Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Τυπε, ασχετο αλλα ο Τσαχιριδης ειναι γειτονας και φιλος του πατερα μου

Μελισσιώτης είσαι τύπε? Είναι πρότυπό μου και ο αγαπημένος μου Cult ηθοποιός. Θα ήθελα να τον γνώριζα μια μέρα... χαχαχα μπέσα! Πρέπει να είναι 80 τώρα σίγουρα έτσι? :grin: :grin: :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
 Έτσι σκεφτόμουνα κι εγώ μέχρι που με πήγε ανάποδα κάτι στη ζωή μου.

Και τότε έφαγα την μπούφλα και κατάλαβα πως τελικά δεν υπάρχει κανένας και πουθενά να ακουμπησεις, παρά μόνο στον εαυτό σου.

ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ!

Σε κανέναν άλλον.

:tickedoff:
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.......

Αλλα ετσι ποιο ειναι το νοημα να παλευεις και να κοιτας μελλον εφοσον δεν υπαρχει τιποτα αλλο περαν αυτων που αναφερεις πολυ σωστα ?

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
 Έτσι σκεφτόμουνα κι εγώ μέχρι που με πήγε ανάποδα κάτι στη ζωή μου.

Και τότε έφαγα την μπούφλα και κατάλαβα πως τελικά δεν υπάρχει κανένας και πουθενά να ακουμπησεις, παρά μόνο στον εαυτό σου.

ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΟΝΟ!

Σε κανέναν άλλον.

:tickedoff:

Σωστός.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.633
Πόντοι
506
Μελισσιώτης είσαι τύπε? Είναι πρότυπό μου και ο αγαπημένος μου Cult ηθοποιός. Θα ήθελα να τον γνώριζα μια μέρα... χαχαχα μπέσα! Πρέπει να είναι 80 τώρα σίγουρα έτσι? :grin: :grin: :grin:
Eβδομηντα κατι. Εχει αρχισει και τα χανει λιγο. Μεχρι πριν λιγα χρονια πηγαινε κι επαιζε μπαλα στο γηπεδο μονος, χειμωνα, καλοκαιρι. Εκανε μπανιο κατω απο τη βρυση και εφευγε με τη βεσπα με το φανελακι στο χερι. Μια φορα ειχαμε παιξει μπαλα μαζι του στα 16-17. Πολυ σκληρος. Μαλιστα μας πεταξε και το καλο:"Νεοι ειστε εσεις ρε?"
Μια φορα ειχε σουταρει μια γατα, απ οτι μου ειχε πει ο πατερας μου, γιατι του τριβοτανε καθως ετρωγε στη ταβερνα. Μιλαμε τη εστειλε εκτος μαγαζιου στο απεναντι πεζοδρομιο :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Υπέρ της κατωτερότητάς της συμπεριφοράς και του τρόπου τους. Επειδή έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου και έχω γνωρίσει πολλών εθνικοτήτων γυναίκες τύπε μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι οι Ελλεϊνίδες έχουν την πρώτη θέση σε κακή συμπεριφορά, τουπέ και την μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό τους. Και ομορφόπαιδο να είσαι σε κοιτούν με ύφος "Πώς τολμάς ρε?" αν τους την πέσεις... Και οι της εποχής των μανάδων και γιαγιάδων μας το ίδιο πουτάνες ήταν, απλά τότε φοβόντουσαν μην πέσει κανά σφαλιαρίδι... Σήμερα ειδικά από το 1990-2010 πέρασε μια 20ετία πλήρους ανεξαρτητοποίησης...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τώρα που θα στήνουν κώλο για ένα 20άρικο και για ένα τενεκέ λάδι να τις δω τις παλιοκαριόλες! (έχουν ξαμολυθεί σε έναν τεράστιο ανταγωνισμό αναμεταξύ τους να προλάβουν ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΜΑΛΑΚΟΧΟΡΗΓΟΥΣ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΜΟΥΝΙ)... :grin: :grin: :grin:

wishful thinking.......
Οι γυναίκες δεν αλλάζουν χούγια ΠΟΤΕ!!!!!
Η γενιά που γεννίεται στην φτώχεια ίσως, όσες γεννηθήκαν από το 2000 και πίσω ξεχάστε τες.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.......

Αλλα ετσι ποιο ειναι το νοημα να παλευεις και να κοιτας μελλον εφοσον δεν υπαρχει τιποτα αλλο περαν αυτων που αναφερεις πολυ σωστα ?

Τα παιδιά σου τύπε...

Μόνο γι αυτά παλεύεις. Είναι η μόνη αγάπη που είναι ανιδιοτελής. Που δεν περιμένεις να πάρεις κάτι από αυτά εννοώ.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Eβδομηντα κατι. Εχει αρχισει και τα χανει λιγο. Μεχρι πριν λιγα χρονια πηγαινε κι επαιζε μπαλα στο γηπεδο μονος, χειμωνα, καλοκαιρι. Εκανε μπανιο κατω απο τη βρυση και εφευγε με τη βεσπα με το φανελακι στο χερι. Μια φορα ειχαμε παιξει μπαλα μαζι του στα 16-17. Πολυ σκληρος. Μαλιστα μας πεταξε και το καλο:"Νεοι ειστε εσεις ρε?"
Μια φορα ειχε σουταρει μια γατα, απ οτι μου ειχε πει ο πατερας μου, γιατι του τριβοτανε καθως ετρωγε στη ταβερνα. Μιλαμε τη εστειλε εκτος μαγαζιου στο απεναντι πεζοδρομιο :2funny: :2funny:

χαχαχα Πολύ δυνατός άνθρωπος, γερό σκαρί από τα παλιά... Τυχερός και Δόξα και τιμή που έτυχε να τον γνωρίσεις!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.633
Πόντοι
506
χαχαχα Πολύ δυνατός άνθρωπος, γερό σκαρί από τα παλιά... Τυχερός και Δόξα και τιμή που έτυχε να τον γνωρίσεις!
μια φορα ειχε πεσει μια τσοντα στα χερια μου, γερμανικα μεταγλωτισμενη. Γαμουσε τη Φονσου σ ενα γκαραζ ο αρχοντας :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
παντα ηθελα να τον ρωτησω αλλα φοβομουν μη με σουταρει κι εμενα :2funny: :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εσύ αδερφέ το πήγες μακριά.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να με συγκινεί περισσότερο.

Το σεξ είναι μια φυσιολογική ανάγκη την οποία την καλύπτω με τις πουτάνες.

Όπως είναι το φαγητό, το κατούρημα και το χέσιμο.

Αυτή η παπαριά περί έρωτος και άλλες όμορφες μαλακίες που γράφουν οι ποιητές και τα καψουροτράγουδα είναι ένας μύθος.

Όλες το χρήμα κοιτάνε. ΑΝ εισαι καλοφτιαγμένος, με αθλητικό κορμί ... ένας λόγος παραππάνω να σε κοιτάξουν περισσότερες.

Το χρήμα είναι πάνω από όλα γι αυτές. Και η καλοπέραση.

Καλοπερνάω και μόνος μου. Δεν θέλω θηλυκό δερβέναγα πάνω απ' το κεφάλι μου.

Αει σιχτίρ με τις καριόλες. Μας έχουν πλασσαρει έναν μύθο για τον έρωτα (βοηθάνε και οι αγαπούληδες) και πρέπει εμείς να ακολουθούμε το μοντέλο και το πρότυπο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αει σιχτίρ με τις καριόλες. Μας έχουν πλασσαρει έναν μύθο για τον έρωτα (βοηθάνε και οι αγαπούληδες) και πρέπει εμείς να ακολουθούμε το μοντέλο και το πρότυπο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μοντελα και προτυπα που λες ποιος τα καθοριζει ?

Η εννοια προσωπικοτητα και χαρακτηρας τι ρολο παιζουν ?

Εσυ ως ανδρας δεν μπορεις να θεσεις τα μοντελα και τους κανονες που θα ακολουθηθουν στο εξης θετωντας απο κοινου με το ταιρι σου τα οποια ορια ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom