master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
κορμαρα θα κανειςΕνα 10λεπτακι λεω να κανω τρεξιμο σημερα πολυ χαλαρα.
κορμαρα θα κανειςΕνα 10λεπτακι λεω να κανω τρεξιμο σημερα πολυ χαλαρα.
κορμαρα θα κανεις
Με κοβω να την συνεχιζω και τον χειμωνα την κολυμβηση χαλαρα... το τρεξιμο το κοβω την κολυμβηση με τιποτα
Kαι το τσουρεκι με την πραλινα τι ειναι, εξυπναδα?κανονικα δεν πρεπει να τρωω μαλακιες. Κυριακη εφαγα τελευταια φορα σουβλακι απο ΠΙττα παππου και πηγα μετα να τρεξω απο τρεις ωρες και εκει που εβγαζα 15-17 λεπτα διαλλειματικη εβγαλα με το ζορι 10 λεπτα :S
Kαι το τσουρεκι με την πραλινα τι ειναι, εξυπναδα?
πολυ αεροβια μεγαλε..πως και ετσιΝαι αλλα σημερα εκανα 1000αρι στα 4,5 λεπτά
με αυτη την επιδοση περνουσα το τρεξιματακι που βαζουν για εξετασεις στις στρατιωτικες σχολες
και ειμαι 27 οχι 18
ασε που το πιτα παππου ειναι καρασαβουρα σουβλακι
πολυ αεροβια μεγαλε..πως και ετσι
λεγοντας στην γκομενα την φραση " τρεχεις τρεχω κυνηγω και αν σε πιασω σε γαμω "μιας και θα κοψεις το τρεξιμο ξεκινα το γαμησι τυπε ...ή κυνήγα καμια γκομενα ...
και εγω μονοζυγο και κανενα πουσ απς εκανα..ειναι πιο φυσικα στο σωμα μου και πιο ευκολα να τα κανω παντου...η μυικη ενεργεια διανεμεται πιο ομοιομορφα στους μυεςΓιατι το λες αυτο? εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο?
Εκανα και καμψεις μετα και κοιλιακους.
Δεν μ αρεσουν τα βαρη στο γυμναστηριο.
λεγοντας στην γκομενα την φραση " τρεχεις τρεχω κυνηγω και αν σε πιασω σε γαμω "
και εγω μονοζυγο και κανενα πουσ απς εκανα..ειναι πιο φυσικα στο σωμα μου και πιο ευκολα να τα κανω παντου...η μυικη ενεργεια διανεμεται πιο ομοιομορφα στους μυες
Ρε φιλε μισ φορα εφαγα και το κοτοπουλο ειχε γευση ζαμπον-κονσερβας. Μου θυμισε τα γυραδικα στην Αμερικη με τον τυποποιημενο γυρο. Ευτυχως στην Ελλαδαρα τα φαστ φουντ σουβλακια δεν εχουν πιασειΓιατι το λες αυτο? εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο?
Τυπε αν δεν εισαι alpha male και τον χιμπατζη να κανεις στο μονοζυγο , αστα......γαμησε τα και αφησε τα που λεει και ο λαος
Ρε φιλε μισ φορα εφαγα και το κοτοπουλο ειχε γευση ζαμπον-κονσερβας. Μου θυμισε τα γυραδικα στην Αμερικη με τον τυποποιημενο γυρο. Ευτυχως στην Ελλαδαρα τα φαστ φουντ σουβλακια δεν εχουν πιασει
δεν εχεις και αδικοΤυπε αν δεν εισαι alpha male και τον χιμπατζη να κανεις στο μονοζυγο , αστα......γαμησε τα και αφησε τα που λεει και ο λαος
Εμενα η σάλτσα του δεν μου μυριζει καλα ωρες ωρες την τελευταια φορα ειχα παρει πιτα σνιτσελ αλλα το μετανιωσα επρεπε να ειχα παρει μπιφτεκι ή κεμπαπ
ρε παιδια τα κεμπαπ του Μπαιρακταρη δεν μυριζουν σαν κουράδια?
Το alpha male δε γυμναζεται?δεν εχεις και αδικο