Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
φίλε μαλακία να τον βρίζεις στα αγγλικά επειδή δεν καταλαβαίνει :P

my apologies!

τομεύς ἀριστείας.

το αϊφονι 5ς, αραγε να βγαινει τον αλλο μηνα?

URL]]

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
σε € σιγουρα οχι.

σε $ ισως, αλλα θα περιμενω μετα τον Σεπτεμβριο.

εδώ τώρα το 5άρι έχει 690 ευρώ (δεν μιλάω για παραεισαγωγή μέσω σκρούτζ που έχει 550)

δεν παίζει το 5s να ξεκινήσει με τιμή μικρότερη των 750(=3 ct :cheesy: )

White Angel

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
1
Πόντοι
0
Παρατηρώ πως σε αυτό το site, υπάρχει ενεργό και συνειδητοποιημένο μένος κατά των κοριτσιών της πατρίδας μας. Δεν θα εξετάσω αιτίες και αφορμές. Και θα αποφύγω να πάρω ξεκάθαρη θέση (το θέλω το κεφάλι μου, πέρα από την πλάκα όμως αλλού θέλω να καταλήξω κι οι κόντρες δεν με αφορούν).

Όλοι γκρινιάζουν που δεν είναι "απελευθερωμένες", και δεν κάνουν στο σεξ πολλά πράγματα. Όταν όμως τύχουν αυτές οι "λίγες" που είναι και τα κάνουν, όλοι τις βγάζουν το όνομα και το διαδίδουν παντού. Μετά τους κακοφαίνεται όμως, όταν τα κορίτσια, φανερά ενοχλημένα, κόψουν απότομα τα μέλια και τις ζάχαρες, ή τα πολλά πολλά.

Έπειτα είναι η γαμημένη η τεχνολογία. Καλά λένε οι καθολικοί πως είναι του διαβόλου και αντικαθιστά τον άνθρωπο με μηχανές. Κάνουν τί κάνουν κάποιοι ηλίθιοι με τα κορίτσια, αλλά τα καταγράφουν και στο κινητό, ή σε κρυφές κάμερες! Και αντίθετα με τη γελοία δικαιολογία τους, πως πρόκειται για προσωπική χρήση, ή για να τους καλύψει τη μοναξιά στο στρατό και είναι με τη συγκατάθεση της γκόμενας -που τους αγαπάει κιόλας- (εδώ γελάνε, και για την αγάπη και για τη συγκατάθεση), αυτά τα βιντεάκια όχι μόνο βλέπονται από άλλους, αλλά πολλές φορές ανεβαίνουν και στο ίντερνετ (και μάλιστα δείχνοντας και πρόσωπο ή μιλώντας αληθινά ονόματα)! Με ή χωρίς ενδεχόμενο δόλο και πρόθεση δυσφήμισης. Συγγνώμη, μετά θα φταίει η γκόμενα αν αρχίσει να σπάει νεύρα και αρχίδια, να γαμάει ψυχολογίες, και αθώους αγαπούληδες άσχετους και απονήρευτους με όλ' αυτά κάπου παρακάτω;

Π.χ. Κάνει πίπα η γιαννούλα στον κωστάκη. Ο κωστάκης τη γράφει στο κινητό. Το βλέπει καταλάθος ή επίτηδες όχι πολύς κόσμος, αλλά κάπου στα 10 άτομα. Μετά θα φταίει η γιαννούλα να μην ξανακάνει πίπα στη ζωή της, να προσποιείται οργασμούς, και να κερατώνει σαν ταύρος; Ειδικά αν ήταν και ο κωστάκης ο πρώτος της;

Είμαι σίγουρος πως εδώ θα πέσει πολύ κράξιμο. Όμως πήρα αφορμή από το δικό μου πρόσφατο πάθημα, να αναλύσω κάποια πράγματα, και να προσπαθήσω να δικαιώσω κάποια άτομα και καταστάσεις που συνέβησαν στην πολύ δική μου, προσωπική ζωή (χώρισα αλλά δεν έφταιγε η κοπέλα). Επίσης, ακόμα και κάποιος να έχει καλή πρόθεση, αν τραγουδάει παντού πως έχει σχέση και "περνάει καλά", οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτιά, αλλά γλώσσες φιδιού και δηλητήριο. Η ζήλια, ο φθόνος, και η ανεπιθύμητη προσοχή τρίτων ή η εμφάνιση τρίτου παίχτη από το πουθενά, είναι καταστάσεις που η απουσία τους εξαγοράζεται σε καθαρό χρυσό: τη σιωπή! Η απειρία και η έλλειψη εμπειριών επίσης, πολλές φορές, μας κάνει τόσο χαρούμενους, που θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά μας με τους φίλους/γνωστούς/συγγενείς/ό,τι άλλο κοντινό. Ας αναρωτηθούμε πρώτα όμως; Είναι άξιοι να μοιραστούν κάτι ευχάριστο μαζί μας; Μοιράστηκαν ποτέ τη λύπη και τη στενοχώρια μας μαζί μας; Είναι άξιοι της εμπιστοσύνης μας; Ή είναι τίποτε συγγενείς του κώλου, σαν αυτούς στο νέο τούρκικο σήριαλ με τη Μουαζέζ; Μήπως είναι τίποτα φίλοι, σαν αυτούς που μας προειδοποιεί η σοφία του Τάο (πρόσεξε, γιατί ο φίλος του σήμερα μπορεί πολύ εύκολα να γίνει ο εχθρός του αύριο...); Τίποτε συμμαθητές, που θα χαρούν να χωθούν, να μας κλέψουν το "λάφυρο";

Το να κατηγορούμε τους άλλους, είναι πάντα εύκολο. Ακόμη όμως και όταν αυτοί μας φέρονται άσχημα αντικειμενικά (ελλεηνίδες), εγώ πιστεύω πρέπει να κάνουμε μια αμερόληπτη έρευνα κατά περίπτωση, και να εξετάζουμε τί σκατά μπορεί να συνέβη σε αυτές τις ψυχές, για να μας φέρονται έτσι όπως μας φέρονται. Αν φυσικά όντως μας φέρονται κάπως, και δεν το φανταζόμαστε εμείς. Πάλι όμως, σίγουρα θα προτιμούσα μια ξένη για σχέση. Καλύτερα να μου ρίξει δηλητήριο στο φαΐ μετά τον πράσινο γάμο, παρά να τρώω στη μάπα το δηλητήριο και την προδωσία των πατριωτών (όχι απαραίτητα των ελληνίδων).

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
στον επιλογο δεν πρεπει να βγαζεις το συμπερασμα? :think: :think:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Έπειτα είναι η γαμημένη η τεχνολογία. Καλά λένε οι καθολικοί πως είναι του διαβόλου και αντικαθιστά τον άνθρωπο με μηχανές. Κάνουν τί κάνουν κάποιοι ηλίθιοι με τα κορίτσια, αλλά τα καταγράφουν και στο κινητό, ή σε κρυφές κάμερες! Και αντίθετα με τη γελοία δικαιολογία τους, πως πρόκειται για προσωπική χρήση, ή για να τους καλύψει τη μοναξιά στο στρατό και είναι με τη συγκατάθεση της γκόμενας -που τους αγαπάει κιόλας- (εδώ γελάνε, και για την αγάπη και για τη συγκατάθεση), αυτά τα βιντεάκια όχι μόνο βλέπονται από άλλους, αλλά πολλές φορές ανεβαίνουν και στο ίντερνετ (και μάλιστα δείχνοντας και πρόσωπο ή μιλώντας αληθινά ονόματα)! Με ή χωρίς ενδεχόμενο δόλο και πρόθεση δυσφήμισης. Συγγνώμη, μετά θα φταίει η γκόμενα αν αρχίσει να σπάει νεύρα και αρχίδια, να γαμάει ψυχολογίες, και αθώους αγαπούληδες άσχετους και απονήρευτους με όλ' αυτά κάπου παρακάτω;

γι αυτό και εγώ πλέον τύπε κενσοράρω  πάντα (σαν τους Κινέζους   :2funny: )  το μου@@@ των κοριτσιών που κάνω τα sex tape μου  :2funny:
είναι και στάμπα η πουτάνα με τα τατού που έχει  :2funny:

Συνημμένα

• 2(9).jpg
    2(9).jpg
    187,6 KB · Εμφανίσεις: 19

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
3500 σελιδες στο thread με τις Ελλεηνιδες και ακομα να καταλαβεις τον ορο.

Κανεις δεν τις κατηγορει οτι δεν κανουν σεξ ή οτι ειναι κρυοκωλες στο κρεβατι. Ισα-ισα οι περισσοτεροι παραδεχονται οτι αμα σου κατσει Ελλεηνιδα ειναι καλυτερη στο κρεβατι απο τις ξενες.
Αυτο που τις κατηγορουν ειναι οτι για να σου κατσουν, σε περνανε απο μυρια κυματα και οτι δεν ειναι θετικες στο "καμακι", αλλα προτιμουν να ριξουν 10 χυλοπιτες το βραδυ σε ενα μαγαζι, παρα να κανουν μια γνωριμια.

Επισκέπτης
Fido συμφωνω. Ειδικα τωρα με την ελευση των αλλοδαπων πολλες ελλεηνιδες γαμιωνται με αλβανους (η πολυπλυθεστερη φαρα).
Ξερω τρεις καριολες παντρεμενες κιολας. Και να πεις οτι οι αλβανοι που τις πηδαγαν τους εκαναν τιποτε δωρα αστο!
Πενταρα δε χαλανε. Στη μια ειχα ζητησει να τη γαμησω στην ψυχρα και μου εδωσε πορτα. Και φαντασου οτι η πουτανα μετα αφησε την κορη της να τη γαμησει ο αλβανος της, ωσπου την απηγαγε για 3 ημερες...
Τωρα το παιζει κυρια η τυπισσα τα εχει κοψει τα πολλα παρε - δωσε με ολους γενικως διοτι μπηκε και στην ηλικια....
Απο εκει και περα πιστευω οτι εμεις ειμαστε μαλακες που προσπαθουμε να τις ριξουμε δινοντας τα παντα. Οχι οτι δεν το εχω κανει κι εγω δηλαδη...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.649
Πόντοι
506
Fido συμφωνω. Ειδικα τωρα με την ελευση των αλλοδαπων πολλες ελλεηνιδες γαμιωνται με αλβανους (η πολυπλυθεστερη φαρα).
Ξερω τρεις καριολες παντρεμενες κιολας. Και να πεις οτι οι αλβανοι που τις πηδαγαν τους εκαναν τιποτε δωρα αστο!
Πενταρα δε χαλανε. Στη μια ειχα ζητησει να τη γαμησω στην ψυχρα και μου εδωσε πορτα. Και φαντασου οτι η πουτανα μετα αφησε την κορη της να τη γαμησει ο αλβανος της, ωσπου την απηγαγε για 3 ημερες...
Τωρα το παιζει κυρια η τυπισσα τα εχει κοψει τα πολλα παρε - δωσε με ολους γενικως διοτι μπηκε και στην ηλικια....
Απο εκει και περα πιστευω οτι εμεις ειμαστε μαλακες που προσπαθουμε να τις ριξουμε δινοντας τα παντα. Οχι οτι δεν το εχω κανει κι εγω δηλαδη...
Aφου γουστσρουν αλητεια ρε συ. Κι εμεις το ιδιο. Εσυ τι προτιμας? Μια γκομενιτσα ωραια που να σου κανει τα χατηρια ή μια χοντρη πχ δικηγορινα που ξερει να κανει δουλειες στο σπιτι?
Μαλακια τοπικ, πρεπει να συγχωνευτει με το υπαρχον σχετικο

bori_s

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Οι περισσότεροι φίλοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αλλιώς λειτουργεί η γυναίκα αλλιώς ο άντρας. Εμείς αυτό που θέλουμε σε πρώτη φάση είναι να βλέπεται η γκόμενα, με βάση πάντα τα στάνταρ και το γούστο μας. Αλλά όχι ότι και αυτό παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Τέλοσπάντων, εμείς θέλουμε να γαμήσουμε γενικά, επειδή αυτός είναι ο ρόλος μας, να κυνηγάμε, από καταβολής ανθρώπου. Η γκόμενα,λοιπόν, πάντα ήταν στην σπηλιά και διάλεγε. Μα τον δυνατότερο, μα τον κυνηγό που έφερνε κατσαροπέρδικες ενώ οι άλλοι ορτύκια, μα αυτόν με τις περισσότερες τρίχες στο στέρνο.. το πιάσατε. Έπρεπε ο άντρας να μπορεί να της προσφέρει κάτι, και αν τότε ήταν τροφή τώρα είναι πολλά και διάφορα που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με υλικά αγαθά. Η γυναίκα ανέκαθεν έψαχνε το αρσενικό που να ξεχωρίζει στα μάτια της. Όταν εσύ πας και φέρεσαι όπως όλα τα άλλα υποψήφια αρσενικά, στην συμπεριφορά, στην λεκτική επικοινωνία και την γλώσσα του σώματος, ε λογικό δεν είναι να σε στο ίδιο τσουβάλι με τους λοιπούς βαρετούς; Ένας φίλος έλεγε ότι την γκόμενα την γαμάς πρώτα στο μυαλό και είχε δίκιο. Για τις απαιτήσεις που έχουν ( ενώ οι ξένες όχι ας πούμε ). Η γυναίκα και το σκυλί είναι όπως τα μάθεις. Όταν στην αρχή είσαι ναι μωρό μου και να τα μπουζούκια και να τα δώρα και να τα αρχίδια, όταν σταματήσουν αυτά κάποια στιγμή η γκόμενα λογικό να θεωρήσει ότι κάτι άλλαξε μέσα σου, και αλλάζει και κείνη, ή γίνεται καταπιεστική για να μη σε χάσει, ή σκύλα και ψάχνει αλλού αυτά που τις έδινες εσύ. Και συνεχίζω να λέω ότι δεν μιλάω μόνο για υλικά αγαθά, αλλά και για επικοινωνία.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Οι περισσότεροι φίλοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αλλιώς λειτουργεί η γυναίκα αλλιώς ο άντρας. Εμείς αυτό που θέλουμε σε πρώτη φάση είναι να βλέπεται η γκόμενα, με βάση πάντα τα στάνταρ και το γούστο μας. Αλλά όχι ότι και αυτό παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Τέλοσπάντων, εμείς θέλουμε να γαμήσουμε γενικά, επειδή αυτός είναι ο ρόλος μας, να κυνηγάμε, από καταβολής ανθρώπου. Η γκόμενα,λοιπόν, πάντα ήταν στην σπηλιά και διάλεγε. Μα τον δυνατότερο, μα τον κυνηγό που έφερνε κατσαροπέρδικες ενώ οι άλλοι ορτύκια, μα αυτόν με τις περισσότερες τρίχες στο στέρνο.. το πιάσατε. Έπρεπε ο άντρας να μπορεί να της προσφέρει κάτι, και αν τότε ήταν τροφή τώρα είναι πολλά και διάφορα που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με υλικά αγαθά. Η γυναίκα ανέκαθεν έψαχνε το αρσενικό που να ξεχωρίζει στα μάτια της. Όταν εσύ πας και φέρεσαι όπως όλα τα άλλα υποψήφια αρσενικά, στην συμπεριφορά, στην λεκτική επικοινωνία και την γλώσσα του σώματος, ε λογικό δεν είναι να σε στο ίδιο τσουβάλι με τους λοιπούς βαρετούς; Ένας φίλος έλεγε ότι την γκόμενα την γαμάς πρώτα στο μυαλό και είχε δίκιο. Για τις απαιτήσεις που έχουν ( ενώ οι ξένες όχι ας πούμε ). Η γυναίκα και το σκυλί είναι όπως τα μάθεις. Όταν στην αρχή είσαι ναι μωρό μου και να τα μπουζούκια και να τα δώρα και να τα αρχίδια, όταν σταματήσουν αυτά κάποια στιγμή η γκόμενα λογικό να θεωρήσει ότι κάτι άλλαξε μέσα σου, και αλλάζει και κείνη, ή γίνεται καταπιεστική για να μη σε χάσει, ή σκύλα και ψάχνει αλλού αυτά που τις έδινες εσύ. Και συνεχίζω να λέω ότι δεν μιλάω μόνο για υλικά αγαθά, αλλά και για επικοινωνία.
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom