Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα ρε τυπε θα πας να γινεις καραβανας? :S

Αμα πετυχω γιατι οχι τυπε  :grin: θα γλιτωσω και απο εσας που μου λεγατε οτι δεν εκανα θητεια

ξερεις τι ειναι ενας χρονος στη Ναυτικων Δοκιμων? γατακι εισαι ακομη και συνορα να πηγες!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μηπως εννοεις κανα σαιτ τυπου oDesk? χεχε εχει πλακωσει πολυ Ινδια εκει μεσα και μας επαιρνε τις δουλειες αλλα τωρα εχω χασει επαφη με το συγκεκριμενο σαιτ απο αποσταση δουλευεις εκει αναλαμβανεις προτζεκτ εχουμε δουλεψει τετοια.
Απ όσο ξέρω με Αμερική δουλεύει Και είναι απόλυτα ευχαριστημένος, ΄και τα χρήματα είναι καλά και είναι κύριοι στις πληρωμές τους. Η Ελλάδα έχει πολύ καλό όνομα στους προγραμματιστές. Αλλά για τους ξένους το περιέγραψες πολύ καλά πριν. Θέλουν να δούν τη δουλειά σου πρώτα και μετά τα πτυχία σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά αυτό με τα βιβλία και τα συγγράματα είναι άλλο θέμα....όντως γεμάτα λάθη. Καλό είναι να τα επισημαίνεται και τους καθηγητές .

Κοιτα οσοι ειναι του χωρου και ειναι ενημερωμενοι ξερουν ποια βιβλια εχουν λαθη και ποια οχι. Και ξερουν επισης και τις διχογνωμιες που υπαρχουν σε καποια τεχνολογικα ζητηματα. Αλλα θα ξερεις σιγουρα οτι τα ξενογλωσσα βιβλια ειναι προτιμοτερα απο τα ελληνικα  :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απ όσο ξέρω με Αμερική δουλεύει Και είναι απόλυτα ευχαριστημένος, ΄και τα χρήματα είναι καλά και είναι κύριοι στις πληρωμές τους. Η Ελλάδα έχει πολύ καλό όνομα στους προγραμματιστές. Αλλά για τους ξένους το περιέγραψες πολύ καλά πριν. Θέλουν να δούν τη δουλειά σου πρώτα και μετά τα πτυχία σου

Το περιεγραψα επειδη καθημερινα εχω συνομιλιες με ξενους ακομη και αν ειμαι Ελλαδα εχω πιασει την νοοτροπια τους εκει αν μπεις να ρωτησεις θα σου απαντησουν και τελος ουτε ειρωνιες ουτε τιποτα (εκτος και αν εισαι τρολλ) και φυσικα αμα θεωρουν πως σου εχουν δωσει την απαντηση δεν επαναλαμβανονται παρα σου λενε δες το ποστ που σου εξηγησαμε πριν. ΕΠισης η απαντηση δεν ειναι ποτε μασημενη αμα εχεις καποια λαθος αποψη σε ρωτανε για ποιο λογο πιστευεις οτι ειναι ετσι και μετα αναλογα την απαντηση ξεκινα και η βοηθεια.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα οσοι ειναι του χωρου και ειναι ενημερωμενοι ξερουν ποια βιβλια εχουν λαθη και ποια οχι. Και ξερουν επισης και τις διχογνωμιες που υπαρχουν σε καποια τεχνολογικα ζητηματα. Αλλα θα ξερεις σιγουρα οτι τα ξενογλωσσα βιβλια ειναι προτιμοτερα απο τα ελληνικα  :grin:
Μα φυσικά και τα ξενόγλωσσα είναι καλύτερα από τα ελληνικά.
Αν θες με πιστεύεις....εγώ έμαθα μια ξένη γλώσσα τέλεια για να περάσω 3 μαθήματα ....και να γράψω την διπλωματική

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα φυσικά και τα ξενόγλωσσα είναι καλύτερα από τα ελληνικά.
Αν θες με πιστεύεις....εγώ έμαθα μια ξένη γλώσσα τέλεια για να περάσω 3 μαθήματα ....και να γράψω την διπλωματική

