Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Αγαπητοί αδερφοί, δική μου γνώμη είναι να μην είμαστε μίζεροι, να μην είμαστε κακομοίρηδες. Σίγουρα υπάρχουν γκόμενες που επιλέγουν, οι περισσότερες. Ομολογώ πάντως πως συμφωνώ με αυτούς που λένε πως οι περισσότερες επιλέγουν.. εδώ οι πολύ μέτριες διαλέγουν άνετα...Θέλει υπομονή και τύχη για να βρει κανείς τον άνθρωπο που θα αγαπήσει και τα ελαττώματα

ΥΓ Αν κανείς έχει καλό εισόδημα μπορεί να παλεύει πιο άνετα.
Αδερφέ αρχίδια επιλέγουν  :grin:

Οι πιο πολλές βρίσκουν έναν,ψάχνουν παράλληλα να βρουν καλύτερο αλλά συνήθως αυτός απλώς τις πηδάει και τις παρατάει και μετά ξινίζουν ακόμη περισσότερο  :2funny:

Το έχω δει πολλές φορές το εργάκι  :)

Απαξίωση και πούτσα θέλουν  :2funny:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Να σημειώσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις Ελληνίδες,αντιθέτως τις θεωρώ πολύ καβλιάρες  :grin:

Απλώς γουστάρουν να τις ξεφτιλίζεις  :2funny:

Επισκέπτης

Ναι, συμφωνώ με τη συμπλήρωση, απλώς οι γυναίκες, ειδικά αν λίγο να προσεχουν τον εαυτό τους και να είναι λίγο άνω του μετρίου, γίνονται πολύ επιλεκτικές. Δεν είναι το ίδιο ποσοστό με τους άντρες.
λαθος κανεις τυπε και αυτο αποδεικνυεται ευκολα. Ποσες φορες δεν εχεις πει τι κανει αυτο το μουνι με αυτο τον βλακα;

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ζητώ συγνώμη από τα μέλη του φόρουμ... για τις βλακείες που λέω εγώ τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ...οι Ελληνίδες είναι σωστές ... Όπως άλλωστε και οι περισσότεροι από εμάς τους έλληνες... Γι αυτό η χώρα μας προοδεύει και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο... είμαστε τέλειοι ως λαός για αυτό είναι μιζέρια να μιλάμε για τα ελαττώματα μας που άλλωστε δεν έχουμε.. .για αυτό και στο μέλλον θα τα πάμε ακόμα καλύτερα ....No problem!!!  :2funny: :2funny: :2funny:  :dancing: :dancing: :dancing:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Ναι, συμφωνώ με τη συμπλήρωση, απλώς οι γυναίκες, ειδικά αν λίγο να προσεχουν τον εαυτό τους και να είναι λίγο άνω του μετρίου, γίνονται πολύ επιλεκτικές. Δεν είναι το ίδιο ποσοστό με τους άντρες.
Το θεμα ειναι οτι και πολλοι αντρες κατω του μετριου,που δεν προσεχουν καθολου τον εαυτο τους,ειναι πολυ επιλεκτικοι. :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ζητώ συγνώμη από τα μέλη του φόρουμ... για τις βλακείες που λέω εγώ τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ...οι Ελληνίδες είναι σωστές ... Όπως άλλωστε και οι περισσότεροι από εμάς τους έλληνες... Γι αυτό η χώρα μας προοδεύει και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο... είμαστε τέλειοι ως λαός για αυτό είναι μιζέρια να μιλάμε για τα ελαττώματα μας που άλλωστε δεν έχουμε.. .για αυτό και στο μέλλον θα τα πάμε ακόμα καλύτερα ....No problem!!!  :2funny: :2funny: :2funny:  :dancing: :dancing: :dancing:
ναι ρε...σε λιγο θα απολαμβανουμε κ προνομια που ουτε στο Μονακό δεν απολαμβανουν...τι να λεμε τωρα... :grin: :grin:

Επισκέπτης
τυπε το πρόβλημα αυτου του λαου είναι ότι ο ενας βγαζει το ματι του αλλου και κατηγορει τους αλλους για τα λαθη του ;)
βλακας = $$$$$$$$$$$$$$$$$$$  ;)
παντα;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

βασικα και εσυ εχεις δικιο να διαμαρτυρεσαι για τα στραβα και αυτοι που σου λενε οτι οσο και να διαμαρτυρεσαι αυτη ειναι και ετσι λειτουργει η κοινωνια εχουν εξισου δικιο....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

ισως το προβλημα ειναι οτι μας ειναι πιο ευκολο να κλαψομουνιαζουμε ως λαος αντι να στρωσουμε κωλο κατω, να δουμε τα μειονεκτηματα μας και τι μπορουμε να κανουμε γιαυτα?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το προβλημα μας φιλε μου σαν λαος,παντα ηταν οτι για ολα τα στραβα προσπαθουμε να ριξουμε το φταιξιμο σε αλλους χωρις να κοιταζουμε την δικη μας καμπουρα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γιατι δεν την πεφτεις σε καποια χοντρη;αυτες δεν εχουν απαιτησεις.μονο πουτσα θελουν.
οι χοντρες φιλαρακι ειναι πιο δυσκολες απο τις αδυνατες.τουλαχιστον αυτο εχω δει απο την εμπειρια μου μεχρι τωρα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλα υπαρχει κοσμος που γουσταρει ξυγκι?? :think:
κ μαλιστα ωμο?? :grin: :grin: