Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Oχι και δεν εχουν διαφορες ρε μεγαλε. Ποσο εχει βενζινη, ρευμα, τηλεφωνο κλπ? Να μη πω αγαθα σε σουπερμαρκετ, επισης ρουχα παμφθηνα σε σχεση με εδω.

Σε ευχαριστώ φίλε. Κάποιοι εδώ μέσα αδυνατούν να καταλάβουν αυτονόητα πράγματα... μα είναι δυνατόν... με την πραγματική ανεργία να φτάνει στο 35% και κάποιοι να μην καταλαβαίνουν .... Ζητήματα που και ένα παιδάκι 12 χρονών μπορεί να καταλάβει...

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ενταξει δε πολυισχυει οτι μενουν απο τα 18-19 μονοι τους. Απο τα 25-26 μη πω και 30 και εκει. Και σε αλλες χωρες γενικα ειναι ψιλομυθος οτι ολοι φευγουν στα 18-19 και ζουν μονοι την ανεξαρτητη ζωη κλπ . Στα 25-28 η και 30 και στο εξωτερικο μετακινουνται σε δικο τους σπιτι και αυτο κυριως αν αναγκαστουν να αλλαξουν πολη.
Κάπως έτσι είναι.Αυτές τις παπαριές περί ανεξαρτησίας από τα 18 τις λένε μονο όσοι δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει γύρω τους  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
γιατι κολλατε στη Σλοβακια? Και στο Λονδινο και στο Παρισι και στη Νεα Υορκη στα 18 ξεκινανε τη ζωη τους εκτος οικογενειας. Και αν νομιζεις οτι ο μπαριστα στο σταρμπακς στη Νεα Υορκη βγαζει λεφτα για να νοικιασει λοφτ στην τραιμπεκα με μπατλερ οτε μαλλον ζειτε σε παραλληλο συμπαν.

ενταξει ρε , ειναι περισσοτεροι αυτοι που εγκαταλειπουν νωρις το σπιτι του μπαμπα αλλα σιγα μη ζουν και απο τα 13 μονοι τους...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ενταξει ρε , ειναι περισσοτεροι αυτοι που εγκαταλειπουν νωρις το σπιτι του μπαμπα αλλα σιγα μη ζουν και απο τα 13 μονοι τους...

δεν ειπα στα 13. Ειπα οτι το νορμαλ ειναι στα 18 οι γονεις σου λενε πας πανεπιστημιο? οκ σου καλυπτω τα εξοδα για 4-5 χρονια, δε πας, τραβα βρες δουλεια στα μακντοναλτς και σπιτι να μεινεις. Αν πεις οτι ειμαι 35 και ζω στους γονεις μου φωναζουν την προνοια και ψυχολογους

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
δεν ειπα στα 13. Ειπα οτι το νορμαλ ειναι στα 18 οι γονεις σου λενε πας πανεπιστημιο? οκ σου καλυπτω τα εξοδα για 4-5 χρονια, δε πας, τραβα βρες δουλεια στα μακντοναλτς και σπιτι να μεινεις. Αν πεις οτι ειμαι 35 και ζω στους γονεις μου φωναζουν την προνοια και ψυχολογους
Είσαι λάθος.Αν δηλαδή απολυθείς στα 35 θέλεις πρόνοια και ψυχολόγους?  :idiot:

Βασικά θέλεις γιατί αν έχεις και παιδί και ξαφνικά έχεις 0 έσοδα τι θα κάνεις?Θα φουντάρεις ή θα κλέψεις?Γιατί ξέρεις δεν έχουν όλοι από πίσω το σόι να βοηθάει.Ή μήπως νομίζεις ότι στην Ελλάδα του 2013 είναι εύκολο να ξαναβρείς δουλειά?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Είσαι λάθος.Αν δηλαδή απολυθείς στα 35 θέλεις πρόνοια και ψυχολόγους?  :idiot:

Βασικά θέλεις γιατί αν έχεις και παιδί και ξαφνικά έχεις 0 έσοδα τι θα κάνεις?Θα φουντάρεις ή θα κλέψεις?Γιατί ξέρεις δεν έχουν όλοι από πίσω το σόι να βοηθάει.

ξερεις ποσοι 35ρηδες απολυθηκαν με την κριση του 2008? Δεκαδες χιλιαδες. καποιοι επιβιωσαν, καποιοι στησανε σκηνη στο Τζερσευ (χωρις πλακα και υπερβολη) μεχρι να ξαναπατησουν στα ποδια τους. Αλλα θα ηταν αστειο καποιος που ειχε αναγκαστει εκ των συνθηκων να ζει σε σκηνη στο Τζερσευ να κλαψομουνιαζει στο ιντερνετ γιατι μια γκομενα δε καθησε να ανακαλυψει τον μαγικο εσωτερικο του κοσμο οταν της ειπε οτι μενει σε σκηνη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ασε τα 35. Αλλα κατα κανονα ουτε στα 18. Στην πραγματικοτητα γυρω στα 25 φευγουν ειτε στη δ. ευρωπη αμερικη, ειτε στην ανατολικη ευρωπη. Στην ανατολικη ευρωπη ισως ειναι και σαν και εμας . Η πχ στη νοτια ευρωπη, Ισπανια, Ιταλια, Πορτογαλια ειναι σαν την Ελλαδα.
Στην Ελλαδα μεχρι προτινος τουλαχιστον τα ενοικια ηταν πολυ υψηλα. Και τωρα σχετικα ψηλα ειναι αλλα πριν ηταν απαγορευτικα υψηλα ακομη και για οικογενειαρχες με καλο εισοδημα ηταν δυσβαστακτα. Και υπαρχει μεγαλο ποσοστο ιδιοκατοικησης.
Οταν ηθελες 400 για ενα δυαρι συν τα αλλα εξοδα και επαιρνες 1000 ( ποσο να παιρνε ενας νεος περιπου 25-30 στην Ελλαδα προ κρισης? ) σου λεει γιατι να τα χαριζω τα μισα και να μη μου μενουν στην τσεπη? Και στα 35 αφου εχω μαζεψει με να δανειο αγοραζω δικο μου. Καθε οικογενεια εχει δικη της στρατηγικη και δικο της πλανο σε αυτο.
Σημερα που τα ενοικια εχουν πεσει, με συγκατοικηση κιολας ( ας ειναι 2) το ενοικιο ειναι αρκετα βατο. Το θεμα ειναι οτι ελαχιστοι εχουν δουλεια και στανταρ εισοδημα. Η αν εχουν αυτο εχει απομειωθει παρα πολυ ( ειναι και αλλα εξοδα, κοινοχρηστα, θερμανση, κλπ κλπ )

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
ξερεις ποσοι 35ρηδες απολυθηκαν με την κριση του 2008? Δεκαδες χιλιαδες. καποιοι επιβιωσαν, καποιοι στησανε σκηνη στο Τζερσευ (χωρις πλακα και υπερβολη) μεχρι να ξαναπατησουν στα ποδια τους. Αλλα θα ηταν αστειο καποιος που ειχε αναγκαστει εκ των συνθηκων να ζει σε σκηνη στο Τζερσευ να κλαψομουνιαζει στο ιντερνετ γιατι μια γκομενα δε καθησε να ανακαλυψει τον μαγικο εσωτερικο του κοσμο οταν της ειπε οτι μενει σε σκηνη.
Μιλάω για Ελλάδα ,όχι για Αμερική!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι κολλατε στη Σλοβακια? Και στο Λονδινο και στο Παρισι και στη Νεα Υορκη στα 18 ξεκινανε τη ζωη τους εκτος οικογενειας. Και αν νομιζεις οτι ο μπαριστα στο σταρμπακς στη Νεα Υορκη βγαζει λεφτα για να νοικιασει λοφτ στην τραιμπεκα με μπατλερ οτε μαλλον ζειτε σε παραλληλο συμπαν.
Απλα ειπα την Σλοβακια,επειδη αυτοι ζουν σε χειροτερη κατασταση απο οτι εμεις εδω,Ακομη.
Οι πολεις που ειπες εσυ βρισκονται σε χωρες με πολυ καλυτερο μισθο απο οτι εδω.

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αν εχεις σπουδασει στο εξωτερικο (οπως ο τυπας) και εδω μπορεις να βρεις μονο δουλεια με 300 ευρω το μηνα τοτε παιρνεις το βαλιτσακι σου και ξαναπας εξω. Δε καθεσαι να κλαιγεσαι γιατι τη γκομενα δεν την ενδιαφερει αποτυχημενος αντρας μαμακιας, γιατι ειτε σ'αρεσει ειτε οχι σε αγνωστο ανθρωπο αν του πεις ειμαι 35 και ζω με τη μαμα θα σε θεωρισει μαμακια αποτυχημενο. Υποχρεωση να κατσει να εξερευνησει τον εσωτερικο σου κοσμο δεν εχει.

Τύπε είσαι εκτός πραγματικότητας... Σε μια χώρα  (Στο Ελλάντα) η οποία είναι 10η στην παγκόσμια κατάταξη της ανεργίας ....(ανάμεσα στις 186 επίσημα καταγεγραμμένες χώρες του πλανήτη)... κάθεσαι και μιλάς για αποτυχημένους και πετυχημένος.. Βάζω όσο στοίχημα όσο θέλεις ότι είσαι είτε δημόσιος υπάλληλος ...είτε ότι έχεις πολύ φραγκάτους γονείς... Πάντως ένα είναι σίγουρο.. πως σχέση με την οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της Ελλάδας δεν έχεις...

Τώρα για αυτά που λες περί μαμάκιας κτλ.. σε πληροφορώ ότι από τα 18 μου μέχρι τα 32 μου ζούσα μόνος μου.... το 2010 λόγω περικοπών στην εταιρεία που δούλευα ...έχασα τη δουλειά μου... Και τέλος πάντων δεν παραπονιέμαι ...μια χαρά είμαι, απλά μια κατάσταση εκθειάζω που είναι υπαρκτή και αφορά πολύ κόσμο πιστεύω. Και παρεμπιπτόντως να πω ότι οι περισσότεροι φίλοι μου και γνωστοί μου που είναι ανύπαντροι μένουν με τους γονείς τους..! Τυχαίο? Δεν νομίζω...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
καποια στιγμη στην Ελλαδα πρεπει να υιοθετηθει το μοντελο αλλων χωρων...π.χ. το ενοικιο ναι ειναι ενα χ,ψ, ποσό κ να συμπεριλαμβανονται ολα μεσα...δηλ. κ ρευμα κ τα κοινοχρηστα κ το ιντερνετ/τηλεφωνο κτλ...τωρα παει καποιο νεο παιδι να νοικιασει κ πληρωνει π.χ. 200 ευρω ενοικιο κ αλλα τοσα παπατζα για ρευμα,κοινοχρηστα,κτλ,κτλ...αει στα διαλα...τι να πρωτοπληρωσει με 580 καποιος?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καποια στιγμη στην Ελλαδα πρεπει να υιοθετηθει το μοντελο αλλων χωρων...π.χ. το ενοικιο ναι ειναι ενα χ,ψ, ποσό κ να συμπεριλαμβανονται ολα μεσα...δηλ. κ ρευμα κ τα κοινοχρηστα κ το ιντερνερ/τηλεφωνο κτλ...τωρα παει καποιο νεο παιδι να νοικιασει κ πληρωνει π.χ. 200 ευρω ενοικιο κ αλλα τοσα παπατζα για ρευμα,κοινοχρηστα,κτλ,κτλ...αει στα διαλα...τι να πρωτοπληρωσει με 580 καποιος?
Εχω νοικιασει στην θεσσαλονικη γκαρσονιερα με 170 ευρω ολα μεσα ομως.Ρευμα νερο και ιντερνετ.Και επιπλωμενη.
Υπαρχει αυτο το μοντελο,και στην αθηνα.Αρκει να ψαξεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Εχω νοικιασει στην θεσσαλονικη γκαρσονιερα με 170 ευρω ολα μεσα ομως.Ρευμα νερο και ιντερνετ.Και επιπλωμενη.
στην Θεσ/κη που ζουσα μεχρι το 2006 δεν υπηρχε...μαλλον το υιοθετησαν αργοτερα καποιοι...μπραβο τους εαν ισχυει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στην Θεσ/κη που ζουσα μεχρι το 2006 δεν υπηρχε...μαλλον το υιοθετησαν αργοτερα καποιοι...μπραβο τους εαν ισχυει.
Απο περιεργεια και μονο μπες στο spitogatos.gr και ψαξε,θα δεις πολλες τετοιες περιπτωσεις.
Εχουν πεσει πολυ τα ενοικια πλεον.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
είχα βρει κι εγώ τέτοια σπίτια.
30τ.μ κάπου πάνω απο την αγίου δημητρίου.
με κοινά πλύντήρια μάλιστα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Απο περιεργεια και μονο μπες στο spitogatos.gr και ψαξε,θα δεις πολλες τετοιες περιπτωσεις.
Εχουν πεσει πολυ τα ενοικια πλεον.
οκ θα ριξω μια ματια,γιατι μαλλον εχω χασει επεισοδια... :P

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

πέρα από θέμα κουλτούρας υπάρχει και μια βασική διαφορά που ξεχνάνε πολλοί που σχολιάζουν το γεγονός ότι οι ξένοι φεύγουν από το σπίτι στα 18(που τα τελευταία χρόνια αρχίζει να μην ισχύει τουλαχιστον οσο παλιότερα λόγο κρίσης), ότι σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε φοιτητικά δάνεια τα οποία τουλάχιστον πριν βαρέσει η κρίση ήταν αρκετά υψηλά. Μιλάμε για κάποιες δεκάδες χιλ ευρω λίρες κτλπ τα οποία τα ξεχρέωνες μόνο όταν έπιανες δουλειά και αν αυτή ήταν πάνω απο συγκεκριμένο όριο μισθολογικά...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καποια στιγμη στην Ελλαδα πρεπει να υιοθετηθει το μοντελο αλλων χωρων...π.χ. το ενοικιο ναι ειναι ενα χ,ψ, ποσό κ να συμπεριλαμβανονται ολα μεσα...δηλ. κ ρευμα κ τα κοινοχρηστα κ το ιντερνετ/τηλεφωνο κτλ...τωρα παει καποιο νεο παιδι να νοικιασει κ πληρωνει π.χ. 200 ευρω ενοικιο κ αλλα τοσα παπατζα για ρευμα,κοινοχρηστα,κτλ,κτλ...αει στα διαλα...τι να πρωτοπληρωσει με 580 καποιος?
καλά και αν ο ενοικιαστης καταναλώνει τα κέρατα του σε νερό και ρεύμα η τιμή θα παραμένει σταθερη;

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τύπε είσαι εκτός πραγματικότητας... Σε μια χώρα  (Στο Ελλάντα) η οποία είναι 10η στην παγκόσμια κατάταξη της ανεργίας ....(ανάμεσα στις 186 επίσημα καταγεγραμμένες χώρες του πλανήτη)... κάθεσαι και μιλάς για αποτυχημένους και πετυχημένος.. Βάζω όσο στοίχημα όσο θέλεις ότι είσαι είτε δημόσιος υπάλληλος ...είτε ότι έχεις πολύ φραγκάτους γονείς... Πάντως ένα είναι σίγουρο.. πως σχέση με την οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της Ελλάδας δεν έχεις...

Τώρα για αυτά που λες περί μαμάκιας κτλ.. σε πληροφορώ ότι από τα 18 μου μέχρι τα 32 μου ζούσα μόνος μου.... το 2010 λόγω περικοπών στην εταιρεία που δούλευα ...έχασα τη δουλειά μου... Και τέλος πάντων δεν παραπονιέμαι ...μια χαρά είμαι, απλά μια κατάσταση εκθειάζω που είναι υπαρκτή και αφορά πολύ κόσμο πιστεύω. Και παρεμπιπτόντως να πω ότι οι περισσότεροι φίλοι μου και γνωστοί μου που είναι ανύπαντροι μένουν με τους γονείς τους..! Τυχαίο? Δεν νομίζω...

καταλαβαινεις οτι δεν εξεταζω τις δικες σου συνθηκες?  Ουτε τις ξερω ουτε θελω να τις μαθω. Σου λεω πολυ απλα και πολυ ωμα τι εντυπωση δημιουργει αυτο που λες σε εναν αγνωστο σου.Αν γνωρισεις μια γκομενα μπαζο θα ασχοληθεις μαζι της? Οχι. Το αυτο ισχυει και αντιστροφα, ο καθενας εχει τα στανταρ του, εσυ θες τη γκομενα ομορφη, η γκομενα θελει τον αντρα επιτυχημενο. Μεχρι εκει. Υποχρεωση δεν εχεις ουτε εσυ να σχοληθεις ουτε η αλλη. Και δεν ειναι "κακη νοοτροπια" το οτι δεν ασχολειται μαζι σου, ουτε ρηχο ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom