Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τι μου θυμισες....
ειμαι γενικα ψιλοφορτωμενος γιατι εχω χαθει ψαχνοντας μια οδο, σταματαω να ρωτησω, ευγενικα παντα, μια που περπατουσε στο δρομο, και η αντιδραση της ηταν οτι αφου ακουσε την ερωτηση να συνεχισει να περπαταει αδιαφορη χωρις να μου πει απολυτως τιποτα.....ε εκει εξεραγην και αρχισα τα καντιλια...εγω ειχα χαθει και η μαλακο νομιζε οτι της κανω καμακι.....

μαγκιορε ηξερα μια στο γυμνασιο που την ειχαν βιασει στο δρομο οταν ηταν μικρη κ τα κλασσικα κολπα να πλησιασουν  ειναι να ρωτανε δρομο η να ζητανε τσιγαρο η φωτια

:)

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
μαγκιορε ηξερα μια στο γυμνασιο που την ειχαν βιασει στο δρομο οταν ηταν μικρη κ τα κλασσικα κολπα να πλησιασουν  ειναι να ρωτανε δρομο η να ζητανε τσιγαρο η φωτια

και καλα ειχε χαθει :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
:rolleyes: δοπα
α και πανω που θα σου λεγα γιατι δεν μου μιλας και μ απαξιωνεις σαν ελεεινιδα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366

ε νταξ μπορουσε να πει απλα οχι δεν γνωριζω....αυτη δεν εφυγε με υφος φοβισμενο αλλα απαξιωσης (to klasiko to eleeinidiko) ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τι μου θυμισες....
ειμαι γενικα ψιλοφορτωμενος γιατι εχω χαθει ψαχνοντας μια οδο, σταματαω να ρωτησω, ευγενικα παντα, μια που περπατουσε στο δρομο, και η αντιδραση της ηταν οτι αφου ακουσε την ερωτηση να συνεχισει να περπαταει αδιαφορη χωρις να μου πει απολυτως τιποτα.....ε εκει εξεραγην και αρχισα τα καντιλια...εγω ειχα χαθει και η μαλακο νομιζε οτι της κανω καμακι.....
ρε τυπε που να ξερει η ετσι οτι δεν  εχεις ναβι??
ολοι στην Ελλαδα εχουν ναβι,κ το βαζουν για να πανε σπιτι περιπτερο ,με επιλογη ,"πιο συντομη διαδρομη"!! :helpplea:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
ρε τυπε που να ξερει η ετσι οτι δεν  εχεις ναβι??
ολοι στην Ελλαδα εχουν ναβι,κ το βαζουν για να πανε σπιτι περιπτερο ,με επιλογη ,"πιο συντομη διαδρομη"!! :helpplea:
αντε με την καργιολα...

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
ειδες ο νωντας με τα λεφτα απο το εξωτερικο που τα χαλαει σε γλυφοκωλια με βιζιτες
Να'ναι καλα οι ελλεεινιδες που εδειξαν τα προσοντα τους οσο μπορουσα ακομα να φυγω εξωτερικο.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
ολες αυτες οταν πατανε τα 40 τοτε ψιλοαρχιζουν να βαζουν μυαλο αλλα ειναι ηδη αργα για αυτες...
στη καλυτερη βρισκουν κανα μαλακα να παντρευτουν και παλευουν να κανουν παιδι με εξωσωματικη το οποιο βγαινει αυτιστικο ..
και ολα αυτα ..γιατι ;;;
επειδη θελανε ελευθερια στα 30 ... μη χεσω ... και καριερα.. :uglystupid:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Κάντε μια βόλτα τις καθημερινές κατά τις 10-11 το βράδυ σε καφέ-μπαράκια του Συντάγματος που συχνάζουν οι "καθώς πρέπει" καριερίστριες-μεγαλοκοπέλες (40+), και θα τις δείτε πώς ψάχνουν απεγνωσμένα για άντρα, έστω και για One-night Stand, μιάς και το βιολογικό τους ρολόι σε λίγο θα σταματήσει να χτυπάει...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Κάντε μια βόλτα τις καθημερινές κατά τις 10-11 το βράδυ σε καφέ-μπαράκια του Συντάγματος που συχνάζουν οι "καθώς πρέπει" καριερίστριες-μεγαλοκοπέλες (40+), και θα τις δείτε πώς ψάχνουν απεγνωσμένα για άντρα, έστω και για One-night Stand, μιάς και το βιολογικό τους ρολόι σε λίγο θα σταματήσει να χτυπάει...

που τυπε??? :erection:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom