dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Κυριως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
δλδ?
Κυριως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
τι μου θυμισες....
ειμαι γενικα ψιλοφορτωμενος γιατι εχω χαθει ψαχνοντας μια οδο, σταματαω να ρωτησω, ευγενικα παντα, μια που περπατουσε στο δρομο, και η αντιδραση της ηταν οτι αφου ακουσε την ερωτηση να συνεχισει να περπαταει αδιαφορη χωρις να μου πει απολυτως τιποτα.....ε εκει εξεραγην και αρχισα τα καντιλια...εγω ειχα χαθει και η μαλακο νομιζε οτι της κανω καμακι.....
μαγκιορε ηξερα μια στο γυμνασιο που την ειχαν βιασει στο δρομο οταν ηταν μικρη κ τα κλασσικα κολπα να πλησιασουν ειναι να ρωτανε δρομο η να ζητανε τσιγαρο η φωτια
ε νταξ μπορουσε να πει απλα οχι δεν γνωριζω....αυτη δεν εφυγε με υφος φοβισμενο αλλα απαξιωσης (to klasiko to eleeinidiko) ;)μαγκιορε ηξερα μια στο γυμνασιο που την ειχαν βιασει στο δρομο οταν ηταν μικρη κ τα κλασσικα κολπα να πλησιασουν ειναι να ρωτανε δρομο η να ζητανε τσιγαρο η φωτια
ε νταξ μπορουσε να πει απλα οχι δεν γνωριζω....αυτη δεν εφυγε με υφος φοβισμενο αλλα απαξιωσης (to klasiko to eleeinidiko) ;)
ante vreισως κρυβει τον φοβο της με μασκα ;)
Δε μιλαω με ελληνιδες εκτος αν ειναι απολυτως απαραιτητο τυπε. Μου γυρνανε τ'αντερα. Comprende?
ρε τυπε που να ξερει η ετσι οτι δεν εχεις ναβι??τι μου θυμισες....
ειμαι γενικα ψιλοφορτωμενος γιατι εχω χαθει ψαχνοντας μια οδο, σταματαω να ρωτησω, ευγενικα παντα, μια που περπατουσε στο δρομο, και η αντιδραση της ηταν οτι αφου ακουσε την ερωτηση να συνεχισει να περπαταει αδιαφορη χωρις να μου πει απολυτως τιποτα.....ε εκει εξεραγην και αρχισα τα καντιλια...εγω ειχα χαθει και η μαλακο νομιζε οτι της κανω καμακι.....
Δε μιλαω με ελληνιδες εκτος αν ειναι απολυτως απαραιτητο τυπε. Μου γυρνανε τ'αντερα. Comprende?
ante vre
αντε με την καργιολα...ρε τυπε που να ξερει η ετσι οτι δεν εχεις ναβι??
ολοι στην Ελλαδα εχουν ναβι,κ το βαζουν για να πανε σπιτι περιπτερο ,με επιλογη ,"πιο συντομη διαδρομη"!!
τινους εισι συgiati de mu milas?
ετσι ειναι αυτα boyειδες ο νωντας με τα λεφτα απο το εξωτερικο που τα χαλαει σε γλυφοκωλια με βιζιτες
Να'ναι καλα οι ελλεεινιδες που εδειξαν τα προσοντα τους οσο μπορουσα ακομα να φυγω εξωτερικο.ειδες ο νωντας με τα λεφτα απο το εξωτερικο που τα χαλαει σε γλυφοκωλια με βιζιτες
που εισαι τυπε?χωρα πολη?Να'ναι καλα οι ελλεεινιδες που εδειξαν τα προσοντα τους οσο μπορουσα ακομα να φυγω εξωτερικο.
ολες αυτες οταν πατανε τα 40 τοτε ψιλοαρχιζουν να βαζουν μυαλο αλλα ειναι ηδη αργα για αυτες...
στη καλυτερη βρισκουν κανα μαλακα να παντρευτουν και παλευουν να κανουν παιδι με εξωσωματικη το οποιο βγαινει αυτιστικο ..
και ολα αυτα ..γιατι ;;;
επειδη θελανε ελευθερια στα 30 ... μη χεσω ... και καριερα..
που τυπε???Κάντε μια βόλτα τις καθημερινές κατά τις 10-11 το βράδυ σε καφέ-μπαράκια του Συντάγματος που συχνάζουν οι "καθώς πρέπει" καριερίστριες-μεγαλοκοπέλες (40+), και θα τις δείτε πώς ψάχνουν απεγνωσμένα για άντρα, έστω και για One-night Stand, μιάς και το βιολογικό τους ρολόι σε λίγο θα σταματήσει να χτυπάει...