Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καλά και αν ο ενοικιαστης καταναλώνει τα κέρατα του σε νερό και ρεύμα η τιμή θα παραμένει σταθερη;
στις εξω χωρες λειτουργει αυτο το μοντελο...τωρα εσυ πιανεις την υπερβολη...στην χειροτερη -αν υπαρχει καποιος τετοιος-ας πληρωνει μια προσαυξηση στο τελος καθε μηνα....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στις εξω χωρες λειτουργει αυτο το μοντελο...τωρα εσυ πιανεις την υπερβολη...στην χειροτερη -αν υπαρχει καποιος τετοιος-ας πληρωνει μια προσαυξηση στο τελος καθε μηνα....
στο ελλαδισταν ειμαστε ολοι της λαμογιας της απατεωνιας και της λοβιτουρας δυστυχώς  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλά και αν ο ενοικιαστης καταναλώνει τα κέρατα του σε νερό και ρεύμα η τιμή θα παραμένει σταθερη;
Οχι ρε σου δινουν ενα λογικο οριο,αν τα ξεπερασεις πληρωνεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τύπε είσαι εκτός πραγματικότητας... Σε μια χώρα  (Στο Ελλάντα) η οποία είναι 10η στην παγκόσμια κατάταξη της ανεργίας ....(ανάμεσα στις 186 επίσημα καταγεγραμμένες χώρες του πλανήτη)... κάθεσαι και μιλάς για αποτυχημένους και πετυχημένος.. Βάζω όσο στοίχημα όσο θέλεις ότι είσαι είτε δημόσιος υπάλληλος ...είτε ότι έχεις πολύ φραγκάτους γονείς... Πάντως ένα είναι σίγουρο.. πως σχέση με την οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της Ελλάδας δεν έχεις...

Τώρα για αυτά που λες περί μαμάκιας κτλ.. σε πληροφορώ ότι από τα 18 μου μέχρι τα 32 μου ζούσα μόνος μου.... το 2010 λόγω περικοπών στην εταιρεία που δούλευα ...έχασα τη δουλειά μου... Και τέλος πάντων δεν παραπονιέμαι ...μια χαρά είμαι, απλά μια κατάσταση εκθειάζω που είναι υπαρκτή και αφορά πολύ κόσμο πιστεύω. Και παρεμπιπτόντως να πω ότι οι περισσότεροι φίλοι μου και γνωστοί μου που είναι ανύπαντροι μένουν με τους γονείς τους..! Τυχαίο? Δεν νομίζω...

Τύπε τα περισσότερα καθεστωτικά μουνόσκυλα είναι αποτυχημένοι. Αυτό ειναι το αστείο. Μην ψαρώνεις. Αλοίμονο όσοι έχουν μια κάποια σιγουριά εξεγήρονται για την κατάντια,
οι αδύναμοι συσπειρώνονται με το καθεστώς γιατί είναι άβουλοι και ασήμαντοι.

Μην ψαρώνεις με τους μαλάκες. Βλέπουν πολύ Χόλυγουντ.

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε τα περισσότερα καθεστωτικά μουνόσκυλα είναι αποτυχημένοι. Αυτό ειναι το αστείο. Μην ψαρώνεις. Αλοίμονο όσοι έχουν μια κάποια σιγουριά εξεγήρονται για την κατάντια,
οι αδύναμοι συσπειρώνονται με το καθεστώς γιατί είναι άβουλοι και ασήμαντοι.

Μην ψαρώνεις με τους μαλάκες. Βλέπουν πολύ Χόλυγουντ.

