life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
σημερα το 1000αρι το εκανα 4,5 λεπτα αμα το κανω 4 τρωω οσους ειναι πανω απο 4 λεπτα πχ
Εγω σε 1 δευτερολεπτο.......................................με το αμαξι
σημερα το 1000αρι το εκανα 4,5 λεπτα αμα το κανω 4 τρωω οσους ειναι πανω απο 4 λεπτα πχ
οκ αλλα γενικα ο ιδ.τομεας ηταν πολυ μαζεμενος και απλα τωρα γαμηθηκε.Μπά μην το λές αργά η γρήγορα θα έσκαγε απλά έσκασε στα χέρια του και ήταν εντελώς άκατάληλος και ανίκανος να το το διαχειριστεί ( ταπεινή μου άποψη) όχι πως ξέρει και κάποιος άλλος... ερχότανε με μαθηματική ακρίβεια αν κάποιος πρόσεχε στοιχειωδώς τα εμπορικά και μόνο ελλείματα... Αλλά ας μην ανοίξουμε άλλη κουβέντα
γιατι ρε? αμα γραψω καλα και ειμαι και στα αθληματα οκ? σημερα το 1000αρι το εκανα 4,5 λεπτα αμα το κανω 4 τρωω οσους ειναι πανω απο 4 λεπτα πχ. Μπορω να κανω ενσταση αμα δεν με παρουν
θελει Μπαρμπα στην κορωνη....
Εγω σε 1 δευτερολεπτο.......................................με το αμαξι
ε πολυ πολυ ρε παιδια θα βαλω βυσμα για να μην μου παρει την θεση αυτος που δεν πετυχε αλλα προκειται να τον χωσουν χαχαχα ελεος που θα φτασουμε στο τελος
το σκεφτομαι παντως
τα αθληματα δεν ειναι δυσκολα... το 100αρι το θελουν σε 18 δευτερα και το κανω 14-15 το 1000αρι το περασα σημερα τι αλλο εχουν? αλμα εις μηκος 3,60 και σφαιρα νομιζω
τι να σε πω δεν ξέρω τι παίζει με αυτές οι ειδικότητες...
οκ αλλα γενικα ο ιδ.τομεας ηταν πολυ μαζεμενος και απλα τωρα γαμηθηκε.
Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμηεγω παντως βλεπω σηψη και παρακμη.Δουλειες των 1000 ευρω γινονται 600,των 1500 1000 κλπ.
ρε τι 1000 αρια μας τσαμουνας ?
ναι εχεις δικιο.Ηρθε η ωρα να φυγω μου φαινεται.2 φορες πιαστηκα μαλακας δεν λεει και τριτηΚαι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη
Κι επειτα ηρθε στη ζωη μου(....οχι ο ερωταs) αλλα ο
Παπαντρεου ..........κι αρχισε το κακο
Με συγχωρείς ρε Boldemort, πόσο χρονών είσαι ;
βαλε ενα με τον σαμαρα πιτσαδοροτυπε εχω κ αλλα διαθεσιμα...
Α οκ .....διάβαζα και γω για αθλήματα και φαντάστηκα ότι θα σαι υποψήφιος για στρατιωτικές σχολές τον Ιούνη...ανήλικος δλδ27 τα κλεινω σε 2 μηνες το ξερω οτι ειμαι οριακα.
δεν εχω Σαμαρα,εχω ομως Ντορα...βαλε ενα με τον σαμαρα πιτσαδορο
Α οκ .....διάβαζα και γω για αθλήματα και φαντάστηκα ότι θα σαι υποψήφιος για στρατιωτικές σχολές τον Ιούνη...ανήλικος δλδ
ελα ρε μλκα 1000αρακι... πας σε ενα γηπεδο στιβου κανονικο και κανεις με τρεξιμο 2 γυρους ολοκληρους και εναν μισο απο το εσωτερικο κουλουαρ ομως 400 + 400 + 200 = 1000μετρα.