redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ακολουθει συγκεκριμενη τακτικη;Θα τα πει η δυσκολη εγγραφη παω στοιχημα απο παρεα και φιλες τις γνωρισε αυτες που πηδηξε
ακολουθει συγκεκριμενη τακτικη;Θα τα πει η δυσκολη εγγραφη παω στοιχημα απο παρεα και φιλες τις γνωρισε αυτες που πηδηξε
και να χορευεις,βασικο αυτο.Ειδα πολλα και εκανα περισσοτερα σοβαρα τωρα οι γκομενες δε θελουν ουτε φραγκα ουτε δοξες ουτε μαλακιες τετοιες, οι γκομενες θελουν να εισαι ανετος, να εχεις θρασος, να βλεπεσαι, και να γαμας καλα. Το τελευταιο κρατηστε το, διοτι εχω την εντυπωση πως κυκλοφορει πολυ σαπιλα (καλο αυτο για τους υπολοιπους ).
εμ τι να πηγαινεις σαν μπακουρι και να καθεσε ορθιος αμηχανος που χορευουν ολοι μεσα στο κλαμπ;και να χορευεις,βασικο αυτο.
Ειδα πολλα και εκανα περισσοτερα σοβαρα τωρα οι γκομενες δε θελουν ουτε φραγκα ουτε δοξες ουτε μαλακιες τετοιες, οι γκομενες θελουν να εισαι ανετος, να εχεις θρασος, να βλεπεσαι, και να γαμας καλα. Το τελευταιο κρατηστε το, διοτι εχω την εντυπωση πως κυκλοφορει πολυ σαπιλα (καλο αυτο για τους υπολοιπους ).
και να χορευεις,βασικο αυτο.
καλα εσυ και στο τιμπουχτου να πας δεν προκειται να γαμησεις.σε ποια χωρα συμβαινει αυτο τυπε; :S
Για αυτο ο μπολντεμορτ γαμαει ολες τις γκομενες και οι υπολοιποι μενουν με το πουλι στο χερι.εμ τι να πηγαινεις σαν μπακουρι και να καθεσε ορθιος αμηχανος που χορευουν ολοι μεσα στο κλαμπ;
εχει πολλες κατακτησεις αμα ξερεις να κανεις καμακι σαν τον μπολντη δεν θα "πεινασεις" ποτεΓια αυτο ο μπολντεμορτ γαμαει ολες τις γκομενες και οι υπολοιποι μενουν με το πουλι στο χερι.
καλα εσυ και στο τιμπουχτου να πας δεν προκειται να γαμησεις.
εχει πολλες κατακτησεις αμα ξερεις να κανεις καμακι σαν τον μπολντη δεν θα "πεινασεις" ποτε
Εισαι μεγας διδασκαλος τυπε ακολουθωντας τις συμβουλες σου αλλαξε η ζωη μου, ειδα το φως το αληθινο
ο μπολντης σε οποιο κλαμπ και να παει το βραδυ θα σπρωξει,οποιος χωρευει γαμαει ΝΟΜΟΣΕισαι μεγας διδασκαλος τυπε ακολουθωντας τις συμβουλες σου αλλαξε η ζωη μου, ειδα το φως το αληθινο
[move] ΜΠΟΛΝΤΟΝΟΜΟΣ [/move]ο μπολντης σε οποιο κλαμπ και να παει το βραδυ θα σπρωξει,οποιος χωρευει γαμαει ΝΟΜΟΣ
[move] ΜΠΟΛΝΤΟΝΟΜΟΣ [/move]
μπολντοτυπος και εσύ;[move] ΜΠΟΛΝΤΟΝΟΜΟΣ [/move]
οχι δεν ξερω να χορευωμπολντοτυπος και εσύ;
ουτε μακαρενα ρε τυπε;οχι δεν ξερω να χορευω
οχι ρε γαμωτο :-ουτε μακαρενα ρε τυπε;