Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
τυπε πρεπει ο τυπος να καταναλωσε πολυ φαια ουσια για να το σκεφτει αυτο  :S :S :S :S

Τυπε μπορει να ξεπερασε την δοσολογια . :S :S :S

medicine-pills_2212998k.jpg

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τυπε μερικες είναι οντως κακες ελλεινιδες  :S
Και που κολλαει αυτο? Ή ποτε ειπα το αντιθετο? ... Απλα σπαω πλακα με το ειδικο σχολειο που περιγραφει τις παραισθησεις του παραπανω...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Εγώ πάντως ελληνίδα μόνο άμα πληρώσω μου κάθεται

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Αυτο λέω ελληνίδα δύσκολα γαμας. Γενικά στην εποχή μας πιστεύω πιο πολυ βλέπουμε παρά κάνουμε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Και που κολλαει αυτο? Ή ποτε ειπα το αντιθετο? ... Απλα σπαω πλακα με το ειδικο σχολειο που περιγραφει τις παραισθησεις του παραπανω...

oi παραισθησεις ποιες ειναι ρε μεγαλε?οτι θελουν να παντρευτουν εναν βλακα με λεφτα και ας εχουν φαει 300 πουτσες?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
oi παραισθησεις ποιες ειναι ρε μεγαλε?οτι θελουν να παντρευτουν εναν βλακα με λεφτα και ας εχουν φαει 300 πουτσες?

Ανοιξε τα ματια σου. Δες ποιον και τι σχολιασα. Το συγκεκριμενο:

Αδιστακτη ελλεηνιδα αναγκασε πρίγκιπα να την παντρευτει λογω εγκυμοσύνης.

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/nadia01.jpg[/img[/URL]]

Ευχομαι να τον μαδήσει τον τυπο τοσο κοροιδο που ειναι. :S :S :S

[/quote]

Ξεκαθαρες παραισθησεις με την κλινικη εννοια του ορου.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.939
Πόντοι
496

ο τυπος βαζει το χερι του στη φωτια οτι ο εν λογω γαμος προηλθε απο κεραυνοβολο ερωτα τυπε
αλλος εχει τις παραισθησεις

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Δικες μου εικασίες εννοεί αλλα το παραισθησεις του φαινεται πιο πιασαρικη σαν λεξη για να μας πουλήσει πνευμα .  :S :S :S

Αλλα επιμενω γκομενα που βαζει δαχτυλίδι 3 μερες πριν γεννησει ειναι ξεκαθαρο οτι εκμεταλευται την εγκυμοσύνη της και τον ερχομό ενος παιδιου για να εκβιασει/επισπεύσει καταστασεις
Αν ο ιδιος ο πριγκιπας καιγονταν να την παντρευτει θα το ειχε ηδη κανει (9 μηνες τουλαχιστον ειχανε σχεση)
Η ελλεινιδα ομως ξερει οτι αλλη γκλαμουρια(και ενδεχομενως αλλα δικαιωματα σε περιπτωση διαζυγιου) εχει να εχεις εξώγαμο με πρίγκιπα και αλλο να το φερεις στον κοσμο ενω εισαι παντρεμενη.  :S :S :S

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ο τυπος βαζει το χερι του στη φωτια οτι ο εν λογω γαμος προηλθε απο κεραυνοβολο ερωτα τυπε
Βασικα ελληνικα, αγορακι μου. Σχολειο βγαλαμε? :think: Ή μηπως το θρεντ αυτο σας προκαλει μαζικες παραισθησεις? Τι απο τα δυο σου συμβαινει? Μπορουμε να βοηθησουμε?

Ποτε εγραψα κατι απο ο,τι γραφεις? Πού ακριβως? Για το μονο που βαζω το χερι μου στη φωτια ειναι οτι τις μαλακιες που γραφει ο αλλος στο πρωτο που παραθετω τις βγαζει απο το μυαλο του.

Οκ. Επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα προσπαθησω να σου εξηγησω το λαθος στο συλλογισμο σου σαν να τον εξηγω στο 5χρονο ανηψακι μου!

Εσυ: "Χμμμ, καποιες γυναικες παντρευονται πλουσιους για τα λεφτα τους. Δεν ειναι και απιθανο. Οποτε αυτη η γυναικα, για την οποια δεν γνωριζω τιποτα, παντρευτηκε αυτον τον τυπο για τα λεφτα του."

Καμια σχεση με συλλογιστικη ενηλικα και μη κλινικα καθυστερημενου... Φαντασου να αρχιζαμε ολοι τις παραισθησεις και τις παραδοχες, αγνοωντας την πραγματικοτητα γυρω μας. Με τη λογικη σου θα μπορουσα να κανω τον παρακατω συλλογισμο:

Εγω: "Χμμμ, καποιοι ανθρωποι ειναι ηλιθια, καθυστερημενα τρολλ που ακομα και το οξυγονο που αναπνεουν παει χαμενο. Δεν ειναι και απιθανο. Οποτε ο txar1982, για τον οποιο δεν γνωριζω τιποτα, ειναι ενα ηλιθιο, καθυστερημενο τρολλ που ακομα και το οξυγονο που αναπνεει παει χαμενο."

Δεν τον κανω ομως, γιατι δεν εχω αρκετα στοιχεια. Το οτι κατι δεν ειναι απιθανο δε σημαινει οτι θα συμβαινει κιολας επειδη ετσι γουσταρουμε. Αυτο ειναι λογικη 5χρονου και κατω. Ελπιζω να το επιασες. :hi:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Τυπε η αληθεια ειναι οτι ο πρίγκιπας δειχνει μεγαλος εραστης . :S :S :S
image.jpg

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Βασικα ελληνικα, αγορακι μου. Σχολειο βγαλαμε? :think: Ή μηπως το θρεντ αυτο σας προκαλει μαζικες παραισθησεις? Τι απο τα δυο σου συμβαινει? Μπορουμε να βοηθησουμε?

Ποτε εγραψα κατι απο ο,τι γραφεις? Πού ακριβως? Για το μονο που βαζω το χερι μου στη φωτια ειναι οτι τις μαλακιες που γραφει ο αλλος στο πρωτο που παραθετω τις βγαζει απο το μυαλο του.

Οκ. Επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θα προσπαθησω να σου εξηγησω το λαθος στο συλλογισμο σου σαν να τον εξηγω στο 5χρονο ανηψακι μου!

Εσυ: "Χμμμ, καποιες γυναικες παντρευονται πλουσιους για τα λεφτα τους. Δεν ειναι και απιθανο. Οποτε αυτη η γυναικα, για την οποια δεν γνωριζω τιποτα, παντρευτηκε αυτον τον τυπο για τα λεφτα του."

Καμια σχεση με συλλογιστικη ενηλικα και μη κλινικα καθυστερημενου... Φαντασου να αρχιζαμε ολοι τις παραισθησεις και τις παραδοχες, αγνοωντας την πραγματικοτητα γυρω μας. Με τη λογικη σου θα μπορουσα να κανω τον παρακατω συλλογισμο:

Εγω: "Χμμμ, καποιοι ανθρωποι ειναι ηλιθια, καθυστερημενα τρολλ που ακομα και το οξυγονο που αναπνεουν παει χαμενο. Δεν ειναι και απιθανο. Οποτε ο txar1982, για τον οποιο δεν γνωριζω τιποτα, ειναι ενα ηλιθιο, καθυστερημενο τρολλ που ακομα και το οξυγονο που αναπνεει παει χαμενο."

Δεν τον κανω ομως, γιατι δεν εχω αρκετα στοιχεια. Το οτι κατι δεν ειναι απιθανο δε σημαινει οτι θα συμβαινει κιολας επειδη ετσι γουσταρουμε. Αυτο ειναι λογικη 5χρονου και κατω. Ελπιζω να το επιασες. :hi:

Τυπε μαλλον εσυ δεν πηγες σχολειο.

Εικασια : πιθανή αλλά όχι απόλυτα βεβαιωμένη κρίση, γνώμη, συμπέρασμα, κτλ., στην οποία καταλήγει κανείς

Παραισθηση :διαταραχή των αισθήσεων κατά την οποία οι αισθητηριακές εντυπώσεις ανακαλούν στη συνείδηση παραστάσεις με τις οποίες έχουν λίγες εξωτερικές ομοιότητες

To σχόλιο μου αφορα εικασία ή παραισθηση?  :think:  :S :S :S

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.939
Πόντοι
496

τυπε
- καταρχην να μιλας με μεγαλυτερη επιφυλαξη για το ατομο μου καθοτι δεν ξερεις τι σπουδες μπορει ναχω κανει κλπ
- κατα δευτερο για μενα ειναι προφανες τι συμβαινει στην εν λογω περιπτωση, οπως κ για αρκετο κοσμο εδω μεσα σπουδαγμενο η μη, σε περιπτωση που δεν το  αντιληφθηκες.
- κατα τριτο αν την επικρατουσα κοινη αντιληψη - λογικη την θεωρεις παραισθηση να το κοιταξεις αυτο αγορακι μου
ελπιζω να σε καλυψα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τυπε η αληθεια ειναι οτι ο πρίγκιπας δειχνει μεγαλος εραστης . :S :S :S
image.jpg

τυπε μου φαινεται σαν στραγγισμενος απο την σπερματορουφηχτρα ελλεινιδα υποψηφια νυφη  :S :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

τι λες ρε τυπε? εγω παντως δεν το πιασα :think: :think: :think: :S :S :S :S :S

Fuck-it-GIF_1.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom