peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και μισθοί. μέσος όρος το δεκαπεντάρι καθαρό και παροχές φυσικά και τα bonus αλλά τα πιο κραυγαλέα ήταν τα stock options.οχι τοσο σε μισθους αλλα κυριως σε μπονους
και μισθοί. μέσος όρος το δεκαπεντάρι καθαρό και παροχές φυσικά και τα bonus αλλά τα πιο κραυγαλέα ήταν τα stock options.οχι τοσο σε μισθους αλλα κυριως σε μπονους
Εσύ μπορείς άνετα να ανοίξεις τα φτερά σου και εκτός της χώρας....Οταν καποια εταιρεια βγαζει μια αγγελια για δουλεια πως ξερεις εσυ οτι κοιταζει τα βιογραφικα? αμα στειλουν 1000?
και αμα το γεμισω μεσα με μεταπτυχιακους τιτλους και τι εγινε? εδω υπαρχουν παιδια που εχουν βγαλει μεταπτυχιακα και δεν ξερουν να γραφουν 10 γραμμες κώδικα γιατι τα μαθαιναν ολα θεωρητικα ή παπαγαλια ή με ετοιμες εργασιες. Πιο δικαιο ειναι να βγαζει η καθε εταιρεια εξετασεις... ελα εδω θες developer? οκ βγαλε αυτη τη λυση και ζητα να στην στειλουν πχ μεχρι αυριο. Οποιος ειναι καλος προχωραει οποιος οχι πουλο.
Απαράδεκτο είναι το χαλτζιλίκωμα στις ηλικίες σας ,αλλά είναι πραγματικότητα ρε παιδιά...
εγώ μένω εξωτερικό , είμαι διακοπές εδώ και κάθε βράδυ στην πόλη μου όλα είναι γεμάτα από πιτσιρικάδες....
σωστοςκαι μισθοί. μέσος όρος το δεκαπεντάρι καθαρό και παροχές φυσικά και τα bonus αλλά τα πιο κραυγαλέα ήταν τα stock options.
Εσύ μπορείς άνετα να ανοίξεις τα φτερά σου και εκτός της χώρας....
Οχι και γιαγιά με τις δέσμες μικρό κορίτσι είσαι .. Τι να πούμε εμείς που διαβάζαμε όλο το καλοκαίρι για να δώσουμε Σεπτέβριο ?....ναι εγώ είμαι γιαγιά...έφαγα γαμίσι με τις δέσμες
Η πόλη έχει γεμίσει καινούριες καφετέριες, εμπορικά με χύμα αρώματα, βραχιολάκια , κορδελάκια κτλπάντα υπήρχε κρίση και κάποιοι τα κονομάγαν....
το θέμα είναι να σκεφτείς έξυπνα....
καθώς και να μην ακυρώνεις δουλειές ;)
Εγώ αγορι μου καλό το έχω ζήσει αυτό που λες για το εξωτερικό. Τέτοιοι φοιτητές σαν και σένασπανίζουν . Οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι και το μόνο που επιδιώκουν είναι να περνάν τα μαθήματα με αντιγραφές κτλ κτλΓια μενα το διαβασμα στον τομεα μου ηταν παντοτε χομπι δεν περιμενα να με φοβησει ο μπαμπουλας καθηγητης για να διαβασω μην τυχον και δεν περασω... σωστο διαβασμα ειναι οχι μονο να ξερεις να λυνεις την ασκηση αλλα να ψαχνεσαι μετα αν η λυση ειναι σωστη και αν υπαρχει καλυτερη και γιατι ειναι καλυτερη... ασε σου λεω εδω εχουμε αλλο συστημα αλλα φυσικα αυτο που να αναγνωριστει για αυτους εισαι ενα αψυχο βιογραφικο που ξερει ο αλλος τι δουλεια εχεις κανει εσυ
ξερεις τι φορα υπαρχουν και στο εξωτερικο με κοσμο προθυμο να σε βοηθησει και να σε κατευθυνει κιολας ειδικα στην Πληροφορικη στις αλλες επιστημες δεν ξερω.
καλα ρε τυπε θα πας να γινεις καραβανας? :Sφιλετακι γιατι σαν αξιωματικος καθαριζεις πρωτο μισθο 900 ευρω
τους ενστολους δεν τους εχουν πειραξει τοσο σε συγκριση με τους καθηγητες.
Επίτέλους και ένας μεγαλύτερος στην παρέαΟχι και γιαγιά με τις δέσμες μικρό κορίτσι είσαι .. Τι να πούμε εμείς που διαβάζαμε όλο το καλοκαίρι για να δώσουμε Σεπτέβριο ?
¨οντως Απ ότι βλέπω ο Boldenport άνετα μπορεί να βρεί απασχόληση έξω για να πην πω κι εδώ δουλεύοντας από εδώ για ξένα projects κατ αποκοπή. Το κάνει ο γιός μιας φίλης μου ( drop out του Πολυτεχνέιου γιατί δεν το ήθελε) και σήμερα που μιλάμε τα πιάνει τόσο χοντρά που αναγκάστηκε να βρεί και βοηθούςΕσύ μπορείς άνετα να ανοίξεις τα φτερά σου και εκτός της χώρας....
καλα ρε τυπε θα πας να γινεις καραβανας? :S
Εγώ αγορι μου καλό το έχω ζήσει αυτό που λες για το εξωτερικό. Τέτοιοι φοιτητές σαν και σένασπανίζουν . Οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι και το μόνο που επιδιώκουν είναι να περνάν τα μαθήματα με αντιγραφές κτλ κτλ
σιγα την αναπτυξη τυπετύπε βάλτον στον κλάδο σου
υπάρχει ανάπτυξη
¨οντως Απ ότι βλέπω ο Boldenport άνετα μπορεί να βρεί απασχόληση έξω για να πην πω κι εδώ δουλεύοντας από εδώ για ξένα projects κατ αποκοπή. Το κάνει ο γιός μιας φίλης μου ( drop out του Πολυτεχνέιου γιατί δεν το ήθελε) και σήμερα που μιλάμε τα πιάνει τόσο χοντρά που αναγκάστηκε να βρεί και βοηθούς
Αν μυρίζει χώμα πείτε μου να βάλω κολώνιαΕπίτέλους και ένας μεγαλύτερος στην παρέα
Καλά αυτό με τα βιβλία και τα συγγράματα είναι άλλο θέμα....όντως γεμάτα λάθη. Καλό είναι να τα επισημαίνεται και τους καθηγητές .ΣΤο εξωτερικο δεν πιστευω να ειναι ετσι εδω στην Ελλαδα το εχουν ξεφτιλισει.Τις προαλλες μιλουσα με εναν φοιτητη στο τμημα μου και του ειπα οτι σε ενα σημειο στο βιβλιο που τους δωσανε υπάρχει λαθος στην διατυπωση του (το οποιο φυσικα ενδιαφερθηκα να μπω να ψαξω και να ρωτησω επαγγελματιες προγραμματιστες) και μου λεει πωπω ρε φιλε δεν εχω φτασει σε τετοιο σημειο του κανω τα βιβλια δεν ειναι αλανθαστα υπαρχουν και λαθη μεσα αν δεν το κρινεις εσυ που εισαι ο αναγνωστης ποιος θα το κρινει? τι το διαβαζεις τοτε? επειδη ειναι βιβλιο αντε τελειωσε ειναι 100% σωστο?
αμα εισαι μονο οτι λεει το βιβλιο παει το εχασες το παιχνιδι...