Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενταξει για μενα αυτη η τιμη για παγωτο ειναι αστεια ετσι? απο την στιγμη που τρωω γαμιστερο παγωτο απο την περιοχη μου με 1 ευρω την μπαλα και οσο σιροπι θελω απο πανω.

Επισης τα Χαγκεν Νταζ τα ειχε βαλει πριν κανα μηνα ο ΑΒ προσφορα 4,5 ευρω τα 600γρ αν θυμαμαι καλα. Εκει πηρα 3-4 φορες και το πηγα σπιτι
τυπε το καλυτερο παγωτο ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.miky.gr/Online/userfiles/image/metaxirismeni%20carpigiani%202.jpg[/img[/URL]]
1 ευρω μ.ο οπου το πουλανε

Επισκέπτης
απο τι το φτιαχνουν το παγωτο και ειναι τοσο ακριβο ρε τυπε
και πανε τα ζωα μπουλουκιδων και κλωτσιδων και αγοραζουν :headbang:
οπου τα παει ο τσοπανης  :)

e86ac790f51eac1d1e244c988ff99af3_XL.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε το καλυτερο παγωτο ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.miky.gr/Online/userfiles/image/metaxirismeni%20carpigiani%202.jpg[/img[/URL]]
1 ευρω μ.ο οπου το πουλανε
[/quote]

Τυπε σορρυ αλλα πανω απο 1,30 για μπαλα παγωτου εγω προσωπικα δεν δινω ... ισως μια παραχωρηση στον ΣτΕΡΓΙΟΥ που και αυτος για τα γουστα μου ακριβος ειναι. Σου λεω μπορει να βρεις μια χαρα παγωτακι με 1 ευρω ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Αχαρνων εχει την μπαλα 80 λεπτα Kinder Bueno παιρνεις 2 μπαλες τιγκαρεις και σιροπι φραουλα απο πανω και με 1,60 εισαι αρχηγοπουλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο Tillas στην Φιλαδελφεια θελει 1,30 η μπαλα +0.20 λεπτα το σιροπι και αμα σου βαλει κια βυσσινο παει 0.30 λεπτα συνολο δηλαδη 1,50 ή 1,60 για να φας 2 μπαλες θες 3,20 εχει φαει μαυρο επειδη χρεωνει το σιροπι εδω και μηνες

καλα ο αλλος στο μολ που εχει την μπαλα 2,5 ευρω ειναι για γελια μπροστα τους γελουσα την αλλη φορα εγω οποτε θελω να φαω παγωτο παιρνω παντα 2 μπαλες η μια τι να σου κανει? θα πληρωσω 5 ευρω? ειμαστε σοβαροι?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.352
Πόντοι
12.756
Ετσι μου ειπε ενας που εχει μαγαζι(οχι στο μολ) και τον ρωτησα γιατι δεν παει μολ
μπορει να μου ειπε και πιπες ο συγκεκριμενος γιατι λεει πολλα ψεμματα.

πριν κανουν μεγαλες μειωσεις τα νοικια ηταν 60-80 ευρω το τετραγωνικο ή 10% εως 15% επι του καθαρου τζιρου το μηνα .. οποιο ηταν πιο μεγαλο αυτο πληρωνες για μηνιατικο

δηλαδη εχεις μαγαζι 100 τετραγωνικα  με 70 ευρω το τετρ = 7000 ευρω ενοικιο

αν εκανες τζιρο 80.000 σε ενα μηνα βγαλε το ΦΠΑ πες 65.000 καθαρα επι 12% = 7800

επειδη ο τζιρος σου περασε το οριο δεν θα δωσεις 7000 αυτο το μηνα , αλλα 7800 .... αρα αν εχεις κοσμο και κανεις ταμεια την γαμησες , αν δεν εχεις κοσμο παλι την γαμησες.

Ο καθενας ειχε αλλη συμφωνια αναλογα που ηταν το καθε μαγαζι , και μιλαμε μονο για τα μαγαζια και οχι καφετεριες φαγαδικα και αρχιδια , εκει γαμαγε το μολ

ολα αυτα οταν αρχισε η κριση , μετα πεσανε περιπου 30%  , καποιοι περισσοτερο καποιοι λιγοτερο , καποιοι εφυγαν και μπηκα και καινουργιοι , το θεμα ειναι ομως οτι τωρα χρωστανε ολοι και το μολ περνει τα αρχιδια μου γιατι δεν θελει να μπει κανενας μεσα εκει και να ανοιξει μαγαζι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα ο αλλος στο μολ που εχει την μπαλα 2,5 ευρω ειναι για γελια μπροστα τους γελουσα την αλλη φορα εγω οποτε θελω να φαω παγωτο παιρνω παντα 2 μπαλες η μια τι να σου κανει? θα πληρωσω 5 ευρω? ειμαστε σοβαροι?
του το φερνεις καπελο τυπε
i-scream-for-ice-cream-21.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.352
Πόντοι
12.756
Ο Tillas στην Φιλαδελφεια θελει 1,30 η μπαλα +0.20 λεπτα το σιροπι και αμα σου βαλει κια βυσσινο παει 0.30 λεπτα συνολο δηλαδη 1,50 ή 1,60 για να φας 2 μπαλες θες 3,20 εχει φαει μαυρο επειδη χρεωνει το σιροπι εδω και μηνες

για ρωτα τον Τιλα το μαγαζι πιανου ειναι ... και οταν σου απαντησει πες μου ...το νου σου γιατι εκει εφαγε και τα γιαουρτια ο Γεωργιαδης ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
για ρωτα τον Τιλα το μαγαζι πιανου ειναι ... και οταν σου απαντησει πες μου ...το νου σου γιατι εκει εφαγε και τα γιαουρτια ο Γεωργιαδης ...

Με τσατισε ασχημα η χρεωση του σιροπιου φιλε δεν ξαναπατησα στον Tilla. Και στην τελικη ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ εχει το προφιτερολ 1,70 ο ΤΙλλας ποσο το εχει? δε πα να γαμηθουνε? πλεον αμα δεν ριχνουν τιμες ειδικα μετα την μειωση του ΦΠΑ απο 23% σε 13% απο εμενα θα τρωνε ακυρο ολοι αυτοι. Για τους δημοσιους λενε αλλα οι δημοσιοι τους εχουνε ταισει αρκετες φορες.

Και σιγα το παγωτο 1,30 εμενα η σοκολατα που ειχα παρει δεν μου εκανε καμια αισθηση λες και ειχε σκονη μεσα και οχι γαλα... του σκλαβενιτη το bueno 0.80 λεπτα ειναι κλασεις ανωτερο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.352
Πόντοι
12.756
Με τσατισε ασχημα η χρεωση του σιροπιου φιλε δεν ξαναπατησα στον Tilla. Και στην τελικη ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ εχει το προφιτερολ 1,70 ο ΤΙλλας ποσο το εχει? δε πα να γαμηθουνε? πλεον αμα δεν ριχνουν τιμες ειδικα μετα την μειωση του ΦΠΑ απο 23% σε 13% απο εμενα θα τρωνε ακυρο ολοι αυτοι. Για τους δημοσιους λενε αλλα οι δημοσιοι τους εχουνε ταισει αρκετες φορες.

πες του χοντρου στο ταμειο με το τσιγαρο - πουρο κατω στο τασακι κρυμμενο οτι θα φωναξεις την αστυνομια που καπνιζει μεσα στο μαγαζι του , να σου πω εγω για ποτε σου κανει εκπτωση και περνεις και τσαμπα σιροπι για παντα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πες του χοντρου στο ταμειο με το τσιγαρο - πουρο κατω στο τασακι κρυμμενο οτι θα φωναξεις την αστυνομια που καπνιζει μεσα στο μαγαζι του , να σου πω εγω για ποτε σου κανει εκπτωση και περνεις και τσαμπα σιροπι για παντα

χαχαχαχ αυτος ειναι ο χοντρος που λες ο Τιλλας και ειναι και η κορη του εκει η χοντρη και βαζει παγωτα εσκαγε με την τζιπαρα στην Κρητη και εκανε διακοπαρες ο Τιλλας.

Μια φορα ειχα παρει και εκλερ νομιζω 2,5 ευρω ειχε το εκλερ ελεος  :S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.352
Πόντοι
12.756
χαχαχαχ αυτος ειναι ο χοντρος που λες ο Τιλλας και ειναι και η κορη του εκει η χοντρη και βαζει παγωτα εσκαγε με την τζιπαρα στην Κρητη και εκανε διακοπαρες ο Τιλλας.

Μια φορα ειχα παρει και εκλερ νομιζω 2,5 ευρω ειχε το εκλερ ελεος  :S

Μια χαρα τον ξερω τον τσιφουτη , με βλεπει και βγαζει καντηλες

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.654
Πόντοι
506

πολυ ενημερωμενος εισαι ρε μαν, μηπως εισαι βοηθος του Στουρναρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom