Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Αυτη το σκεφτεται αναποδα....Οτι οντωs ο επομενοs θαναι καλυτεροs..Μπορει....και το κανει.....να ριξει 100 χιλοπιτεs(με γιωτα ειναι οι ερωτικεs και με υ οι μαγειρευτεs :grin:) και να δωσει ευνοια στον πιο αχρηστο .....Η επιλογη ειναι δικη τηs

Σίγουρα αλλά συνήθως στην πράξη αποδεικνύεται ότι ο επόμενος μετά από μια χιλόπιτα που εδώθη σε ένα ομορφόπαιδο που δεν μάσησε, είναι σαβούρης κατά 90% :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα θα κατσουν και θα τον πιουν και με ανεργους γιατι αυτα μετρουσαν παλια.
Τωρα δεν εχει πλεον τι δουλεια κανεις κ.τλ,ολοι ανεργοι ειναι,θα τις δωσεις μια πουτσα και καλη ειναι,και τον καφε τους να τον πληρωσουν οι ιδιες.

Οι εποχες που το παιζαν βασιλισσες εχουν τελειωσει.
Τωρα οι αφραγκοι πυρφοριδες μυαλο δεν προκειται να βαλουν αλλα μολις παρουν 200 ευρω μισθο και αυτοι θα βαλουν μυαλο

Σημερα εισαι άψογος  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου αρέσει να σου λιμάρουν την κωλοτρυπίδα;

χαχαχα την παραλια που την ειδες στην Φυλης ρε αποκαίδι? τι υπογραφη ειναι αυτη?
εκτος αν εννοεις την παραλια απο γατοκούραδα και πακιστανοκάτουρα  :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειστε αποκαιδια τελειως ρε μαλακες ελεος.....

στις πουτάνες πας κτυπάς και φεύγεις οποτε σου καυλώσει τα χετε μπλεξει τα χετε κανει ακταρμά.

Ελεος. Και οι εξω γκομενες δεν ειναι ολες ετσι οπως τις περιγραφετε εχω συναντησει και πολυ σωστες γυναικες ειναι θεμα χαρακτήρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
χαχαχα την παραλια που την ειδες στην Φυλης ρε αποκαίδι? τι υπογραφη ειναι αυτη?
εκτος αν εννοεις την παραλια απο γατοκούραδα και πακιστανοκάτουρα  :2funny: :2funny:

Εδώ έχουν παραλία οι Αμπελόκηποι, η Φυλής δεν θα έχει;

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Όχι μου αρέσει να λιμάρω ΕΓΩ τις κωλοτρυπίδες των ΑΛΛΩΝ. Τραβάς κανά ζόρι τύπε? :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Στον Σαντ άρεσε κυρίως να του τη λιμάρουν. Τέτοιου περιεχομένου είναι τα βιβλία του. Το αναφέρω από φιλολογικό ενδιαφέρον.

Μπόλντι σάλτα και γαμήσου. Μαλακία είπες πάλι.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Στον Σαντ άρεσε κυρίως να του τη λιμάρουν. Τέτοιου περιεχομένου είναι τα βιβλία του. Το αναφέρω από φιλολογικό ενδιαφέρον.

Μπόλντι σάλτα και γαμήσου. Μαλακία είπες πάλι.

δεν εχει μονο ομοφυλοφιλικα ο σαντ.τα παντα εχει μεσα

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Τα πάντα όλα, αλλά με επίκεντρο την τρύπα του. :2funny: Και την κυνική ειρωνία της ζωής.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Στο 90% των αφηγήσεών του ο Σαντ βασανίζει και κακοποιεί ερωτικά, ψυχολογικά και σωματικά τους άλλους τύπε...  :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ειστε αποκαιδια τελειως ρε μαλακες ελεος.....

στις πουτάνες πας κτυπάς και φεύγεις οποτε σου καυλώσει τα χετε μπλεξει τα χετε κανει ακταρμά.

Ελεος. Και οι εξω γκομενες δεν ειναι ολες ετσι οπως τις περιγραφετε εχω συναντησει και πολυ σωστες γυναικες ειναι θεμα χαρακτήρα.

Στα 22 μου πίστευα ακριβώς το ίδιο Μπόλντι.

Στα 46 μου σου λέω πως όλες οι καριόλες είναι ίδιες.

;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
αν και με την κριση οι μαγκιες εχουν μειωθει πολυ ειδικα στις νεες ηλικιες.Εξακολουθουν ομως οι ηλικιιες 26-35 να ζουν στον κοσμο τους ακομα.Το κλασσικο τι δουλεια κανεις το εχουν πρωτο-πρωτο.Εγω λεω αποθηκαριος-χαμαλης και αλλα μυστηρια επαγγελματα και κοβω αντιδρασεις :grin:

τυπε το καλυτερο που μπορεις να τους πεις ειναι οτι εισαι security στους σταθμους του ηλεκτρικου.εγγυημενο αποτελεσμα.θα στριψουν αμεσως  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom