Καθαρό 20αρι;;πες και το μάθημα να τρελαθώ..Ναι. Το 2004 πρεπει να ηταν η τελευταια χρονια με τις πανελλαδικες στην Δευτερα Λυκειου εγω εδωσα το 2003.
Στην Γ λυκειου την πρωτη χρονια επιασα 15.5 αλλα μετα ξαναεδωσα και το ανεβασα στο 18
θυμαμαι το πανηγυρι που ειχα στησει το βραδυ που ειχαν βγει τα αποτελεσματα ωραια νυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ενα μαθημα ειχα γραψει καθαρο 20 και απο τους 2 βαθμολογητες.... με ακουσε ολο το τετραγωνο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Και εγω για καθαρα μιλαω , αν εισα 2,5 χρονια στην αγορα τοτε παω πασο , εχασες μεγαλες στιγμες τυπε
Δε βαριεσαι την υγεια μας να εχουμε και το καυλι μας ορθιο να γαμαμε! Εγω εχασα το παρτυ, τι να πουνε και αλλοι στην ηλικια μου που ανηκουν στο 65% των ανεργων...
είσαι πολύ καλά όμως μαν
Δοξα το Νωντα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καθαρό 20αρι;;πες και το μάθημα να τρελαθώ..
Θα τρελαθείς οντως. Ιστορια εχω γραψει το 20 και απο τους 2 βαθμολογητες
και ειχε και πηγες μεσα δεν τα εγραφες ολα παπαγαλία.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.324
- Πόντοι
- 12.756
Καθαρό 20αρι;;πες και το μάθημα να τρελαθώ..
Γυμναστικη !
εχω γνωση για 3 τραπεζες,2 πολυεθνικες.Παραπερα δεν ξερω αλλα απο κατι κουβεντες φιλων μου τα ιδια λεγανε.και σε μισθους τυπε , σε μπονους μπαιναν μονο σε καποιες εταιριες τυπου ΟΠΑΠ και αρχιδια κτλ , που υπαρχουν καποιοι κανονες πλαφον μισθου για να παρουν την θεση..
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Γυμναστικη !
χαχαχα καλο!!!
Ε μην απελπίζεσαι...στον Οαεδ είναι πολύ καλύτερα από το παιδείας... και οι διεθυντές πιο χαλαροί.Επίσης δεν θα χρειαστεί να ξεσκιστείς και στο διαβασμα....μάλλον θα πήρες μόρια από καμιά φώτο σου γιατί από ιδιωτική εκπαίδευση δεν παίρνεις σίγουρα...Δεν ξερω εγω ειδα καμποσα μορια παντως... τωρα το τι μετρησαν δεν ημουν μεσα στην μοριοδοτηση κατω στον Αλιμο για να σου πω
θα ηταν ωραια αμα με επαιρναν στον ΟΑΕΔ. Χαλαρα θα ειχα να κανω με διδασκαλια και λιγες ωρες και καλα λεφτα και ασφαλιση. Μακαρι αλλα δεν πειραζει
Ιστορία....καλέ πόσα μαθήματα έδωσες στην γ΄;Θα τρελαθείς οντως. Ιστορια εχω γραψει το 20 και απο τους 2 βαθμολογητες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ε μην απελπίζεσαι...στον Οαεδ είναι πολύ καλύτερα από το παιδείας... και οι διεθυντές πιο χαλαροί.Επίσης δεν θα χρειαστεί να ξεσκιστείς και στο διαβασμα....μάλλον θα πήρες μόρια από καμιά φώτο σου γιατί από ιδιωτική εκπαίδευση δεν παίρνεις σίγουρα...
χαχαχαχα
μ αρεσει το διαβασμα δεν εχω προβλημα. Εκεινο που δεν μ αρεσει ειναι γιατι δεν μας δινουν
την δυνατοτητα να δωσουμε εξετασεις σε εταιρειες που δινουν λεφτα με καλο μισθο πχ Πληροφορικης και αμα πετυχουμε να μας παρουν.
Τι ειναι αυτο με τα βιογραφικα που πρεπει να τα στελνεις? και που ξερω εγω αμα τα κοιτανε ή δεν παιρνουν γνωστους? τεσπα
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δε βαριεσαι την υγεια μας να εχουμε και το καυλι μας ορθιο να γαμαμε! Εγω εχασα το παρτυ, τι να πουνε και αλλοι στην ηλικια μου που ανηκουν στο 65% των ανεργων...
Δοξα το Νωντα
όχι και 65% ρε...
επίσης και εγώ βγάζω φράγκα αλλά θεωρούμαι άνεργος διότι τα μαύρα δεν μετράνε
αν δεν εχεις γνωστο σο Ελλαντα ασε γαμησε ταχαχαχαχα
μ αρεσει το διαβασμα δεν εχω προβλημα. Εκεινο που δεν μ αρεσει ειναι γιατι δεν μας δινουν
την δυνατοτητα να δωσουμε εξετασεις σε εταιρειες που δινουν λεφτα με καλο μισθο πχ Πληροφορικης και αμα πετυχουμε να μας παρουν.
Τι ειναι αυτο με τα βιογραφικα που πρεπει να τα στελνεις? και που ξερω εγω αμα τα κοιτανε ή δεν παιρνουν γνωστους? τεσπα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ιστορία....καλέ πόσα μαθήματα έδωσες στην γ΄;
Πολλά.
Ειχα 10 μαζι με το ΑΟΘ που ειχα δωσει για 5ο πεδιο.
Ειχα και γενικης βιολογιες φυσικες μαθηματικα ιστορια και εκθεση και μετα τα μαθηματα της κατευθυνσης.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Ναι. Το 2004 πρεπει να ηταν η τελευταια χρονια με τις πανελλαδικες στην Δευτερα Λυκειου εγω εδωσα το 2003.
Στην Γ λυκειου την πρωτη χρονια επιασα 15.5 αλλα μετα ξαναεδωσα και το ανεβασα στο 18
θυμαμαι το πανηγυρι που ειχα στησει το βραδυ που ειχαν βγει τα αποτελεσματα ωραια νυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ενα μαθημα ειχα γραψει καθαρο 20 και απο τους 2 βαθμολογητες.... με ακουσε ολο το τετραγωνο
Τυπε ιδια ηλικια εχουμε και εγω το 2003 εδωσα πανελληνιες Β' λυκειου και θυμαμαι ειχα πατωσει (για τα δικα μου δεδομενα).
Θα τρελαθείς οντως. Ιστορια εχω γραψει το 20 και απο τους 2 βαθμολογητες
Νομιζα πως θα ελεγες το μαθηματακι με τον προγραμματισμο που καναμε την ψευδοpascal.
Ιστορία....καλέ πόσα μαθήματα έδωσες στην γ΄;
Εσυ Χρυσα εισαι γιαγια, ε; Προλαβες δεσμες ε;
όχι και 65% ρε...
επίσης και εγώ βγάζω φράγκα αλλά θεωρούμαι άνεργος διότι τα μαύρα δεν μετράνε
Λεω για τους ανεργους νεους τυπε για να το κανω πιο δραματικο
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αν δεν εχεις γνωστο σο Ελλαντα ασε γαμησε τα
δεν το καταλαβαινω αυτο. Εν αναγκη αμα δεν πετυχω πουθενα θα παω και θα πω σε καποια εταιρεια δεν γινεται αυτη η κατασταση ελεγξε με επιτοπου τι να στειλω βιογραφικα αφου δεν απαντατε οι μεγαλες εταιρειες.
Μαλακιες τωρα σπουδασες για να δουλευεις σε PET SHOP και να κουβαλας σκυλοτροφες ή να πηγαινεις σε εταιρεια με δικτυα και να σου λενε και χωρις πτυχιο θα σε περναμε δεν χρειαζεται να εχεις ή να δουλευεις σερβιτορος... δουλειες υπάρχουν αλλα ειναι τέτοιες αμα δεν εχεις μεσο συμφωνω οτι εισαι χαμενος μεσα στο πληθος.
Την εκπαίδευση πρέπει να την αγαπάς...είναι κρίμα να θέλεις να δουλέψεις εκεί από ανάγκη . Και για σένα και για τους μαθητές σου...τέσπα. Το καλό είναι ότι ψάχνεσαι και δεν επαναπαυεσαι στο χαρτζιλικάκι του μπαμπά.χαχαχαχα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.324
- Πόντοι
- 12.756
δεν το καταλαβαινω αυτο. Εν αναγκη αμα δεν πετυχω πουθενα θα παω και θα πω σε καποια εταιρεια δεν γινεται αυτη η κατασταση ελεγξε με επιτοπου τι να στειλω βιογραφικα αφου δεν απαντατε οι μεγαλες εταιρειες.
οταν πας να πεις αυτο στα μουτρα τους , φορα και ενα κρανος για καλο και για κακο
Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το καλό είναι ότι ψάχνεσαι και δεν επαναπαυεσαι στο χαρτζιλικάκι του μπαμπά.
αυτό είναι απαράδεκτο σε τέτοιες ηλικίες....
και πρίν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις, είμαι μικρότερος του μπόλντη...
....ναι εγώ είμαι γιαγιά...έφαγα γαμίσι με τις δέσμεςΠολλά.
Ειχα 10 μαζι με το ΑΟΘ που ειχα δωσει για 5ο πεδιο.
Ειχα και γενικης βιολογιες φυσικες μαθηματικα ιστορια και εκθεση και μετα τα μαθηματα της κατευθυνσης.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Απο την στιγμη που αγαπαω αυτο που εχω σπουδασει αγαπαω και την εκπαιδευση και οτιδηποτε εχει σχεση με αυτο αλλα περα απο τις αγαπες πρεπει να χεις και κανα φραγκο στην τσεπη. Θες να βγεις με καμια γκομενα πως θα πας με λεωφορειο? αμα δεν εχεις αμαξι θα ταλαιπωρεισαι ή θες να πας σε κολυμβητηριο αυτο το μηνα ειναι 40 ευρω ποιος θα τα δωσει? ο μπαμπας? και μετα εξοδους?
για αυτο ειπα και πριν δουλειες σε pet shop και σερβιτοριλικια πια δεν μας κανουν
για αυτο ειπα και πριν δουλειες σε pet shop και σερβιτοριλικια πια δεν μας κανουν
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οταν πας να πεις αυτο στα μουτρα τους , φορα και ενα κρανος για καλο και για κακο
Γιατι αληθεια δεν ειναι? δεν καταλαβα? γιατι λεω κατι περιεργο?
οταν λες την αληθεια δεν φοβασαι ποτε ισα ισα αυτοι που την ακουνε αρχιζουν να νιωθουν αβολα ;)