Ναι ετσι ειναι. Τα ελληνικα καμια φορα χανουν στην μεταφραση. Επισης ειναι καλο να διαβαζει καποιος ξενογλωσσα επειδη ειναι παντα ανοιχτο το ενδεχομενο να αποτυχουμε εδω να βρουμε κατι ή να μην μας παρει κανεις οποτε πρεπει να παμε εξω να ψαξουμε. Εκει το σκονισμενο lower ή το prof της Β'λυκειου μαλλον δεν θα ειναι αρκετο. Ενω αμα δεν εχεις χασει την επαφη με τα Αγγλικα σου θα ειναι ευκολοτερο.

ξΑΝΑΔΙΝΕΙΣ ielts δεν σε παιρνουν ετσι ουτε το prof τους ενδιαφερει αμα εχουν περασει 2 χρονια απο την αποκτηση του

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το περιεγραψα επειδη καθημερινα εχω συνομιλιες με ξενους ακομη και αν ειμαι Ελλαδα εχω πιασει την νοοτροπια τους εκει αν μπεις να ρωτησεις θα σου απαντησουν και τελος ουτε ειρωνιες ουτε τιποτα (εκτος και αν εισαι τρολλ) και φυσικα αμα θεωρουν πως σου εχουν δωσει την απαντηση δεν επαναλαμβανονται παρα σου λενε δες το ποστ που σου εξηγησαμε πριν. ΕΠισης η απαντηση δεν ειναι ποτε μασημενη αμα εχεις καποια λαθος αποψη σε ρωτανε για ποιο λογο πιστευεις οτι ειναι ετσι και μετα αναλογα την απαντηση ξεκινα και η βοηθεια.
Ακριβώς έτσι είναι. Δουλεύω σχεδόν μια ζωή με ξένους και σε διάφορους τομείς και σε θέματα όχι μόνο απλής υποστήριξης αλλά βελτίωσης και συνεχώς επιμόρφωσης είναι απίστευτοι

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ετσι ειναι. Τα ελληνικα καμια φορα χανουν στην μεταφραση. Επισης ειναι καλο να διαβαζει καποιος ξενογλωσσα επειδη ειναι παντα ανοιχτο το ενδεχομενο να αποτυχουμε εδω να βρουμε κατι ή να μην μας παρει κανεις οποτε πρεπει να παμε εξω να ψαξουμε. Εκει το σκονισμενο lower ή το prof της Β'λυκειου μαλλον δεν θα ειναι αρκετο. Ενω αμα δεν εχεις χασει την επαφη με τα Αγγλικα σου θα ειναι ευκολοτερο.

ξΑΝΑΔΙΝΕΙΣ ielts δεν σε παιρνουν ετσι ουτε το prof τους ενδιαφερει αμα εχουν περασει 2 χρονια απο την αποκτηση του
Ακριβώς έτσι είναι...να μη μένει αυτό το Prof στο συρτάρι
Το speaking είναι λιγάκι να εξασκείς...αλλά τώρα καλοκαιράκι όλο και καμιά τουριστριούλα θα βρίσκεις στο δρόμο να βοηθάς! ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αμα πετυχω γιατι οχι τυπε  :grin: θα γλιτωσω και απο εσας που μου λεγατε οτι δεν εκανα θητεια

ξερεις τι ειναι ενας χρονος στη Ναυτικων Δοκιμων? γατακι εισαι ακομη και συνορα να πηγες!
δεν λεει ρε τυπε
πολυ μεταθεση και χαιρετουρα :S

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Ακριβώς έτσι είναι. Δουλεύω σχεδόν μια ζωή με ξένους και σε διάφορους τομείς και σε θέματα όχι μόνο απλής υποστήριξης αλλά βελτίωσης και συνεχώς επιμόρφωσης είναι απίστευτοι
ποια Εθνικοτητα πιστευεις ειναι η καλυτερη απο αυτες που εχεις συνεργαστει;

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ παιδιά σας καληνυχτώ... :)
Βοldemort πιάσε κανά δίκαιο ή κοιμήσου να χεις καθαρό κεφάλι αυριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom