπαθα κι εγώ. Η πρώτη γυναίκα στη ζωή μου (δεν είμαι 20άρης) που με έφερε σε τέτοια κατάσταση, τόσο έντονα συναισθήματα μου βγάζει).
Αυτό το κομάτι άπιαστο. Το άλλο τώρα. Μυστηριωδώς όποτε βγαίναμε και ήταν να πληρώσω μου έδειχνε με τον τρόπο της ότι ήμουν υποχρεωμένος να πληρώσω εγώ. Δεν έκανε καμία απολύτως κίνηση προς το πορτοφόλι της και έτσι - για να μη χαλάσω και τα μέλια που ζούσαμε - πλήρωνα πάντα εγώ.
Τελευταία φορά που βγήκαμε πριν λίγες μέρες πάμε εστιατόριο (πληρώνω εγώ), πάμε μπαράκι (πλήρωσα αρκετά μαμημένα κοσμοπόλιταν εγώ), πάμε μαμιστρώνα πλήρωσα εγώ. Προς τα ξημερώματα πήραμε ταξάκι να επιστρέψουμε (μένουμε σε διπλανές περιοχές, μακριά από το κέντρο). Κατέβηκα από το ταξί και της λέω: "μπορείς να πληρώσεις το ταξί;". Λες και της έβρισα τη μάνα της και τον πατέρα της. Άρχισε μία απίστευτη γκρίνια ότι δεν της τόχα πει από πριν κ.λ.π. Μου είχε πει πριν ότι είχε λεφτά μαζί της. Όταν της έκλεισα την πόρτα του ταξί με κοίταγε σαν να ήθελε να με σκοτώσει. Από τότε δεν με έχει πάρει καν τηλέφωνο. Να λοιπόν μία "μη πληρωμένη" (ή πληρωμένη;) σεξουαλική εμπειρία!