Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μήπως λές για αξιωματικός στο λιμενικό;

Γιατί σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη στρατιωτική σχολή μπαίνεις μέσω πανελληνίων και με όριο ηλικίας τα 21 έτη.

Και οι στρατιωτικοι δικαστικοι γραμματεις μπαινουν με ΑΣΕΠ. Και στο λιμενικο ναι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ένα χρόνο μόνο στη στρατιωτική σχολή;Ναι όντως οι χρόνοι πιάνονται εύκολα

ΣΤο λιμενικο αμα μπεις πας 12 μηνες στην Ναυτικων δοκιμων (ενταξει εκει θα φας μια μικρουλα πουτσα αλλα σιγα δεν καταλαβαινω εγω απο αυτα) και μετα αλλους 3 μηνες εκπαιδευτικο ταξιδι και μετα ορκιζεσαι δοκιμος σημαιοφορος αξιωματικος... εισαι υποχρεωμενος να κατσεις 6 χρονια βεβαια και μετα αν θες παραιτεισαι.

Οι χρονοι ειναι ευκολοι για καποιον που ειναι γυμνασμενος σε στοιχειωδη βαθμο... πχ μην περιμενεις να πας να τρεξεις πρωτη φορα 1000αρι και να πιασεις 4,5 λεπτα εγω ζοριστηκα λιγο σημερα. Αμα εισαι τελειως αγυμναστος λεω.

Και επισης για αξιωματικος δινεις μονο αν εχεις πτυχιο πανεπιστημιου και ECDL και αγγλικα. Σου κανουν και χαρη δηλαδη να δωσεις ΑΣΕΠ σε αθληματα και γραπτα  :2funny:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Εγώ την έκανα ήδη στα γεράματα μεν αλλά δεν γινότανε αλλιώς. Κωλοφαρδία γιατί βρήκα καλή δουλειά αμέσως ( εσωτερική μεταγραφή για Αφρική στην πολυεθνική που ήμουνα) αλλά όπως και να το κάνεις ξεπληρώνουμε εφορίες/ Το 2010 βρήκαν να πεθάνουν τρεις ενενηντάχρονες θείες σε ένα χρόνο ( μη γελάτε αλήθεια είναι) και τα κληρονομικά, εξανέμησαν οικονομίες και άφησαν και αρκετό χρέος. Κάτι τα χαράτσια κάτι ο,τι δεν πουλιέται τίποτα, η μόνη λύση ήταν να τα μαζέψουμε με τη γυναίκα μου και να φύγουμε.. και τώρα πάλι με τον τρόμο μην πεθάνει κάνας γονιός  των οποίων σημειωτέον οι συντάξεις έχουν εξανεμιστεί
φιλε ειμαι 40 Μαιων.Μου εκαναν 2 προτασεις και ειπα οχι.Τωρα κλαιω βεβαια αλλα ελπιζω απο Οκτωβρη να ξανακατσει.Κωλοχωρες και εμενα μου ειπαν οχι Ευρωπη αλλα καλα λεφτα :grin:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ΣΤο λιμενικο αμα μπεις πας 12 μηνες στην Ναυτικων δοκιμων (ενταξει εκει θα φας μια μικρουλα πουτσα αλλα σιγα δεν καταλαβαινω εγω απο αυτα) και μετα αλλους 3 μηνες εκπαιδευτικο ταξιδι και μετα ορκιζεσαι δοκιμος σημαιοφορος αξιωματικος... εισαι υποχρεωμενος να κατσεις 6 χρονια βεβαια και μετα αν θες παραιτεισαι.

Οι χρονοι ειναι ευκολοι για καποιον που ειναι γυμνασμενος σε στοιχειωδη βαθμο... πχ μην περιμενεις να πας να τρεξεις πρωτη φορα 1000αρι και να πιασεις 4,5 λεπτα εγω ζοριστηκα λιγο σημερα. Αμα εισαι τελειως αγυμναστος λεω.

Και επισης για αξιωματικος δινεις μονο αν εχεις πτυχιο πανεπιστημιου και ECDL και αγγλικα. Σου κανουν και χαρη δηλαδη να δωσεις ΑΣΕΠ σε αθληματα και γραπτα  :2funny:
Μάλιστα....τα γραπτά τι είναι;;τα κλασικά μαθηματικά, γλώσσα κτλ;

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Altec Integration
Velti / VCI
Uni Systems
European Dynamics
Globo Technologies
European Profiles

Πες μου οτι πετυχα την εταιρια σου ή εστω οτι εφτασα κοντα  :grin:

Τυπε δεν παιζουν πολυ υψηλοτεροι μισθοι στον ιδιωτικο τομεα, τι νομιζεις πως ειναι η Ελλαδιτσα, New York να παιρνουν τα διευθυντικα στελεχη καποια μυρια το ετος και stock options?

Παίζουν και παραπαίζουν. από τα ανώτερα στελέχη και πάνω. To average είναι to τεσσάρι και από κει τα ανώτατα όσο κάτσει η μπίλια. Το κακό είναι πως αυτές οι θέσεις είναι λίγες

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Και οι στρατιωτικοι δικαστικοι γραμματεις μπαινουν με ΑΣΕΠ. Και στο λιμενικο ναι.

για λιμενικό σου έρχεται κουτί πάντως και αν σου αρέσει , δώσε...

όπου νά 'ναι βγαίνει προκύρηξη για αξιωματικούς και ίσως και για υπαξιωματικούς,λιμενοφύλακες....

σου έρχεται και κουτί ηλικιακά... ( ηλικία μικρότερη η ίση των 27 ετών θέλει θαρρώ)..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μάλιστα....τα γραπτά τι είναι;;τα κλασικά μαθηματικά, γλώσσα κτλ;

- Ναυτικο Δικαιο
- Ποινικο Δικαιο
- Διοικητικο Δικαιο
- Εκθεση
- Οικονομια

Αυτα βεβαια δεν ειναι ιδια για ολους τα 2 αν θυμαμαι καλα ειναι ειδικα μαθηματα αν εισαι απο το Πολυτεχνειο θα δωσεις Μαθηματικα και Φυσικη και Ναυτικο Δικαιο... ενα δικαιο θα το δωσεις σιγουρα οι υπολοιπο τρωνε το καυλι της θεωριας στα Δικαια τα οποια νταξ δεν φαινονται πολυ δυσκολα αλλα ποινικο εχει μεσα ολη την ποινικη δικονομια αναγκαστικα θα επιλεξεις τα σοσ και θα προσπαθησεις να μαθεις και να καταλαβεις αυτα ρωτας και εναν δικηγορο να σου πει

δεν νομιζω να εβαζαν τοσο δυσκολα θεματα δεν ειμαστε και δικηγοροι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για λιμενικό σου έρχεται κουτί πάντως και αν σου αρέσει , δώσε...

όπου νά 'ναι βγαίνει προκύρηξη για αξιωματικούς και ίσως και για υπαξιωματικούς,λιμενοφύλακες....

σου έρχεται και κουτί ηλικιακά... ( ηλικία μικρότερη η ίση των 27 ετών θέλει θαρρώ)..

Ναι ακουστα το εχω αυτο το φιλετακι  :2funny:

εκανα και τα χαρτια μου για ΟΑΕΔ παπαρια ειμαι στην πρωτη 25αδα σε καποια σχολεια αλλα σιγα μην με παρουν. Εκει να δεις η ωρα 10 ευρω εχεις 20 την εβδομαδα πες 800 το μηνα με 4 ωρες την ημερα για 5 ημερες... ποιος στα δινει αυτα τα λεφτα και με τετοιο ωραριο??????????????

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Άντε με το καλό ρε Boldemort...αν επιτρέπεται τι έχεις σπουδάσει;

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε ειμαι 40 Μαιων.Μου εκαναν 2 προτασεις και ειπα οχι.Τωρα κλαιω βεβαια αλλα ελπιζω απο Οκτωβρη να ξανακατσει.Κωλοχωρες και εμενα μου ειπαν οχι Ευρωπη αλλα καλα λεφτα :grin:
Κοπάνα τη όσο είναι καιρός θα αγριέψει ακόμη περισσότερο.. ( κατά την ταπεινή μου άποψη. Δεν βγαίνει κανένα νούμερο και κανένας υπολογισμός. βασική αρχή στην οικονομική θεωρία για πρωτοετείς...Καμμία πρόβλεψη σε περίοδο κρίσης πόσο μάλλον σε ένα τόσο μπάχαλο κράτος και δημόσια διοίκηση όπως η δικιά μας. Δεν βάζουνε μυαλό δεν υπάρχει σωτηρία.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
- Ναυτικο Δικαιο
- Ποινικο Δικαιο
- Διοικητικο Δικαιο
- Εκθεση
- Οικονομια

Αυτα βεβαια δεν ειναι ιδια για ολους τα 2 αν θυμαμαι καλα ειναι ειδικα μαθηματα αν εισαι απο το Πολυτεχνειο θα δωσεις Μαθηματικα και Φυσικη και Ναυτικο Δικαιο... ενα δικαιο θα το δωσεις σιγουρα οι υπολοιπο τρωνε το καυλι της θεωριας στα Δικαια τα οποια νταξ δεν φαινονται πολυ δυσκολα αλλα ποινικο εχει μεσα ολη την ποινικη δικονομια αναγκαστικα θα επιλεξεις τα σοσ και θα προσπαθησεις να μαθεις και να καταλαβεις αυτα ρωτας και εναν δικηγορο να σου πει

δεν νομιζω να εβαζαν τοσο δυσκολα θεματα δεν ειμαστε και δικηγοροι.
Πωπωωωωωωωωωω αυτά τα δίκαια τα σιχαίνομαι!έχεις ιδέα;είσαι σχετικός;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.338
Πόντοι
12.756
Τυπε δεν παιζουν πολυ υψηλοτεροι μισθοι στον ιδιωτικο τομεα, τι νομιζεις πως ειναι η Ελλαδιτσα, New York να παιρνουν τα διευθυντικα στελεχη καποια μυρια το ετος και stock options?

Τυπε επαιζαν τις καλες εποχες , μεχρι το 2008 , Εμπορικος διευθυντης 10.500 , αυτοκινητο εως 1100 ευρω μισθωμα μηνιαιο ( δηλαδη ενα πολυ καλο αυτοκινητακι ) , mobile οριο 300 ευρω το μηνα  , + bonus αναλογα τον στοχο

CFO  , 8000 χιλιαρικο , 4 ασπρα 4 μαυρα , αυτοκινητο μεχρι 800 ευρω μισθωμα , κινητο ..

HR , 9200 , κινητο , και αυτοκινητο ..

Προισταμενος λογιστηριου , 4 χιλιαρικα ..., κινητο κτλ . οχι αμαξι

Θες και αλλα τυπε ?

Ολα αυτα τα λεφτα που γυριζαν στην πιατσα νομιζεις γυρναγαν απο 10 ατομα ?

φιλικα παντα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Κοπάνα τη όσο είναι καιρός θα αγριέψει ακόμη περισσότερο.. ( κατά την ταπεινή μου άποψη. Δεν βγαίνει κανένα νούμερο και κανένας υπολογισμός. βασική αρχή στην οικονομική θεωρία για πρωτοετείς...Καμμία πρόβλεψη σε περίοδο κρίσης πόσο μάλλον σε ένα τόσο μπάχαλο κράτος και δημόσια διοίκηση όπως η δικιά μας. Δεν βάζουνε μυαλό δεν υπάρχει σωτηρία.
το εχω παρει αποφαση.Μενει να ξαναβρω την ευκαιρια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πωπωωωωωωωωωω αυτά τα δίκαια τα σιχαίνομαι!έχεις ιδέα;είσαι σχετικός;

Ενταξει εχω παρει κατι βιβλια απο κατι φιλους δικηγορους εδω και τα κοιταζω. Δεν ειναι ασχημο το ποινικο χθες διαβαζα για τον δολο και τις αποπειρες. Ωραια ειναι να ξερεις και απο αυτα.  ;)

Πληροφορικη εχω σπουδασει (πανεπιστημιο)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειχε βγει και για ωρομισθιους καθηγητες στον ΟΑΕΔ μεχρι 5/7 ητανε. Εκανα τα χαρτια μου αλλα εκει πολυ δυσκολα σε παιρνουν παιζουν με μορια πλεον και ειναι αυστηρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom