Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για να μην λετε μαλακιες εδω μεσα,οποιος εχει λεφτα μολις γνωρισει μια γκομενα ας της πει οτι ειναι ανεργος,η οτι δουλευει σε μια καηημενοοδουλεια,αν η γκομενα μεινει μαζι σου σημαινει οτι σε γουσταρει οπως εισαι.
Αμα επιδεικνυεις τα λεφτα σου μην παραπονιεσαι μετα.
Το να συγχεεις μπουρδελα με σχεση,απλα λες μαλακιες.

Θα παω εγω να γαμησω και η αλλη θα λεει απο μεσα της αντε μαλακα τελειωνε,τι γκαυλα πραγματικα :S
Και ποιος που εχει λεφτα το κανει αυτο,αντιθετα επιδεικνυει οσο μπορει οτι εχει λεφτα να μην φαει κλασιμο και μετα του φταινε οι γκομενες.
Και οχι αδικα φυσικα.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Για να μην λετε μαλακιες εδω μεσα,οποιος εχει λεφτα μολις γνωρισει μια γκομενα ας της πει οτι ειναι ανεργος,η οτι δουλευει σε μια καηημενοοδουλεια,αν η γκομενα μεινει μαζι σου σημαινει οτι σε γουσταρει οπως εισαι.
Αμα επιδεικνυεις τα λεφτα σου μην παραπονιεσαι μετα.
Το να συγχεεις μπουρδελα με σχεση,απλα λες μαλακιες.

Eγώ το έχω καταφέρει σε αρκετές φάσεις της ζωής μου που είχα οικονομικά προβήματα. Πιστεύω και πολλοί άλλοι αλλά το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ Π-Ο-Σ-Ο ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Eγώ το έχω καταφέρει σε αρκετές φάσεις της ζωής μου που είχα οικονομικά προβήματα. Πιστεύω και πολλοί άλλοι αλλά το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ Π-Ο-Σ-Ο ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ! :grin: :grin: :grin:

Εχει αλλα ονειρα για τον εαυτο τηs..Σιγα μην κατσει...........πολυ  :grin:

Όχι. Χωριζόμαστε σε εξάδες  και παίζουμε γουότερ κώλο, χωρίς τερματοφύλακες.

:rockon: :rockon:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Εχει αλλα ονειρα για τον εαυτο τηs..Σιγα μην κατσει...........πολυ  :grin:

:rockon: :rockon:

Είναι τόσο ηλίθια όμως ρε life που δεν ξέρει ότι αν σε χωρίσει επειδή θέλει περισσότερα στην ζωή της οι πιθανότητες να βρει μαλακοχορηγό παραμένουν το ίδιο μικρές... έως μηδενικές! και πιο πιθανόν είναι να αράξει με κανάν πίθηξ...  :grin: :grin: :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα θα κατσουν και θα τον πιουν και με ανεργους γιατι αυτα μετρουσαν παλια.
Τωρα δεν εχει πλεον τι δουλεια κανεις κ.τλ,ολοι ανεργοι ειναι,θα τις δωσεις μια πουτσα και καλη ειναι,και τον καφε τους να τον πληρωσουν οι ιδιες.

Οι εποχες που το παιζαν βασιλισσες εχουν τελειωσει.
Τωρα οι αφραγκοι πυρφοριδες μυαλο δεν προκειται να βαλουν αλλα μολις παρουν 200 ευρω μισθο και αυτοι θα βαλουν μυαλο

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
αν και με την κριση οι μαγκιες εχουν μειωθει πολυ ειδικα στις νεες ηλικιες.Εξακολουθουν ομως οι ηλικιιες 26-35 να ζουν στον κοσμο τους ακομα.Το κλασσικο τι δουλεια κανεις το εχουν πρωτο-πρωτο.Εγω λεω αποθηκαριος-χαμαλης και αλλα μυστηρια επαγγελματα και κοβω αντιδρασεις :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Είναι τόσο ηλίθια όμως ρε life που δεν ξέρει ότι αν σε χωρίσει επειδή θέλει περισσότερα στην ζωή της οι πιθανότητες να βρει μαλακοχορηγό παραμένουν το ίδιο μικρές... έως μηδενικές! και πιο πιθανόν είναι να αράξει με κανάν πίθηξ...  :grin: :grin: :grin:
Αυτη το σκεφτεται αναποδα....Οτι οντωs ο επομενοs θαναι καλυτεροs..Μπορει....και το κανει.....να ριξει 100 χιλοπιτεs(με γιωτα ειναι οι ερωτικεs και με υ οι μαγειρευτεs :grin:) και να δωσει ευνοια στον πιο αχρηστο .....Η επιλογη ειναι δικη τηs

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Τωρα θα κατσουν και θα τον πιουν και με ανεργους γιατι αυτα μετρουσαν παλια.
Τωρα δεν εχει πλεον τι δουλεια κανεις κ.τλ,ολοι ανεργοι ειναι,θα τις δωσεις μια πουτσα και καλη ειναι,και τον καφε τους να τον πληρωσουν οι ιδιες.

Οι εποχες που το παιζαν βασιλισσες εχουν τελειωσει.
Τωρα οι αφραγκοι πυρφοριδες μυαλο δεν προκειται να βαλουν αλλα μολις παρουν 200 ευρω μισθο και αυτοι θα βαλουν μυαλο

Γι'αυτό τύπε πριν είπα ότι έζησαν εποχές που ο μαλακομπαμπάς ή χορηγός μπορούσαν να παρέχουν από βυσματοδουλειές στο δημόσιο μέχρι πλήρη οικονομική ανεξαρτησία την 20ετία του 1990-2010. Τώρα κάθονται σε άνεργους γιατί η μισή χώρα άνεργοι είναι! χαχαχα Εγώ τους κερνάω τον καφέ γιατί πιστεύω πως στα πρώτα 1-2 ραντεβού πρέπει να δέιξεις καλή διαγωγή και να τις εξαπατήσεις/δουλέψεις ότι "εγώ θα είμαι τζέντλεμαν με μια κυρία συνέχεια και large τύπος". ΜΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ(ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ) ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΑΚΥΡΟ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ 2013! :grin: :grin: :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
οποιος θελει εχω μια 38χρονη που ξεμεινε.Συμπαθητικη και με καλη δουλεια.Θελει αμεσα γαμο και παιδι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom