You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μονο κoloterorita τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.dafuq.gr/images/2013/March/29/5155f68302cbb_original.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτο ακριβως ;D
Βεβαια μεταξυ μας αμα δεν εχεις φτιαχθει και λιγο κοινωνικα - οικονομικα ποια θα γυρισει να σε κοιταξει?
Οτι αξιζει παει με οτι αξιζει.
Τύπε μου, άσε τις θεωρίες και βγες έξω να διεκδικήσεις μουνάκι, γιατί δεν σε βλέπω καλά.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τύπε μου, άσε τις θεωρίες και βγες έξω να διεκδικήσεις μουνάκι, γιατί δεν σε βλέπω καλά.
Ποιες θεωριες? χωρις δουλεια ουτε μουνακια διεκδικεις ουτε τιποτα. Κατσε να βολευτουμε πρωτα εργασιακα
Ποιες θεωριες? χωρις δουλεια ουτε μουνακια διεκδικεις ουτε τιποτα. Κατσε να βολευτουμε πρωτα εργασιακα
Να γαμήσεις θέλεις ή να παντρευτείς;
Αν το 'χεις λίγο με τις γυναίκες και δουλεύεις καλά το πουλί σου γαμάς ακόμα και αν είσαι λεχρίτης.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Να γαμήσεις θέλεις ή να παντρευτείς;
Αν το 'χεις λίγο με τις γυναίκες και δουλεύεις καλά το πουλί σου γαμάς ακόμα και αν είσαι λεχρίτης.
Αυτα τα επιχειρηματα ειναι βγαλμένα απο ταινιες ρε φιλε
η λογικη κυριαρχει στον κοσμο αμα εισαι λεχριτης δεν πηδας τπτ. Γιατι να μην διαλεξει τον γαματο και να διαλεξει εσενα? επειδη εισαι λεχριτης? αλλα το έχεις και καλα? τι εχεις δηλαδη?
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Κάποιοι το ''έχουν'' και κάποιοι δεν το έχουν.Αυτα τα επιχειρηματα ειναι βγαλμένα απο ταινιες ρε φιλε
η λογικη κυριαρχει στον κοσμο αμα εισαι λεχριτης δεν πηδας τπτ. Γιατι να μην διαλεξει τον γαματο και να διαλεξει εσενα? επειδη εισαι λεχριτης? αλλα το έχεις και καλα? τι εχεις δηλαδη?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Κάποιοι το ''έχουν'' και κάποιοι δεν το έχουν.
Τι "εχεις" δηλαδη?
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τρόπο να ρίχνεις τις γκόμενες!Τι "εχεις" δηλαδη?
Αυτα τα επιχειρηματα ειναι βγαλμένα απο ταινιες ρε φιλε
Ξεκόλλα λίγο από το Γκάζι.
Βγες μια βόλτα κατά τα δυτικά προάστια να δεις γκόμενες που κυκλοφορούν με κάγκουρες σε σάπια μηχανάκια και μετά έλα πάλι να το συζητήσουμε.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ξεκόλλα λίγο από το Γκάζι.
Βγες μια βόλτα κατά τα δυτικά προάστια να δεις γκόμενες που κυκλοφορούν με κάγκουρες σε σάπια μηχανάκια και μετά έλα πάλι να το συζητήσουμε.
Ρε αγορι μου τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορω εγω να ταιριαξω με μια τετοια και να ταιριαξει ακομα και αυτη μαζι μου? Καταρχην δεν εχω μηχανακι και κατα δευτερον αυτη που λες θα ειναι κάποια κοπελα που εχει απλα τελειωσει το λυκειο οποτε δεν θα εχουμε το ιδιο επιπεδο και δεν θα μπορουμε να συνεννοηθουμε.
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Συνήθως αυτές είναι 16 χρονώνΞεκόλλα λίγο από το Γκάζι.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Συνήθως αυτές είναι 16 χρονών
Μωρε εμφανισιακα δεν με χαλανε και ουτε τις σνομπαρω αλλα ρε φιλε υπαρχει διαφορα στο στυλ αυτη θα βγει και θα θελει να συζητησει για καγουριες και εγω θα θελω να συζητησω αλλα πραγματα οποτε σε καποια φαση θα βαρεθουμε ευκολα θα πει αυτη τι μαλακας ξενερωτος ειναι αυτος θα πω εγω τι ρηχη χαζογκομενα ειναι αυτη και θα σπάσει το πανηγυρι
Ρε αγορι μου τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορω εγω να ταιριαξω με μια τετοια και να ταιριαξει ακομα και αυτη μαζι μου? Καταρχην δεν εχω μηχανακι και κατα δευτερον αυτη που λες θα ειναι κάποια κοπελα που εχει απλα τελειωσει το λυκειο οποτε δεν θα εχουμε το ιδιο επιπεδο και δεν θα μπορουμε να συνεννοηθουμε.
Εντάξει, θα σου βρούμε μια γαλαζοαίματη εσένα. Το καβλί σου είναι από χρυσό και δεν κάνει να μπει στη Σούλα την κομμώτρια.
Μας τρολλάρεις κάργα μου φαίνεται...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εντάξει, θα σου βρούμε μια γαλαζοαίματη εσένα. Το καβλί σου είναι από χρυσό και δεν κάνει να μπει στη Σούλα την κομμώτρια.
Μας τρολλάρεις κάργα μου φαίνεται...
Εσυ με τρολαρεις. Τι δουλεια εχω εγω με γκομενες που θελουν σαπια μηχανακια κυριε?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τρόπο να ρίχνεις τις γκόμενες!
Εγω ξερω τον τροπο του χορου που ριχνει τις γκομενες. ;)
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή? Τραβόλτα στυλ κι έτσι?Εγω ξερω τον τροπο του χορου που ριχνει τις γκομενες. ;)