Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν καποια εταιρεια βγαζει μια αγγελια για δουλεια πως ξερεις εσυ οτι κοιταζει τα βιογραφικα? αμα στειλουν 1000?

και αμα το γεμισω μεσα με μεταπτυχιακους τιτλους και τι εγινε? εδω υπαρχουν παιδια που εχουν βγαλει μεταπτυχιακα και δεν ξερουν να γραφουν 10 γραμμες κώδικα γιατι τα μαθαιναν ολα θεωρητικα ή παπαγαλια ή με ετοιμες εργασιες. Πιο δικαιο ειναι να βγαζει η καθε εταιρεια εξετασεις... ελα εδω θες developer? οκ βγαλε αυτη τη λυση και ζητα να στην στειλουν πχ μεχρι αυριο. Οποιος ειναι καλος προχωραει οποιος οχι πουλο.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Απαράδεκτο είναι το χαλτζιλίκωμα στις ηλικίες σας ,αλλά είναι πραγματικότητα ρε παιδιά...
εγώ μένω εξωτερικό , είμαι διακοπές εδώ και κάθε βράδυ στην πόλη μου όλα είναι γεμάτα  από πιτσιρικάδες....

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Οταν καποια εταιρεια βγαζει μια αγγελια για δουλεια πως ξερεις εσυ οτι κοιταζει τα βιογραφικα? αμα στειλουν 1000?

και αμα το γεμισω μεσα με μεταπτυχιακους τιτλους και τι εγινε? εδω υπαρχουν παιδια που εχουν βγαλει μεταπτυχιακα και δεν ξερουν να γραφουν 10 γραμμες κώδικα γιατι τα μαθαιναν ολα θεωρητικα ή παπαγαλια ή με ετοιμες εργασιες. Πιο δικαιο ειναι να βγαζει η καθε εταιρεια εξετασεις... ελα εδω θες developer? οκ βγαλε αυτη τη λυση και ζητα να στην στειλουν πχ μεχρι αυριο. Οποιος ειναι καλος προχωραει οποιος οχι πουλο.
Εσύ μπορείς άνετα να ανοίξεις τα φτερά σου και εκτός της χώρας....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτο που λεω εχει γινει απο εταιρεια στην Αγγλια.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Απαράδεκτο είναι το χαλτζιλίκωμα στις ηλικίες σας ,αλλά είναι πραγματικότητα ρε παιδιά...
εγώ μένω εξωτερικό , είμαι διακοπές εδώ και κάθε βράδυ στην πόλη μου όλα είναι γεμάτα  από πιτσιρικάδες....

πάντα υπήρχε κρίση και κάποιοι τα κονομάγαν....

το θέμα είναι να σκεφτείς έξυπνα....

καθώς και να μην ακυρώνεις δουλειές ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Για μενα το διαβασμα στον τομεα μου ηταν παντοτε χομπι δεν περιμενα να με φοβησει ο μπαμπουλας καθηγητης για να διαβασω μην τυχον και δεν περασω... σωστο διαβασμα ειναι οχι μονο να ξερεις να λυνεις την ασκηση αλλα να ψαχνεσαι μετα αν η λυση ειναι σωστη και αν υπαρχει καλυτερη και γιατι ειναι καλυτερη... ασε σου λεω εδω εχουμε αλλο συστημα αλλα φυσικα αυτο που να αναγνωριστει για αυτους εισαι ενα αψυχο βιογραφικο που ξερει ο αλλος τι δουλεια εχεις κανει εσυ

ξερεις τι φορα υπαρχουν και στο εξωτερικο με κοσμο προθυμο να σε βοηθησει και να σε κατευθυνει κιολας ειδικα στην Πληροφορικη στις αλλες επιστημες δεν ξερω.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:new_shocked: :new_shocked:....ναι εγώ είμαι γιαγιά...έφαγα γαμίσι με  τις δέσμες
Οχι και γιαγιά με τις δέσμες  :2funny: :2funny: μικρό κορίτσι είσαι  :2funny: :2funny:.. Τι να πούμε εμείς που διαβάζαμε όλο το καλοκαίρι για να δώσουμε Σεπτέβριο ?  :2funny:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
πάντα υπήρχε κρίση και κάποιοι τα κονομάγαν....

το θέμα είναι να σκεφτείς έξυπνα....

καθώς και να μην ακυρώνεις δουλειές ;)
Η πόλη έχει γεμίσει καινούριες καφετέριες, εμπορικά με χύμα αρώματα, βραχιολάκια , κορδελάκια κτλ

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Για μενα το διαβασμα στον τομεα μου ηταν παντοτε χομπι δεν περιμενα να με φοβησει ο μπαμπουλας καθηγητης για να διαβασω μην τυχον και δεν περασω... σωστο διαβασμα ειναι οχι μονο να ξερεις να λυνεις την ασκηση αλλα να ψαχνεσαι μετα αν η λυση ειναι σωστη και αν υπαρχει καλυτερη και γιατι ειναι καλυτερη... ασε σου λεω εδω εχουμε αλλο συστημα αλλα φυσικα αυτο που να αναγνωριστει για αυτους εισαι ενα αψυχο βιογραφικο που ξερει ο αλλος τι δουλεια εχεις κανει εσυ

ξερεις τι φορα υπαρχουν και στο εξωτερικο με κοσμο προθυμο να σε βοηθησει και να σε κατευθυνει κιολας ειδικα στην Πληροφορικη στις αλλες επιστημες δεν ξερω.
Εγώ αγορι μου καλό το έχω ζήσει αυτό που λες για το εξωτερικό. Τέτοιοι φοιτητές  σαν και σένασπανίζουν . Οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι και το μόνο που επιδιώκουν είναι να περνάν τα μαθήματα με αντιγραφές κτλ κτλ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλετακι γιατι σαν αξιωματικος καθαριζεις πρωτο μισθο 900 ευρω

τους ενστολους δεν τους εχουν πειραξει τοσο σε συγκριση με τους καθηγητες.
καλα ρε τυπε θα πας να γινεις καραβανας? :S

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Οχι και γιαγιά με τις δέσμες  :2funny: :2funny: μικρό κορίτσι είσαι  :2funny: :2funny:.. Τι να πούμε εμείς που διαβάζαμε όλο το καλοκαίρι για να δώσουμε Σεπτέβριο ?  :2funny:
Επίτέλους και ένας μεγαλύτερος στην παρέα :cheesy:

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
¨οντως Απ ότι βλέπω ο Boldenport άνετα μπορεί να βρεί απασχόληση έξω για να πην πω κι εδώ δουλεύοντας από εδώ για ξένα projects κατ αποκοπή. Το κάνει ο γιός μιας φίλης μου ( drop out του Πολυτεχνέιου γιατί δεν το ήθελε) και σήμερα που μιλάμε τα πιάνει τόσο χοντρά που αναγκάστηκε να βρεί και βοηθούς

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ αγορι μου καλό το έχω ζήσει αυτό που λες για το εξωτερικό. Τέτοιοι φοιτητές  σαν και σένασπανίζουν . Οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι και το μόνο που επιδιώκουν είναι να περνάν τα μαθήματα με αντιγραφές κτλ κτλ

ΣΤο εξωτερικο δεν πιστευω να ειναι ετσι εδω στην Ελλαδα το εχουν ξεφτιλισει.Τις προαλλες μιλουσα με εναν φοιτητη στο τμημα μου και του ειπα οτι σε ενα σημειο στο βιβλιο που τους δωσανε υπάρχει λαθος στην διατυπωση του και το λαθος αυτο ειναι ιδιαιτερα σοβαρο μια και οδηγει σε παρανοηση γενικοτερη των εννοιων (το οποιο φυσικα ενδιαφερθηκα να μπω να ψαξω και να ρωτησω επαγγελματιες προγραμματιστες) και μου λεει πωπω ρε φιλε δεν εχω φτασει σε τετοιο σημειο του κανω τα βιβλια δεν ειναι αλανθαστα υπαρχουν και λαθη μεσα αν δεν το κρινεις εσυ που εισαι ο αναγνωστης ποιος θα το κρινει? τι το διαβαζεις τοτε? επειδη ειναι βιβλιο αντε τελειωσε ειναι 100% σωστο?  :2funny: :2funny:

αμα εισαι μονο οτι λεει το βιβλιο παει το εχασες το παιχνιδι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τύπε βάλτον στον κλάδο σου  :rockon:

υπάρχει ανάπτυξη  :rockon:
σιγα την αναπτυξη τυπε
περιμενουμε πως και πως καμια καραμπολα ή καμια φυσικη καταστροφη μπας και κανουμε τζιρο :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
¨οντως Απ ότι βλέπω ο Boldenport άνετα μπορεί να βρεί απασχόληση έξω για να πην πω κι εδώ δουλεύοντας από εδώ για ξένα projects κατ αποκοπή. Το κάνει ο γιός μιας φίλης μου ( drop out του Πολυτεχνέιου γιατί δεν το ήθελε) και σήμερα που μιλάμε τα πιάνει τόσο χοντρά που αναγκάστηκε να βρεί και βοηθούς

Μηπως εννοεις κανα σαιτ τυπου oDesk? χεχε εχει πλακωσει πολυ Ινδια εκει μεσα και μας επαιρνε τις δουλειες αλλα τωρα εχω χασει επαφη με το συγκεκριμενο σαιτ απο αποσταση δουλευεις εκει αναλαμβανεις προτζεκτ εχουμε δουλεψει τετοια.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ΣΤο εξωτερικο δεν πιστευω να ειναι ετσι εδω στην Ελλαδα το εχουν ξεφτιλισει.Τις προαλλες μιλουσα με εναν φοιτητη στο τμημα μου και του ειπα οτι σε ενα σημειο στο βιβλιο που τους δωσανε υπάρχει λαθος στην διατυπωση του (το οποιο φυσικα ενδιαφερθηκα να μπω να ψαξω και να ρωτησω επαγγελματιες προγραμματιστες) και μου λεει πωπω ρε φιλε δεν εχω φτασει σε τετοιο σημειο του κανω τα βιβλια δεν ειναι αλανθαστα υπαρχουν και λαθη μεσα αν δεν το κρινεις εσυ που εισαι ο αναγνωστης ποιος θα το κρινει? τι το διαβαζεις τοτε? επειδη ειναι βιβλιο αντε τελειωσε ειναι 100% σωστο?  :2funny: :2funny:

αμα εισαι μονο οτι λεει το βιβλιο παει το εχασες το παιχνιδι...
Καλά αυτό με τα βιβλία και τα συγγράματα είναι άλλο θέμα....όντως γεμάτα λάθη. Καλό είναι να τα επισημαίνεται και τους καθηγητές .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom