Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γαμησετα τύπε θέλουν πολλη δουλειά ακομη ορισμένοι  :tickedoff:

αλλα ενταξει εμενα στα αρχιδια μου. Οσοι περισσοτεροι ειναι οι μίζεροι τοσο περισσοτερες οι ευκαιριες για εμάς  :dancing:
δεν ειναι μονο δαυτο...ειναι και οτι τα περισσοτερα μελη εδω δεν εχουν καν φιλιες σε γυναικειο κυκλο, εστω μια φιλη... πως διαολο βγαζεις τοσα συμπερασματα οταν δεν εχεις κανα 2-3 γυναικες να στα πουν? οχι οτι μια μεριδα γυναικων αντιπροσοπευει ολοκληρο των γυναικειο πλυθησμο αλλα εστω μια γενικη εικονα ρε παιδι μου..

να εγω που εχω 1-2 φιλες απο το λυκειο μου εχουν πει οτι η γυναικες ξενερωνουν με τον ρομαντισμο και οτι θελουν ο αντρας να ειναι ο ηγετης , μια αποψη και αυτο..

τα μελη που τα λενε αυτα εδω μεσα τα συμπερασματα που τα βγαλαν? δεν λεω για ποδολαγνο ουτε για μεγαλους σε ηλικια που εχουν καποια εμπειρια στανταρ αλλα για αλλους..

τεσπα, μην σκας, στα αρχιδια σου...ετσι εσκαγες και περσυ και σε βγαλαν αρχιμαλακα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειναι μονο δαυτο...ειναι και οτι τα περισσοτερα μελη εδω δεν εχουν καν φιλιες σε γυναικειο κυκλο, εστω μια φιλη... πως διαολο βγαζεις τοσα συμπερασματα οταν δεν εχεις κανα 2-3 γυναικες να στα πουν? οχι οτι μια μεριδα γυναικων αντιπροσοπευει ολοκληρο των γυναικειο πλυθησμο αλλα εστω μια γενικη εικονα ρε παιδι μου..

να εγω που εχω 1-2 φιλες απο το λυκειο μου εχουν πει οτι η γυναικες ξενερωνουν με τον ρομαντισμο και οτι θελουν ο αντρας να ειναι ο ηγετης , μια αποψη και αυτο..

τα μελη που τα λενε αυτα εδω μεσα τα συμπερασματα που τα βγαλαν? δεν λεω για ποδολαγνο ουτε για μεγαλους σε ηλικια που εχουν καποια εμπειρια στανταρ αλλα για αλλους..

τεσπα, μην σκας, στα αρχιδια σου...ετσι εσκαγες και περσυ και σε βγαλαν αρχιμαλακα..

Tυπε οταν ειχα την γιορτη μου με ειχε παρει μια φιλη και της λεω αμα κλεισει θα ειναι απο μπαταρια επειδη τα έφτυνε και μου λεει ααα δηλαδη σε πηρε κοσμος σημερα έ??? πολυ καλο αυτο μου κανει λεω εννοειται αρκετος κοσμος φιλοι και φιλες.

Ολα τα προσεχουν οι γυναικες ... και ασε τους παρλιακούς να γαυγίζουν  :2funny: αμα εισαι κακος παιρνεις πουλο δατς λάιφ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Tυπε οταν ειχα την γιορτη μου με ειχε παρει μια φιλη και της λεω αμα κλεισει θα ειναι απο μπαταρια επειδη τα έφτυνε και μου λεει ααα δηλαδη σε πηρε κοσμος σημερα έ??? πολυ καλο αυτο μου κανει λεω εννοειται αρκετος κοσμος φιλοι και φιλες.

Ολα τα προσεχουν οι γυναικες ... και ασε τους παρλιακούς να γαυγίζουν  :2funny: αμα εισαι κακος παιρνεις πουλο δατς λάιφ.
Ρε εισαι μεγαλη μορφη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε εισαι μεγαλη μορφη.

Τυπε τα λεφτά πανε στα λεφτά και οι γκομενες στις γκομενες BOldemort 2013

αμα εχεις 3-4 γυρω σου τις κανεις πολυ ευκολα 8-10 ενω αν εχεις 0 γαμησετα δεν σε πλησιαζει καμια.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι καμμενοι ηλιθιοι δεν εχουν καμια ιδεα γυρω απο τις γκομενες και δεν ξερουν τι γραφουν και μολις οι γκομενες τους βλεπουν αλλαζουν πεζοδρομιο.

ΥΓ σορρυ παιδια ειναι η αληθεια  :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

αμα εχεις 3-4 γυρω σου τις κανεις πολυ ευκολα 8-10 ενω αν εχεις 0 γαμησετα δεν σε πλησιαζει καμια.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι ηλιθιοι δεν εχουν καμια ιδεα γυρω απο τις γκομενες και δεν ξερουν τι γραφουν.

ΥΓ σορρυ παιδια ειναι η αληθεια  :P

Μαλακα εγραψες χαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006

Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι καμμενοι ηλιθιοι δεν εχουν καμια ιδεα γυρω απο τις γκομενες και δεν ξερουν τι γραφουν και μολις οι γκομενες τους βλεπουν αλλαζουν πεζοδρομιο.

Μόρτη, παιζει να ειναι το καλυτερο ποσταρισμα σου εβερ αυτο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαλακα εγραψες χαχαχα

Απλος νομος... η μια φερνει την αλλη επειδη για να σε επελεξει η πρωτη σημαινει οτι εισαι οκ  :rockon:

επισης ειναι διεγερτικο η μια καριολα να κλεβει τον αντρα της άλλης καριολας. Γυναικειος γαμημενος ανταγωνισμος. Τελος για σήμερα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Απλος νομος... η μια φερνει την αλλη επειδη για να σε επελεξει η πρωτη σημαινει οτι εισαι οκ  :rockon:

επισης ειναι διεγερτικο η μια καριολα να κλεβει τον αντρα της άλλης καριολας. Γυναικειος γαμημενος ανταγωνισμος. Τελος για σήμερα.
Ρε μαλακα, σημερα που δινεις ρεστα θα φυγεις νωρις????

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τωρα αν σου πω πως παίζει και η αντιμεταθετική ιδιότητα, θα το πιστέψεις;

Τα λεφτά πάνε στις γκόμενες και οι γκόμενες στα λεφτά...

That's life my friend.

Καλώς ή κακώς έτσι είναι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λεφτα δεν θα αποκτησουν ολοι ομως. Παρεές ομως μπορει ο καθένας.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Να ξερες πως κακαρίζουν όλες οι κότες όταν πετάγεσαι και λες:

" Κορίτσια όπως είμαστε εδώ τωρα μια ωραία ιδέα είναι να πάμε όλοι μαζί να κάνουμε μια παρτούζα!!"

Μην τολμήσεις όμως να το πεις αν είσαι φτωχός.  ;)

Ενας πλούσιος μαλάκας είναι  πλούσιος εκκεντρικός.

Ενας φτωχός μαλάκας είναι απλά ένας μαλάκας.

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0

ωραια, τοτε και η πρωτη γυναικα ενος αντρα, πού θα στηριχτει για να καταλαβει οτι ειναι οκ? αφου δε θα υπαρχει αλλη προηγουμενη?
αρα ακυρος ο νομος σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ωραια, τοτε και η πρωτη γυναικα ενος αντρα, που θα στηριχτει για να καταλαβει οτι ειναι οκ? αφου δε θα υπαρχει αλλη προηγουμενη?
αρα ακυρος ο νομος σου

Δεν ειναι δικος μου  :P

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Λεφτα δεν θα αποκτησουν ολοι ομως. Παρεές ομως μπορει ο καθένας.

Λάθος.

Όταν έχεις λεφτά έχεις και παρέες... ΠΟλλές παρέες.

Φίλους μόνο δεν μπορείς να έχεις με τα χρήματα.  

Πραγματικούς φίλους.

" Τα λεφτά δύο πράγματα δεν μπορούν να εξαγοράσουν...

Την υγεία και τη φιλία"

ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ωραια, τοτε και η πρωτη γυναικα ενος αντρα, που θα στηριχτει για να καταλαβει οτι ειναι οκ? αφου δε θα υπαρχει αλλη προηγουμενη?
αρα ακυρος ο νομος σου

E θα την εχεις γνωρισει απο καμια παρεα η μεσα απο χορο σε κλαμπ .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αρα ακυρος ο νομος σου
στον χορο στο κλαμπ εχουμε πει ρε τυπε :uglystupid:

τυπε μορτη μερικοι ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ΥΓ σορρυ παιδια ειναι η αληθεια  :P
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom