Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρωτησα ενα φιλο τι θα κανει τελικα, αν θα παντρευτει φετος. Μου ειπε πως δεν ηθελε γιατι υπαρχει εργασιακη αβεβαιοτητα. Η δικια του ομως του ειπε πως αν φετος δε γινει αυτο θα τον παρατησει και θα παει γι αλλον. Οποτε δεν εχει αλλη επιλογη και θα την παντρευτει εστω κι αν δε θελει ακομα.
Να μην το κανει το λαθος αυτο πες του γιατι θα δυστυχησει αν δεν υπαρχουν καβατζες
Θελει υπευθυνοτητα ολη αυτη η φαση και η κοπελα μονο υπευθυνη δεν φαινεται στις πραξεις της οπως μας τα λες

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.630
Πόντοι
506
Ρε φιλε μας δουλευεις;Του λεει η αλλη οτι αν δεν την παντρευτει θα βρει αλλον και αυτος οτι να την στειλει με κλωτσιες θα την παντρευτει;
Αποτυχημενος γαμος πριν καν αρχισει.
γαμα τα ρε φιλε. Παλια ηταν ετοιμος να μετακομισει στη Κοζανη για να παντρευτει μια. Τελικα σκοτωθηκανε στο τηλεφωνο μ αυτην και τον πατερα της κι ετσι εληξε. Στο τσακ τη γλυτωσε

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ρωτησα ενα φιλο τι θα κανει τελικα, αν θα παντρευτει φετος. Μου ειπε πως δεν ηθελε γιατι υπαρχει εργασιακη αβεβαιοτητα. Η δικια του ομως του ειπε πως αν φετος δε γινει αυτο θα τον παρατησει και θα παει γι αλλον. Οποτε δεν εχει αλλη επιλογη και θα την παντρευτει εστω κι αν δε θελει ακομα.

ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ από καρδιάς! Είχα σχέση με μια 3 χρόνια και με πίεζε με ψεύτικες εγκυμοσύνες να την παντρευτώ στα 25 μου. Κάπως έτσι αλλά είχε λιγότερο θράσος από αυτή του φίλου σου. ΡΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ! ΑΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ! ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΝΑ'ΟΥΜΕ!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ρε φιλε μας δουλευεις;Του λεει η αλλη οτι αν δεν την παντρευτει θα βρει αλλον και αυτος οτι να την στειλει με κλωτσιες θα την παντρευτει;
Αποτυχημενος γαμος πριν καν αρχισει.

Δεν σε δουλεύει καθόλου αδερφέ master21 απλώς ζούμε σε μια κοινωνία που πλέον δεν υπάρχουν αξίες.. Αξία μόνο έχουν τα υλικά. Η γκόμενα αυτή όπως οι πλείστες βλέπουν την "ολοκλήρωσή" τους μέσα από έναν γάμο... Βλέπουν το γάμο σαν πρόσληψη σε εταιρεία... Συνήθως δεν θέλουν να παντρευτούν, και σκέφτονται μόνο εγωιστικά, και αν θέλουν πάλι εγωιστικά σκέφτονται. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΕΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.630
Πόντοι
506
ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ από καρδιάς! Είχα σχέση με μια 3 χρόνια και με πίεζε με ψεύτικες εγκυμοσύνες να την παντρευτώ στα 25 μου. Κάπως έτσι αλλά είχε λιγότερο θράσος από αυτή του φίλου σου. ΡΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ! ΑΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ! ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΝΑ'ΟΥΜΕ!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Mιλαμε για πολυ ζορι. Του ειπε να καταργησει το λογαριασμο του στο FB και το εκανε. Κατι παιχτηκε και προσφατα ο λογαριασμος του ανοιξε. Τον πηρε τηλ. και τον ξεχεσε μπροστα μου. Μου ζητησε να τον απενεργοποιησω και το εκανα. Με ευχαριστησε καμια 10αρια φορες, φαινεται του εσωσα το γαμο :lheel: :lheel:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

έχω τέτοιο φίλο που τα κατάφερε να παντρευτεί για να έχει μόνιμο  :zfuck: (και καψουρομαλάκας) , βρέθηκε με 2 παιδιά  (το ένα δικό του) και μια καριόλα γυναίκα  , ξέμεινε από δουλειά, και τώρα αντί να του πάω μπύρες του πάω σακούλες από το βερόπουλο.....
το νου σας τύποι !!!!!!  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Δεν σε δουλεύει καθόλου αδερφέ master21 απλώς ζούμε σε μια κοινωνία που πλέον δεν υπάρχουν αξίες.. Αξία μόνο έχουν τα υλικά. Η γκόμενα αυτή όπως οι πλείστες βλέπουν την "ολοκλήρωσή" τους μέσα από έναν γάμο... Βλέπουν το γάμο σαν πρόσληψη σε εταιρεία... Συνήθως δεν θέλουν να παντρευτούν, και σκέφτονται μόνο εγωιστικά, και αν θέλουν πάλι εγωιστικά σκέφτονται. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΕΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.

Τύπε οι άντρες με τέτοιες ανυποχώρητες καριόλες όμως έγιναν όπως έγιναν. Παλιά δεν ήταν τόσο γλωσσούδες οι πουτάνες. Τώρα πάνε 35 και 40 για να καταλάβουν ότι τα αρχίδια των καλών παιδιών που έσπασαν βγήκαν σε "Ράφι και στο μπαούλο", και μετά που πάρουν την κάτω βόλτα ξεπέφτουν ή σε έναν πίθηξ και λένε "ο άντρας μου"(κι ας λένε από μέσα τους τα βράδυα "αχ με τι μαλάκα είμαι μαζί?"), ξεπέφτουν σε αλλεπάλληλες ξεπέτες με πιτσιρικάδες και όχι μόνο ή αν ήταν και από παλιά πολύ μα πολύ πουτάνες γίνονται στα 40 παρά τέταρτο ανεξάρτητα call-girls. ΑΦΗΣΑ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε φιλε σε αυτο δεν φταινε μονο οι γκομενες,φταινε και οι αντρες που τα ανεχονται αυτα.Οταν η γκομενα σου βαζει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι,δεν φταιει αυτη
αλλα φταιει ο αντρας που τα δεχεται.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

Κλασσική ανασφάλεια. Χαρακτηριστικό τελευταίων δεκαετιών στις γκόμενες και δη σε αυτές που γεννήθηκαν μετά το 78 - 80

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.630
Πόντοι
506
ασε που κανει τον οδηγο της και την τρεχει σε γιατρους συνεχεια για ψυλλου πηδημα. Τα κινητα τα εχει γονατισει. Εχει πακετο 1500 λεπτα το μηνα και δε του φτανουν, πληρωνει κι αλλα.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ρε φιλε σε αυτο δεν φταινε μονο οι γκομενες,φταινε και οι αντρες που τα ανεχονται αυτα.Οταν η γκομενα σου βαζει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι,δεν φταιει αυτη
αλλα φταιει ο αντρας που τα δεχεται.

Ορθό και αυτό. Έχεις δίκιο. Να το λέμε.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Αυτο πως γινεται ?

Τρελο μου φαινεται....

Γίνεται ρε φίλε και επειδή ΔΕΝ έχω χύσει ποτέ σε πάτο μέσα και προσέχω σε όλη μου την ζωή, ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ. Όταν η γκόμενα κάνει την ζαλισμένη συνέχεια και λέει "δεν μου'ρθε περίοδος" και σε τρέχει στα εφημερεύοντα Φαρμακεία συνέχεια για Predictor και βγαίνει αρνητικό καμμιά 10αριά φορές, ε ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ!!! ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ (ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ) :grin: :grin: :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ασε που κανει τον οδηγο της και την τρεχει σε γιατρους συνεχεια για ψυλλου πηδημα. Τα κινητα τα εχει γονατισει. Εχει πακετο 1500 λεπτα το μηνα και δε του φτανουν, πληρωνει κι αλλα.

ΝΑ ΤΟ ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΞΤΕ. 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ! ΧΑΧΑ Η Ι-Δ-Ι-Α ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ! :cussing: :cussing: :cussing:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μου ειχε συμβει και μενα αλλα δεν τσιμπησα επαιρνα προφυλαξεις
Ελεος.... τοση τρελα πια ?

Ολο αυτο δηλαδη μονο και μονο για να παντρευτουν ?
Και μετα τι ?
Δηλαδη αν δουν οτι εχεις κατι δηλαδη κοιτανε να εξασφαλιστουν μεσω του γαμου ωστε να σου ζητησουν διαζυγιο μετα ? :headbang:
Η εχουν τετοια καουρα για παντρειες που θελουν να δεσουν το γαιδαρο γρηγορα ?  :headbang:

Και στις δυο περιπτωσεις μου φαινονται ΣΑΙΚΟ οι κοπελες και οι ανδρες  που τα επιδιωκουν και τα αποδεχονται αντιστοιχα  :uglystupid:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.630
Πόντοι
506
ενας αλλος παλι φιλος, φορτωμενος, με δικο του επωνυμο ζαχαροπλαστειο, του πασαρανε στην κυριολεξια μια τυπισα. Τα αδερφια της τον στριμωξανε, επειδη εχει φραγκα. Τωρα του τραβαει λεφτα για να πληρωσει το δανειο των αδερφων της για το μαγαζι που παει κατα διαολου

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ελεος.... τοση τρελα πια ?

Ολο αυτο δηλαδη μονο και μονο για να παντρευτουν ?
Και μετα τι ?
Δηλαδη αν δουν οτι εχεις κατι δηλαδη κοιτανε να εξασφαλιστουν μεσω του γαμου ωστε να σου ζητησουν διαζυγιο μετα ? :headbang:
Η εχουν τετοια καουρα για παντρειες που θελουν να δεσουν το γαιδαρο γρηγορα ?  :headbang:

Και στις δυο περιπτωσεις μου φαινονται ΣΑΙΚΟ οι κοπελες και οι ανδρες  που τα επιδιωκουν και τα αποδεχονται αντιστοιχα  :uglystupid:

ΤΥΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ!

ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΤΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ SHOPPING ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ 'Η ΣΤΑ 3ΧΧΧ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ).

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Μ-Ο-Ν-Ο ΓΙ'ΑΥΤΟ!!! :woldman: :woldman: :woldman:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Γίνεται ρε φίλε και επειδή ΔΕΝ έχω χύσει ποτέ σε πάτο μέσα και προσέχω σε όλη μου την ζωή, ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ. Όταν η γκόμενα κάνει την ζαλισμένη συνέχεια και λέει "δεν μου'ρθε περίοδος" και σε τρέχει στα εφημερεύοντα Φαρμακεία συνέχεια για Predictor και βγαίνει αρνητικό καμμιά 10αριά φορές, ε ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ!!! ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ (ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ) :grin: :grin: :grin:

Για να μην συμβαίνουν αδερφέ αυτά θαρρώ πως πρέπει να χρησιμοποιείς προφυλακτικό. Τώρα αν το θεωρεί πουτανιά δεν αξίζει μία η γκόμενα. Πρέπει να προφυλασόμαστε. Και άσε τα "έχουμε 2 χρόνια σχέση και εμπιστευόμαστε κλπ". Με αυτό το τρόπο θα μπλοκάρεις κάθε είδους μελλοντικά προβλήματα.. Άκου με, φαίνεται υπερβολή μα είναι σοφή αλήθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom