Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Παιδια το να απορριψεις θεση στο δημοσιο για ιδιωτικες δουλειες απαιτει μεγαλα κοτσια

εμενα αν η θεια μου δεν ειχε διοριστει στο δημοσιο τωρα θα πεινουσε και θα ηταν ανεργη. Τοτε ειχε και αυτη τρελες δουλειες και μαλιστα της ελεγαν θα κανουμε δουλειες μην μπεις δημοσιο αλλα τελικα εκανε καλη επιλογη οπως αποδεικνυεται. Τουλαχιστον τωρα εχει την συνταξη της.
τυπε και εγω το εκανα αλλα τωρα κλαιω :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλως ή κακως δεν προκειται να γινουμε ολοι Λατσηδες ή Bill Gates. Το βασικο μετα απο χρονια ειναι να εχεις και εσυ ΚΑΙ η γυναικα σου εναν μισθο ξεχωριστα να μπορειτε να ταισετε τουλαχιστον τα παιδια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλως ή κακως δεν προκειται να γινουμε ολοι Λατσηδες ή Bill Gates. Το βασικο μετα απο χρονια ειναι να εχεις και εσυ ΚΑΙ η γυναικα σου εναν μισθο ξεχωριστα να μπορειτε να ταισετε τουλαχιστον τα παιδια.
Αμην.........Ναι  ειναι προσευχη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οσες και να ειναι οι κρατησεις σε ειχαν τσαμπα ...
Δεν πειραζει φιλε μου....Αλλαξα  5 αυτοκινητα , πηγα Αμερικη ενα μηνα ολα πληρωμενα, τωρα Αγγλια(πριν την γεννηση του μωρου)....παντα διακοπεs πληρωτεs  εντοs,  δυο σπιτια......κατι στην ακρη μπηκε......και βεβαια οτι προλαβω να πηδηξω πριν την συνταξη και αφοσιωση μου στο Θεο  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.341
Πόντοι
12.756
Δεν πειραζει φιλε μου....Αλλαξα  5 αυτοκινητα , πηγα Αμερικη ενα μηνα ολα πληρωμενα, τωρα Αγγλια(πριν την γεννηση του μωρου)....παντα διακοπεs πληρωτεs  εντοs,  δυο σπιτια......κατι στην ακρη μπηκε......και βεβαια οτι προλαβω να πηδηξω πριν την συνταξη και αφοσιωση μου στο Θεο  :grin:

Φιλε να τα χαιρεσαι ολα και να εισαι παντα καλα για να μπορεις να τα ζεις , δεν διαφωνω , απλα θεωρω τα χρηματα γι αυτες τις ωρες πολυ λιγα , απο ευθύνες πως ησουν στην εργασια σου ? γιατι αν ειχες και χοντρε ευθυνες τοτε παραειναι λιγα...

η δουλεια και η προσπαθεια πληρωνονται , αλλα ο χρονος οχι , και δεν το λεω με την εννοια να ειχες αλλαξει 10 αυτοκινητα και 2 σπιτια ακομα , αλλα οτι μπορουσες να κανεις περισσοτερα , και αν δεν θες περισσοτερα μπορουσες να τα ειχες κανει με λιγοτερο χρονο στην εργασια σου..

Πιστευω να καταλαβαινεις τι λεω

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Φιλε να τα χαιρεσαι ολα και να εισαι παντα καλα για να μπορεις να τα ζεις , δεν διαφωνω , απλα θεωρω τα χρηματα γι αυτες τις ωρες πολυ λιγα , απο ευθύνες πως ησουν στην εργασια σου ? γιατι αν ειχες και χοντρε ευθυνες τοτε παραειναι λιγα...

η δουλεια και η προσπαθεια πληρωνονται , αλλα ο χρονος οχι , και δεν το λεω με την εννοια να ειχες αλλαξει 10 αυτοκινητα και 2 σπιτια ακομα , αλλα οτι μπορουσες να κανεις περισσοτερα , και αν δεν θες περισσοτερα μπορουσες να τα ειχες κανει με λιγοτερο χρονο στην εργασια σου..

Πιστευω να καταλαβαινεις τι λεω

Νομιζα οτι θαταν παντα ετσι......Κι επειτα ηρθε στη ζωη μου(....οχι ο ερωταs) αλλα ο
Παπαντρεου ..........κι αρχισε το κακο  :grin: :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Παιδια το να απορριψεις θεση στο δημοσιο για ιδιωτικες δουλειες απαιτει μεγαλα κοτσια

εμενα αν η θεια μου δεν ειχε διοριστει στο δημοσιο τωρα θα πεινουσε και θα ηταν ανεργη. Τοτε ειχε και αυτη τρελες δουλειες και μαλιστα της ελεγαν θα κανουμε δουλειες μην μπεις δημοσιο αλλα τελικα εκανε καλη επιλογη οπως αποδεικνυεται. Τουλαχιστον τωρα εχει την συνταξη της.

και εγώ όταν είχα βίσμα και με παρακαλούσαν κάτι φίλοι απέρριψα το (σχεδόν) δημόσιο για μόνιμη δουλειά στο λιμάνι (και ανάμεσα σε φίλους που θα κάνανε κουμάντο) για να γίνω .. ηχολήπτης... :2funny:
πάλι καλά ξέρω κι άλλη δουλειά αλλιώς την είχα  :zfuck:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εγώ όταν είχα βίσμα και με παρακαλούσαν κάτι φίλοι απέρριψα το (σχεδόν) δημόσιο για μόνιμη δουλειά στο λιμάνι (και ανάμεσα σε φίλους που θα κάνα κουμάντο) για να γίνω .. ηχολήπτης... :2funny:
πάλι καλά ξέρω κι άλλη δουλειά αλλιώς την είχα  :zfuck:

Δεν ξερω μηπως δωσω και σε αυτην τωρα για τους δικαστικους γραμματεις  :think:

τα αθληματα τα εχω ... το δικαιο δεν ειναι δυσκολο αρκει να στρωθω  

πλακα θα εχει να μπω σε καμια τετοια σχολη και μετα να δω τι θα λενε αυτοι που ελεγαν για γιωταδες αποκλειεται η θητεια τους να ηταν χειροτερη απο φοιτηση σε στρατιωτικη σχολη ΚΑΝΟΝΙΚΗ! Γιωτομπαλα ε γιωτομπαλα 

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

αρχίδια..
αν δεν έχεις βίζμα είναι πολύ δύσκολο

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω μηπως δωσω και σε αυτην τωρα για τους δικαστικους γραμματεις  :think:

τα αθληματα τα εχω ... το δικαιο δεν ειναι δυσκολο αρκει να στρωθω  

Θα βγουνε τα πετρελαια τωρα  και θα σωθουμε
Εχω παρει ηδη  σαρικι  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αρχίδια..
αν δεν έχεις βίζμα είναι πολύ δύσκολο

γιατι ρε? αμα γραψω καλα και ειμαι και στα αθληματα οκ? σημερα το 1000αρι το εκανα 4,5 λεπτα αμα το κανω 4 τρωω οσους ειναι πανω απο 4 λεπτα πχ. Μπορω να κανω ενσταση αμα δεν με παρουν

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 13

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
εγω παντως βλεπω σηψη και παρακμη.Δουλειες των 1000 ευρω γινονται 600,των 1500 1000 κλπ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε πολυ πολυ ρε παιδια θα βαλω βυσμα για να μην μου παρει την θεση αυτος που δεν πετυχε αλλα προκειται να τον χωσουν χαχαχα ελεος που θα φτασουμε στο τελος

το σκεφτομαι παντως

τα αθληματα δεν ειναι δυσκολα... το 100αρι το θελουν σε 18 δευτερα και το κανω 14-15 το 1000αρι το περασα σημερα τι αλλο εχουν? αλμα εις μηκος 3,60 και σφαιρα νομιζω

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νομιζα οτι θαταν παντα ετσι......Κι επειτα ηρθε στη ζωη μου(....οχι ο ερωταs) αλλα ο
Παπαντρεου ..........κι αρχισε το κακο  :grin: :grin:
Μπά μην το λές αργά η γρήγορα θα έσκαγε απλά έσκασε στα χέρια του και ήταν εντελώς άκατάληλος και ανίκανος να το το διαχειριστεί ( ταπεινή μου άποψη) όχι πως ξέρει και κάποιος άλλος... ερχότανε με μαθηματική ακρίβεια αν κάποιος πρόσεχε στοιχειωδώς τα εμπορικά και μόνο ελλείματα... Αλλά ας μην ανοίξουμε άλλη κουβέντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom