kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
τυπε εγω ειμαι ομορφοπαιδο δεν τρωω χυλοπιτες
τυπε ξαναβαλε αυτην τη φωτο αβαταρ, σε αυτην που εχεις τωρα σαν αναπηρος φαινεσαι
τυπε ξαναβαλε αυτην τη φωτο αβαταρ, σε αυτην που εχεις τωρα σαν αναπηρος φαινεσαι
Οι αγέλες των ελλεεινίδων όμως, διαλύονται όταν βρεθεί θήραμα έστω και για μία από αυτές...Μετά, αυτή εξαφανιζόλ για όσον καιρό θα διαρκέσει η χορηγία-δωρεά και όταν κάτι χαλάσει, θα ξαναενωθεί με την υπόλοιπη αγέλη για να ξαναγαμήσουν τη ζωή ή έστω τη μέρα ή τη νύχτα κάποιου.
Θυμάμαι ότι εκείνο το βράδυ δε μέπιανε ο ύπνος,ήμουν βέβαια χαρούμενος γιατί είχα βρει το θάρρος να πιάσω κουβέντα σε ομάδα καταστροφών αποτελούμενη από ελλεεινίδες και όταν γύρισα σπίτι,έλειπαν και οι δικοί μου, είχα βάλει στο πισί τσόντες, στην τηλεόραση τα 090 και στο ντι βι ντι της άλλης τηλεόρασης μια άλλη τσόντα και ήμουν μέχρι το πρωί στο self-service.Ανέκαθεν δεν έπινα, δεν κάπνιζα(ούτε και τώρα) οπότε εκτονωνόμουν αλλίως.
Της κακιάς ώρας τύπε, την πατάω συχνά όμως γιατί υπερτιμώ τους ανθρώπους και συχνά "απομυθοποιούνται" εμπρός μου, τίμιο παικτάκι προσπαθώ να είμαι, δεν εισπράττω το ίδιο πάντα.Καζανόβας δύσκολα γιατί αυτός απτά λίγα που ξέρω ήταν hit and run κιεγώ απέχω παρασάγγας.τυπε πρεπει να σαι Καζανοβας
με τετοιες ματαρες, σιγουρα τις αιχμαλωτιζεις με το βλεμμα σου τις ελλεηνιδες τυπε
ναι αλλα τυπε με την φωτο που εχω τωρα κανω και σουζα
Μην κλαίτε για εμένα φίλοι συναγωνιστές, κρατήστε τα δάκρυά σας για τις χιλιάδες ρημαγμένων νέων πυρφόρων που ανακυκλώνονται κάθε μέρα και που ο αριθμός τους μόνο αυξάνεται.τυπε ολο το σαιτ κλαιει για σενα :S :S :S :S
Πώς το εννοείς το ξεκαθάρισμα εδώ μέσα δηλαδή,σχετικά με τις ελλεεινίδες ;Τύποι εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ή κρίση ενώνει τους ανθρώπους . Ακόμα και δω μέσα έχει πολύ καιρό να γίνει γερή τραμπουκα-ξεκαθαρισμα , πιστεύω ελέω συριζα . Σειρά έχουν οι ελλεεινιδες να στρωνουν .
τυπε εχω και ωραια δοντια
τυπε μην δειξεις τπτ αλλο, μιλαμε για αθεμιτο ανταγωνισμο, δε παιζεις δικαια
και που να δεις την κορη μου τυπε
τη χωριστρα θα την πηρε απο τη μανα της τυπε
εννοειται τυπε.αλλωστε οι πορτογαλεζες φημιζονται για την ομορφια τους