Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.347
Πόντοι
12.756
Και γιατι να την σταματησεις? 1 ωρα δεν εχεις free να πας ενα κολυμβητηριο? ενα τρεξιμο? κατι δεν μπορει... παιρνεις 2-3 φιλους και πατε να τα λετε κιολας.

Βεβαια για αυτο λενε οτι ειναι να φτιαξεις φτιαξτο απο μικρος...  ;)

Hagen εχει προσφορα , τα εμαθες τα νεα ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και γιατι να την σταματησεις? 1 ωρα δεν εχεις free να πας ενα κολυμβητηριο? ενα τρεξιμο? κατι δεν μπορει... παιρνεις 2-3 φιλους και πατε να τα λετε κιολας.

Βεβαια για αυτο λενε οτι ειναι να φτιαξεις φτιαξτο απο μικρος...  ;)

Το βραδυ φτανω σπιτι μαν.....Οποιοs δουλευει σε τετοιεs εταιρειεs δεν περισσευει χρονοs....Υπευθυνο ποστο κι ετσι....Ωραρια απιθανα κτλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το βραδυ φτανω σπιτι μαν.....Οποιοs δουλευει σε τετοιεs εταιρειεs δεν περισσευει χρονοs....Υπευθυνο ποστο κι ετσι....Ωραρια απιθανα κτλ

Nipple οχι για λεγε....

δηλαδη τι ωραριο εχεις ρε life  :think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.347
Πόντοι
12.756
Nipple οχι για λεγε....

δηλαδη τι ωραριο εχεις ρε life  :think:

τι μικρο ρο πλαστικο ενα και ενα δωρο , λιγο παραπανω απο μια μπαλα ειναι το καθε κυπελακι , παρε 2 με 2,5 ευρω , πηγαινε τα εκει πες του να στα βαλει σε ενα χωνακι και να παει να γαμηθει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
8-20.00  Σαββατα και Κυριακεs included οποτε χρειαζεται ..Νυχτα επισηs
Δεν εχει δεν μπορω.....Εφυγεs ....Τελοs

ωραια 9 η ωρα εισαι στο κολυμβητηριο και κανεις 1 ωριτσα πας σπιτι τρως και κοιμασαι το πολυ στις 12.

Και Σαββατα και Κυριακες εχεις 12ωρο? ελεος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελπιζω να πεφτει το μαρουλι αλλιως δεν αξιζει

σε αυτη τη περιοδο ακομη κιαι 500 ευρω ειναι μια ανασα το μηνα
εγω θα δεχομουν ειδικα σε πολυεθνικη ακομη και τετοιο ωραριο αμα ηξερα πως θα με πληρωνουν ομως στην ωρα μου. Κανω θυσιες αμα και ο αλλος ειναι ενταξει.

Αλλα θα με ενοχλουσε αμα δεν μπορουσα να γυμναστω. Θα μπορουσα να διαπραγματευτω ισως να τους δινω το διαλλειμα μου (αμα εχουν) και να φευγω 1 ωρα πιο νωρις πχ στις 19:00

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.347
Πόντοι
12.756
εγω θα δεχομουν ειδικα σε πολυεθνικη ακομη και τετοιο ωραριο αμα ηξερα πως θα με πληρωνουν ομως στην ωρα μου. Κανω θυσιες αμα και ο αλλος ειναι ενταξει.

Αλλα θα με ενοχλουσε αμα δεν μπορουσα να γυμναστω. Θα μπορουσα να διαπραγματευτω ισως να τους δινω το διαλλειμα μου (αμα εχουν) και να φευγω 1 ωρα πιο νωρις πχ στις 19:00

εσυ ελεγα με την προυπηρεσια που εχεις να πιασεις υπευθυνος ασφαλειας στο μολ , αυτοι που γυρνανε ολη μερα γυρω γυρω στους διαδρομους , να χορτασει και το ματι σου σορτσακι και να σε κερνανε και στα hagen

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κΟΙΤΑΞΕ να δεις αμα φευγεις 8 στις 9 μπορεις να πας καπου να γυμναστεις βεβαια θα εισαι κουρασμενος ... και μετα θα γυρισεις σπιτι κατα τις 10 ισα ισα να μπορεσεις να πηδηξεις και την δικια σου ... εκει οντως θελει καλη διατροφη οχι σκουπιδια και βιταμινες κιολας καθημερινα.

Γιατι σκεψου πως και το κοριτσι θα θελει χρονο να του αφιερωσεις.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

οκ αλλα πολυ λιγα τα λεφτα ρε συ

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
εσυ ελεγα με την προυπηρεσια που εχεις να πιασεις υπευθυνος ασφαλειας στο μολ , αυτοι που γυρνανε ολη μερα γυρω γυρω στους διαδρομους , να χορτασει και το ματι σου σορτσακι και να σε κερνανε και στα hagen
καπαρωμενες οι θεσεις απο ρεμαλια σκατομπατσους ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μου φαινονται λιγο γιωτάδες αυτοι τυπε  :P αμα σκασει κανενας πραγματικος φονιας δεν θα προλαβουν να κανουν κιχ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οκ αλλα πολυ λιγα τα λεφτα ρε συ

ε αμα δεν μπορεις να κανεις διαφορετικα... αμα βγει καμια προκυρηξη για κανα ενοπλο σωμα με κοβω να δινω αλλα οχι απλος... σαν αξιωματικος μονο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Πριν λιγο καιρο βγηκε μια προκυρηξη δικαστικος γραμματεας στρατιωτικος... εχει μαθηματα και αγωνισματα
εχει κατι δικαια εκει και κατι αθληματα.

σΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟς διοριζεσαι επειδη εχεις ηδη πτυχιο πανεπιστημιου και φυσικα δινεις ΑΣΕΠ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom