Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εσυ παντως απο οτι καταλαβα απο τα παραδειγματα που δινεις,δεν εισαι απο αυτους τους αντρες.
Εμενα τρεχουν απο πισω μου αλλα για να γινει αυτο πρεπει να βγαλω την μπλουζα μου να δειξω τα ΦΑΝΕΡΑ προσοντα μου.
Οπως και ο κακομοιρος σπαλιαρας που αναγκαζεται να χυνει ωρες ιδρωτα στα γυμναστηρια ετσι και γω δυστηχως εχω φανερα προσοντα,και αν δεν τα δειξω δεν θα γαμησω.

Γιαυτο ζηλευω ανθρωπους σαν τον φιλο σου που ειναι χοντρος και τρισαθλιος και εσυ ο αγαμητος τον εχεις παραδειγμα

Καλά, την αντίληψη σου ας μην την σχολιάσω καλύτερα.  :2funny:
Αλλά όντως τον ζηλεύω γιατί αν και πιο ωραίος και με περισσότερα φράγκα μόνο έχω δώσει σε γκόμενες. Δεν μου τα 'χει σκάσει καμία  :-

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
+1 και απο μενα για τα εκτος τσεπης προσοντα. Φλυκταινες βγαζω οταν ακουω τετοιες μαλακιες!

Ξέρω τύπο άφραγκο, άνεργο, 1.75 και 90 κιλά, χωρίς ούτε ένα φίλο και πιο κουτό και απ' τις μολόχες που έχει καψουρέψει γκομενάκι φραγκάτο που του κάνει και... δώρα.

Τυπε στην καλυτερη, ο δικος σου απλα ξερει πως να την κανει να νιωσει πατσαβουρα σε σχεση με εκεινων. Στη χειροτερη η κοντη το χει δει ιεραποστολος και θελει να τον στρωσει. Λιγο πολυ ολες περνανε τη δευτερη φαση, αλλα η αληθεια ειναι μια και πικρη. Καμια δε θελει γκομενο που, κατα την ιδια, δεν ειναι καλυτερος απο κεινη. Ακομα και πρεζακι να ναι ο τυπος, αν η γκομενα θεωρει οτι ειναι καλυτερος απ αυτην, τελος! Και επισης δεν ψαχνουν για χαμενα κορμια αλλα για "νικητες". Εξου και το ενδεχομενο του "ιεραποστολου". Το τι θεωρουμε εγω και εσυ χαμενα κορμια δεν εχει σημασια, μιας και αν η εμπειρια λεει κατι, αυτο ειναι οτι για τις γκομενες εισαι αυτος που πλασαρεις καλυτερα και οχι αυτος που ξερουνε οι γυρω.

Που σαι ρε αειμνηστε, Patrice;! Οταν τα λεγες, τα βλαχια κοιμοντουσαν με τη καθε καρδερινα και τωρα τη φοβουντε μηπως δε δωσει μουνι και χαθει η κωμωδια της ξεπετας..!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλά, την αντίληψη σου ας μην την σχολιάσω καλύτερα.  :2funny:
Αλλά όντως τον ζηλεύω γιατί αν και πιο ωραίος και με περισσότερα φράγκα μόνο έχω δώσει σε γκόμενες. Δεν μου τα 'χει σκάσει καμία  :-
Εχεις δωσει γιατι εχεις ψυχολογια πιρφορου,η ψυχολογια πιρφορου αλλαζει μονο με ψυχοθεραπεια,μπορει να σε αναλαβει ο δημητρακης παντως δωρεαν :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
επειδη δεν με πιανει ο υπνος απο την ζεστη θελω να μου λυσετε μια απορια...

που ειναι ρε παιδια οι χοντροι 1.65 και αφραγκοι που εχουν της μουναρες να τους κανουν δωρα και να ειναι σηκω σηκω κατσε κατσε?

πλακα μας κανετε? η απλα θελετε να διευκοληνετε και να ριξετε λιγο φως στην μιζερια και στον αρνητισμο αυτο του θρεντ?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τυπε στην καλυτερη, ο δικος σου απλα ξερει πως να την κανει να νιωσει πατσαβουρα σε σχεση με εκεινων. Στη χειροτερη η κοντη το χει δει ιεραποστολος και θελει να τον στρωσει. Λιγο πολυ ολες περνανε τη δευτερη φαση, αλλα η αληθεια ειναι μια και πικρη. Καμια δε θελει γκομενο που, κατα την ιδια, δεν ειναι καλυτερος απο κεινη. Ακομα και πρεζακι να ναι ο τυπος, αν η γκομενα θεωρει οτι ειναι καλυτερος απ αυτην, τελος! Και επισης δεν ψαχνουν για χαμενα κορμια αλλα για "νικητες". Εξου και το ενδεχομενο του "ιεραποστολου". Το τι θεωρουμε εγω και εσυ χαμενα κορμια δεν εχει σημασια, μιας και αν η εμπειρια λεει κατι, αυτο ειναι οτι για τις γκομενες εισαι αυτος που πλασαρεις καλυτερα και οχι αυτος που ξερουνε οι γυρω.

Απαντάς λες κ έγραψα ότι ανύπαρκτοι και loosers εξ' ορισμού τραβάνε τις γκόμενες. Λέω απλά υπάρχουν και τέτοιοι που έχουν τον τρόπο τους με τις γυναίκες και έχουν επιτυχίες. Αν σταματήσεις να διαβάζεις site τύπου oneman και άλλα lifestylίστικα σκουπιδαριά και κυκλοφορήσεις λίγο σε πιο λαικές γειτόνιές θα το δεις καθαρά αυτό. π.χ μια γνωστή μου κάποτε μου 'λεγε ότι έχει θέμα πως θα μιλήσει στους γονείς για το "αγόρι" της που 'ναι άφραγκο και άνεργο.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

που ειναι ρε παιδια οι χοντροι 1.65 και αφραγκοι που εχουν της [size=20pt]μουναρες[/size] να τους κανουν δωρα και να ειναι σηκω σηκω κατσε κατσε?

πλακα μας κανετε? η απλα θελετε να διευκοληνετε και να ριξετε λιγο φως στην μιζερια και στον αρνητισμο αυτο του θρεντ?

Δεν μίλησε κανένας για μουνάρες, τσακάλι μου. Διάβαζε λίγο πιο προσεκτικά...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

που ειναι ρε παιδια οι χοντροι 1.65 και αφραγκοι που εχουν της μουναρες να τους κανουν δωρα και να ειναι σηκω σηκω κατσε κατσε?

Εαν τυπε ειχες μια καμερα να βλεπεις πως ειναι ο καθενας που λεει κατι εδω μεσα θα λυνονταν ολες οι αποριες σου κατευθειαν.

Μα και φυσικα δεν μιλησε ποτε για μουναρα ο τυπος μιλησε για μια μετρια κοπελα που απλα ετυχε να χει λεφτα,και αν φανταστεις τα γουστα των πιρφορων εδω μεσα μπορεις να φανταστεις και πως θα ναι αυτη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Χχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα δεν παιζοσαστε !!!!!!!!!!

Επισκέπτης

Ὁ μόνος ὀρθὸς προβληματισμὸς εἰς τὴν περίπτωσὶν σας εἶναι ὁ σχετιζόμενος μετὰ τῆς αὐξήσεως τῶν εἰσοδημάτων σας

URL]]

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
καλημέρα !!  :coffee:
βγάλαμε άκρη η πάμε για εμφύλιο  ?  :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εαν τυπε ειχες μια καμερα να βλεπεις πως ειναι ο καθενας που λεει κατι εδω μεσα θα λυνονταν ολες οι αποριες σου κατευθειαν.

Μα και φυσικα δεν μιλησε ποτε για μουναρα ο τυπος μιλησε για μια μετρια κοπελα που απλα ετυχε να χει λεφτα,και αν φανταστεις τα γουστα των πιρφορων εδω μεσα μπορεις να φανταστεις και πως θα ναι αυτη

Άντε στο νήμα με τις Ουκρανές να βρίσεις τις ελλεηνίδες που δεν σου κάθονται, μωρή κομπλέξα.
Τα δικά σου γούστα δεν έχουν σημασία γιατί έτσι κ αλλιώς κάθε σοβαρή γκόμενα κάνει εμετό με το που σε βλέπει.
Αν ήσουν... Σπαλιάρας όπως μας είπες πριν δεν θα χρειαζόταν να μεταναστεύσεις στη Γροιλανδία μπας και γαμήσεις.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Άντε στο νήμα με τις Ουκρανές να βρίσεις τις ελλεηνίδες που δεν σου κάθονται, μωρή κομπλέξα.
Τα δικά σου γούστα δεν έχουν σημασία γιατί έτσι κ αλλιώς κάθε σοβαρή γκόμενα κάνει εμετό με το που σε βλέπει.
Αν ήσουν... Σπαλιάρας όπως μας είπες πριν δεν θα χρειαζόταν να μεταναστεύσεις στη Γροιλανδία μπας και γαμήσεις.
Εγω δεν ειπα οτι ειμαι ο σπαλιαρας, ο τομ κρουζ ειμαι,,μην νευριαζεις πιρφορουλη....δεν θα ξαναπω ασχημα λογια για τις πανεμορφες ελλεεινιδες,ουτε για τον χοντρο γαμια,το ειδωλο σου, που πηδαει αβερτα με τις ΑΡΧΙΔΑΡΕς του

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Βάλε καμιά φωτο απ αυτές που γαμάς, να πάρουμε λίγο μάτι και εμείς οι πιρφόροι.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βάλε καμιά φωτο απ αυτές που γαμάς, να πάρουμε λίγο μάτι και εμείς οι πιρφόροι.
Τι να βαλω ρε κακομοιρογλου με σενα θα ασχολουμαι και τον χοντρο γαμια σου,παρε τον μαστερακη τηλεφωνο,θα εχει καμια χοντρη να σου πασαρει να πατε πηλιο να ξεσκιστειτε στο γαμησι,αλλα σαν πιρφοροι που ειστε θα τα πληρωσετε ολα εσεις,αυτος ειναι ο απαραβατος ορος αν θες να σαι φιλος του μαστερακη :S

Και δεν εχει και αδικο,εμ σας κανουν την χαρη να ρθουν μαζι σας οι χοντρες πατσαβουρες :rockon:θα πληρωσουν κιολας :think:,μην τρελλαθουμε κιολας.
Αν σε συμπαθησει κιολας θα σε παρει μουτσο στα καραβια και θα γαματε απελπισμενες χοντρο αγγλιδες που εχουν να γαμηθουν απο το καιρο του νωε :grin:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τι να βαλω ρε κακομοιρογλου με σενα θα ασχολουμαι και τον χοντρο γαμια σου,παρε τον μαστερακη τηλεφωνο,θα εχει καμια χοντρη να σου πασαρει να πατε πηλιο να ξεσκιστειτε στο γαμησι,αλλα σαν πιρφοροι που ειστε θα τα πληρωσετε ολα εσεις,αυτος ειναι ο απαραβατος ορος αν θες να σαι φιλος του μαστερακη :S

Και δεν εχει και αδικο,εμ σας κανουν την χαρη να ρθουν μαζι σας οι χοντρες πατσαβουρες :rockon:θα πληρωσουν κιολας :think:,μην τρελλαθουμε κιολας.
Αν σε συμπαθησει κιολας θα σε παρει μουτσο στα καραβια και θα γαματε απελπισμενες χοντρο αγγλιδες που εχουν να γαμηθουν απο το καιρο του νωε :grin:

Ρε νούμερο, σε πιάνει συχνά το παραλήρημα; 
Μην ανησυχείς από την πολύ αγαμία είναι. :2funny:
Δεν πρόκειται να σου απαντήσω ξανά. Είσαι ανίατη περίπτωση.
Γεννημένος looser που δεν μπορεί να βρει μη εκδιδόμενη γκόμενα.
Κάτσε να πιστεύεις ότι όλοι όσοι γαμάνε ελληνίδες είναι κροίσοι ή καλλονοί.
Καταλαβαίνω ότι σε παρηγορεί γιατί εσύ όχι γκόμενα δε βρίσκεις αλλά είναι ζήτημα να σου μιλάνε και οι ξαδέρφες σου.
Ότι πεις. Ασ' τον τρελό στην τρέλα του λένε.
Περαστικά...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε νούμερο, σε πιάνει συχνά το παραλήρημα; 
Μην ανησυχείς από την πολύ αγαμία είναι. :2funny:
Δεν πρόκειται να σου απαντήσω ξανά. Είσαι ανίατη περίπτωση.
Γεννημένος looser που δεν μπορεί να βρει μη εκδιδόμενη γκόμενα.
Κάτσε να πιστεύεις ότι όλοι όσοι γαμάνε ελληνίδες είναι κροίσοι ή καλλονοί.
Καταλαβαίνω ότι σε παρηγορεί γιατί εσύ όχι γκόμενα δε βρίσκεις αλλά είναι ζήτημα να σου μιλάνε και οι ξαδέρφες σου.
Ότι πεις. Ασ' τον τρελό στην τρέλα του λένε.
Περαστικά...
Ελλεηνιδες δεν γαμανε οι κροισσοι αλλα οι πατσαβουρογαμηδες σαν το ειδωλο τον χοντρο τον φιλο σου.
Σου στειλε π.μ ο μαστερακης?
Τον ειπα να σε προσεξει,και οτι συγκεντρωνεις ολα τα στοιχεια ενος καλου πιρφορου,να σου μαθει ολα τα κολπα,πως να καμακωνεις χοντροκωλες,ποσα ποτα να τις κερνας μεχρι να σου κατσουν ,κ.τλ

Ελειπες τεσσερις ωρες, σου εδωσε επιτελους διαλλειμα στην δουλεια το αφεντικο για να πιρφορισεις στο μπου :2funny: :2funny

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ελλεηνιδες δεν γαμανε οι κροισσοι αλλα οι πατσαβουρογαμηδες σαν το ειδωλο τον χοντρο τον φιλο σου.
Σου στειλε π.μ ο μαστερακης?
Τον ειπα να σε προσεξει,και οτι συγκεντρωνεις ολα τα στοιχεια ενος καλου πιρφορου,να σου μαθει ολα τα κολπα,πως να καμακωνεις χοντροκωλες,ποσα ποτα να τις κερνας μεχρι να σου κατσουν ,κ.τλ

Ελειπες τεσσερις ωρες, σου εδωσε επιτελους διαλλειμα στην δουλεια το αφεντικο για να πιρφορισεις στο μπου :2funny: :2funny
Στελιο γιατι λενε οτι στην μολδαβια εισαι ο μοναδικος τουριστας που την εβγαλε με μαλακια; :think:
Και γιατι λενε οτι συνδιαζεις την χαρη του δημητρακη με την ομορφια του τσακωνα;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλάκα, είσαι καλύτερος και από επιθεώρηση!
Κάποιοι άνθρωποι έχουν και ζωή, αγορίνα μου.
Θα με διασκεδάζεις όταν εγώ θέλω!

ΥΓ. Καλά οι πυρφόροι με τις χοντροκώλες, ασχημομούρες κτλ. Εσύ γαμάς τίποτα ή σου δίνει χυλόπιτα μέχρι και η χούφτα σου;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom