Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.324
Πόντοι
12.756
Παίζουν και παραπαίζουν. από τα ανώτερα στελέχη και πάνω. To average είναι to τεσσάρι και από κει τα ανώτατα όσο κάτσει η μπίλια. Το κακό είναι πως αυτές οι θέσεις είναι λίγες

δεν το ειχα διαβασει γιατι εγραφα το δικο μου μηνυμα , αλλα εισαι σωστος  :thumbsup:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
φιλετακι γιατι σαν αξιωματικος καθαριζεις πρωτο μισθο 900 ευρω

τους ενστολους δεν τους εχουν πειραξει τοσο σε συγκριση με τους καθηγητες.

θα σου δώσω και άλλη ιδέα αν και δεν είναι ωραίο να μπείς μόνο για τα φράγκα και την μονιμότητα σε τέτοιες σχολές...πρέπει να το γουστάρεις...

δώσε ξανά πανελλήνιες με προσωπικό διάβασμα (είναι εφικτό,έχεις βγάλει σχολή που βοηθάει...) και πέρνα μπάτσος... :police:

αν και τα λεφτά εκεί είναι πιο λίγα απο το λιμενικό...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Περα απο την πλακα τωρα καλυτερα να μην σε παρουν αμα δεν πληρεις τα κριτηρια για να μην σε διωχνουν μετα ευκολα και σε πεταξουν στο δρομο.

Δεν τους κατηγορω αν ο αλλος εχει εμπειρια διδακτικη και οικογενεια προηγειται. Παλι καλα που ειχα δουλεψει παλια σε φροντιστηριο και πηρα καποια μορια και απο εκει.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παίζουν και παραπαίζουν. από τα ανώτερα στελέχη και πάνω. To average είναι to τεσσάρι και από κει τα ανώτατα όσο κάτσει η μπίλια. Το κακό είναι πως αυτές οι θέσεις είναι λίγες

Ισως να παιζουν για καποιες θεσεις Head of... και BoD, αλλα ποσοι κοινοι θνητοι μπορουν να λαβουν θεση διευθυντη χωρις να ειναι γεννημενοι για αυτη; Αυτες οι θεσεις δυστυχως κληρονομουνται δεν κερδιζονται...

Επισης εχε υποψη σου πως ο τυπος μιλαει για 4,500 καθαρα. Επισης φανταζομαι δεν συμπεριλαμβανει σε αυτα εταιρικο αμαξι, κινητο, λιστα εξοδων, μπονους.

Τυπε επαιζαν τις καλες εποχες , μεχρι το 2008 , Εμπορικος διευθυντης 10.500 , αυτοκινητο εως 1100 ευρω μισθωμα μηνιαιο ( δηλαδη ενα πολυ καλο αυτοκινητακι ) , mobile οριο 300 ευρω το μηνα  , + bonus αναλογα τον στοχο

CFO  , 8000 χιλιαρικο , 4 ασπρα 4 μαυρα , αυτοκινητο μεχρι 800 ευρω μισθωμα , κινητο ..

HR , 9200 , κινητο , και αυτοκινητο ..

Προισταμενος λογιστηριου , 4 χιλιαρικα ..., κινητο κτλ . οχι αμαξι

Θες και αλλα τυπε ?

Ολα αυτα τα λεφτα που γυριζαν στην πιατσα νομιζεις γυρναγαν απο 10 ατομα ?

φιλικα παντα

Μπορει τυπε να εχεις δικιο, εγω ειμαι στην αγορα εργασιας τα τελευταια 2,5 χρονια, πιτσιρικας  :rolleyes:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ειχε βγει και για ωρομισθιους καθηγητες στον ΟΑΕΔ μεχρι 5/7 ητανε. Εκανα τα χαρτια μου αλλα εκει πολυ δυσκολα σε παιρνουν παιζουν με μορια πλεον και ειναι αυστηρα.
Για χρόνια δούλευα και γω στον ΟΑΕΔ....ήταν μια χαρά.Το ποινικό όντως έχει ενδιαφέρον...αλλά όλα τα άλλα.... :huh: Πληροφορικάριος χαράς το κουράγι σου που κταπίαστηκες με αυτά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα σου δώσω και άλλη ιδέα αν και δεν είναι ωραίο να μπείς μόνο για τα φράγκα και την μονιμότητα σε τέτοιες σχολές...πρέπει να το γουστάρεις...

δώσε ξανά πανελλήνιες με προσωπικό διάβασμα (είναι εφικτό,έχεις βγάλει σχολή που βοηθάει...) και πέρνα μπάτσος... :police:

αν και τα λεφτά εκεί είναι πιο λίγα απο το λιμενικό...

Μπα για αστυνομικος δεν ψηνομαι... και ξανα πανελληνιες?????????? δεν υπαρχει περιπτωση. Εδωσα 3 χρονιες ΑΡΚΕΙ!

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Περα απο την πλακα τωρα καλυτερα να μην σε παρουν αμα δεν πληρεις τα κριτηρια για να μην σε διωχνουν μετα ευκολα και σε πεταξουν στο δρομο.

Δεν τους κατηγορω αν ο αλλος εχει εμπειρια διδακτικη και οικογενεια προηγειται. Παλι καλα που ειχα δουλεψει παλια σε φροντιστηριο και πηρα καποια μορια και απο εκει.
Καλά πως είναι δυνατόν να πήρες μόρια από ιδιωτική εκπαίδευση;;;;εμένα στις ΕΠΑΣ του Οαεδ δεν μου μέτρησαν ούτε προυπηρεσία από τριτοβάθμια...κουφό μου ακούγεται...
Μιλάς για μαθητεία ή για Ιεκ του ΟΑΕΔ;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μπα για αστυνομικος δεν ψηνομαι... και ξανα πανελληνιες?????????? δεν υπαρχει περιπτωση. Εδωσα 3 χρονιες ΑΡΚΕΙ!

οι πανελλήνιες είναι αξιοκρατικές ενώ οι εξετάσεις για λιμενικό....δεν θα το λεγα!  :police:

3 χρόνια;  :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για χρόνια δούλευα και γω στον ΟΑΕΔ....ήταν μια χαρά.Το ποινικό όντως έχει ενδιαφέρον...αλλά όλα τα άλλα.... :huh: Πληροφορικάριος χαράς το κουράγι σου που κταπίαστηκες με αυτά.

Και το Ναυτικο ωραιο φαινεται λεει για πλοιοκτητες και τα πλοια. Κοιτα αμα θελουν να το ζορισουν δεν θα την παλεψω. Αν για παράδειγμα ηθελαν να εξετασουν οπως θα εξεταζα εγω στον προγραμματισμο καποιον που ειμαι σχολαστικος και μου αρεσουν τα περιεργα θεματα  :2funny: :2funny: που απαιτουν κριτικη και να χεις κατανοησει σε βαθος τι γινεται ειμαι απο τωρα κομμενος.

Δεν εχω χρονο για να διαβασω σχολαστικα... θα διαβασω τα πιο κτυπητα αν ειναι και θα προσευχηθω  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.324
Πόντοι
12.756
Μπορει τυπε να εχεις δικιο, εγω ειμαι στην αγορα εργασιας τα τελευταια 2,5 χρονια, πιτσιρικας  :rolleyes:

Και εγω για καθαρα μιλαω , αν εισα 2,5 χρονια στην αγορα τοτε παω πασο , εχασες μεγαλες στιγμες τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι πανελλήνιες είναι αξιοκρατικές ενώ οι εξετάσεις για λιμενικό....δεν θα το λεγα!  :police:

3 χρόνια;  :idiot:

ναι 1 στην Β λυκειου και 2 στην Γ ξαναεδωσα να περάσω αθηνα δεν ηθελα να ξοδεψω λεφτα στην επαρχια με τον φοβο να μην κανω αποσβεση και να μεινω ανεργος... οπως βλεπεις προς το παρον δικαιωνομαι  :2funny:

τελικα την δευτερη χρονια ανεβηκα 2.500 χιλιαδες μορια πανω και πετυχα εκει που ηθελα.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
3 χρονιές πανελλήνιες;;;;;;;;; :new_shocked: :new_shocked:τι λες τώρα;;;;;;;;
Κωλοσυστήματαααααα που έχουμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά πως είναι δυνατόν να πήρες μόρια από ιδιωτική εκπαίδευση;;;;εμένα στις ΕΠΑΣ του Οαεδ δεν μου μέτρησαν ούτε προυπηρεσία από τριτοβάθμια...κουφό μου ακούγεται...
Μιλάς για μαθητεία ή για Ιεκ του ΟΑΕΔ;

Δεν ξερω εγω ειδα καμποσα μορια παντως... τωρα το τι μετρησαν δεν ημουν μεσα στην μοριοδοτηση κατω στον Αλιμο για να σου πω  :2funny: :2funny: :2funny:

θα ηταν ωραια αμα με επαιρναν στον ΟΑΕΔ. Χαλαρα θα ειχα να κανω με διδασκαλια και λιγες ωρες και καλα λεφτα και ασφαλιση. Μακαρι αλλα δεν πειραζει

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τυπε επαιζαν τις καλες εποχες , μεχρι το 2008 , Εμπορικος διευθυντης 10.500 , αυτοκινητο εως 1100 ευρω μισθωμα μηνιαιο ( δηλαδη ενα πολυ καλο αυτοκινητακι ) , mobile οριο 300 ευρω το μηνα  , + bonus αναλογα τον στοχο

CFO  , 8000 χιλιαρικο , 4 ασπρα 4 μαυρα , αυτοκινητο μεχρι 800 ευρω μισθωμα , κινητο ..

HR , 9200 , κινητο , και αυτοκινητο ..

Προισταμενος λογιστηριου , 4 χιλιαρικα ..., κινητο κτλ . οχι αμαξι

Θες και αλλα τυπε ?

Ολα αυτα τα λεφτα που γυριζαν στην πιατσα νομιζεις γυρναγαν απο 10 ατομα ?

φιλικα παντα
Και όλα αυτά στις μεσαίες.. Σε μεγάλους ομίλους ομίλους, και πολυεθνικές, τηλεπικοινωνίες και κυρίως τράπεζες και θυγατρικές τα νουμερα ήταν τρελλά

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Και όλα αυτά στις μεσαίες.. Σε μεγάλους ομίλους ομίλους, και πολυεθνικές, τηλεπικοινωνίες και κυρίως τράπεζες και θυγατρικές τα νουμερα ήταν τρελλά
οχι τοσο σε μισθους αλλα κυριως σε μπονους

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
3 χρονιές πανελλήνιες;;;;;;;;; :new_shocked: :new_shocked:τι λες τώρα;;;;;;;;
Κωλοσυστήματαααααα που έχουμε

Ναι. Το 2004 πρεπει να ηταν η τελευταια χρονια με τις πανελλαδικες στην Δευτερα Λυκειου εγω εδωσα το 2003.

Στην Γ λυκειου την πρωτη χρονια επιασα 15.5 αλλα μετα ξαναεδωσα και το ανεβασα στο 18  :P
θυμαμαι το πανηγυρι που ειχα στησει το βραδυ που ειχαν βγει τα αποτελεσματα ωραια νυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ενα μαθημα ειχα γραψει καθαρο 20 και απο τους 2 βαθμολογητες.... με ακουσε ολο το τετραγωνο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.324
Πόντοι
12.756
οχι τοσο σε μισθους αλλα κυριως σε μπονους

και σε μισθους τυπε , σε μπονους μπαιναν μονο σε καποιες εταιριες τυπου ΟΠΑΠ και αρχιδια κτλ , που υπαρχουν καποιοι κανονες πλαφον μισθου για να παρουν την θεση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom