τυπε και εγω το εκανα αλλα τωρα κλαιωΠαιδια το να απορριψεις θεση στο δημοσιο για ιδιωτικες δουλειες απαιτει μεγαλα κοτσια
εμενα αν η θεια μου δεν ειχε διοριστει στο δημοσιο τωρα θα πεινουσε και θα ηταν ανεργη. Τοτε ειχε και αυτη τρελες δουλειες και μαλιστα της ελεγαν θα κανουμε δουλειες μην μπεις δημοσιο αλλα τελικα εκανε καλη επιλογη οπως αποδεικνυεται. Τουλαχιστον τωρα εχει την συνταξη της.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.341
- Πόντοι
- 12.756
Οι κρατησειs ηταν περισσοτερεs
οσες και να ειναι οι κρατησεις σε ειχαν τσαμπα ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.341
- Πόντοι
- 12.756
τυπε και εγω το εκανα αλλα τωρα κλαιω
εσυ ?? απιστευτο μου ακουγεται ? γιατι ρε τυπε ?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αμην.........Ναι ειναι προσευχηΚαλως ή κακως δεν προκειται να γινουμε ολοι Λατσηδες ή Bill Gates. Το βασικο μετα απο χρονια ειναι να εχεις και εσυ ΚΑΙ η γυναικα σου εναν μισθο ξεχωριστα να μπορειτε να ταισετε τουλαχιστον τα παιδια.
γιατι ειμαι μαλακας.Ειχα πολυ καλη δουλεια τοτε και την γουσταρα κιολαςεσυ ?? απιστευτο μου ακουγεται ? γιατι ρε τυπε ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.341
- Πόντοι
- 12.756
γιατι ειμαι μαλακας.Ειχα πολυ καλη δουλεια τοτε και την γουσταρα κιολας
τωρα κατσε εδω
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν πειραζει φιλε μου....Αλλαξα 5 αυτοκινητα , πηγα Αμερικη ενα μηνα ολα πληρωμενα, τωρα Αγγλια(πριν την γεννηση του μωρου)....παντα διακοπεs πληρωτεs εντοs, δυο σπιτια......κατι στην ακρη μπηκε......και βεβαια οτι προλαβω να πηδηξω πριν την συνταξη και αφοσιωση μου στο Θεοοσες και να ειναι οι κρατησεις σε ειχαν τσαμπα ...
ευτυχως κανω ακομα το ιδιο επαγγελμα αλλα τα λεφτα ακολουθησαν την κατασταση της Ελλαδας.Κατω.Εκατσα στον γκιωνη απανωτωρα κατσε εδω
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.341
- Πόντοι
- 12.756
Δεν πειραζει φιλε μου....Αλλαξα 5 αυτοκινητα , πηγα Αμερικη ενα μηνα ολα πληρωμενα, τωρα Αγγλια(πριν την γεννηση του μωρου)....παντα διακοπεs πληρωτεs εντοs, δυο σπιτια......κατι στην ακρη μπηκε......και βεβαια οτι προλαβω να πηδηξω πριν την συνταξη και αφοσιωση μου στο Θεο
Φιλε να τα χαιρεσαι ολα και να εισαι παντα καλα για να μπορεις να τα ζεις , δεν διαφωνω , απλα θεωρω τα χρηματα γι αυτες τις ωρες πολυ λιγα , απο ευθύνες πως ησουν στην εργασια σου ? γιατι αν ειχες και χοντρε ευθυνες τοτε παραειναι λιγα...
η δουλεια και η προσπαθεια πληρωνονται , αλλα ο χρονος οχι , και δεν το λεω με την εννοια να ειχες αλλαξει 10 αυτοκινητα και 2 σπιτια ακομα , αλλα οτι μπορουσες να κανεις περισσοτερα , και αν δεν θες περισσοτερα μπορουσες να τα ειχες κανει με λιγοτερο χρονο στην εργασια σου..
Πιστευω να καταλαβαινεις τι λεω
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Φιλε να τα χαιρεσαι ολα και να εισαι παντα καλα για να μπορεις να τα ζεις , δεν διαφωνω , απλα θεωρω τα χρηματα γι αυτες τις ωρες πολυ λιγα , απο ευθύνες πως ησουν στην εργασια σου ? γιατι αν ειχες και χοντρε ευθυνες τοτε παραειναι λιγα...
η δουλεια και η προσπαθεια πληρωνονται , αλλα ο χρονος οχι , και δεν το λεω με την εννοια να ειχες αλλαξει 10 αυτοκινητα και 2 σπιτια ακομα , αλλα οτι μπορουσες να κανεις περισσοτερα , και αν δεν θες περισσοτερα μπορουσες να τα ειχες κανει με λιγοτερο χρονο στην εργασια σου..
Πιστευω να καταλαβαινεις τι λεω
Νομιζα οτι θαταν παντα ετσι......Κι επειτα ηρθε στη ζωη μου(....οχι ο ερωταs) αλλα ο
Παπαντρεου ..........κι αρχισε το κακο
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Παιδια το να απορριψεις θεση στο δημοσιο για ιδιωτικες δουλειες απαιτει μεγαλα κοτσια
εμενα αν η θεια μου δεν ειχε διοριστει στο δημοσιο τωρα θα πεινουσε και θα ηταν ανεργη. Τοτε ειχε και αυτη τρελες δουλειες και μαλιστα της ελεγαν θα κανουμε δουλειες μην μπεις δημοσιο αλλα τελικα εκανε καλη επιλογη οπως αποδεικνυεται. Τουλαχιστον τωρα εχει την συνταξη της.
και εγώ όταν είχα βίσμα και με παρακαλούσαν κάτι φίλοι απέρριψα το (σχεδόν) δημόσιο για μόνιμη δουλειά στο λιμάνι (και ανάμεσα σε φίλους που θα κάνανε κουμάντο) για να γίνω .. ηχολήπτης...
πάλι καλά ξέρω κι άλλη δουλειά αλλιώς την είχα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
και εγώ όταν είχα βίσμα και με παρακαλούσαν κάτι φίλοι απέρριψα το (σχεδόν) δημόσιο για μόνιμη δουλειά στο λιμάνι (και ανάμεσα σε φίλους που θα κάνα κουμάντο) για να γίνω .. ηχολήπτης...
πάλι καλά ξέρω κι άλλη δουλειά αλλιώς την είχα
Δεν ξερω μηπως δωσω και σε αυτην τωρα για τους δικαστικους γραμματεις
τα αθληματα τα εχω ... το δικαιο δεν ειναι δυσκολο αρκει να στρωθω
πλακα θα εχει να μπω σε καμια τετοια σχολη και μετα να δω τι θα λενε αυτοι που ελεγαν για γιωταδες αποκλειεται η θητεια τους να ηταν χειροτερη απο φοιτηση σε στρατιωτικη σχολη ΚΑΝΟΝΙΚΗ! Γιωτομπαλα ε γιωτομπαλα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ξερω μηπως δωσω και σε αυτην τωρα για τους δικαστικους γραμματεις
τα αθληματα τα εχω ... το δικαιο δεν ειναι δυσκολο αρκει να στρωθω
Θα βγουνε τα πετρελαια τωρα και θα σωθουμε
Εχω παρει ηδη σαρικι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αρχίδια..
αν δεν έχεις βίζμα είναι πολύ δύσκολο
γιατι ρε? αμα γραψω καλα και ειμαι και στα αθληματα οκ? σημερα το 1000αρι το εκανα 4,5 λεπτα αμα το κανω 4 τρωω οσους ειναι πανω απο 4 λεπτα πχ. Μπορω να κανω ενσταση αμα δεν με παρουν
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
θελει Μπαρμπα στην κορωνη....αρχίδια..
αν δεν έχεις βίζμα είναι πολύ δύσκολο
Συνημμένα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ε πολυ πολυ ρε παιδια θα βαλω βυσμα για να μην μου παρει την θεση αυτος που δεν πετυχε αλλα προκειται να τον χωσουν χαχαχα ελεος που θα φτασουμε στο τελος
το σκεφτομαι παντως
τα αθληματα δεν ειναι δυσκολα... το 100αρι το θελουν σε 18 δευτερα και το κανω 14-15 το 1000αρι το περασα σημερα τι αλλο εχουν? αλμα εις μηκος 3,60 και σφαιρα νομιζω
το σκεφτομαι παντως
τα αθληματα δεν ειναι δυσκολα... το 100αρι το θελουν σε 18 δευτερα και το κανω 14-15 το 1000αρι το περασα σημερα τι αλλο εχουν? αλμα εις μηκος 3,60 και σφαιρα νομιζω
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μπά μην το λές αργά η γρήγορα θα έσκαγε απλά έσκασε στα χέρια του και ήταν εντελώς άκατάληλος και ανίκανος να το το διαχειριστεί ( ταπεινή μου άποψη) όχι πως ξέρει και κάποιος άλλος... ερχότανε με μαθηματική ακρίβεια αν κάποιος πρόσεχε στοιχειωδώς τα εμπορικά και μόνο ελλείματα... Αλλά ας μην ανοίξουμε άλλη κουβένταΝομιζα οτι θαταν παντα ετσι......Κι επειτα ηρθε στη ζωη μου(....οχι ο ερωταs) αλλα ο
Παπαντρεου ..........κι αρχισε το κακο