Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
με ποια "στοιχεια"  μου μιλας? Γκομενα στην Ελλαδα εχουν μονο οσοι βγαζουν ποσα? 40 χιλιαρικα? 50 χιλιαρικα? Μη λες σαχλαμαρες πλιζ. Δεν εισαι 20 χρονων, 35 εισαι, η ηλικια σου αυτοματα δημιουργει απαιτησεις, να εχεις δημιουργηθει, να εχεις φτιαξει 10 πραγματα. Και στο κατω κατω αν οι Ελληνιδες εχουν υπερβολικες απαιτησεις δεν τις δημιουργησαν μονες τους, οι Ελληνες τους τις δημιουργησαν. Γιατι οπως σου ειπε και καποιος φιλος παραπανω, παιξτο πλουσιος να γαμισεις. Ε η γκομενα φταιει αν 9 στους 10 αντρες που γνωριζει το παιζουν εφοπλιστες?

Γυναικες υπαρχουν, και με και χωρις απαιτησεις επιτυχιας. Οπως υπαρχουν και αντρες που αν η αλλη δεν ειναι μοντελο τη διαολοστελνουν και αντρες που κοιτανε νορμαλ κοριτσακια. Αν μια γκομενα εκανε θρεντ με εφτυσε μολις ειδε οτι ειχα κυτταριτιδα τι θα τις ελεγες? Κατσε να το αναλυσουμε κοινονικοπολιτικα η τραβα στον επομενο και μη μας πρηζεις κοριτσακι μου?

Τύπε πάλι δεν κατάλαβες... Σου μιλάω για τον μέσο έλληνα, δεν σου μιλάω για χλιδοκαστάσεις... Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι για όλα υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης... Σήμερα ένας στους δύο έλληνες ηλικίας 30 έως 40 ετών είτε υποαπασχολείται..- ζει δηλαδή  με ένα χαρτζιλίκι των 350 - 400 ευρώ και αν το βγάζει και αυτό.....- είτε είναι άνεργος... επομένως φυσιολογικό είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες οι σημερινές Ελληνίδες να μειώσουν λίγο τις απαιτήσεις τους ..σε αυτό αναφέρομαι. Και ναι τύπε, όσο και εάν δεν σου αρέσει είναι θέμα νοοτροπίας... και κουλτούρας.. των ελλεηνίδων, όσοι έχουν ζήσει έξω καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τύπε πάλι δεν κατάλαβες... Σου μιλάω για τον μέσο έλληνα, δεν σου μιλάω για χλιδοκαστάσεις... Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβεις ότι για όλα υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης... Σήμερα ένας στους δύο έλληνες ηλικίας 30 έως 40 ετών είτε υποαπασχολείται..- ζει δηλαδή  με ένα χαρτζιλίκι των 350 - 400 ευρώ και αν το βγάζει και αυτό.....- είτε είναι άνεργος... επομένως φυσιολογικό είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες οι σημερινές Ελληνίδες να μειώσουν λίγο τις απαιτήσεις τους ..σε αυτό αναφέρομαι. Και ναι τύπε, όσο και εάν δεν σου αρέσει είναι θέμα νοοτροπίας... και κουλτούρας.. των ελλεηνίδων, όσοι έχουν ζήσει έξω καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω...
Θες να πεις δηλαδη οτι οι γκομενες του εξωτερικου,δεν θα προτιμησουν τον πλουσιο,αλλα τον ανεργο;
Σε αλλο συμπαν ζεις μαλλον.Η γυναικα ειναι γυναικα,ΠΑΝΤΟΥ.Υπαρχουν σκαρτες,υπαρχουν και σωστες.Και το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μην πιανεις τα ακρα.... με χοντρες κλπ...
Αλλα οπως σου λενε ολοι εδω μεσα.. ειναι απαραδεκτο οι γκομενες ,ειτε ανεργες ειτε με ενα μικρο μισθουλακο... να ψαχνουν τον επιτηχυχημενο-μαλακα για να αποκατασταθουν....

Οι μαλακες που τα χωνανε εχουν πλεον λιγοστεψει....ευτυχως... ε ειναι καιρος κ οι γκομενες να βαλουν μυαλο!!!

Σωστός :thumbsup:

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Θες να πεις δηλαδη οτι οι γκομενες του εξωτερικου,δεν θα προτιμησουν τον πλουσιο,αλλα τον ανεργο;
Σε αλλο συμπαν ζεις μαλλον.Η γυναικα ειναι γυναικα,ΠΑΝΤΟΥ.Υπαρχουν σκαρτες,υπαρχουν και σωστες.Και το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.

Επιμένεις να μην καταλαβαίνεις... μάλλον εσύ ζεις στην κοσμάρα σου.... φυσικά και όλες οι γυναίκες όλου του κόσμου θα προτιμήσουν αυτόν με τα περισσότερα λεφτά... Εγώ σου μιλάω για άλλο θέμα... για τη σύγχρονη πραγματικότητα στην Ελλάδα, και για τη στάση που κρατούν οι Ελεηνίδες... προφανώς και δεν έχεις αντιληφθεί για τι πράγμα μιλάω...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Επιμένεις να μην καταλαβαίνεις... μάλλον εσύ ζεις στην κοσμάρα σου.... φυσικά και όλες οι γυναίκες όλου του κόσμου θα προτιμήσουν αυτόν με τα περισσότερα λεφτά... Εγώ σου μιλάω για άλλο θέμα... για τη σύγχρονη πραγματικότητα στην Ελλάδα, και για τη στάση που κρατούν οι Ελεηνίδες... προφανώς και δεν έχεις αντιληφθεί για τι πράγμα μιλάω...
Γιατι δεν την πεφτεις σε καποια χοντρη;αυτες δεν εχουν απαιτησεις.μονο πουτσα θελουν.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μην πιανεις τα ακρα.... με χοντρες κλπ...
Αλλα οπως σου λενε ολοι εδω μεσα.. ειναι απαραδεκτο οι γκομενες ,ειτε ανεργες ειτε με ενα μικρο μισθουλακο... να ψαχνουν τον επιτηχυχημενο-μαλακα για να αποκατασταθουν....

Οι μαλακες που τα χωνανε εχουν πλεον λιγοστεψει....ευτυχως... ε ειναι καιρος κ οι γκομενες να βαλουν μυαλο!!!

ενω ειναι αποδεκτο  χλιμιτζουρας ανεργος ελληνας με το μπυροκοιλο να θελει μοντελο για γκομενα? Δικαιωμα του καθενα ειναι να ψαχνει οτι γουσταρει να ψαξει. Ακομα και εξελικτικα αν το δεις ολα, και η επιτυχια και η εμφανιση, παιζουν τον ρολο τους, σε αλλους ο ρολος αυτος ειναι σημαντικος σε αλλους και αλλες οχι. Απο κει και περα οχι δεν ειναι ολες οι γκομενες ιδιες, αν η μια εχει διαφορετικες απαιτησεις απο αυτα που εσυ εχεις να προσφερεις πας παρακατω, δε κραζεις οταν η γκομενα δε γουσταρει ενα δυο πεντε δικα σου μειονεκτηματα οταν και εσυ εχεις τη δικια σου λιστα για το τι ειναι αποδεκτο και το τι δεν ειναι γιατι τοτε γινεσαι αυτο που κατηγορεις

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ενω ειναι αποδεκτο  χλιμιτζουρας ανεργος ελληνας με το μπυροκοιλο να θελει μοντελο για γκομενα? Δικαιωμα του καθενα ειναι να ψαχνει οτι γουσταρει να ψαξει. Ακομα και εξελικτικα αν το δεις ολα, και η επιτυχια και η εμφανιση, παιζουν τον ρολο τους, σε αλλους ο ρολος αυτος ειναι σημαντικος σε αλλους και αλλες οχι. Απο κει και περα οχι δεν ειναι ολες οι γκομενες ιδιες, αν η μια εχει διαφορετικες απαιτησεις απο αυτα που εσυ εχεις να προσφερεις πας παρακατω, δε κραζεις οταν η γκομενα δε γουσταρει ενα δυο πεντε δικα σου μειονεκτηματα οταν και εσυ εχεις τη δικια σου λιστα για το τι ειναι αποδεκτο και το τι δεν ειναι γιατι τοτε γινεσαι αυτο που κατηγορεις

ρε τύπε οι γυναίκες δεν έχουν δικαίωμα να είναι επιλεκτικές,μόνο εμείς

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι δεν την πεφτεις σε καποια χοντρη;αυτες δεν εχουν απαιτησεις.μονο πουτσα θελουν.

όταν δεν έχουμε επιχειρήματα αρχίζουμε τις παπαριές ...φίλαράκο εγώ δεν πάω με χοντρες...ούτε έχω πρόβλημα να βρω γυναίκα να πηδήξω...εγώ μίλησα γενικά για τη νοοτροπία των ελεηνίδων, σαφώς και υπάρχουν καλές και συγκροτημένες κοπέλες απλά αποτελούν την μειοψηφία...εσύ πάλι το προσωποποιείς το θέμα γιαυτο θα σου πω και εγώ τράβα με καμιά χοντρή και άπλυτη για να στανιάρεις...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
όταν δεν έχουμε επιχειρήματα αρχίζουμε τις παπαριές ...φίλαράκο εγώ δεν πάω με χοντρες...ούτε έχω πρόβλημα να βρω γυναίκα να πηδήξω...εγώ μίλησα γενικά για τη νοοτροπία των ελεηνίδων, σαφώς και υπάρχουν καλές και συγκροτημένες κοπέλες απλά αποτελούν την μειοψηφία...εσύ πάλι το προσωποποιείς το θέμα γιαυτο θα σου πω και εγώ τράβα με καμιά χοντρή και άπλυτη για να στανιάρεις...

εμ βλεπεις που μετα απο 3 σελιδες σαχλαμαρες λες αυτο που σου λεω? Εχεις τα κριτηρια σου (δε πας με χοντρες) εχει τα κριτηρια της (δε γουσταρει γκομενο 35ρη που ζει με τη μαμα). Κανεις απο τους δυο δεν ειναι λαθος, ο καθενας εχει το δικαιωμα να επιλεγει οτι γουσταρει να επιλεξει Εσυ απλα κλαψομουνιαζεις γιατι δε σ'αρεσει το δικο σου μειονεκτημα να ειναι λογος απορριψης, αλλα απο την αλλη δεν εχεις προβλημα να απορριψεις τον αλλο  για το δικο του μειονεκτημα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν πας με χοντρες..Αρα και εσυ εχεις απαιτησεις.Εισαι και εσυ Ελλεηνας με λιγα λογια.Που του φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τον ιδιο του τον εαυτο.

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εμ βλεπεις που μετα απο 3 σελιδες σαχλαμαρες λες αυτο που σου λεω? Εχεις τα κριτηρια σου (δε πας με χοντρες) εχει τα κριτηρια της (δε γουσταρει γκομενο 35ρη που ζει με τη μαμα). Κανεις απο τους δυο δεν ειναι λαθος, ο καθενας εχει το δικαιωμα να επιλεγει οτι γουσταρει να επιλεξει Εσυ απλα κλαψομουνιαζεις γιατι δε σ'αρεσει το δικο σου μειονεκτημα να ειναι λογος απορριψης, αλλα απο την αλλη δεν εχεις προβλημα να απορριψεις τον αλλο  για το δικο του μειονεκτημα.

Είσαι εκτός θέματος..... δικαίωμα σου είναι να ζεις στη κοσμάρα σου.. Από ότι βλέπεις όμως οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί μου..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολυ σωστος.Αλλα ο φιλος δυστυχως δεν το καταλαβαινει.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
συμφωνώ

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

Αγαπητοί αδερφοί, δική μου γνώμη είναι να μην είμαστε μίζεροι, να μην είμαστε κακομοίρηδες. Σίγουρα υπάρχουν γκόμενες που επιλέγουν, οι περισσότερες. Ομολογώ πάντως πως συμφωνώ με αυτούς που λένε πως οι περισσότερες επιλέγουν.. εδώ οι πολύ μέτριες διαλέγουν άνετα...Θέλει υπομονή και τύχη για να βρει κανείς τον άνθρωπο που θα αγαπήσει και τα ελαττώματα

ΥΓ Αν κανείς έχει καλό εισόδημα μπορεί να παλεύει πιο άνετα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αγαπητοί αδερφοί, δική μου γνώμη είναι να μην είμαστε μίζεροι, να μην είμαστε κακομοίρηδες. Σίγουρα υπάρχουν γκόμενες που επιλέγουν, οι περισσότερες. Ομολογώ πάντως πως συμφωνώ με αυτούς που λένε πως οι περισσότερες επιλέγουν.. εδώ οι πολύ μέτριες διαλέγουν άνετα...Θέλει υπομονή και τύχη για να βρει κανείς τον άνθρωπο που θα αγαπήσει και τα ελαττώματα

ΥΓ Αν κανείς έχει καλό εισόδημα μπορεί να παλεύει πιο άνετα.
Ολοι επιλεγουμε,οχι μονο οι γυναικες.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ολοι επιλεγουμε,οχι μονο οι γυναικες.

Ναι, συμφωνώ με τη συμπλήρωση, απλώς οι γυναίκες, ειδικά αν λίγο να προσεχουν τον εαυτό τους και να είναι λίγο άνω του μετρίου, γίνονται πολύ επιλεκτικές. Δεν είναι το ίδιο ποσοστό με τους άντρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom