Δ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 191K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Τούτη είναι τουρίστρια ... ή μόνιμη ;
Για πες.
thn εχω παρει αυτη
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.634
- Πόντοι
- 606
για λεγεthn εχω παρει αυτη
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Φαντασου να του πει ναι το ξερω, το διαβασα προ ολιγου σε ενα φορουμ στο ιντερνετ ;)
Θα τη σκίσω αμα μου πει τίποτα τέτοιο.
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Πες της ότι είναι μια λέξη που αποτελεί κοινωνική προσφορά από το μπου. Κι άμα σου κάτσει γράψε μου
Μη μου βάζεις ιδέες !!! ;) ;)
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
για λεγε
το μισό μπου το έχει πάρει το μπιανκάκι ρε
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
το μισό μπου το έχει πάρει το μπιανκάκι ρε
Ποιά είναι αυτη?
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.044
- Πόντοι
- 5.506
Τύπε ... λυπάμαι ...
κόβεσαι λόγω παπουτσιών ...
http://[URL unfurl="true"]www.psoniseto.gr/images/detailed/1/Nike_Air_Max_2016_Red_and_black[1].jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εξαιρετικό παπούτσι.
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ποιά είναι αυτη?
τώρα και να σου πω, τουράρει στας Γαλλίας πλέον
Εχουμε και υπομούνιο τύπε
Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Γλεντοκόπος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτό που φαίνεται είναι;
Ελλεεινίδες μόνες, μόνες στο δρόμο, μόνες ή κατά τριάδες, δυάδες, κοπάδια ολόκληρα. Μόνες στα μπαρ, μόνες στα καφέ, πολλές μόνες. Περιμένουν φόρτωμα με το κλαρκ, περιμένουν χορηγό-ευεργέτη-πυρφόρο-καληνυχτάκια; Από επιλογή μόνες, έτυχε; Τί συμβαίνει τελικά;
Το νήμα είναι αφιερωμένο στον freddie krugger και ευελπιστούμε να δώσει έστω μια σαφή απάντηση στο θολό τοπίο που επικρατεί με τις ελλεεινίδες.(Ας αποστελέσει αντάξιο συνεχιστή του "τί τρέχει με αυτές τις ελλεεινίδες", ξεκινώντας όμως την ελλεεινιδοανάλυση από μια εντελώς διαφορετική βάση συζήτησης).
Ελλεεινίδες μόνες, μόνες στο δρόμο, μόνες ή κατά τριάδες, δυάδες, κοπάδια ολόκληρα. Μόνες στα μπαρ, μόνες στα καφέ, πολλές μόνες. Περιμένουν φόρτωμα με το κλαρκ, περιμένουν χορηγό-ευεργέτη-πυρφόρο-καληνυχτάκια; Από επιλογή μόνες, έτυχε; Τί συμβαίνει τελικά;
Το νήμα είναι αφιερωμένο στον freddie krugger και ευελπιστούμε να δώσει έστω μια σαφή απάντηση στο θολό τοπίο που επικρατεί με τις ελλεεινίδες.(Ας αποστελέσει αντάξιο συνεχιστή του "τί τρέχει με αυτές τις ελλεεινίδες", ξεκινώντας όμως την ελλεεινιδοανάλυση από μια εντελώς διαφορετική βάση συζήτησης).
Γλεντοκόπος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχω υποψίες ότι περιμένουν το απροσδόκητο, βαριεστημένες από τα τετριμμένα της καθημερινότητας.
Και, ετοιμαστείτε... Όταν λοιπόν έλθει αυτό το απροσδόκητο, το έχουν ήδη αποκλείσει υποσυνείδητα, είτε από φόβο είτε από ανασφάλεια χρησιμοποιώντας δικαιολογίες κλασικές μιας ελλεεινίδας(δεν υπάρχουν άντρες και τα ρέστα) είτε καταστρέφουν αυτό το απροσδόκητο καθώς πέφτουν λόγω ενθουσιασμού πάνω του με τα μούτρα και προσπαθούν να το φέρουν στα "μέτρα" τους. Και δεν "αφήνονται"...
Γλεντοκόπος
Και, ετοιμαστείτε... Όταν λοιπόν έλθει αυτό το απροσδόκητο, το έχουν ήδη αποκλείσει υποσυνείδητα, είτε από φόβο είτε από ανασφάλεια χρησιμοποιώντας δικαιολογίες κλασικές μιας ελλεεινίδας(δεν υπάρχουν άντρες και τα ρέστα) είτε καταστρέφουν αυτό το απροσδόκητο καθώς πέφτουν λόγω ενθουσιασμού πάνω του με τα μούτρα και προσπαθούν να το φέρουν στα "μέτρα" τους. Και δεν "αφήνονται"...
Γλεντοκόπος
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Αυτό που φαίνεται είναι;
περιμενουν να περασει το σκουπιδιαρικο να τις μαζεψει τυπε
Γλεντοκόπος
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χαχά, ούτε καν στα ανακυκλώσιμα υλικά... Για υγιεινομική ταφή χαχαχαχαχ.
Ελλεινίδες σιχάματα κιέτσι.
Δώστε απαντήσεις, δώστε και σώστε.
Έχω υποψίες ότι περιμένουν το απροσδόκητο, βαριεστημένες από τα τετριμμένα της καθημερινότητας.
Γλεντοκόπος
Θυμισε νομο πικερ ετσι οπως το εγραψες και με την υπογραφη στο τελος!!! :S
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.093
- Πόντοι
- 1.496
Εχει πλακα να γραφει η άλλη 40 χρονων κοπελα μεγαλοκοπελα Αν δεν εισαι ευκατάστατος,με κοινωνικη θεση,επιστημονας η σε διευθυντικη θεση,με καλο αμαξι,καλης εμφανισης όπως και γω,φιλοζωος,κοινωνικος,να σου αρεσουν τα ταξίδια,τα καλα εστιατόρια,τοτε μη μπεις καν στο κοπο,ο χρονος μου είναι πολύτιμος.Ειμαι χρονια μονη αλλα καπου εκει εξω βρίσκεται αυτό που θελω και μου αξιζει και είμαι σιγουρη ότι θα το βρω,Αυτό που φαίνεται είναι;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.854
- Πόντοι
- 3.656
Χαχά, ούτε καν στα ανακυκλώσιμα υλικά... Για υγιεινομική ταφή χαχαχαχαχ.
τυπε τις απαντησεις τις εχει ολες ο οδηγος χρησης της ελλεϊνιδας