Τι τρέχει επιτέλους με τις ελληνιδες?? Τίποτα το ιδιαίτερο ..αυτές τη δουλειά τους κάνουν...αφού από πίσω τους τρέχουν ένα σωρό μαλακοέλληνες γλύφοντας τις Ελληνίδες μπαζόλες μπας και πηδήξουν...! Αυτοί τελικά είναι που χαλάνε την πιάτσα. Τώρα με την οικονομική κρίση όχι μόνο δεν βελτιώθηκε η κατάσταση, αλλά παρατηρώ πως οι ελλεηνίδες έχουν όλο και περισσότερο μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Είμαι 35 χρονών και λόγω της οικονομικής κρίσης μένω με τους γονείς μου. Πριν από λίγο καιρό, στο σπίτι ενός φιλικού μου ζευγαριού, γνώρισα μια τύπισσα εμφανίσιμη 30άρα. Έδειχνε να πηγαίνει καλά η φάση.. Η γκόμενα ψηνότανε.. μόλις όμως της είπα ότι μένω με τους γονείς μου ..στράβωσε η δικιά σου... Μιλάμε στράβωσε πολύ άσχημα...δεν πέρασαν ούτε δύο λεπτά ..προφασίστηκε ότι της έτυχε μια δουλειά - νύχτα ήταν - και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.. Ένιωσα πολύ άσχημα τότε, πολύ μαλάκας... λες και φταίω εγώ που ζω στο Ελλάντα.....
Επειδή έχω ζήσει αρκετό καιρό έξω πιστεύω και εγώ, όπως και πολλοί σε αυτό το site...ότι οι Ελληνίδες είναι κομπλεξικές, κακομαθημένες και πολλές φορές συμπεριφέρονται με αγένεια και επιθετικότητα. Για όλους εμάς που έχουμε ζήσει έξω λόγω σπουδών... η σύγκριση με τις ελλεηνίδες είναι αναπόφευκτη....
Απλά από ένα σημείο και μετά έμαθα να μην τις παίρνω στα σοβαρά τις Ελλεηνιδούλες... δούλεμα θέλουν οι περισσότερες... δούλεμα ...και θράσος... και έτσι θα κάνεις το κέφι σου και θα περνάς καλά... και όταν βρεθεί κάποια σωστή κοπέλα τότε μόνο αξίζει να συμπεριφερθείς καλά...