Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Κάντε μια βόλτα τις καθημερινές κατά τις 10-11 το βράδυ σε καφέ-μπαράκια του Συντάγματος που συχνάζουν οι "καθώς πρέπει" καριερίστριες-μεγαλοκοπέλες (40+), και θα τις δείτε πώς ψάχνουν απεγνωσμένα για άντρα, έστω και για One-night Stand, μιάς και το βιολογικό τους ρολόι σε λίγο θα σταματήσει να χτυπάει...

τυπε πες μαγαζια

οπως κ για γκαζι κολωνακι  :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Εχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο σπόρ, γιατί εδώ και 5 χρόνια έχω μετακομίσει εκτός Αθήνας. Παλιά έπαιζε πολύ μπάλα στα Cotton Club, Κολοκοτρώνη 3 (μέσα στην στοά), καθώς και σε ένα που βρισκόταν σε μιά στοά, στην οδό Αμερικής, μεταξύ Πανεπιστημίου & Ακαδημίας και σε ένα προς Δεξαμενή μεριά, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Τα περισσότερα είναι κλασσικά bar-ποτάδικα. Το ιδανικό ντύσιμο είναι τουλάχιστον "επιμελώς ατιμέλητοι".  

Πιάστε θέση στην μπάρα, κατά προτίμηση στις άκρες ώστε να έχετε μεγάλο οπτικό πεδίο και καλή επιτυχία !!!

Αααα, πολύ παιχνίδι και με νεαρότερες ηλικίες (30-40) γίνεται και στην πλατεία Μαβίλη (Λώρας κλπ), αλλά πιό νωρίς, κατά τις 7 με 8 το απόγευμα, όταν σχολάνε οι "καριερίστριες".

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο σπόρ, γιατί εδώ και 3 χρόνια έχω μετακομίσει εκτός Αθήνας. Παλιά έπαιζε πολύ μπάλα στα Cotton Club, Κολοκοτρώνη 3 (μέσα στην στοά), καθώς και σε ένα που βρισκόταν σε μιά στοά, στην οδό Αμερικής, μεταξύ Πανεπιστημίου & Ακαδημίας και σε ένα προς Δεξαμενή μεριά, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Τα περισσότερα είναι κλασσικά bar-ποτάδικα. Το ιδανικό ντύσιμο είναι τουλάχιστον "επιμελώς ατιμέλητοι". 

Πιάστε θέση στην μπάρα, κατά προτίμηση στις άκρες ώστε να έχετε μεγάλο οπτικό πεδίο και καλή επιτυχία !!!

Αααα, πολύ παιχνίδι και με νεαρότερες ηλικίες (30-40) γίνεται και στην πλατεία Μαβίλη (Λώρας κλπ), αλλά πιό νωρίς, κατά τις 7 με 8 το απόγευμα, όταν σχολάνε οι "καριερίστριες".
:zombie: :zombie: :zombie: :happy: :happy: :happy:
φυγαμε τυπε...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.087
Πόντοι
10.686
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Κάντε μια βόλτα τις καθημερινές κατά τις 10-11 το βράδυ σε καφέ-μπαράκια του Συντάγματος που συχνάζουν οι "καθώς πρέπει" καριερίστριες-μεγαλοκοπέλες (40+), και θα τις δείτε πώς ψάχνουν απεγνωσμένα για άντρα, έστω και για One-night Stand, μιάς και το βιολογικό τους ρολόι σε λίγο θα σταματήσει να χτυπάει...
Ψιλοάσχετο με το θέμα,αλλά το βλέπω και στις milf πουτάνες σε σχέση με τις καινούργιες,που έχουνε φάει χιλιάδες πούτσες στην καριέρα τους και δεν τους λείπουν,ειδικά αν τους πέσει κανένας σχετικά εμφανίσιμος και σοβαρός πελάτης:λυσσάνε λες και είναι η τελευταία πούτσα που τρώνε στη ζωή τους!Φανταστείτε την ψυχική κατάσταση μιας γκόμενας που τείνει να βρεθεί στα αζήτητα εξαιτίας των λανθασμένων μαλακοεπιλογών στη ζωή της...

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
που εισαι τυπε?χωρα πολη?
πουθενα συγκεκριμενα τυπε. εχω δυο διαμερισματακια, ενα Aθηνα και ενα Βρυξελλες (οπου ειναι βασισμενη κ η επιχειρηση μου), και ταξιδευω συνεχεια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• nisteia.jpg
    nisteia.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 15

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε εκει θα γινει το στεκι τρολλαρισματος ολων των σκληρων χυστων του μπου   :grin:

ρε μαλακες στο ζοο μπηκα φετοσ ειχα να μπω 5 χρονια,παλια επαιζε παιχνιδι εκει 2007-2011

γενικα σαπιλα στα ντειτινγκ δν αξιζουν μια  :vomit: :vomit: :vomit:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε τις απαντησεις τις εχει ολες ο οδηγος χρησης της ελλεϊνιδας   :grin: :grin: :grin:

γιαυτο οι αλβανοι ειναι ζεν πρεμιε με τις ελλεηνιδες τυπε,εκπληρωνουν τον μαζοχισμο τους  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• news-menios-fourthiotis-big-brother.jpg
    news-menios-fourthiotis-big-brother.jpg
    25 KB · Εμφανίσεις: 18

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

που σαι τυπε μου!!  :rockon: :rockon: το σοφακι η την Λιλη τις φυστικωσες?  :2on1: :2on1: :2on1: :zfuck: :zfuck:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DSC_6181.JPG

εχω ατομα μεσα στον κυκλο τους μου ειπαν οτι κοιταζουν πολυ τον εσωτερικο κοσμο του αντρα αυτες

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

17ikzt1y3ku3kjpg.jpg

Επισκέπτης
Αμ και έξω τα ίδια δεν κάνουν; Χαριεντίζονται με τις υπόλοιπες ελλεεινίδες της παρέας(συμπληρώνουν πάντα έστω 5άδα για μπάσκετ), ψευδοτραγουδάνε τα μπαζοτράγουδα που ακούνε, δήθεν για να δείξουν ότι κάνουν κέφι και όταν πάει κανένας ψωλέμπορας να τις μιλήσει το παίζουν θιγμένες του στυλ "μα καλά, πώς τόλμησες και ήρθες να μου μιλήσεις, εσύ σε εμένα;" Και τον στέλνουν  αδιάβαστο , θυμάμαι χαρακτηριστική ατάκα από ελλεεινίδα, που τόλμησα να της πω "δε συγκράτησα το όνομά σου" (έχοντας γνωρίσει την υπόλοιπη ελλεεινιδοπαρέα της που φαινόταν πιο νορμάλ)  και μου απαντάει "είναι επειδή δε στο είπα"
Πήρα το σακάκι και έφυγα. Ένιωσα πολύ άσχημα. ΠΛέον έχω συνηθίσει στην ελλεεινιδοσυμπεριφορά. Κιέτσι είμαι προετοιμασμένος.

Πιτσιρικάς (<30), νὰ ὑποθέσω; :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αυτό που φαίνεται είναι;
Ελλεεινίδες μόνες, μόνες στο δρόμο, μόνες ή κατά τριάδες, δυάδες, κοπάδια ολόκληρα. Μόνες στα μπαρ, μόνες στα καφέ, πολλές μόνες. Περιμένουν φόρτωμα με το κλαρκ, περιμένουν χορηγό-ευεργέτη-πυρφόρο-καληνυχτάκια; Από επιλογή μόνες, έτυχε; Τί συμβαίνει τελικά;

Το νήμα είναι αφιερωμένο στον freddie krugger και  ευελπιστούμε να δώσει έστω μια σαφή  απάντηση στο θολό τοπίο που επικρατεί με τις ελλεεινίδες.(Ας αποστελέσει αντάξιο συνεχιστή του "τί τρέχει με αυτές τις ελλεεινίδες", ξεκινώντας όμως την ελλεεινιδοανάλυση από μια εντελώς διαφορετική βάση συζήτησης).

τυπε οι ελλεηνιδες ειναι η οι γυναικες του λαου  :2on1: :2on1: :pipa2: :zfuck: :zfuck: η για σοβαρη σχεση  :S :S :S

τωρα για τους πιρφορους νομιζω εχουν ξεφυγει  :S :S :S :S :S :S ενα φιλαρακι μου Βουλγαρος μου ειπε οτι ηταν Ελλαδα για μια δουλεια που συνεργαζοταν με Ελληνες και ηταν μια γκομενα Ελληνιδα που την φασωσε κ ηθελε να την γαμησει αλλα οι υπολοιποι γαμιαδες Ελληνες  :effemine: :effemine: :effemine: ( θα τον εδερναν , λεει του φανηκε παραξενο που δεν ηταν γκομενα κανενος,κανενας δεν την πηδουσε  :S) και εκανε πισω δεν την  :zfuck: :zfuck:

τα συμπερασματα δικα σας  :S :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αμ και έξω τα ίδια δεν κάνουν; Χαριεντίζονται με τις υπόλοιπες ελλεεινίδες της παρέας(συμπληρώνουν πάντα έστω 5άδα για μπάσκετ), ψευδοτραγουδάνε τα μπαζοτράγουδα που ακούνε, δήθεν για να δείξουν ότι κάνουν κέφι και όταν πάει κανένας ψωλέμπορας να τις μιλήσει το παίζουν θιγμένες του στυλ "μα καλά, πώς τόλμησες και ήρθες να μου μιλήσεις, εσύ σε εμένα;" Και τον στέλνουν  αδιάβαστο , θυμάμαι χαρακτηριστική ατάκα από ελλεεινίδα, που τόλμησα να της πω "δε συγκράτησα το όνομά σου" (έχοντας γνωρίσει την υπόλοιπη ελλεεινιδοπαρέα της που φαινόταν πιο νορμάλ)  και μου απαντάει "είναι επειδή δε στο είπα"
Πήρα το σακάκι και έφυγα. Ένιωσα πολύ άσχημα. ΠΛέον έχω συνηθίσει στην ελλεεινιδοσυμπεριφορά. Κιέτσι είμαι προετοιμασμένος.

afoy καταβαθος εισαι ευαισθητος πιρφορος  :effemine: :effemine: :gay: :gay:

giphy.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom