alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
όχι.ρε τυπε ο φεθρυ και ο παπιας ειναι το ιδιο προσωπο;
αλτερ εγκο και ετσι;
όχι.ρε τυπε ο φεθρυ και ο παπιας ειναι το ιδιο προσωπο;
αλτερ εγκο και ετσι;
δεν ειναι μονο δαυτο...ειναι και οτι τα περισσοτερα μελη εδω δεν εχουν καν φιλιες σε γυναικειο κυκλο, εστω μια φιλη... πως διαολο βγαζεις τοσα συμπερασματα οταν δεν εχεις κανα 2-3 γυναικες να στα πουν? οχι οτι μια μεριδα γυναικων αντιπροσοπευει ολοκληρο των γυναικειο πλυθησμο αλλα εστω μια γενικη εικονα ρε παιδι μου..Γαμησετα τύπε θέλουν πολλη δουλειά ακομη ορισμένοι
αλλα ενταξει εμενα στα αρχιδια μου. Οσοι περισσοτεροι ειναι οι μίζεροι τοσο περισσοτερες οι ευκαιριες για εμάς
δεν ειναι μονο δαυτο...ειναι και οτι τα περισσοτερα μελη εδω δεν εχουν καν φιλιες σε γυναικειο κυκλο, εστω μια φιλη... πως διαολο βγαζεις τοσα συμπερασματα οταν δεν εχεις κανα 2-3 γυναικες να στα πουν? οχι οτι μια μεριδα γυναικων αντιπροσοπευει ολοκληρο των γυναικειο πλυθησμο αλλα εστω μια γενικη εικονα ρε παιδι μου..
να εγω που εχω 1-2 φιλες απο το λυκειο μου εχουν πει οτι η γυναικες ξενερωνουν με τον ρομαντισμο και οτι θελουν ο αντρας να ειναι ο ηγετης , μια αποψη και αυτο..
τα μελη που τα λενε αυτα εδω μεσα τα συμπερασματα που τα βγαλαν? δεν λεω για ποδολαγνο ουτε για μεγαλους σε ηλικια που εχουν καποια εμπειρια στανταρ αλλα για αλλους..
τεσπα, μην σκας, στα αρχιδια σου...ετσι εσκαγες και περσυ και σε βγαλαν αρχιμαλακα..
Ρε εισαι μεγαλη μορφη.Tυπε οταν ειχα την γιορτη μου με ειχε παρει μια φιλη και της λεω αμα κλεισει θα ειναι απο μπαταρια επειδη τα έφτυνε και μου λεει ααα δηλαδη σε πηρε κοσμος σημερα έ??? πολυ καλο αυτο μου κανει λεω εννοειται αρκετος κοσμος φιλοι και φιλες.
Ολα τα προσεχουν οι γυναικες ... και ασε τους παρλιακούς να γαυγίζουν αμα εισαι κακος παιρνεις πουλο δατς λάιφ.
Ρε εισαι μεγαλη μορφη.
Τυπε τα λεφτά πανε στα λεφτά και οι γκομενες στις γκομενες BOldemort 2013
αμα εχεις 3-4 γυρω σου τις κανεις πολυ ευκολα 8-10 ενω αν εχεις 0 γαμησετα δεν σε πλησιαζει καμια.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι ηλιθιοι δεν εχουν καμια ιδεα γυρω απο τις γκομενες και δεν ξερουν τι γραφουν.
ΥΓ σορρυ παιδια ειναι η αληθεια
Μόρτη, παιζει να ειναι το καλυτερο ποσταρισμα σου εβερ αυτο.Τυπε τα λεφτά πανε στα λεφτά και οι γκομενες στις γκομενες BOldemort 2013
αμα εχεις 3-4 γυρω σου τις κανεις πολυ ευκολα 8-10 ενω αν εχεις 0 γαμησετα δεν σε πλησιαζει καμια.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι καμμενοι ηλιθιοι δεν εχουν καμια ιδεα γυρω απο τις γκομενες και δεν ξερουν τι γραφουν και μολις οι γκομενες τους βλεπουν αλλαζουν πεζοδρομιο.
Μαλακα εγραψες χαχαχα
Ρε μαλακα, σημερα που δινεις ρεστα θα φυγεις νωρις????Απλος νομος... η μια φερνει την αλλη επειδη για να σε επελεξει η πρωτη σημαινει οτι εισαι οκ
επισης ειναι διεγερτικο η μια καριολα να κλεβει τον αντρα της άλλης καριολας. Γυναικειος γαμημενος ανταγωνισμος. Τελος για σήμερα.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι καμμενοι ηλιθιοι δεν εχουν καμια ιδεα γυρω απο τις γκομενες και δεν ξερουν τι γραφουν και μολις οι γκομενες τους βλεπουν αλλαζουν πεζοδρομιο.
Απλος νομος... η μια φερνει την αλλη επειδη για να σε επελεξει η πρωτη σημαινει οτι εισαι οκ
επισης ειναι διεγερτικο η μια καριολα να κλεβει τον αντρα της άλλης καριολας. Γυναικειος γαμημενος ανταγωνισμος. Τελος για σήμερα.
ωραια, τοτε και η πρωτη γυναικα ενος αντρα, πού θα στηριχτει για να καταλαβει οτι ειναι οκ? αφου δε θα υπαρχει αλλη προηγουμενη?Απλος νομος... η μια φερνει την αλλη επειδη για να σε επελεξει η πρωτη σημαινει οτι εισαι οκ
ωραια, τοτε και η πρωτη γυναικα ενος αντρα, που θα στηριχτει για να καταλαβει οτι ειναι οκ? αφου δε θα υπαρχει αλλη προηγουμενη?
αρα ακυρος ο νομος σου
Λεφτα δεν θα αποκτησουν ολοι ομως. Παρεές ομως μπορει ο καθένας.
ωραια, τοτε και η πρωτη γυναικα ενος αντρα, που θα στηριχτει για να καταλαβει οτι ειναι οκ? αφου δε θα υπαρχει αλλη προηγουμενη?
αρα ακυρος ο νομος σου
στον χορο στο κλαμπ εχουμε πει ρε τυπεωραια, τοτε και η πρωτη γυναικα ενος αντρα, που θα στηριχτει για να καταλαβει οτι ειναι οκ? αφου δε θα υπαρχει αλλη προηγουμενη?
αρα ακυρος ο νομος σου
στον χορο στο κλαμπ εχουμε πει ρε τυπε
τυπε μορτη μερικοι ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως :S
εγω το γραψα τυπε ειδες?