txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.939
- Πόντοι
- 496
ξεροχυνω τυπε
τυπε τον φανταζεσαι τον αλ με ελλεηνιδα
ξεροχυνω τυπε
τυπε τον φανταζεσαι τον αλ με ελλεηνιδα
Πηγα χτες με εναν κολλητο στου Ψυρρη και τραπηκαμε σε ατακτον φυγη! Δευτερα εξαρχεια η περιοχη, χασισια, γκομενες που πινουν μπυρες καθισμενες στο πεζοδρομιο, ολοι μαζι μια παρεα απο τα γειτονικα μπαρακια... Φυσικα καποιες ηταν αποφασισμενες να γαμηθουν, αλλα με τους ομοιους τους. Δεν εχουμε δουλεια εμεις εκει.
Πάντως εγώ που ήμουν Ελλάδα μέχρι χτες είδα δυνατότητες με τις Ελληνίδες.Απλά πρέπει να τις πείσεις οτι έχεις χοντρό μπαγιόκο πάνω από 4000 ευρώ μηνιαίως και 2000 για την πάρτη της οι γκόμενες ψάχνονται πλέον ολύ λόγω κρίσης γιατί τελείωσαν οι γαμπροί.
Το θέμα είναι πώς οργανώνεις τη συστημιά όταν δίπλα παραμονεύουν οι Σλάβες με τη γλώσσα έξω πάντα πρόθυμες να τον πάρουν και να στα πάρουν.
οπως ειδες τυπε οι ελλεϊνιδες δε ζητανε πολλα
οπως ειδες τυπε οι ελλεϊνιδες δε ζητανε πολλα
μ'ενα 6χιλιαρο το μηνα καθαριζεις τυπε
τσαμπα πραμα τυπε
απο τα παρακατω θα χορτασουν οι ελλεηνιδες τυπε, το μονο σιγουρο
απο τα παρακατω θα χορτασουν οι ελλεηνιδες τυπε, το μονο σιγουρο
Πάντως εγώ που ήμουν Ελλάδα μέχρι χτες είδα δυνατότητες με τις Ελληνίδες.Απλά πρέπει να τις πείσεις οτι έχεις χοντρό μπαγιόκο πάνω από 4000 ευρώ μηνιαίως και 2000 για την πάρτη της οι γκόμενες ψάχνονται πλέον ολύ λόγω κρίσης γιατί τελείωσαν οι γαμπροί.
Σιγα ρε τυπε. :S :S :S
Η Αραβανη λεει μπορει να αγαπησει και με 700 ευρω.
Παντως τυποι αν δεν βρισκετε γκομενες ελληνιδες εξω,βγειτε με καποια γυναικα μελος του μπου.κομ
Εχουν πολλα χαρισματα
Παντως τυποι αν δεν βρισκετε γκομενες ελληνιδες εξω,βγειτε με καποια γυναικα μελος του μπου.κομ
Εχουν πολλα χαρισματα
τυπε το σαϊτ εχει και γαμω τα μουνετα
Όμορφες και με εκτόπισμα τυπε. :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/article-2165533-13cf0e65000005dc-676_964x622_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
απο ομορφια εχουμε να το λεμε τυπε ;D ;D ;D
απο ομορφια εχουμε να το λεμε τυπε