axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Δεν ειναι θεμα με βολευει η δεν με βολευει μανσε βολεύει αυτό το συμπέρασμα έτσι ;)
Ειναι μια ΑΛΗΘΕΙΑ
Δεν ειναι θεμα με βολευει η δεν με βολευει μανσε βολεύει αυτό το συμπέρασμα έτσι ;)
με τους κλώνους σου ίσως
εσυ ποσους εχεις ?φίλε ο μέλμπεργκ δεν έχει κλώνους ;)
εσυ ποσους εχεις ?
εσυ ποσους εχεις ?
Βλεπεις λουμπεν νικς που βαζει;τον feraris που ήταν πέφτουλας
Τι παιζατε??? Τον Νηστικο Δειπνο??Εμένα και άλλους 11.
Τοτε πρεπει να βρει τουλαχιστον αλλους 5 για να βγει η 18αδαΕμένα και άλλους 11.
λεγανε και ποντιακα ανεκδοτα .....Τι παιζατε??? Τον Νηστικο Δειπνο??
Για να μην λετε μαλακιες εδω μεσα,οποιος εχει λεφτα μολις γνωρισει μια γκομενα ας της πει οτι ειναι ανεργος,η οτι δουλευει σε μια καηημενοοδουλεια,αν η γκομενα μεινει μαζι σου σημαινει οτι σε γουσταρει οπως εισαι.
Αμα επιδεικνυεις τα λεφτα σου μην παραπονιεσαι μετα.
Το να συγχεεις μπουρδελα με σχεση,απλα λες μαλακιες.
Τι παιζατε??? Τον Νηστικο Δειπνο??
Eγώ το έχω καταφέρει σε αρκετές φάσεις της ζωής μου που είχα οικονομικά προβήματα. Πιστεύω και πολλοί άλλοι αλλά το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ Π-Ο-Σ-Ο ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
Όχι. Χωριζόμαστε σε εξάδες και παίζουμε γουότερ κώλο, χωρίς τερματοφύλακες.
Εχει αλλα ονειρα για τον εαυτο τηs..Σιγα μην κατσει...........πολυ
Τωρα θα κατσουν και θα τον πιουν και με ανεργους γιατι αυτα μετρουσαν παλια.Eγώ το έχω καταφέρει σε αρκετές φάσεις της ζωής μου που είχα οικονομικά προβήματα. Πιστεύω και πολλοί άλλοι αλλά το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ Π-Ο-Σ-Ο ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!
Αυτη το σκεφτεται αναποδα....Οτι οντωs ο επομενοs θαναι καλυτεροs..Μπορει....και το κανει.....να ριξει 100 χιλοπιτεs(με γιωτα ειναι οι ερωτικεs και με υ οι μαγειρευτεs ) και να δωσει ευνοια στον πιο αχρηστο .....Η επιλογη ειναι δικη τηsΕίναι τόσο ηλίθια όμως ρε life που δεν ξέρει ότι αν σε χωρίσει επειδή θέλει περισσότερα στην ζωή της οι πιθανότητες να βρει μαλακοχορηγό παραμένουν το ίδιο μικρές... έως μηδενικές! και πιο πιθανόν είναι να αράξει με κανάν πίθηξ...
Τωρα θα κατσουν και θα τον πιουν και με ανεργους γιατι αυτα μετρουσαν παλια.
Τωρα δεν εχει πλεον τι δουλεια κανεις κ.τλ,ολοι ανεργοι ειναι,θα τις δωσεις μια πουτσα και καλη ειναι,και τον καφε τους να τον πληρωσουν οι ιδιες.
Οι εποχες που το παιζαν βασιλισσες εχουν τελειωσει.
Τωρα οι αφραγκοι πυρφοριδες μυαλο δεν προκειται να βαλουν αλλα μολις παρουν 200 ευρω μισθο και αυτοι θα βαλουν μυαλο