apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λες να παιζει τιποτα τετοιο τυπε? :SΟχι απλα φυλαω τα ρουχα μου για να εχω τα μισα επισης που ξερω εγω αυτη τι καπνο φουμαρει? δηθεν χωρισμενη δηθεν ηρθε εδω....
λες να παιζει τιποτα τετοιο τυπε? :SΟχι απλα φυλαω τα ρουχα μου για να εχω τα μισα επισης που ξερω εγω αυτη τι καπνο φουμαρει? δηθεν χωρισμενη δηθεν ηρθε εδω....
για να πικαρει το κανει τυπε ;)Και επισης δεν εχω τιποτα μαζι της την αλλη φορα την χαιρετισα κανονικα αλλα το παιζει ψυχρη τωρα
χέστηκα.
λες να παιζει τιποτα τετοιο τυπε? :S
Τελοςπαντων αυτα τα θαρρητα για 4-5 μερες γνωριμια εμενα δεν μου εκαναν καλη εντυπωση. Οι πονηρες γυναικες στον χαρακτηρα θα τα βρουν δυσκολα μαζι μου ελεγχω την καθε κινηση !!!
Και επισης δεν εχω τιποτα μαζι της την αλλη φορα την χαιρετισα κανονικα αλλα το παιζει ψυχρη τωρα
χέστηκα.
Τυπε δεν ξερω, εσας αυτη η συμπεριφορα δηλαδη σας φαινεται νορμαλ?
Κατσε 3-4 μερες με ξερεις τι θα πει το "Τι έχεις?" και ο τυπος ηταν συγγενης μου... ειμαστε μαζι χρονια. Καταλαβες? κοπελες που δεν ειναι πονηρες και ειναι καλα παιδια δεν δουλευει ετσι το μυαλο τους.
Την εκοψα εγω αυτη. Με τη μια
δεν ηξερε που εμπλεκε το ρωσσακι τυπε ...
τυπε οντως ειναι περιεργη η συμπεριφορα τηςΤυπε δεν ξερω, εσας αυτη η συμπεριφορα δηλαδη σας φαινεται νορμαλ?
Κατσε 3-4 μερες με ξερεις τι θα πει το "Τι έχεις?" και ο τυπος ηταν συγγενης μου... ειμαστε μαζι χρονια. Καταλαβες? κοπελες που δεν ειναι πονηρες και ειναι καλα παιδια δεν δουλευει ετσι το μυαλο τους.
Την εκοψα εγω αυτη. Με τη μια
τυπε οντως ειναι περιεργη η συμπεριφορα της
τωρα τι λες να κανεις?
θα της μιλησεις πρωτος?
ξερω γω? εχω να την δω 3-4 μερες στο κολυμβητηριο. Εγω παω καθε μερα.
Να σου πω την αληθεια προτιμω καμια Ελληνιδα δεν με τρελαινει κιολας αυτη.
Αν ειναι μπορει να την κανω πασα σε κανα φιλο θα δω
περνας απο μαλλ καθολου ? εχει κοσμο αυτες τις μερες ? γιατι μου ειπαν αν θελω να νοικιασω ενα μαγαζι αλλα πιστευω οτι εχει πεσει η κινηση πολυ και δεν συμφερει πια
Περασα σημερα για ενα καφεδακι στα γρηγορα.
Δεν ειχε κοσμο σημερα εχουν φυγει ολοι διακοπες... να νοικιασεις στο μολ?
εχω ακουσει για μεγαλα ενοικια + ενα ποσοστο απο τα κερδη
ποσοστο στο ενοικιο μονο αν περασεις καποιο συγεκριμενο υψος τζιρου , οποιο ειναι πιο μεγαλο πληρωνεις ... αν εχει κοσμο δεν ειναι και πολυ ακριβο , μετριο προς ψηλο...
Περασα σημερα για ενα καφεδακι στα γρηγορα.
Δεν ειχε κοσμο σημερα εχουν φυγει ολοι διακοπες... να νοικιασεις στο μολ?
εχω ακουσει για μεγαλα ενοικια + ενα ποσοστο απο τα κερδη
2.5 ευρω η μπαλα και ειναι γεματο τυπεΓια 2000 ενοικιο εχω ακουσει το μηνα. Και ειναι λογικο αμα το σκεφτεις επειδη το παγωτο
στο δινει 2,5 ευρω την μπαλα στα Χαγκεν Νταζ
δεν υπαρχει περιπτωση να παρω ποτε παγωτο απο εκει μεσα σε τετοια τιμη. Επειδη εχουν υψηλα ενοικια τα εχουν ακριβα
Για 2000 ενοικιο εχω ακουσει το μηνα. Και ειναι λογικο αμα το σκεφτεις επειδη το παγωτο
στο δινει 2,5 ευρω την μπαλα στα Χαγκεν Νταζ
δεν υπαρχει περιπτωση να παρω ποτε παγωτο απο εκει μεσα σε τετοια τιμη. Επειδη εχουν υψηλα ενοικια τα εχουν ακριβα
2.5 ευρω η μπαλα και ειναι γεματο τυπε
α ρε δντ που χρειαζεται σε αυτην την χωρα
ποιος δινει 2 χιλιαρικα το μηνα ?
2.5 ευρω η μπαλα και ειναι γεματο τυπε
α ρε δντ που χρειαζεται σε αυτην την χωρα
απο τι το φτιαχνουν το παγωτο και ειναι τοσο ακριβο ρε τυπεκαι αρχιδια να βαζανε αντι γα μπαλες παγωτου πιο φθηνα θα ηταν ....