Σε ευχαριστώ φίλε

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζω τις δικες σου συνθηκες?  Ουτε τις ξερω ουτε θελω να τις μαθω. Σου λεω πολυ απλα και πολυ ωμα τι εντυπωση δημιουργει αυτο που λες σε εναν αγνωστο σου.Αν γνωρισεις μια γκομενα μπαζο θα ασχοληθεις μαζι της? Οχι. Το αυτο ισχυει και αντιστροφα, ο καθενας εχει τα στανταρ του, εσυ θες τη γκομενα ομορφη, η γκομενα θελει τον αντρα επιτυχημενο. Μεχρι εκει. Υποχρεωση δεν εχεις ουτε εσυ να σχοληθεις ουτε η αλλη. Και δεν ειναι "κακη νοοτροπια" το οτι δεν ασχολειται μαζι σου, ουτε ρηχο ειναι.

Μα ακριβώς περί αυτού πρόκειται.. δεν μιλάω για τη δικιά μου κατάσταση και περίπτωση... μιλάω για το αδιέξοδο των ερωτικών σχέσεων λόγω της οικονομικής κρίσης.. εσύ το προσωποποιείς το θέμα. Θα σου πω λοιπόν πως είτε σου αρέσει είτε όχι οι Ελληνίδες έχουν μεγάλες απαιτήσεις δυσανάλογες με την οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα ... σε αυτό αναφέρομαι.. Εγώ σου μιλάω με στατιστικά στοιχεία δεν σου λέω αερολογίες και παπάτζες ..που βγάζω από το μυαλό μου.. Δεν είναι μόνο το θέμα εάν κάποιος μένει μόνος του ή με τους γονείς του.. το ζήτημα είναι ότι οι περισσότερες δεν δείχνουν την κατανόηση που πρέπει και έχουν απαιτήσεις δυσανάλογες με τη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Θα σου πω λοιπόν πως είτε σου αρέσει είτε όχι οι Ελληνίδες έχουν μεγάλες απαιτήσεις δυσανάλογες με την οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα ... σε αυτό αναφέρομαι..
προχθες,καθομουν μπαρ με ενα φιλαρακι (ανεργος ειναι,περιμενει να βγαλει ακρη με αυτα τα 5-μηνα...) κ παραδιπλα ετυχε να καθεται Ελλεΐνιδα χυμωδης ( με την οποια το φιλαρακι μου ειχε βγει κανα δυο φορες στο παρελθον-δεν κατεληξε πουθενα) μαζι με την φιλη της...αυτη η κιοσα μιλαγε (επιτηδες) φωναχτα (για να ακουει το φιλαρακι μου) κ ελεγε στην φιλη της:τι να τον κανω εγω χρυσο μου τον ανεργο?εγω θελω αλλα πραγματα.... :rolleyes:
.
.
.
.
.
.
.
.
.

παρεπιπτοντως ειναι κ αυτη ανεργη (φιλολογος).... :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μα ακριβώς περί αυτού πρόκειται.. δεν μιλάω για τη δικιά μου κατάσταση και περίπτωση... μιλάω για το αδιέξοδο των ερωτικών σχέσεων λόγω της οικονομικής κρίσης.. εσύ το προσωποποιείς το θέμα. Θα σου πω λοιπόν πως είτε σου αρέσει είτε όχι οι Ελληνίδες έχουν μεγάλες απαιτήσεις δυσανάλογες με την οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα ... σε αυτό αναφέρομαι.. Εγώ σου μιλάω με στατιστικά στοιχεία δεν σου λέω αερολογίες και παπάτζες ..που βγάζω από το μυαλό μου.. Δεν είναι μόνο το θέμα εάν κάποιος μένει μόνος του ή με τους γονείς του.. το ζήτημα είναι ότι οι περισσότερες δεν δείχνουν την κατανόηση που πρέπει και έχουν απαιτήσεις δυσανάλογες με τη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα..
Ποια ειναι τα στατιστικα στοιχεια;Οι καμμενοι που ειμαστε εδω μεσα;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
... ο καθενας εχει τα στανταρ του, εσυ θες τη γκομενα ομορφη, η γκομενα θελει τον αντρα επιτυχημενο. Μεχρι εκει. Υποχρεωση δεν εχεις ουτε εσυ να σχοληθεις ουτε η αλλη. Και δεν ειναι "κακη νοοτροπια" το οτι δεν ασχολειται μαζι σου, ουτε ρηχο ειναι.
Και βεβαια ειναι ρηχο... 
Αν ο αντρας ψαχνει απλα μια ομορφη κ η γυναικα απλα ενα επυτιχιμενο..... ειναι  :jerking: 
Δηλαδι εσυ αμα βρεις μια μουναρα... αλλα μιλαει σαν νταλικερης κ πηδιεται κ με 2-3 τρεις... δεν θα ειχες προβλημα...Ε?
Το ιδιο κ η γυναικα.. αμα βρει τον 'επιτυχημενο'...  αλλα ειναι καραφλας κ με κοιλια..ε λιγο χαρτοπαιζει.. ε λιγο πινει...  Νο problem ...ε???!!! :jerking:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

με ποια "στοιχεια"  μου μιλας? Γκομενα στην Ελλαδα εχουν μονο οσοι βγαζουν ποσα? 40 χιλιαρικα? 50 χιλιαρικα? Μη λες σαχλαμαρες πλιζ. Δεν εισαι 20 χρονων, 35 εισαι, η ηλικια σου αυτοματα δημιουργει απαιτησεις, να εχεις δημιουργηθει, να εχεις φτιαξει 10 πραγματα. Και στο κατω κατω αν οι Ελληνιδες εχουν υπερβολικες απαιτησεις δεν τις δημιουργησαν μονες τους, οι Ελληνες τους τις δημιουργησαν. Γιατι οπως σου ειπε και καποιος φιλος παραπανω, παιξτο πλουσιος να γαμισεις. Ε η γκομενα φταιει αν 9 στους 10 αντρες που γνωριζει το παιζουν εφοπλιστες?

Γυναικες υπαρχουν, και με και χωρις απαιτησεις επιτυχιας. Οπως υπαρχουν και αντρες που αν η αλλη δεν ειναι μοντελο τη διαολοστελνουν και αντρες που κοιτανε νορμαλ κοριτσακια. Αν μια γκομενα εκανε θρεντ με εφτυσε μολις ειδε οτι ειχα κυτταριτιδα τι θα τις ελεγες? Κατσε να το αναλυσουμε κοινονικοπολιτικα η τραβα στον επομενο και μη μας πρηζεις κοριτσακι μου?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Και βεβαια ειναι ρηχο... 
Αν ο αντρας ψαχνει απλα μια ομορφη κ η γυναικα απλα ενα επυτιχιμενο..... ειναι  :jerking: 
Δηλαδι εσυ αμα βρεις μια μουναρα... αλλα μιλαει σαν νταλικερης κ πηδιεται κ με 2-3 τρεις... δεν θα ειχες προβλημα...Ε?
Το ιδιο κ η γυναικα.. αμα βρει τον 'επιτυχημενο'...  αλλα ειναι καραφλας κ με κοιλια..ε λιγο χαρτοπαιζει.. ε λιγο πινει...  Νο problem ...ε???!!! :jerking:

αυτο σου ειπα? Οχι. Σου ειπα οτι αν βρεις ασχημη δε θα της δωσεις την ευκαιρια  να σου δειξει παραπανω. Τωρα αμα εσυ κυνηγας τα μπαζα να βρεις καλη κοπελα, ευγε σου.

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ποια ειναι τα στατιστικα στοιχεια;Οι καμμενοι που ειμαστε εδω μεσα;

Τα στατιστικά στοιχεία μεγάλε... είναι ότι ένας στους δύο έλληνες ηλικίας 30 έως 40 ετών είτε υποαπασχολείται..- ζει δηλαδή  με ένα χαρτζιλίκι των 350 - 400 ευρώ και αν το βγάζει και αυτό.....- είτε είναι άνεργος... τώρα για το ποιος έχει κάψει φλάντζα.. ας το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν το θρέντ...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
αυτο σου ειπα? Οχι. Σου ειπα οτι αν βρεις ασχημη δε θα της δωσεις την ευκαιρια  να σου δειξει παραπανω. Τωρα αμα εσυ κυνηγας τα μπαζα να βρεις καλη κοπελα, ευγε σου.
Αυτο ειπες... οτι ΔΕΝ ειναι ρηχο να κοιταει μια γκομενα αν εισαι επιτυχημενος...
Και εγω σου λεω... οτι οποια γκομενα σκεφτεται ετσι.. κ συ αν το υποστηριζεις.. ειναι μεγαλη μαλακια!!!

Γιατι η επιτυχια σε μια σχεση.. δεν εχει να κανει με το ποσο ''επιτυχημενος' ειναι ο καθενας..... ;)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο ειπες... οτι ΔΕΝ ειναι ρηχο να κοιταει μια γκομενα αν εισαι επιτυχημενος...
Και εγω σου λεω... οτι οποια γκομενα σκεφτεται ετσι.. κ συ αν το υποστηριζεις.. ειναι μεγαλη μαλακια!!!

Γιατι η επιτυχια σε μια σχεση.. δεν εχει να κανει με το ποσο ''επιτυχημενος' ειναι ο καθενας..... ;)

η επιτυχια σε μια σχεση δεν εχει ουτε με το ποσο ομορφος ειναι, αλλα εγω αμα δω χοντρη ασχημη γκομενα θα φυγω τρεχοντας, και δε το θεωρω ρηχο. Αμα εσυ το θεωρεις δικαιωμα σου. Το αντιστοιχο ισχυει και για τη γυναικα, δικαιωμα της να μη θελει γκομενο 35ρη να καθονται στο παρκακι με μπυρα απο το περιπτερο να κλαινε τη φτωχια τους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τα στατιστικά στοιχεία μεγάλε... είναι ότι ένας στους δύο έλληνες ηλικίας 30 έως 40 ετών είτε υποαπασχολείται..- ζει δηλαδή  με ένα χαρτζιλίκι των 350 - 400 ευρώ και αν το βγάζει και αυτό.....- είτε είναι άνεργος... τώρα για το ποιος έχει κάψει φλάντζα.. ας το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν το θρέντ...
Μα αυτο ισχυει για ολους,και για αντρες και για γυναικες.Τις απαιτησεις τις δημιουργουμε εμεις,και δεν ισχυει μονο στην Ελλαδα.Σκαρτες υπαρχουν πολλες,λογικο αυτο,οπως και σκαρτοι.Πεφτεις σε μια σκαρτη;Απλα την διαγραφεις και πας παρακατω.Δεν κλαιγεσαι,γιατι μονο μιζερια βγαζεις.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
η επιτυχια σε μια σχεση δεν εχει ουτε με το ποσο ομορφος ειναι, αλλα εγω αμα δω χοντρη ασχημη γκομενα θα φυγω τρεχοντας, και δε το θεωρω ρηχο. Αμα εσυ το θεωρεις δικαιωμα σου. Το αντιστοιχο ισχυει και για τη γυναικα, δικαιωμα της να μη θελει γκομενο 35ρη να καθονται στο παρκακι με μπυρα απο το περιπτερο να κλαινε τη φτωχια τους
Μην πιανεις τα ακρα.... με χοντρες κλπ...
Αλλα οπως σου λενε ολοι εδω μεσα.. ειναι απαραδεκτο οι γκομενες ,ειτε ανεργες ειτε με ενα μικρο μισθουλακο... να ψαχνουν τον επιτηχυχημενο-μαλακα για να αποκατασταθουν....

Οι μαλακες που τα χωνανε εχουν πλεον λιγοστεψει....ευτυχως... ε ειναι καιρος κ οι γκομενες να βαλουν μυαλο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom