Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γιατι τυπε τι παραφυσην εχει η κοινωνια μας?  :think: :think:  :grin: :grin: :grin:

gay.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.madata.gr/files/0_A_NEW/louka_364369422.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τι είναι αυτό? :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συνεπώς, από την ανάλυσή σου συμφωνείς στο ότι οι ελλεεινίδες είναι μόνες επειδή ψάχνουν χορηγό-ευεργέτη;Τουλάχιστον αυτό εγώ συμπεραίνω. Πιστεύω επίσης ότι ενώ αυτό ψάχνουν, είναι τόσο μπερδεμένες που δεν το παραδέχονται ούτε οι ίδιες.

Οντως λεφτά ψάχνουν.Απλά δεν υπάρχουν αρκετοί στην Ελλάδα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους.
Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο γενικώς όλες οι γκόμενες νομίζουν οτι υπάρχουν εκεί έξω άντρες με τρελλά λεφτά που απλώς απλώνουν το δόκανο να τυλίξουν δεν ξέρουν την πραγματική τους αξία στην αγορά.Προτιμούν να μείνουν αγάμητες παρά να πάνε με το τίμιο παληκάρι με το μισθό των 1000 ευρώ.Ετσι μένουν αγάμητες σε 80% στην Ελλάδα.Ποιος νοιάζεται δηλαδή όταν υπάρχει τόσο διαθέσιμο σλαβικό μουνί σε αφθονία στο τρίτο ή τέταρτο των απαιτήσεων?Κάπου έχουν χάσει τη μπάλλα οι γκόμενες έτσι κι αλλιώς ζουν και αναπνέουν με τη φαντασίωση του πρίγκηπος.
Και δυτική Ευρώπη τα ίδια απλώς οι γερμανοειδείς είναι πιο ιππότες φάση πάνε με χοντρές σα θυσία για τη διαιώνιση του είδους.Ο Ελληναράς πουτσαράς σιγά μην το κάνει αυτό αν και κάποιοι σίγουρα υποχωρούν.
Ευτυχώς οι φεμινιστές του κώλου και οι πουστόφιλοι δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι τι παίζει για να μας ψοφήσουν στους νόμους για dating και τη μαλακία οπότε οι πέουλες έχουμε ακόμα ελεύθερο πεδίο.
Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα πολλά θετικά το βλέπω Γερμανία όπου τα πράγματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα λόγω φεμινισμού,πουσταίων,politically correct κτλ.Ελλάδα είναι ακόμα πολύ χύμα τα πράγματα οι γκόμενες πρέπει να φορέσουν καυτό σορτσάκι,σούπερ μίνι, βαθύ ντεκολτέ με τα βυζιά έξω, να πάνε κομμωτήριο να φτιάχνουν νύχια,μαλλιά κτλ καμία σχέση με Γερμανία.
Εννοείται Ελλάδα άμα έσκαγαν τόσο προκλητικοί πουσταίοι και χοντρές γκόμενες με κοντά πράσινα μαλλιά να σου πρήζουν τα αρχίδια θα τρώγανε απλά δυο πούτσους και τρία καυλιά και τέλος.Αυτό δεν παίζει Δύση πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις ευαισθησίες,τους ειδικούς πληθυσμούς κτλ.
Προσωπικά γενικώς χέζω όλα τα ευαίσθητα άτομα μπορούν να εισπράξουν το σκατό στη μάπα τους ή στον κώλο τους για επιδόρπιο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οντως λεφτά ψάχνουν.Απλά δεν υπάρχουν αρκετοί στην Ελλάδα να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους.
Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο γενικώς όλες οι γκόμενες νομίζουν οτι υπάρχουν εκεί έξω άντρες με τρελλά λεφτά που απλώς απλώνουν το δόκανο να τυλίξουν δεν ξέρουν την πραγματική τους αξία στην αγορά.Προτιμούν να μείνουν αγάμητες παρά να πάνε με το τίμιο παληκάρι με το μισθό των 1000 ευρώ.Ετσι μένουν αγάμητες σε 80% στην Ελλάδα.Ποιος νοιάζεται δηλαδή όταν υπάρχει τόσο διαθέσιμο σλαβικό μουνί σε αφθονία στο τρίτο ή τέταρτο των απαιτήσεων?Κάπου έχουν χάσει τη μπάλλα οι γκόμενες έτσι κι αλλιώς ζουν και αναπνέουν με τη φαντασίωση του πρίγκηπος.
Και δυτική Ευρώπη τα ίδια απλώς οι γερμανοειδείς είναι πιο ιππότες φάση πάνε με χοντρές σα θυσία για τη διαιώνιση του είδους.Ο Ελληναράς ποουτσαράς σιγά μην το κάνει αυτό αν και κάποιοι σίγουρα υποχωρούν.
Ευτυχώς οι φεμινιστές του κώλου και οι πουστόφιλοι δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι τι παίζει για να μας ψοφήσουν στους νόμους για dating και τη μαλακία οπότε οι πέουλες έχουμε ακόμα ελεύθερο πεδίο.
Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα πολλά θετικά το βλέπω Γερμανία όπου τα πράγματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα λόγω φεμινισμού,πουσταίων,politically correct κτλ.Ελλάδα είναι ακόμα πολύ χύμα τα πράγματα οι γκόμενες πρέπει να φορέσουν καυτό σορτσάκι βαθύ ντεκολτέ με τα βυζιά έξω να πάνε κομμωτήριο να φτιάχνουν νύχια,μαλλιά κτλ καμία σχέση με Γερμανία.
οντως παγκοσμιο το φαινομενο....ειδικα σουηδια νορβηγια..εκεί απλα δεν γαμας με τιποτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οντως παγκοσμιο το φαινομενο....ειδικα σουηδια νορβηγια..εκεί απλα δεν γαμας με τιποτα

Σουηδία,Νορβηγία είναι άλλη φάση.Είναι και εκεί δυτικές,φεμινίστριες,ισότητα φύλων και σκατά αλλά είναι πολυ καυλιάρες.Δηλαδή κάπως θέλουν τον πούτσο δεν ξέρω γιατί.Ενώ είναι σε όλα τα άλλα ίδιες με τις Γερμανίδες απλά θέλουν πιο πολύ να φάνε τον πούτσο και φυσικά να δοκιμάσουν την ανώτερη ποιότητα του Balkan πέους.
Οχι οι Δανέζες αυτές είναι για τον πούτσο εντελώς μιλάμε κυρίως για Σουηδέζες και μετά Νορβηγίδες.Κάπως είναι καυλωμένες συνεχώς δεν τις ικανοποιούν οι ντόπιοι ψαράδες ή γαμάνε οι δικοί τους αβέρτα ξένες και θέλουν να πάρουν εκδίκηση ποιος ξέρει?Οι Σουδηδέζες είναι θρύλος γενικώς στην Ευρώπη.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Σουηδία,Νορβηγία είναι άλλη φάση.Είναι και εκεί δυτικές,φεμινίστριες,ισότητα φύλων και σκατά αλλά είναι πολυ καυλιάρες.Δηλαδή κάπως θέλουν τον πούτσο δεν ξέρω γιατί.Ενώ είναι σε όλα τα άλλα ίδιες με τις Γερμανίδες απλά θέλουν πιο πολύ να φάνε τον πούτσο και φυσικά να δοκιμάσουν την ανώτερη ποιότητα του Balkan πέους.
Οχι οι Δανέζες αυτές είναι για τον πούτσο εντελώς μιλάμε κυρίως για Σουηδέζες και μετά Νορβηγίδες.Κάπως είναι καυλωμένες συνεχώς δεν τις ικανοποιούν οι ντόπιοι ψαράδες ή γαμάνε οι δικοί τους αβέρτα ξένες και θέλουν να πάρουν εκδίκηση ποιος ξέρει?Οι Σουδηδέζες είναι θρύλος γενικώς στην Ευρώπη.
πιστεύω ότι έχει καταντήσει λίγο μύθος η φάση στις βόρειες...εσύ βέβαια θα τα ξέρεις πολύ καλύτερα οπότε μικρή η άποψη μου πιθανότατα...πάντως Βέλγιο που είναι ο κολλητός δεν γαμαει κανείς ιδιαίτερα. .όχι ότι τους απασχολεί και ιδιαίτερα αρκετούς..την βρίσκουν με καμία μπύρα και  λίγο παρέα με τα φιλαράκια..αποπροσανατολιζονται..έτσι έχουν μάθει..στην σχετική αδιαφορία..από εμφάνιση δεν βλέπονται οι βελγιδες στην πλειοψηφία τους..βοηθάει και αυτό λιγο :cheesy:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Σε τί διαφέρουν οι Δανέζες μύστη, και γιατί οι Δανέζες θεωρούν τις Σουηδέζες αγαθοβιόλες;  :think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μάλιστα... :rolleyes:

Εντάξει,δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
Ο kman για κάποιους λόγους έχει βαλθεί να ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ το forum.

kman έγραψες ότι στην Πολωνία τίγκα μπούτια έξω,κ.λ.π. ενώ Γερμανία δεν βλέπεις τίποτα,ε;  :rolleyes:

Λοιπόν,στη Γερμανία το καλοκαίρι οι γκόμενες βγαίνουν με τα μπικίνι τους στα δημόσια πάρκα για ηλιοθεραπεία.

***ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ***

englischer-garten-muenchen-.jpg

monopteros-englischer-garte.jpg

englischer-garten.jpg

Munich.jpg

Επίσης σε πολλά δημόσια πάρκα υπάρχουν και FKK areas όπου ο κόσμος είναι τελείως γυμνός.

Δηλαδή εσύ απλά διασχίζεις το πάρκο και δίπλα στο γρασίδι είναι ξαπλωμένη μια Γερμανίδα με τη μουνάρα της έξω.

Διαβάσετε το άρθρο του CNN:

ow82VW1.jpg

Λοιπόν,αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ότι πάμε για ένα απλό περπάτημα στο δημόσιο πάρκο και με αυτά που βλέπουμε κοντεύει ο πούτσος μας να πάθει κράμπα.  :bigdick:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Μάλιστα... :rolleyes:

Εντάξει,δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.
Ο kman για κάποιους λόγους έχει βαλθεί να ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ το forum.

kman έγραψες ότι στην Πολωνία τίγκα μπούτια έξω,κ.λ.π. ενώ Γερμανία δεν βλέπεις τίποτα,ε;  :rolleyes:

Λοιπόν,στη Γερμανία το καλοκαίρι οι γκόμενες βγαίνουν με τα μπικίνι τους στα δημόσια πάρκα για ηλιοθεραπεία.

***ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ***

englischer-garten-muenchen-.jpg

monopteros-englischer-garte.jpg

englischer-garten.jpg

Munich.jpg

Επίσης σε πολλά δημόσια πάρκα υπάρχουν και FKK areas όπου ο κόσμος είναι τελείως γυμνός.

Δηλαδή εσύ απλά διασχίζεις το πάρκο και δίπλα στο γρασίδι είναι ξαπλωμένη μια Γερμανίδα με τη μουνάρα της έξω.

Διαβάσετε το άρθρο του CNN:

ow82VW1.jpg

Λοιπόν,αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ότι πάμε για ένα απλό περπάτημα στο δημόσιο πάρκο και με αυτά που βλέπουμε κοντεύει ο πούτσος μας να πάθει κράμπα.  :bigdick:
Δεν αμφιβαλω για τις γνωσεις σου φιλε μια και εσυ εισαι εκει και ξερεις καλυτερα,αλλα επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη.Συζητουσα με μια φιλη Ελληνοολλανδεζα που πηγαινει κάθε χρονο στην Ολλανδια  για να επισκεφθεί την Ολλανδεζα μητερα της.Μου ελεγε ότι και εκει ο κοσμος παει σε σάουνες,κυκλοφορουν αντρες και γυναικες μαζι ολόγυμνοι  και είναι κατι συνηθες και πολύ διαδεδομενο.Οπως στη Γερμανια.Σε ερωτηση μου για αν εμενα μου σηκωθεί αν είμαι διπλα σε μια γυναικα και βλεπω τοσα εκει,μου απαντησε,αστειευεσαι;δε γινονται τετοια πραγματα.Τουλαχιστον οσα χρονια επισκέπτομαι εγω ,δε βλεπω τιποτα το σεξουαλικο,ο κοσμος πηγαινει για χαλαρωση και μονο.Αρα βλέπουμε ότι δε μετραει τοσο αυτό αλλα η νοοτροπια και τα ηθη και εθιμα κάθε λαου όπως ανεφερε και ο kman.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δεν αμφιβαλω για τις γνωσεις σου φιλε μια και εσυ εισαι εκει και ξερεις καλυτερα,αλλα επιτρεψε μου να εχω διαφορετικη αποψη.Συζητουσα με μια φιλη Ελληνοολλανδεζα που πηγαινει κάθε χρονο στην Ολλανδια  για να επισκεφθεί την Ολλανδεζα μητερα της.Μου ελεγε ότι και εκει ο κοσμος παει σε σάουνες,κυκλοφορουν αντρες και γυναικες μαζι ολόγυμνοι  και είναι κατι συνηθες και πολύ διαδεδομενο.Οπως στη Γερμανια.Σε ερωτηση μου για αν εμενα μου σηκωθεί αν είμαι διπλα σε μια γυναικα και βλεπω τοσα εκει,μου απαντησε,αστειευεσαι;δε γινονται τετοια πραγματα.Τουλαχιστον οσα χρονια επισκέπτομαι εγω ,δε βλεπω τιποτα το σεξουαλικο,ο κοσμος πηγαινει για χαλαρωση και μονο.Αρα βλέπουμε ότι δε μετραει τοσο αυτό αλλα η νοοτροπια και τα ηθη και εθιμα κάθε λαου όπως ανεφερε και ο kman.

Μη συγκρίνεις όσους έχουν μεγαλώσει σε αυτές τις χώρες και που είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες νοοτροπίες και θεάματα,
με εμάς.
Απλά σκέψου να περπατάς στο πεδίο του Άρεως ή στην πάνω μεριά της Αριστοτέλους και στο γρασίδι εκτός από τύπισσες με μπικίνι,να έχει και τελείως γυμνές.

Όσο για σάουνα,όταν πρωτοπήγα επειδή δεν με είχε προειδοποιήσει κανείς,μου σηκώθηκε στο 5λεπτο και αποχώρησα.
Άμα ήμουν Γερμανός ή μεγαλωμένος στη Γερμανία,αυτό δε θα είχε συμβεί.

Αυτό που θέλω να πω,είναι ότι επειδή του kman Γερμανίδα δεν του κάθεται ούτε αν έβγαζε 10.000 ευρώ τη βδομάδα,
γράφει ότι του κατέβει περί Γερμανίας.
Ακόμη και κοντές και χοντρες τις έχει πει ενώ οι περισσότερες του ρίχνουν σε ύψος..

Κλασσικά βλαχοελληνικά κομπλεξιλίκια είναι αυτά και αν γράφω δεν είναι για να αλλάξω τη γνώμη του kman αλλά για να μη διαβάζετε τέτοιες ανακρίβειες οι υπόλοιποι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μη συγκρίνεις όσους έχουν μεγαλώσει σε αυτές τις χώρες και που είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες νοοτροπίες και θεάματα,
με εμάς.
Απλά σκέψου να περπατάς στο πεδίο του Άρεως ή στην πάνω μεριά της Αριστοτέλους και στο γρασίδι εκτός από τύπισσες με μπικίνι,να έχει και τελείως γυμνές.

Όσο για σάουνα,όταν πρωτοπήγα επειδή δεν με είχε προειδοποιήσει κανείς,μου σηκώθηκε στο 5λεπτο και αποχώρησα.
Άμα ήμουν Γερμανός ή μεγαλωμένος στη Γερμανία,αυτό δε θα είχε συμβεί.

Αυτό που θέλω να πω,είναι ότι επειδή του kman Γερμανίδα δεν του κάθεται ούτε αν έβγαζε 10.000 ευρώ τη βδομάδα,
γράφει ότι του κατέβει περί Γερμανίας.
Ακόμη και κοντές και χοντρες τις έχει πει ενώ οι περισσότερες του ρίχνουν σε ύψος..

Κλασσικά βλαχοελληνικά κομπλεξιλίκια είναι αυτά και αν γράφω δεν είναι για να αλλάξω τη γνώμη του kman αλλά για να μη διαβάζετε τέτοιες ανακρίβειες οι υπόλοιποι.
δεν ειναι θεμα κμαν.γενικώς οι γκομενες δεν γαμιουνται ιδιαίτερα στις υποτιθέμενες αναπτυγμένες χωρες Γιατί δεν έχουν οικονομικές ανάγκες..ξερω πολλούς γερμανούς που μου λένε τα ίδια..γι'αυτό κιολας δουλεύουν σαν τρελά τα μπουρδελα τους..ο μεσος γερμανος ειναι πιο πεινασμένος από τον μέσο έλληνα..πηγαίνουν με πορνες από ανάγκη και όχι από επιλογή..αλλη λυση  μου έλεγαν Είναι να τα φτιάξουν με καμια άσχημη χοντρη γερμανιδα και να την πληρώνουν και απο πανω....τώρα μιλάω για νέα παιδιά έως 30..κριμα

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Σε εναν διαγωνισμο που εγινε προσφατα σε καποοο σαιτ ,οπου ψηφιζαν γυναικες ποιον αντρα να αποφευγουν,το μεγαλυτερο  ποσοστο  ,πηρε η επιλογη <<τεμπελης>>,γυναικας ,τζογαδορος,αλογομουρης, ποτης,δεν μετρησαν καθολου,δηλ.δεν τις πειραζει αν εχετε ολα αυτα ,αρκει να μην ειστε τεμπεληδες δηλ.να τους τα χωνετε ,να δουλευετε για να τους πληρωνετε τις μαλακιες τους,φυσικα 2ο ηρθε <<ο τσιγκουνης>> μην τσιγκουνευεστε  να δινετε ,με σχολια του τυπου <<δεν ανεχομαι την τσιγκουνια  γιατι ο τσιγκουνης ανθρωπος ειναι τσιγκουνης και στα αισθηματα>>  ,τελευταιο σε βαθμους ο χαρακτηρας με την ιδιοτροπια που δεν ενοχλει ηταν ο μαμακιας

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656

τυποι οσοι λετε για γυμνισμο στην ελλαδα εισαστε σιγουροι οτι θα το θελατε;  :S :S :S

Συνημμένα

• λιλας.jpg
    λιλας.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
δεν ειναι θεμα κμαν.γενικώς οι γκομενες δεν γαμιουνται ιδιαίτερα στις υποτιθέμενες αναπτυγμένες χωρες Γιατί δεν έχουν οικονομικές ανάγκες..ξερω πολλούς γερμανούς που μου λένε τα ίδια..γι'αυτό κιολας δουλεύουν σαν τρελά τα μπουρδελα τους..ο μεσος γερμανος ειναι πιο πεινασμένος από τον μέσο έλληνα..πηγαίνουν με πορνες από ανάγκη και όχι από επιλογή..αλλη λυση  μου έλεγαν Είναι να τα φτιάξουν με καμια άσχημη χοντρη γερμανιδα και να την πληρώνουν και απο πανω....τώρα μιλάω για νέα παιδιά έως 30..κριμα

Α,τώρα έγιναν και "υποτιθέμενες' οι αναπτυγμένες χώρες;  :2funny:

Όντως οι γυναίκες δε γαμιούνται ιδιαίτερα εδώ γιατί δεν έχουν οικονομικές ανάγκες..
Αφού να φανταστείς αντί για σκληρά καυλιά βάζουν δεσμίδες με 50ευρα στο μουνί τους.
Αντίθετα στις υποανάπτυκες χώρες που οι γυναίκες δεν έχουν λεφτά,είναι καυλιάρες και ψάχνονται όλη μέρα για πούτσο.

Λογικά που ακούγονται όλα αυτά Chricker. :idiot:

Φαντάζομαι δε χρειάζεται να διευκρινήσω ότι μιλάμε για κανονικές γυναίκες και όχι πουτάνες ή μήπως πρέπει;

Cricker,ξέρεις τι συμβαίνει αν δε γαμάς μια Γερμανίδα όπως πρέπει;
Σε έχει στείλει σε χρόνο dt.
Καμία σχέση με ελλεηνίδα που θα σκεφτεί ότι μπορεί να μη γαμάς καλά,αλλά ότι έχεις καλή δουλειά, ένα οικοπεδάκι στα Καμμένα Βούρλα και ένα εξοχικό στα Σούρμενα.
Και που μπορεί να έχει εσένα στεφάνι και εραστές το μισό χωριό..
Η Γερμανίδα θα σου πει στα ίσια.ΤΕΛΟΣ.

Οι Γερμανοί που ξέρεις(φαντάζομαι από το χωριό) για να μην γαμάνε στη Γερμανία του Tinder,των speed dating και των dark rooms,
είναι μάλλον κάτι από τα παρακάτω:
χαφτομούνηδες,ναυάγια,σαπιοκοιλιάδες,καθυστερημένοι,κουασιμόδοι,nerds
ή και όλα αυτά μαζί.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Α,τώρα έγιναν και "υποτιθέμενες' οι αναπτυγμένες χώρες;  :2funny:

Όντως οι γυναίκες δε γαμιούνται ιδιαίτερα εδώ γιατί δεν έχουν οικονομικές ανάγκες..
Αφού να φανταστείς αντί για σκληρά καυλιά βάζουν δεσμίδες με 50ευρα στο μουνί τους.
Αντίθετα στις υποανάπτυκες χώρες που οι γυναίκες δεν έχουν λεφτά,είναι καυλιάρες και ψάχνονται όλη μέρα για πούτσο.

Λογικά που ακούγονται όλα αυτά Chricker. :idiot:

Φαντάζομαι δε χρειάζεται να διευκρινήσω ότι μιλάμε για κανονικές γυναίκες και όχι πουτάνες ή μήπως πρέπει;

Cricker,ξέρεις τι συμβαίνει αν δε γαμάς μια Γερμανίδα όπως πρέπει;
Σε έχει στείλει σε χρόνο dt.
Καμία σχέση με ελλεηνίδα που θα σκεφτεί ότι μπορεί να μη γαμάς καλά,αλλά ότι έχεις καλή δουλειά, ένα οικοπεδάκι στα Καμμένα Βούρλα και ένα εξοχικό στα Σούρμενα.
Και που μπορεί να έχει εσένα στεφάνι και εραστές το μισό χωριό..
Η Γερμανίδα θα σου πει στα ίσια.ΤΕΛΟΣ.

Οι Γερμανοί που ξέρεις(φαντάζομαι από το χωριό) για να μην γαμάνε στη Γερμανία του Tinder,των speed dating και των dark rooms,
είναι μάλλον κάτι από τα παρακάτω:
χαφτομούνηδες,ναυάγια,σαπιοκοιλιάδες,καθυστερημένοι,κουασιμόδοι,nerds
ή και όλα αυτά μαζί.

τυπε λες το σαιτ να χει κανεναν τετοιο  :S :S εκτος απο τα μοντελα εκατομμυριουχους?  :think: :think: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
τυπε λες το σαιτ να χει κανεναν τετοιο   :S :S εκτος απο τα μοντελα εκατομμυριουχους?  :think: :think: :grin: :grin: :grin:

Εκτός από τον μπόλντυ,οι υπόλοιποι έχουμε πολλά χιλιόμετρα στη πασαρέλα συνάδελφε μοντέλο.  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τυποι λετε να παμε Χολιγουντ? αλλα λυπαμαι τα μοντελα που θα μεινουν χωρις δουλεια

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom