Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (13 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007
Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
afoy καταβαθος εισαι ευαισθητος πιρφορος  :effemine: :effemine: :gay: :gay:

giphy.gif
Ναι, έχω υπάρξει και κατά βάθος ψάχνω  την επόμενη που θα με κάνει να μετατραπώ ξανά σε ευεργέτη και να αναγραφεί το όνομά μου σε τιμητική πλακέτα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
τυπε οι ελλεηνιδες ειναι η οι γυναικες του λαου  :2on1: :2on1: :pipa2: :zfuck: :zfuck: η για σοβαρη σχεση  :S :S :S

τωρα για τους πιρφορους νομιζω εχουν ξεφυγει  :S :S :S :S :S :S ενα φιλαρακι μου Βουλγαρος μου ειπε οτι ηταν Ελλαδα για μια δουλεια που συνεργαζοταν με Ελληνες και ηταν μια γκομενα Ελληνιδα που την φασωσε κ ηθελε να την γαμησει αλλα οι υπολοιποι γαμιαδες Ελληνες  :effemine: :effemine: :effemine: ( θα τον εδερναν , λεει του φανηκε παραξενο που δεν ηταν γκομενα κανενος,κανενας δεν την πηδουσε  :S) και εκανε πισω δεν την  :zfuck: :zfuck:

τα συμπερασματα δικα σας  :S :S :S :S
Δηλαδή οι άλλοι τί ρόλο βαρούσαν; Του μουνοφρουρού-καληνυχτάκια;
Και αυτό το φέσιμπουκ έχει γλεντήσει όλες τις καταδρομικές ρε πούστη μου, πάω γνωρίζω την άλλη την ελλεεινίδα, προς το τέλος της λέω θέλεις να ανταλλάξουμε τηλέφωνα να κανονίσουμε ξανά ; Και η άλλη λέει" φέισμπουκ δεν έχεις;" και λέω "έχω τηλέφωνο", το φέσιμπουκ είναι για να αφιερώνεις τραγουδάκια και άλλες τέτοιες πυρφοριάσεις, το πολύ πολύ να την πας μέχρι τα γκούντυς για κανένα τζούνιορ.
Τώρα άμα τόχει ο άλλος/άλλη για επαγγελματικούς λόγους εντάξει, χρησιμεύει, αλλά ποτέ μη λες ποτέ, κάποιοι ψωλέμπορες έχουν γλεντήσει και μέσω φέσιμπουκ, απλά ελπίζω να είναι ψωλέμπορες και όχι φιδέμπορες...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Δηλαδή οι άλλοι τί ρόλο βαρούσαν; Του μουνοφρουρού-καληνυχτάκια;
Και αυτό το φέσιμπουκ έχει γλεντήσει όλες τις καταδρομικές ρε πούστη μου, πάω γνωρίζω την άλλη την ελλεεινίδα, προς το τέλος της λέω θέλεις να ανταλλάξουμε τηλέφωνα να κανονίσουμε ξανά ; Και η άλλη λέει" φέισμπουκ δεν έχεις;" και λέω "έχω τηλέφωνο", το φέσιμπουκ είναι για να αφιερώνεις τραγουδάκια και άλλες τέτοιες πυρφοριάσεις, το πολύ πολύ να την πας μέχρι τα γκούντυς για κανένα τζούνιορ.
Τώρα άμα τόχει ο άλλος/άλλη για επαγγελματικούς λόγους εντάξει, χρησιμεύει, αλλά ποτέ μη λες ποτέ, κάποιοι ψωλέμπορες έχουν γλεντήσει και μέσω φέσιμπουκ, απλά ελπίζω να είναι ψωλέμπορες και όχι φιδέμπορες...

ακριβως αυτον το ρολο μουνοφρουρος-καληνυχτακιας  :S :S :S :S  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

φβ ολοι εχουν ρε τυπε ειναι σοσιαλ τσεκ.αν δεν θελεις να δωσεις πες την ειχα αλλα το χω κλεισει μπορει να το ανοιξω,και δωστης το κινητο σου στο χερι της κ πες γραψε τον αριθμο σου  :grin: :grin:.Νομος  :grin: :grin: :grin: ,  οχι να ανταλαξουμε αριθμους
κ αλλα τετοια  :effemine: :effemine:

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ακριβως αυτον το ρολο μουνοφρουρος-καληνυχτακιας  :S :S :S :S  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

φβ ολοι εχουν ρε τυπε ειναι σοσιαλ τσεκ.αν δεν θελεις να δωσεις πες την ειχα αλλα το χω κλεισει μπορει να το ανοιξω,και δωστης το κινητο σου στο χερι της κ πες γραψε τον αριθμο σου  :grin: :grin:.Νομος  :grin: :grin: :grin: ,  οχι να ανταλαξουμε αριθμους
κ αλλα τετοια  :effemine: :effemine:
Τόχω δοκιμάσει και αυτό, να γράψει η άλλη δηλαδή τον αριθμό της στο κινητό μου, επειδή δήθεν δεν είχε μονάδες, έχω δοκιμάσει όλες τις πονηρές και φλώρικες και μπρουτάλ μεθόδους, άμα η άλλη όμως δεν είναι διατεθειμένη να κάνει όντως κάτι  και απλά "ελλεεινίζει" , δεν έχει πάντα  αποτέλεσμα.

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Γιαυτό λέω "ελλεεινίδες μόνες ψάχνουν", αυτή είναι η ουσία της συζήτησης.

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει να γαμας ομως

Πρέπει να ξέρω ότι η άλλη όντως θέλει να γλεντήσει, αν απλά θέλει να γαμηθεί, να γονιμοποιηθεί τότε απλά θα τα πάρει στα χέρια.
Θέλω να θέλει να γλεντήσει  , μόνο έτσι φτιάχνομαι. Άμα δω κανένα έπιπλο του leroy merlin("χύσε να τελειώνουμε") ξενερώνω και δε μπορώ κιεγώ να το απολάυσω.Γιαυτό διαχωρίζω το γαμήσι απτό γλέντι.

"Και πάνω που τη γαμούσα, την τραβάω έναν πούτσο και τη λέω άντε και γαμήσου"

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τόχω δοκιμάσει και αυτό, να γράψει η άλλη δηλαδή τον αριθμό της στο κινητό μου, επειδή δήθεν δεν είχε μονάδες, έχω δοκιμάσει όλες τις πονηρές και φλώρικες και μπρουτάλ μεθόδους, άμα η άλλη όμως δεν είναι διατεθειμένη να κάνει όντως κάτι  και απλά "ελλεεινίζει" , δεν έχει πάντα  αποτέλεσμα.

ποσες εχεις γαμησει? (εκτος απο πουτανες κ βιζιτες  βεβαια εκει δεν θυμομαστε  :grin:)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
Αμ και έξω τα ίδια δεν κάνουν; Χαριεντίζονται με τις υπόλοιπες ελλεεινίδες της παρέας(συμπληρώνουν πάντα έστω 5άδα για μπάσκετ), ψευδοτραγουδάνε τα μπαζοτράγουδα που ακούνε, δήθεν για να δείξουν ότι κάνουν κέφι και όταν πάει κανένας ψωλέμπορας να τις μιλήσει το παίζουν θιγμένες του στυλ "μα καλά, πώς τόλμησες και ήρθες να μου μιλήσεις, εσύ σε εμένα;" Και τον στέλνουν  αδιάβαστο , θυμάμαι χαρακτηριστική ατάκα από ελλεεινίδα, που τόλμησα να της πω "δε συγκράτησα το όνομά σου" (έχοντας γνωρίσει την υπόλοιπη ελλεεινιδοπαρέα της που φαινόταν πιο νορμάλ)  και μου απαντάει "είναι επειδή δε στο είπα"
Πήρα το σακάκι και έφυγα. Ένιωσα πολύ άσχημα. ΠΛέον έχω συνηθίσει στην ελλεεινιδοσυμπεριφορά. Κιέτσι είμαι προετοιμασμένος.

τυπε επρεπε να της πεις της ελλεϊνιδας και να μου το'λεγες το  ονομα σου παλι δεν θα το συγκρατουσα  :grin: :grin: :grin:
θα της απαξιωνες πολυ ασχημα  :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
ρε μαλακες στο ζοο μπηκα φετοσ ειχα να μπω 5 χρονια,παλια επαιζε παιχνιδι εκει 2007-2011

γενικα σαπιλα στα ντειτινγκ δν αξιζουν μια  :vomit: :vomit: :vomit:

γιατι αξιζουν στην πραγματικοτητα τυπε;  :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
σιγα μην ασχοληθει ο jigsaw με τις ελλεϊνιδες τυπε   :S :S :S
ο χασαπης της γειτονιας και πολυ τους πεφτει   :grin: :grin: :grin:

τυπε οι ελλεηνιδες θα πεθαιναν στην πρωτη δοκιμασια του Jigsaw  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
τυπε οι ελλεηνιδες θα πεθαιναν στην πρωτη δοκιμασια του Jigsaw  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τυπε για να σου βαλει δοκιμασια ο jigsaw πρεπει να εχεις μυαλο  :grin:
εσυ πιστευεις οτι υπαρχει καμια ελλεϊνιδα με μυαλο;  :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυπε για να σου βαλει δοκιμασια ο jigsaw πρεπει να εχεις μυαλο   :grin:
εσυ πιστευεις οτι υπαρχει καμια ελλεϊνιδα με μυαλο;  :S :S :S

type εσυ μας ειχες πει οτι εχουν 2 γραμμαρια μυαλο περυσι  :grin: :grin: :grin: :grin:

λες με τα καπιταλ κοντρολ να εξαερωθηκαν κ αυτα τα 2 ?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom