Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μια χαρά κατάλαβα ;)
Πώς γίνεται να σε παραθέσω έμμεσα;
Nα φτιάξεις κλώνο. Ο ηλίθιος μαρτυράει και χωρίς ξύλο.
ΜΟΓΓΟΛΟΣ 2014.
Μια χαρά κατάλαβα ;)
Πώς γίνεται να σε παραθέσω έμμεσα;
Αυτη το σκεφτεται αναποδα....Οτι οντωs ο επομενοs θαναι καλυτεροs..Μπορει....και το κανει.....να ριξει 100 χιλοπιτεs(με γιωτα ειναι οι ερωτικεs και με υ οι μαγειρευτεs ) και να δωσει ευνοια στον πιο αχρηστο .....Η επιλογη ειναι δικη τηs
Τωρα θα κατσουν και θα τον πιουν και με ανεργους γιατι αυτα μετρουσαν παλια.
Τωρα δεν εχει πλεον τι δουλεια κανεις κ.τλ,ολοι ανεργοι ειναι,θα τις δωσεις μια πουτσα και καλη ειναι,και τον καφε τους να τον πληρωσουν οι ιδιες.
Οι εποχες που το παιζαν βασιλισσες εχουν τελειωσει.
Τωρα οι αφραγκοι πυρφοριδες μυαλο δεν προκειται να βαλουν αλλα μολις παρουν 200 ευρω μισθο και αυτοι θα βαλουν μυαλο
Είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας τύπε... θενξ
Σου αρέσει να σου λιμάρουν την κωλοτρυπίδα;
χαχαχα την παραλια που την ειδες στην Φυλης ρε αποκαίδι? τι υπογραφη ειναι αυτη?
εκτος αν εννοεις την παραλια απο γατοκούραδα και πακιστανοκάτουρα
Σου αρέσει να σου λιμάρουν την κωλοτρυπίδα;
χαχαχα την παραλια που την ειδες στην Φυλης ρε αποκαίδι? τι υπογραφη ειναι αυτη?
εκτος αν εννοεις την παραλια απο γατοκούραδα και πακιστανοκάτουρα
Όχι μου αρέσει να λιμάρω ΕΓΩ τις κωλοτρυπίδες των ΑΛΛΩΝ. Τραβάς κανά ζόρι τύπε?
Στον Σαντ άρεσε κυρίως να του τη λιμάρουν. Τέτοιου περιεχομένου είναι τα βιβλία του. Το αναφέρω από φιλολογικό ενδιαφέρον.
Μπόλντι σάλτα και γαμήσου. Μαλακία είπες πάλι.
Στον Σαντ άρεσε κυρίως να του τη λιμάρουν. Τέτοιου περιεχομένου είναι τα βιβλία του. Το αναφέρω από φιλολογικό ενδιαφέρον.
Ειστε αποκαιδια τελειως ρε μαλακες ελεος.....
στις πουτάνες πας κτυπάς και φεύγεις οποτε σου καυλώσει τα χετε μπλεξει τα χετε κανει ακταρμά.
Ελεος. Και οι εξω γκομενες δεν ειναι ολες ετσι οπως τις περιγραφετε εχω συναντησει και πολυ σωστες γυναικες ειναι θεμα χαρακτήρα.
τι περιμενες ρε τυπε απο ατομα κοροιδευουν τον χορο στα κλαμπ :SΕιστε αποκαιδια τελειως ρε μαλακες ελεος.....
.
Στα 22 μου πίστευα ακριβώς το ίδιο Μπόλντι.
Στα 46 μου σου λέω πως όλες οι καριόλες είναι ίδιες.
;)
Στα 22 μου πίστευα ακριβώς το ίδιο Μπόλντι.
Στα 46 μου σου λέω πως όλες οι καριόλες είναι ίδιες.
;)
Η κουκουβαγια της Αθηνας πεταει οταν εχει δυσει ο ηλιος
Chevalier Fidèle 2013
τι περιμενες ρε τυπε απο ατομα κοροιδευουν τον χορο στα κλαμπ :S
αν και με την κριση οι μαγκιες εχουν μειωθει πολυ ειδικα στις νεες ηλικιες.Εξακολουθουν ομως οι ηλικιιες 26-35 να ζουν στον κοσμο τους ακομα.Το κλασσικο τι δουλεια κανεις το εχουν πρωτο-πρωτο.Εγω λεω αποθηκαριος-χαμαλης και αλλα μυστηρια επαγγελματα και κοβω αντιδρασεις