Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (13 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
τυπε οι ελλεηνιδες ειναι η οι γυναικες του λαου  :2on1: :2on1: :pipa2: :zfuck: :zfuck: η για σοβαρη σχεση  :S :S :S

τωρα για τους πιρφορους νομιζω εχουν ξεφυγει  :S :S :S :S :S :S ενα φιλαρακι μου Βουλγαρος μου ειπε οτι ηταν Ελλαδα για μια δουλεια που συνεργαζοταν με Ελληνες και ηταν μια γκομενα Ελληνιδα που την φασωσε κ ηθελε να την γαμησει αλλα οι υπολοιποι γαμιαδες Ελληνες  :effemine: :effemine: :effemine: ( θα τον εδερναν , λεει του φανηκε παραξενο που δεν ηταν γκομενα κανενος,κανενας δεν την πηδουσε  :S) και εκανε πισω δεν την  :zfuck: :zfuck:

τα συμπερασματα δικα σας  :S :S :S :S

καταλαβε τον κινδυνο  ο βουλγαρος τυπε   :S :S :S

Συνημμένα

• Biohazard symbol.png
    Biohazard symbol.png
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 17

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
γιατι αξιζουν στην πραγματικοτητα τυπε;   :S :S :S

εξαρταται,απο νετ συνηθως μετριες ειχε ,οι πιο ωραιες απο εξω μονο

δεν ασχολουμε με νετ τ τελευταιο καιρο, τσαμπα χρονος

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
εξαρταται,απο νετ συνηθως μετριες ειχε ,οι πιο ωραιες απο εξω μονο

δεν ασχολουμε με νετ τ τελευταιο καιρο, τσαμπα χρονος

παλι καλα που δεν επεσες στον λεγκολα τυπε  :S :gay:

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ποσες εχεις γαμησει? (εκτος απο πουτανες κ βιζιτες  βεβαια εκει δεν θυμομαστε  :grin:)
Κώστα, δε μπορώ να πω το νούμερο γιατί κωλώνω, όμως θα σου πω το άλλο, ότι δηλαδή αυτές που έχω γλεντήσει(και όχι απλώς γαμήσει) μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού απρόσεκτου χειριστή πρέσσας.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
Κώστα, δε μπορώ να πω το νούμερο γιατί κωλώνω, όμως θα σου πω το άλλο, ότι δηλαδή αυτές που έχω γλεντήσει(και όχι απλώς γαμήσει) μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού απρόσεκτου χειριστή πρέσσας.

τοτε εισαι τυχερος τυπε  :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

εξαδακτυλος εισαι τυπε?  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
καταλαβε τον κινδυνο  ο βουλγαρος τυπε   :S :S :S

τυπε θα την καρφωνε,η αλλη γουσταρε ,αλλα αυτος  φοβηθηκε τους πυρφοροφυλακες (5 ατομα ηταν λεει)  :S :S :S :S :S

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
τυπε επρεπε να της πεις της ελλεϊνιδας και να μου το'λεγες το  ονομα σου παλι δεν θα το συγκρατουσα   :grin: :grin: :grin:
θα της απαξιωνες πολυ ασχημα   :S :S :S
Δύσκολα τύπε, γιατί εγώ προηγουμένως έκανα σα μαλάκας να μάθω το όνομά της οπότε δε μπορούσα μετά να βγώ και λάδι... Θυμάμαι μάλιστα ότι ενώ εγώ έφευγα, ερχόταν ένας ψωλέμπορας να της μιλήσει, να κάνει κονέ για έναν άλλο φίλο του, τότε τους ζήλεψα, τώρα; Τους λυπάμαι...Έχει χρόνια βέβαια, καμιά 6-7, το σκηνικό είχε λάβει χώρα στο κοράλ, στη Θεσσαλονίκη, για όσους γνωρίζουν.
Όταν έφευγα λοιπόν είπα από μέσα μου "να πάει να γαμηθεί" και  επειδή ήταν αληθινή η ευχή μπορεί και να έπιασε για εκείνο το βράδυ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δύσκολα τύπε, γιατί εγώ προηγουμένως έκανα σα μαλάκας να μάθω το όνομά της οπότε δε μπορούσα μετά να βγώ και λάδι... Θυμάμαι μάλιστα ότι ενώ εγώ έφευγα, ερχόταν ένας ψωλέμπορας να της μιλήσει, να κάνει κονέ για έναν άλλο φίλο του, τότε τους ζήλεψα, τώρα; Τους λυπάμαι...Έχει χρόνια βέβαια, καμιά 6-7, το σκηνικό είχε λάβει χώρα στο κοράλ, στη Θεσσαλονίκη, για όσους γνωρίζουν.
Όταν έφευγα λοιπόν είπα από μέσα μου "να πάει να γαμηθεί" και  επειδή ήταν αληθινή η ευχή μπορεί και να έπιασε για εκείνο το βράδυ.

τυπε ομως παραδεξου οτι πηγες σπιτι σου κ εκλαψες σαν μαλακας που το αλλο το τσογλανι γαμουσε αυτην που εσυ ελιωνες και
καιγοσουν 

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
τυπε θα την καρφωνε,η αλλη γουσταρε ,αλλα αυτος  φοβηθηκε τους πυρφοροφυλακες (5 ατομα ηταν λεει)  :S :S :S :S :S

μπορει η ελλεϊνιδα να ηθελε να τον απαξιωσει και τον βουλγαρο τυπε   :S
να λεει στις αλλες ελλεϊνιδες οτι εχει δημιουργησει διεθνεις πιρφορους   :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
να λεει στις αλλες ελλεϊνιδες οτι εχει δημιουργησει διεθνεις πιρφορους   :S :S :S

τυπε δεν ειναι πιρφοροι οι περισσοτεροι βαλκανιοι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τυπε εσυ ποσες χυλοπιτες εχεις φαει? θυμασαι?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

URL]]

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ομως παραδεξου οτι πηγες σπιτι σου κ εκλαψες σαν μαλακας που το αλλο το τσογλανι γαμουσε αυτην που εσυ ελιωνες και
καιγοσουν 

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ δε μέπιανε ο ύπνος,ήμουν βέβαια χαρούμενος γιατί είχα βρει το θάρρος να πιάσω κουβέντα σε ομάδα καταστροφών αποτελούμενη από ελλεεινίδες και  όταν γύρισα σπίτι,έλειπαν και οι δικοί μου, είχα βάλει στο πισί τσόντες, στην τηλεόραση τα 090 και στο ντι βι ντι της άλλης τηλεόρασης  μια άλλη τσόντα και ήμουν μέχρι το πρωί στο self-service.Ανέκαθεν δεν έπινα, δεν κάπνιζα(ούτε και τώρα) οπότε εκτονωνόμουν αλλίως.

Συνημμένα

• WMD-300x295.jpg
    WMD-300x295.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 19

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
τυπε εσυ ποσες χυλοπιτες εχεις φαει? θυμασαι?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.infinity.boutique/wp-content/uploads/2014/09/infinity_logo_300.png[/img[/URL]]
[/quote]

τυπε εγω ειμαι ομορφοπαιδο δεν τρωω χυλοπιτες   ;D ;D ;D

Συνημμένα

• popping out eyes.png
    popping out eyes.png
    88,3 KB · Εμφανίσεις: 34

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom