Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αυτό που φαίνεται είναι;
Ελλεεινίδες μόνες, μόνες στο δρόμο, μόνες ή κατά τριάδες, δυάδες, κοπάδια ολόκληρα. Μόνες στα μπαρ, μόνες στα καφέ, πολλές μόνες. Περιμένουν φόρτωμα με το κλαρκ, περιμένουν χορηγό-ευεργέτη-πυρφόρο-καληνυχτάκια; Από επιλογή μόνες, έτυχε; Τί συμβαίνει τελικά;

Το νήμα είναι αφιερωμένο στον freddie krugger και  ευελπιστούμε να δώσει έστω μια σαφή  απάντηση στο θολό τοπίο που επικρατεί με τις ελλεεινίδες.(Ας αποστελέσει αντάξιο συνεχιστή του "τί τρέχει με αυτές τις ελλεεινίδες", ξεκινώντας όμως την ελλεεινιδοανάλυση από μια εντελώς διαφορετική βάση συζήτησης).
:kneel: :kneel: :kneel:
αφωνος

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Εχει πλακα να γραφει η άλλη 40 χρονων κοπελα μεγαλοκοπελα Αν δεν εισαι ευκατάστατος,με κοινωνικη θεση,επιστημονας η σε διευθυντικη θεση,με καλο αμαξι,καλης εμφανισης όπως και γω,φιλοζωος,κοινωνικος,να σου αρεσουν τα ταξίδια,τα καλα εστιατόρια,τοτε μη μπεις καν στο κοπο,ο χρονος μου είναι πολύτιμος.Ειμαι χρονια μονη αλλα καπου εκει εξω βρίσκεται αυτό που θελω και μου αξιζει και είμαι σιγουρη ότι θα το βρω,

Αυτό όντως έχει ειπωθεί σε συζήτηση με ανθρώπους ή είναι η προσευχή της στο Θεό με υπότιτλους;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εχει πλακα να γραφει η άλλη 40 χρονων κοπελα μεγαλοκοπελα Αν δεν εισαι ευκατάστατος,με κοινωνικη θεση,επιστημονας η σε διευθυντικη θεση,με καλο αμαξι,καλης εμφανισης όπως και γω,φιλοζωος,κοινωνικος,να σου αρεσουν τα ταξίδια,τα καλα εστιατόρια,τοτε μη μπεις καν στο κοπο,ο χρονος μου είναι πολύτιμος.Ειμαι χρονια μονη αλλα καπου εκει εξω βρίσκεται αυτό που θελω και μου αξιζει και είμαι σιγουρη ότι θα το βρω,
Η μεγιστη γελοιοτητα ειναι στο zoo, που κατι μπουρούχες γραφουν στο προφιλ τους κατι μαλακιες του στυλ "μην τολμησετε να ενοχλησετε, απλώς παιζω παιχνιδια και δεν θελω γνωριμιες", σιγα μωρη μπαλότσα, που βαζεις την φωτο σου στο προφιλ να δουμε τη γουρουνόφατσά σου και μετα μας "απειλεις" κιολας να μην σε ενοχλησουμε, λες και δεν κρατιομαστε.
Ρε ουστ.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Αυτό όντως έχει ειπωθεί σε συζήτηση με ανθρώπους ή είναι η προσευχή της στο Θεό με υπότιτλους;
Παιζει κατά κορον σε σοβαρο σαιτ γνωριμιών.Στην ηλικια τους θα περιμενε κανεις να βολευονταν και με συνοικεσιο,αλλα όχι,αποτυπωνουν με δυναμη τα θελω και τα πιστευω τους που συνοψίζονται στα παραπανω.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Η μεγιστη γελοιοτητα ειναι στο zoo, που κατι μπουρούχες γραφουν στο προφιλ τους κατι μαλακιες του στυλ "μην τολμησετε να ενοχλησετε, απλώς παιζω παιχνιδια και δεν θελω γνωριμιες", σιγα μωρη μπαλότσα, που βαζεις την φωτο σου στο προφιλ να δουμε τη γουρουνόφατσά σου και μετα μας "απειλεις" κιολας να μην σε ενοχλησουμε, λες και δεν κρατιομαστε.
Ρε ουστ.

Οντως γραφουν κατι τετοια!!! Για φτυσιμο στη μαπα ειναι!!!

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά που λέτε λοιπόν, είναι γραμμένα και στη φάτσα τους όταν βγαίνουν έξω...Γιαυτό και καταλήγουν 3.30 ξημερώματα σε κοπάδια να πηγαίνουν μέστο δρόμο, με το ένα τακούνι στη μεσαία λωρίδα μπας και τις φορτώσει κανένας γιατί έχουν ήδη χάσει το λεωφορείο, στο νυχτερινό δε λέει να μπούνε(στης Θεσσαλονίκης τουλάχιστον, το 78Ν που είναι γεμάτο πιτσιρικαρία), λεφτά για ταξί δεν καταδέχονται, οπότε ή μεταφορική θα βρεθεί ή καληνυχτάκιας-χορηγός.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
Ρε ουστ.

τυπε εκει θα γινει το στεκι τρολλαρισματος ολων των σκληρων χυστων του μπου   :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.854
Πόντοι
3.656
Αυτά που λέτε λοιπόν, είναι γραμμένα και στη φάτσα τους όταν βγαίνουν έξω...Γιαυτό και καταλήγουν 3.30 ξημερώματα σε κοπάδια να πηγαίνουν μέστο δρόμο, με το ένα τακούνι στη μεσαία λωρίδα μπας και τις φορτώσει κανένας γιατί έχουν ήδη χάσει το λεωφορείο, στο νυχτερινό δε λέει να μπούνε(στης Θεσσαλονίκης τουλάχιστον, το 78Ν που είναι γεμάτο πιτσιρικαρία), λεφτά για ταξί δεν καταδέχονται, οπότε ή μεταφορική θα βρεθεί ή καληνυχτάκιας-χορηγός.

και δεν εχουν ουτε λεφτα για ταξι τυπε  :S :S :S

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
και δεν εχουν ουτε λεφτα για ταξι τυπε   :S :S :S

Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι περισσότερες απλά δεν καταδέχονται,θεωρούν ότι έκαναν την έξοδο του αιώνα με τις υπόλοιπες ελλεεινίδες της παρέας  να πάνε με τα πόδια σπίτι, ώστε όταν πέσουν στο κρεβάτι  κουρασμένες απτον ποδαρόδρομο να έχουν κάτι να θυμούνται απο μια βραδιά με τίποτα και μπόλικο καθόλου{άντε και καμιά γείωση, κανένα άκυρο ή καμιά χυλόπιτα που ρίξανε αγενώς(γιατί ούτε καν με τρόπο δε μπορούν να πούνε όχι ,αν και γουστάρουν) σε κανέναν υποψήφιο χορηγό-καληνυχτάκια που έχει προσεγγίσει, ναι έχω υπάρξει κιεγώ τέτοιος Κύριοι}.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι περισσότερες απλά δεν καταδέχονται,θεωρούν ότι έκαναν την έξοδο του αιώνα με τις υπόλοιπες ελλεεινίδες της παρέας  να πάνε με τα πόδια σπίτι, ώστε όταν πέσουν στο κρεβάτι  κουρασμένες απτον ποδαρόδρομο να έχουν κάτι να θυμούνται απο μια βραδιά με τίποτα και μπόλικο καθόλου{άντε και καμιά γείωση, κανένα άκυρο ή καμιά χυλόπιτα που ρίξανε αγενώς(γιατί ούτε καν με τρόπο δε μπορούν να πούνε όχι ,αν και γουστάρουν) σε κανέναν υποψήφιο χορηγό-καληνυχτάκια που έχει προσεγγίσει, ναι έχω υπάρξει κιεγώ τέτοιος Κύριοι}.
τυπε αναδεικνηυεσαι σε μορφη!! :hi:

Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ρε ουστ.
Αμ και έξω τα ίδια δεν κάνουν; Χαριεντίζονται με τις υπόλοιπες ελλεεινίδες της παρέας(συμπληρώνουν πάντα έστω 5άδα για μπάσκετ), ψευδοτραγουδάνε τα μπαζοτράγουδα που ακούνε, δήθεν για να δείξουν ότι κάνουν κέφι και όταν πάει κανένας ψωλέμπορας να τις μιλήσει το παίζουν θιγμένες του στυλ "μα καλά, πώς τόλμησες και ήρθες να μου μιλήσεις, εσύ σε εμένα;" Και τον στέλνουν  αδιάβαστο , θυμάμαι χαρακτηριστική ατάκα από ελλεεινίδα, που τόλμησα να της πω "δε συγκράτησα το όνομά σου" (έχοντας γνωρίσει την υπόλοιπη ελλεεινιδοπαρέα της που φαινόταν πιο νορμάλ)  και μου απαντάει "είναι επειδή δε στο είπα"
Πήρα το σακάκι και έφυγα. Ένιωσα πολύ άσχημα. ΠΛέον έχω συνηθίσει στην ελλεεινιδοσυμπεριφορά. Κιέτσι είμαι προετοιμασμένος.

Εγγρ.
15 Δεκ 2013
Like
16
Πόντοι
1
σημερα στο κεντρο, παρεα 8 κοριτσακια απο 17-22 το πολυ οι 3-4 καλες να κοιταζουν σαν ξερολουκουμα οτι αντροπαρεα κυκλοφορει εκει κ να κοιτανε φωτο στο φβ απο επιδοξους γαμιαδες τους κ να τους τρεχουν τα σαλια φωναζοντας "καλε τι κορμαρα ειναι αυτος?" κλπ...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σημερα στο κεντρο, παρεα 8 κοριτσακια απο 17-22 το πολυ οι 3-4 καλες να κοιταζουν σαν ξερολουκουμα οτι αντροπαρεα κυκλοφορει εκει κ να κοιτανε φωτο στο φβ απο επιδοξους γαμιαδες τους κ να τους τρεχουν τα σαλια φωναζοντας "καλε τι κορμαρα ειναι αυτος?" κλπ...

φιλε δεν παιζουν τετοια σκηνικα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
φιλε Οντεσα μενεις??? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom