Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
απο τι το φτιαχνουν το παγωτο και ειναι τοσο ακριβο ρε τυπε
και πανε τα ζωα μπουλουκιδων και κλωτσιδων και αγοραζουν
τυπε συχναζεις μολ?
απο τι το φτιαχνουν το παγωτο και ειναι τοσο ακριβο ρε τυπε
τυπε το καλυτερο παγωτο ειναιΕνταξει για μενα αυτη η τιμη για παγωτο ειναι αστεια ετσι? απο την στιγμη που τρωω γαμιστερο παγωτο απο την περιοχη μου με 1 ευρω την μπαλα και οσο σιροπι θελω απο πανω.
Επισης τα Χαγκεν Νταζ τα ειχε βαλει πριν κανα μηνα ο ΑΒ προσφορα 4,5 ευρω τα 600γρ αν θυμαμαι καλα. Εκει πηρα 3-4 φορες και το πηγα σπιτι
οπου τα παει ο τσοπανηςαπο τι το φτιαχνουν το παγωτο και ειναι τοσο ακριβο ρε τυπε
οχι αλλα εχω παει και εχω δει τυπε :Sτυπε συχναζεις μολ?
θέλουν να σβήσουν την κάψα τους .απο τι το φτιαχνουν το παγωτο και ειναι τοσο ακριβο ρε τυπε
τυπε το καλυτερο παγωτο ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.miky.gr/Online/userfiles/image/metaxirismeni%20carpigiani%202.jpg[/img[/URL]]
1 ευρω μ.ο οπου το πουλανε
[/quote]
Τυπε σορρυ αλλα πανω απο 1,30 για μπαλα παγωτου εγω προσωπικα δεν δινω ... ισως μια παραχωρηση στον ΣτΕΡΓΙΟΥ που και αυτος για τα γουστα μου ακριβος ειναι. Σου λεω μπορει να βρεις μια χαρα παγωτακι με 1 ευρω ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Αχαρνων εχει την μπαλα 80 λεπτα Kinder Bueno παιρνεις 2 μπαλες τιγκαρεις και σιροπι φραουλα απο πανω και με 1,60 εισαι αρχηγοπουλο.
Ετσι μου ειπε ενας που εχει μαγαζι(οχι στο μολ) και τον ρωτησα γιατι δεν παει μολ
μπορει να μου ειπε και πιπες ο συγκεκριμενος γιατι λεει πολλα ψεμματα.
του το φερνεις καπελο τυπεκαλα ο αλλος στο μολ που εχει την μπαλα 2,5 ευρω ειναι για γελια μπροστα τους γελουσα την αλλη φορα εγω οποτε θελω να φαω παγωτο παιρνω παντα 2 μπαλες η μια τι να σου κανει? θα πληρωσω 5 ευρω? ειμαστε σοβαροι?
Ο Tillas στην Φιλαδελφεια θελει 1,30 η μπαλα +0.20 λεπτα το σιροπι και αμα σου βαλει κια βυσσινο παει 0.30 λεπτα συνολο δηλαδη 1,50 ή 1,60 για να φας 2 μπαλες θες 3,20 εχει φαει μαυρο επειδη χρεωνει το σιροπι εδω και μηνες
καλα ο αλλος στο μολ που εχει την μπαλα 2,5 ευρω ειναι για γελια μπροστα τους γελουσα την αλλη φορα εγω οποτε θελω να φαω παγωτο παιρνω παντα 2 μπαλες η μια τι να σου κανει? θα πληρωσω 5 ευρω? ειμαστε σοβαροι?
του το φερνεις καπελο τυπε
για ρωτα τον Τιλα το μαγαζι πιανου ειναι ... και οταν σου απαντησει πες μου ...το νου σου γιατι εκει εφαγε και τα γιαουρτια ο Γεωργιαδης ...
η τσιγκουνιά είναι βασική αρχή για να κάνεις μια σεβαστή περιουσία.χαχαχαχαχχαχαχαχαχα
φαντασου ενω εχεις πληρωσει και 5 ευρω να τσιγκουνευονται να σου βαλουν
Με τσατισε ασχημα η χρεωση του σιροπιου φιλε δεν ξαναπατησα στον Tilla. Και στην τελικη ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ εχει το προφιτερολ 1,70 ο ΤΙλλας ποσο το εχει? δε πα να γαμηθουνε? πλεον αμα δεν ριχνουν τιμες ειδικα μετα την μειωση του ΦΠΑ απο 23% σε 13% απο εμενα θα τρωνε ακυρο ολοι αυτοι. Για τους δημοσιους λενε αλλα οι δημοσιοι τους εχουνε ταισει αρκετες φορες.
πες του χοντρου στο ταμειο με το τσιγαρο - πουρο κατω στο τασακι κρυμμενο οτι θα φωναξεις την αστυνομια που καπνιζει μεσα στο μαγαζι του , να σου πω εγω για ποτε σου κανει εκπτωση και περνεις και τσαμπα σιροπι για παντα
χαχαχαχ αυτος ειναι ο χοντρος που λες ο Τιλλας και ειναι και η κορη του εκει η χοντρη και βαζει παγωτα εσκαγε με την τζιπαρα στην Κρητη και εκανε διακοπαρες ο Τιλλας.
Μια φορα ειχα παρει και εκλερ νομιζω 2,5 ευρω ειχε το εκλερ ελεος :S
Μια χαρα τον ξερω τον τσιφουτη , με βλεπει και βγαζει καντηλες
πολυ ενημερωμενος εισαι ρε μαν, μηπως εισαι βοηθος του Στουρναρα?Ο Tillas στην Φιλαδελφεια θελει 1,30 η μπαλα +0.20 λεπτα το σιροπι και αμα σου βαλει κια βυσσινο παει 0.30 λεπτα συνολο δηλαδη 1,50 ή 1,60 για να φας 2 μπαλες θες 3,20 εχει φαει μαυρο επειδη χρεωνει το σιροπι εδω και μηνες
καλα ο αλλος στο μολ που εχει την μπαλα 2,5 ευρω ειναι για γελια μπροστα τους γελουσα την αλλη φορα εγω οποτε θελω να φαω παγωτο παιρνω παντα 2 μπαλες η μια τι να σου κανει? θα πληρωσω 5 ευρω? ειμαστε σοβαροι?
πολυ ενημερωμενος εισαι ρε μαν, μηπως εισαι βοηθος του Στουρναρα?
προσεχε τυπε :SΑπλα μ αρεσουν τα γλυκα και εχω τιμησει αρκετα ζαχαροπλαστεια