Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ολες αυτες οταν πατανε τα 40 τοτε ψιλοαρχιζουν να βαζουν μυαλο αλλα ειναι ηδη αργα για αυτες...
στη καλυτερη βρισκουν κανα μαλακα να παντρευτουν και παλευουν να κανουν παιδι με εξωσωματικη το οποιο βγαινει αυτιστικο ..
και ολα αυτα ..γιατι ;;;
επειδη θελανε ελευθερια στα 30 ... μη χεσω ... και καριερα.. :uglystupid:

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
σημερα στο κεντρο, παρεα 8 κοριτσακια απο 17-22 το πολυ οι 3-4 καλες να κοιταζουν σαν ξερολουκουμα οτι αντροπαρεα κυκλοφορει εκει κ να κοιτανε φωτο στο φβ απο επιδοξους γαμιαδες τους κ να τους τρεχουν τα σαλια φωναζοντας "καλε τι κορμαρα ειναι αυτος?" κλπ...
Αυτό το αποκαλώ άγνοια κινδύνου κωλομβιανέ...Τη συνέχεια από τέτοια σκηνικά ή τη μαθαίνουμε από τις ειδήσεις ή δεν υπάρχει συνέχεια, ως συνήθως...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.634
Πόντοι
606
προτεινω συγχωνευση.το θρεντ των ελλεηνιδων ειναι ενα  :coffee:

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
προτεινω συγχωνευση.το θρεντ των ελλεηνιδων ειναι ενα  :coffee:

Το νήμα είναι αφιερωμένο στον freddie krugger και  ευελπιστούμε να δώσει έστω μια σαφή  απάντηση στο θολό τοπίο που επικρατεί με τις ελλεεινίδες.(Ας αποστελέσει αντάξιο συνεχιστή του "τί τρέχει με αυτές τις ελλεεινίδες", ξεκινώντας όμως την ελλεεινιδοανάλυση από μια εντελώς διαφορετική βάση συζήτησης).

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Οι ελεεινιδες παρακαλάνε να γαμηθουν τύποι.. τους γύρισε μπούμερανγκ που τόσα χρόνια το παιζαν δύσκολες και κοιμούνται αγκαλιά με τα δονηταρια τους..

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
Αμ και έξω τα ίδια δεν κάνουν; Χαριεντίζονται με τις υπόλοιπες ελλεεινίδες της παρέας(συμπληρώνουν πάντα έστω 5άδα για μπάσκετ), ψευδοτραγουδάνε τα μπαζοτράγουδα που ακούνε, δήθεν για να δείξουν ότι κάνουν κέφι και όταν πάει κανένας ψωλέμπορας να τις μιλήσει το παίζουν θιγμένες του στυλ "μα καλά, πώς τόλμησες και ήρθες να μου μιλήσεις, εσύ σε εμένα;" Και τον στέλνουν  αδιάβαστο , θυμάμαι χαρακτηριστική ατάκα από ελλεεινίδα, που τόλμησα να της πω "δε συγκράτησα το όνομά σου" (έχοντας γνωρίσει την υπόλοιπη ελλεεινιδοπαρέα της που φαινόταν πιο νορμάλ)  και μου απαντάει "είναι επειδή δε στο είπα"
Πήρα το σακάκι και έφυγα. Ένιωσα πολύ άσχημα. ΠΛέον έχω συνηθίσει στην ελλεεινιδοσυμπεριφορά. Κιέτσι είμαι προετοιμασμένος.

τραβανε και σελφι να τις δειξουν στους πιρφορους του fb τυπε  :vomit:

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
16
Πόντοι
1
Οι ελεεινιδες παρακαλάνε να γαμηθουν τύποι.. τους γύρισε μπούμερανγκ που τόσα χρόνια το παιζαν δύσκολες και κοιμούνται αγκαλιά με τα δονηταρια τους..

μην τα λες αυτα φιλε μου θα σε περασουν για τρελο!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
να συμπληρωσω πανω στα τελευταια ποσταρισματα...χθες που ειχα βγει για ενα ποτακι, στο διπλανο τραπεζι καθοντουσαν τρεις 20+ (περιπου), και ολη την ωρα μιλαγαν για γκομενους (βεβαια απ οτι καταλαβα του κυκλου τους).... γενικα οντως υπηρχαν πολλες γυναικοπαρεες (τριαδες, τετραδες, πενταδες) μονες τους και κυριως νεανικες ηλικιες (17-26)...

εριξα μερικα βλεμματα καρχαρια σε μια απ τις διπλανες, αλλα ως εκει...

εχω την εντυπωση οτι αν μπεις στο κυκλο τους θα φας.....αλλα φοβαμαι οτι η προσδοκια τους ειναι πιο κοντα σε μια τυπου δεσμευτικη σχεση...

σε καποια φαση, μια ειχε βαλει τα πατουσακια της πανω στη μαξιλαρα, και σκεφτηκa να την ψαρωσω λεγοντας της: "παρακαλω κατεβαστε τα ποδια σας, και μετα να της ελεγα οτι κανω πλακα μην ψαρωνεις και τετοια, αλλα λεω ασε μη πεσω σε καμια μαλακισμενη και στραβωσει...(στη τελικη να δινουμε κι αξια στα βρωμομουνα;)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
Το νήμα είναι αφιερωμένο στον freddie krugger και  ευελπιστούμε να δώσει έστω μια σαφή  απάντηση στο θολό τοπίο που επικρατεί με τις ελλεεινίδες.(Ας αποστελέσει αντάξιο συνεχιστή του "τί τρέχει με αυτές τις ελλεεινίδες", ξεκινώντας όμως την ελλεεινιδοανάλυση από μια εντελώς διαφορετική βάση συζήτησης).

τυπε για τις ελλεϊνιδες ο φρεντι κρουγκερ πεφτει και πολυ.ο σκουπιδιαρης της γειτονιας ειναι αρκετος  :grin: :grin: :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: αυτος εισαι!!!!
οπως οι αλβανοι της ζυριχης.μεχρι χτες δηλωναν σιγουροι για τελικο του Γιουρο!!!! :grin:

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
να συμπληρωσω πανω στα τελευταια ποσταρισματα...χθες που ειχα βγει για ενα ποτακι, στο διπλανο τραπεζι καθοντουσαν τρεις 20+ (περιπου), και ολη την ωρα μιλαγαν για γκομενους (βεβαια απ οτι καταλαβα του κυκλου τους).... γενικα οντως υπηρχαν πολλες γυναικοπαρεες (τριαδες, τετραδες, πενταδες) μονες τους και κυριως νεανικες ηλικιες (17-26)...

εριξα μερικα βλεμματα καρχαρια σε μια απ τις διπλανες, αλλα ως εκει...

εχω την εντυπωση οτι αν μπεις στο κυκλο τους θα φας.....αλλα φοβαμαι οτι η προσδοκια τους ειναι πιο κοντα σε μια τυπου δεσμευτικη σχεση...

σε καποια φαση, μια ειχε βαλει τα πατουσακια της πανω στη μαξιλαρα, και σκεφτηκa να την ψαρωσω λεγοντας της: "παρακαλω κατεβαστε τα ποδια σας, και μετα να της ελεγα οτι κανω πλακα μην ψαρωνεις και τετοια, αλλα λεω ασε μη πεσω σε καμια μαλακισμενη και στραβωσει...(στη τελικη να δινουμε κι αξια στα βρωμομουνα;)
Ακόμα και όταν περπατάνε στο δρόμο αποφεύγουν το eye contact,δεν τις ενδιαφέρει αν δίπλα τους γίνεται κατεδάφιση, παγερά αδιάφορες παντού και πάντα. Πρέπει δηλαδή για να γίνω εγώ ορατός σε αυτές να γίνω μέρος της μίζερης καθημερινότητάς τους; Ε όχι δα... Προτιμώ το σοκ και δέος για να γίνω αισθητός.

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
ρε μαγκες στο δρομο κ στο μετρο ακομα κ αν πας να τους κανεις καμακι σου ριχνουν μπινελικια  :vomit:
Τι ειπες τωρα ρε τυπε. Εχω να μιλησω σε γυναικα στο δρομο απο 19 χρονων. Ο κανονας μου ειναι οτι τους μιλαω μονο αν 1) αραζουμε στον ιδιο χωρο μαζι, ή 2) καθομαστε και οι 2.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τι ειπες τωρα ρε τυπε. Εχω να μιλησω σε γυναικα στο δρομο απο 19 χρονων. Ο κανονας μου ειναι οτι τους μιλαω μονο αν 1) αραζουμε στον ιδιο χωρο μαζι, ή 2) καθομαστε και οι 2.

για ποιο λογο το κανεις αυτο τυπε?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Ακόμα και όταν περπατάνε στο δρόμο αποφεύγουν το eye contact,δεν τις ενδιαφέρει αν δίπλα τους γίνεται κατεδάφιση, παγερά αδιάφορες παντού και πάντα. Πρέπει δηλαδή για να γίνω εγώ ορατός σε αυτές να γίνω μέρος της μίζερης καθημερινότητάς τους; Ε όχι δα... Προτιμώ το σοκ και δέος για να γίνω αισθητός.
τι μου θυμισες....
ειμαι γενικα ψιλοφορτωμενος γιατι εχω χαθει ψαχνοντας μια οδο, σταματαω να ρωτησω, ευγενικα παντα, μια που περπατουσε στο δρομο, και η αντιδραση της ηταν οτι αφου ακουσε την ερωτηση να συνεχισει να περπαταει αδιαφορη χωρις να μου πει απολυτως τιποτα.....ε εκει εξεραγην και αρχισα τα καντιλια...εγω ειχα χαθει και η μαλακο νομιζε οτι της κανω καμακι.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom