Επισκέπτης
αστα ρε ντιμ... Όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν φλερταρουν γιατι φοβούνται την απορριψη τι συμπερασμα βγαζεις;ξερω γω...σχεδον παντα (μαλλον)...
αστα ρε ντιμ... Όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν φλερταρουν γιατι φοβούνται την απορριψη τι συμπερασμα βγαζεις;ξερω γω...σχεδον παντα (μαλλον)...
Φιλαρακι δεν ξερω να σου απαντησω,γιατι δεν τα παω καλα με τις χοντρες,αυτο που ξερω ειναι οτι οσες βλεπω ειναι ετοιμες να ορμηξουν σε οτιδηποτε αρσενικο κυκλοφορει.οι χοντρες φιλαρακι ειναι πιο δυσκολες απο τις αδυνατες.τουλαχιστον αυτο εχω δει απο την εμπειρια μου μεχρι τωρα
καλα υπαρχει κοσμος που γουσταρει ξυγκι??
κ μαλιστα ωμο??
Το προβλημα μας φιλε μου σαν λαος,παντα ηταν οτι για ολα τα στραβα προσπαθουμε να ριξουμε το φταιξιμο σε αλλους χωρις να κοιταζουμε την δικη μας καμπουρα.
εχει χαλασει η κοινωνια τυπε...υπαρχει τοση ψευτια παντου....αστα ρε ντιμ... Όταν βλέπεις ανθρώπους που δεν φλερταρουν γιατι φοβούνται την απορριψη τι συμπερασμα βγαζεις;
οχι ρε...μη μου το κανεις αυτο... :S :Sγιατί δεν κατάλαβα ?
τι συμβαινει γυρω σουΤύπε εάν δεν δεις και κατανοήσεις τι συμβαίνει γύρω σου... δεν πρόκειται ποτέ να βελτιώσεις ούτε τον εαυτό σου ούτε τη συμπεριφορά σου...
εχει χαλασει η κοινωνια τυπε...υπαρχει τοση ψευτια παντου....
οχι ρε...μη μου το κανεις αυτο... :S :S
γιατί ρε μαν..
εσένα δλδ αν σου φέρω να μια στρουμπουλή αφράτη ξανθιά άσπρη σαν το γάλα θα σε χαλάει ?
σαν την alexis texas
μακαρι φιλε να ηταν ετσι.οι περισσοτερες χοντρες εχουν πιο πολυ τουπε απο τις αδυνατες και ζητανε πιο πολλα για να κανουν σχεση μαζι σου.μαλλον θα εχουν περισσοτερη ζητησηΦιλαρακι δεν ξερω να σου απαντησω,γιατι δεν τα παω καλα με τις χοντρες,αυτο που ξερω ειναι οτι οσες βλεπω ειναι ετοιμες να ορμηξουν σε οτιδηποτε αρσενικο κυκλοφορει.
ειναι μαλλον στην μοδα οι χοντρες...μακαρι φιλε να ηταν ετσι.οι περισσοτερες χοντρες εχουν πιο πολυ τουπε απο τις αδυνατες και ζητανε πιο πολλα για να κανουν σχεση μαζι σου.μαλλον θα εχουν περισσοτερη ζητηση
Είχα πηδήξει μια χοντρή πολύ καβλιάραειναι μαλλον στην μοδα οι χοντρες...
ειναι μαλλον στην μοδα οι χοντρες...
συμφωνω.υπάρχουν μερικές παχουλές που έχουν ωραίο πρόσωπο... και κάποιες αδύνατες με καλό σώμα που στη μάπα δεν βλέπονται...
σημασια εχει να περασατε καλα τα δυο σας...Είχα πηδήξει μια χοντρή πολύ καβλιάρα
Τα κατάπιε με την πρώτη πίπα (μου το ζήτησε κιόλας) και ήθελε να την πάρω κι από κώλο η ξεφτιλισμένη
Πολύ πρόθυμη,αν ήταν λίγο πιο αδύνατη θα την ήθελα για επίσημη σχέση