Κωλο-μβιανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2013
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Αυτό το αποκαλώ άγνοια κινδύνου κωλομβιανέ...Τη συνέχεια από τέτοια σκηνικά ή τη μαθαίνουμε από τις ειδήσεις ή δεν υπάρχει συνέχεια, ως συνήθως...σημερα στο κεντρο, παρεα 8 κοριτσακια απο 17-22 το πολυ οι 3-4 καλες να κοιταζουν σαν ξερολουκουμα οτι αντροπαρεα κυκλοφορει εκει κ να κοιτανε φωτο στο φβ απο επιδοξους γαμιαδες τους κ να τους τρεχουν τα σαλια φωναζοντας "καλε τι κορμαρα ειναι αυτος?" κλπ...
οπως μπαινεις απο Κορινθο αριστερα ενα μεγαλο κτηριο??
στο ελλαντα
αθενα
οπως μπαινεις απο Κορινθο αριστερα ενα μεγαλο κτηριο??
περιοχη Δαφνι?
το βρηκα ε??α καλα
προτεινω συγχωνευση.το θρεντ των ελλεηνιδων ειναι ενα
......Η και μεταφορα στα εξωγηινα.......Μονεs γυναικεs ψαχνουν???προτεινω συγχωνευση.το θρεντ των ελλεηνιδων ειναι ενα
Αμ και έξω τα ίδια δεν κάνουν; Χαριεντίζονται με τις υπόλοιπες ελλεεινίδες της παρέας(συμπληρώνουν πάντα έστω 5άδα για μπάσκετ), ψευδοτραγουδάνε τα μπαζοτράγουδα που ακούνε, δήθεν για να δείξουν ότι κάνουν κέφι και όταν πάει κανένας ψωλέμπορας να τις μιλήσει το παίζουν θιγμένες του στυλ "μα καλά, πώς τόλμησες και ήρθες να μου μιλήσεις, εσύ σε εμένα;" Και τον στέλνουν αδιάβαστο , θυμάμαι χαρακτηριστική ατάκα από ελλεεινίδα, που τόλμησα να της πω "δε συγκράτησα το όνομά σου" (έχοντας γνωρίσει την υπόλοιπη ελλεεινιδοπαρέα της που φαινόταν πιο νορμάλ) και μου απαντάει "είναι επειδή δε στο είπα"
Πήρα το σακάκι και έφυγα. Ένιωσα πολύ άσχημα. ΠΛέον έχω συνηθίσει στην ελλεεινιδοσυμπεριφορά. Κιέτσι είμαι προετοιμασμένος.
Οι ελεεινιδες παρακαλάνε να γαμηθουν τύποι.. τους γύρισε μπούμερανγκ που τόσα χρόνια το παιζαν δύσκολες και κοιμούνται αγκαλιά με τα δονηταρια τους..
Το νήμα είναι αφιερωμένο στον freddie krugger και ευελπιστούμε να δώσει έστω μια σαφή απάντηση στο θολό τοπίο που επικρατεί με τις ελλεεινίδες.(Ας αποστελέσει αντάξιο συνεχιστή του "τί τρέχει με αυτές τις ελλεεινίδες", ξεκινώντας όμως την ελλεεινιδοανάλυση από μια εντελώς διαφορετική βάση συζήτησης).
αυτος εισαι!!!!Οι ελεεινιδες παρακαλάνε να γαμηθουν τύποι.. τους γύρισε μπούμερανγκ που τόσα χρόνια το παιζαν δύσκολες και κοιμούνται αγκαλιά με τα δονηταρια τους..
Ακόμα και όταν περπατάνε στο δρόμο αποφεύγουν το eye contact,δεν τις ενδιαφέρει αν δίπλα τους γίνεται κατεδάφιση, παγερά αδιάφορες παντού και πάντα. Πρέπει δηλαδή για να γίνω εγώ ορατός σε αυτές να γίνω μέρος της μίζερης καθημερινότητάς τους; Ε όχι δα... Προτιμώ το σοκ και δέος για να γίνω αισθητός.να συμπληρωσω πανω στα τελευταια ποσταρισματα...χθες που ειχα βγει για ενα ποτακι, στο διπλανο τραπεζι καθοντουσαν τρεις 20+ (περιπου), και ολη την ωρα μιλαγαν για γκομενους (βεβαια απ οτι καταλαβα του κυκλου τους).... γενικα οντως υπηρχαν πολλες γυναικοπαρεες (τριαδες, τετραδες, πενταδες) μονες τους και κυριως νεανικες ηλικιες (17-26)...
εριξα μερικα βλεμματα καρχαρια σε μια απ τις διπλανες, αλλα ως εκει...
εχω την εντυπωση οτι αν μπεις στο κυκλο τους θα φας.....αλλα φοβαμαι οτι η προσδοκια τους ειναι πιο κοντα σε μια τυπου δεσμευτικη σχεση...
σε καποια φαση, μια ειχε βαλει τα πατουσακια της πανω στη μαξιλαρα, και σκεφτηκa να την ψαρωσω λεγοντας της: "παρακαλω κατεβαστε τα ποδια σας, και μετα να της ελεγα οτι κανω πλακα μην ψαρωνεις και τετοια, αλλα λεω ασε μη πεσω σε καμια μαλακισμενη και στραβωσει...(στη τελικη να δινουμε κι αξια στα βρωμομουνα;)
Τι ειπες τωρα ρε τυπε. Εχω να μιλησω σε γυναικα στο δρομο απο 19 χρονων. Ο κανονας μου ειναι οτι τους μιλαω μονο αν 1) αραζουμε στον ιδιο χωρο μαζι, ή 2) καθομαστε και οι 2.ρε μαγκες στο δρομο κ στο μετρο ακομα κ αν πας να τους κανεις καμακι σου ριχνουν μπινελικια
Τι ειπες τωρα ρε τυπε. Εχω να μιλησω σε γυναικα στο δρομο απο 19 χρονων. Ο κανονας μου ειναι οτι τους μιλαω μονο αν 1) αραζουμε στον ιδιο χωρο μαζι, ή 2) καθομαστε και οι 2.
Κυριως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.για ποιο λογο το κανεις αυτο τυπε?
τι μου θυμισες....Ακόμα και όταν περπατάνε στο δρόμο αποφεύγουν το eye contact,δεν τις ενδιαφέρει αν δίπλα τους γίνεται κατεδάφιση, παγερά αδιάφορες παντού και πάντα. Πρέπει δηλαδή για να γίνω εγώ ορατός σε αυτές να γίνω μέρος της μίζερης καθημερινότητάς τους; Ε όχι δα... Προτιμώ το σοκ και δέος για να γίνω αισθητός.