Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Οντως κοστιζει περισσοτερο αλλα αν αξιζει το ταιρι σαν ανθρωπος και δεν ειναι πονηρο με την εννοια της εκμεταλλευσης τοτε εχεις κι εναν ανθρωπο να ακουμπησεις και να μιλησεις για οτι σε απασχολει ανοιχτα εχοντας παραλληλα κι εναν σκοπο ζωης...

Με την εκδιδομενη τι εχεις ?

Περα απο ενα ωμο και αδειο γαμισι χωρις συναισθηματισμους και χωρις καμια αλλη επαφη δεν εχεις τιποτα αλλο

"αν αξιζει το ταιρι σαν ανθρωπος".Μιλάς για ένα 5% τύπε.

"Με την εκδιδομενη τι εχεις ?Περα απο ενα ωμο και αδειο γαμισι χωρις συναισθηματισμους και χωρις καμια αλλη επαφη δεν εχεις τιποτα αλλο". 'Εχω τύπε, ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ 20, ΤΑ 30 'Η ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΑΕΙ ΤΥΠΕ... :grin: :grin: :grin:

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Όλοι οι καμένοι απο ελλεηνίδες εδώ μαζευτήκατε;

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

"Με την εκδιδομενη τι εχεις ?Περα απο ενα ωμο και αδειο γαμισι χωρις συναισθηματισμους και χωρις καμια αλλη επαφη δεν εχεις τιποτα αλλο". 'Εχω τύπε, ΜΙΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΑ 20, ΤΑ 30 'Η ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΑΕΙ ΤΥΠΕ... :grin: :grin: :grin:

Αδερφέ Lime Soda, σε όσα λες συνηγορώ πλήρως, ωστόσο να μη κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας.. σε μια σχέση κάνεις άλλα πράγματα. Ειδικά αν κανείς είναι επί μακρό διάστημα μόνο με πληρωμένες είναι σκέτη τραγωδία, ειδικά οι ιερόδουλες των τελευταίων ετών είναι απαίσιες σαν άτομα στην επικοινωνία, σε βλέπουν μόνο για να χύσεις και εξαφανίζονται, ούτε μια κουβέντα, ούτε τίποτα...Δεν είναι λίγες οι φορές που λέμε ΣΤΟΠ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ... και όμως δεν βρίσκουμε γκόμενα, ακόμα και εύκολη για σεξ μόνο και ελεύθερη σχέση και καταλήγουμε εκεί... Ναι μακάρι να βρίσκαμε το 5% αδερφέ, μακάρι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Λαθος φιλε μου....

Οι επαγγελματιες δεν σε γεμιζουν συναισθηματικα και το γαμισι ειναι εντελως αδειο ωμο και ανοστο σαν βιασμος ψυχης....
Αντο ειναι κατι που αντιλαμβανεσαι οταν βγεις απο τον οικο με το φαναρι και γυρισεις στην μιζερη καθημερινοτητα....

Καλά τα λες μητσο, εγώ σε πίστεύω ότι νιώθεις έτσι! Φαντάζομαι και τις 100 φορές που έχεις πάει με τη Ντενίσα όταν έβγαινες απ τον οίκο έτσι ένιωθες!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Απλα αγοραζεις μια υπηρεσια πολυ ακριβα για τα δεδομενα της εποχης η οποια στην ουσια ειναι ενα ΤΙΠΟΤΑ

Αν θα σε παταει η οχι ειναι κατι που μπορεις να το χαλιναγωγησεις και να το καθορισεις θετωντας τα δικα σου ορια ως ανδρας που θες να λεγεσαι !!!!!!

Αν νιωθεις τοοοοοοοοοοσο εξαρτημενος ωστε να δωσεις δικαιωμα εκμεταλλευσης ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και χρηζει ψυχολογικης βοηθειας !!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όλοι οι καμμένοι απο ελλεηνίδες εδώ μαζευτήκατε;
Απογοητευμενοι θα ελεγα καλυτερα ......

Φυσικα ειναι ολα αυτα ειναι θεμα τυχης αλλα και αντιλληψης ωστε να χειριστει κανεις μερικα πραγματα κατα τα δικα του πιστευω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλά τα λες μητσο, εγώ σε πίστεύω ότι νιώθεις έτσι! Φαντάζομαι και τις 100 φορές που έχεις πάει με τη Ντενίσα όταν έβγαινες απ τον οίκο έτσι ένιωθες!
Ξεχασες δυο μηδενικα τυπε μου αλλα μηδενικα χωρις αξια ειναι οπως κι εσυ αλλωστε  ;)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.632
Πόντοι
506
Σιγά που δεν θα ήταν τύπε... >:( >:( >:(
Η πιο μεγαλη πουτανα που εχω γνωρισει. Μπαζο αλλα απιστευτα εκφυλη. Διαφανα μαγιω στα 60 της και τετοια. στο σπιτι κυκλοφορουσε τσιτσιδι σχεδον και κατα καιρους ερχοτανε και με χαίδευε και μου λεγε παπαριες, αν την αγαπαω και τετοια. Εγω 15αρης τοτε τον ειχα κανει λαστιχο, βλεπωντας τη να κυκλοφορει μισογυμνη μεσ το σπιτι. Αργοτερα μαθαμε απο ξαδερφη της οτι ειχε πηδηχτει και με τον αντρα της αδερφης της

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Απογοητευμενοι θα ελεγα καλυτερα ......

Φυσικα ειναι ολα αυτα ειναι θεμα τυχης αλλα και αντιλληψης ωστε να χειριστει κανεις μερικα πραγματα κατα τα δικα του πιστευω

εσύ γιατι πακέτωσες την angela μήτσε   ?  :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Αδερφέ Lime Soda, σε όσα λες συνηγορώ πλήρως, ωστόσο να μη κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας.. σε μια σχέση κάνεις άλλα πράγματα. Ειδικά αν κανείς είναι επί μακρό διάστημα μόνο με πληρωμένες είναι σκέτη τραγωδία, ειδικά οι ιερόδουλες των τελευταίων ετών είναι απαίσιες σαν άτομα στην επικοινωνία, σε βλέπουν μόνο για να χύσεις και εξαφανίζονται, ούτε μια κουβέντα, ούτε τίποτα...Δεν είναι λίγες οι φορές που λέμε ΣΤΟΠ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ... και όμως δεν βρίσκουμε γκόμενα, ακόμα και εύκολη για σεξ μόνο και ελεύθερη σχέση και καταλήγουμε εκεί... Ναι μακάρι να βρίσκαμε το 5% αδερφέ, μακάρι!

Προσυπογράφω κι εγώ τα όσα λες. Απλά για μένα η δική μου τουλάχιστον φιλοσοφία είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΟΥΤΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ! Π-Ο-Υ-Τ-Α-Ν-Ε-Σ  ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ! Η αξία τους είναι ίδια με ενός κομματιού χοιρινό μπούτι που πιάνω στο κρεοπωλείο. Μισογυνισμός? Σίγουρα. Έτσι είμαι εγώ και τις έχω καθαρά για Humiliation! Το 95% εξ αυτών! :fuck1: :pipa2: :pipa3: :s&m_3: :s&m_1: :fuck1:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.632
Πόντοι
506
Χρύσα πάρε μας μια πίπα! Αν δεν σ'αρέσει να'ούμε πάρε το πούλο! :thefinge: :thefinge: :thefinge:
ηρθε να κατασκοπευσει το μπαζο και μας την ειπε κι απο πανω. Ε ρε Αχμαντιμετζαντ που τους χρειαζεται

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Χρύσα πάρε μας μια πίπα! Αν δεν σ'αρέσει να'ούμε πάρε το πούλο! :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Θα μπορουσες να μην απαντησεις καθολου η τουλαχιστον να μην εκφραστεις ετσι εκτος κι αν σε εχει ζορισει κι αλλες φορες οπου εκει καλα θα κανεις να χωσεις αβερτα και να νιωσεις καλυτερα (το εχω πραξει εγω πολυ χειροτερα με αλλες και ξερω)  :grin:

Οχι πως βγαινει τιποτα ετσι αλλα δε γαμιεται ......  :rockon:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Προσυπογράφω κι εγώ τα όσα λες. Απλά για μένα η δική μου τουλάχιστον φιλοσοφία είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΟΥΤΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ! Π-Ο-Υ-Τ-Α-Ν-Ε-Σ  ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΟ! Η αξία τους είναι ίδια με ενός κομματιού χοιρινό μπούτι που πιάνω στο κρεοπωλείο. Μισιγυνισμός? Σίγουρα. Έτσι είμαι εγώ και τις έχω καθαρά για Humiliation! Το 95% εξ αυτών! :fuck1: :pipa2: :pipa3: :s&m_3: :s&m_1: :fuck1:

Υπάρχουν εξαιρέσεις αδερφέ! Ελάχιστες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Ξεχασες δυο μηδενικα τυπε μου αλλα μηδενικα χωρις αξια ειναι οπως κι εσυ αλλωστε  ;)

Όταν κάνοντας μια πράξη νιώθεις ότι βιάζεις μια ψυχη και παρόλ αυτα συνεχίζεις να το κάνεις ξέρεις πώς χαρακτηρίζεσαι;;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom