Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ενας αλλος παλι φιλος, φορτωμενος, με δικο του επωνυμο ζαχαροπλαστειο, του πασαρανε στην κυριολεξια μια τυπισα. Τα αδερφια της τον στριμωξανε, επειδη εχει φραγκα. Τωρα του τραβαει λεφτα για να πληρωσει το δανειο των αδερφων της για το μαγαζι που παει κατα διαολου
Αυτό λέγεται ΑΛΗΤΕΙΑ

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ΤΥΠΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ!

ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΤΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ SHOPPING ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ 'Η ΣΤΑ 3ΧΧΧ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ(ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ).

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Μ-Ο-Ν-Ο ΓΙ'ΑΥΤΟ!!! :woldman: :woldman: :woldman:

money love and sex....
έχουν μια τάση οι άνθρωποι η αλήθεια είναι για αυτά τα 3 σε ένα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ενας αλλος παλι φιλος, φορτωμενος, με δικο του επωνυμο ζαχαροπλαστειο, του πασαρανε στην κυριολεξια μια τυπισα. Τα αδερφια της τον στριμωξανε, επειδη εχει φραγκα. Τωρα του τραβαει λεφτα για να πληρωσει το δανειο των αδερφων της για το μαγαζι που παει κατα διαολου
Εγω θα τους διολοστελνα ολους μαζι πακετο !!!!!!!!

Ακου να πληρωνει τα γαμησιατικα της οικογενειας της κοπελας του .......  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μαλακας ειναι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ. ΧΙΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.631
Πόντοι
506
ο καλυτερος ηταν ο θειος μου. Χοντρος και μαλακας. Παντρευτηκε μια στα 40 του καπου 17 χρονια μεγαλυτερη του, ξεβρακωτη κομουνιστρια. Τον εβαλε να κανει σπιτι με πισινα κλπ. Τον πνιξανε τα χρεη και επειδη ηταν χοντρος και καπνιζε, εσκασε κυριολεκτικα!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ. ΧΙΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Λαθος φιλε μου....

Οι επαγγελματιες δεν σε γεμιζουν συναισθηματικα και το γαμισι ειναι εντελως αδειο ωμο και ανοστο σαν βιασμος ψυχης....
Αντο ειναι κατι που αντιλαμβανεσαι οταν βγεις απο τον οικο με το φαναρι και γυρισεις στην μιζερη καθημερινοτητα....

Η μοναξια ειναι πολυ ασχημο πραγμα οντως αλλα θελει και σκεψη
Αλιμονο αν αφεθει κανεις στις ορεξεις και στις βλεψεις της καθε μιας η του καθενος για να μην ειναι μονος του ....
Αν μη τι αλλο δειχνει αδυναμια χαρακτηρα ολο αυτο.........
(ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ)

Εχω αναλυσει το δικο μου σκεπτικο περι των συναφων σχεσεων και τις ηλικιες  που εχουν τα ορια τους
Φυσικα ολα ειναι σχετικα ...... τιποτα δεν ειναι απολυτο αλλα .....

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

"Η διαφορά στην μόνιμη σχέση και στο πληρωμένο σεξ, είναι ότι η πρώτη κοστίζει πολύ περισσότερο"

-Ανώνυμος-

:woldman: :woldman: :woldman:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Λαθος φιλε μου

Αλιμονο αν αφεθει κανεις στις ορεξεις και στις βλεψεις της καθε μιας η του καθενος για να μην ειναι μονος του ....

Εχω αναλυσει το δικο μου σκεπτικο περι των συναφων σχεσεων και τις ηλικιες  που εχουν τα ορια τους

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!!!

Ναι αδερφέ το λάθος που είναι ωστόσο?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ναι αδερφέ το λάθος που είναι ωστόσο?
Το συμπληρωσα φιλε μου ...... ξαναδιαβασε το !!!!!

Πρεπει να μαθω και να συνηθισω να χρησιμοποιω την προεπισκοπηση καποτε ......

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.631
Πόντοι
506
ο καλυτερος ηταν ο θειος μου. Χοντρος και μαλακας. Παντρευτηκε μια στα 40 του καπου 17 χρονια μεγαλυτερη του, ξεβρακωτη κομουνιστρια. Τον εβαλε να κανει σπιτι με πισινα κλπ. Τον πνιξανε τα χρεη και επειδη ηταν χοντρος και καπνιζε, εσκασε κυριολεκτικα!!
και ακουστε και το χειροτερο
μια Κυριακη πρωι, 6.30 χτυπαει το τηλ. Ακουω απο μεσα το θειο μου να φωναζει, βοηθεια, πεθαινω κλπ. Με πιανει ενα σαστισμα και ψιλοπανικος.
Η θεια μου με απολυτη ψυχραιμια με ρωταει αν ξερω κανα νοσοκομειο που να εφημερευει κοντα μου. (Στα Μελισσια εχει 4-5). Σε μια φαση του λεει: "Σκασε ρε". Υπεθεσα οτι δεν ηταν κατι σοβαρο και ηρεμησα.
Μετα απο κανα 2ωρο με παιρνει ο πατερας μου που ητανε σε σπιτι φιλων με τη μητερα μου. Μου λεει, ο θειος σου πεθανε :o :o :o

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Λαθος φιλε μου....

Οι επαγγελματιες δεν σε γεμιζουν συναισθηματικα και το γαμισι ειναι εντελως αδειο ωμο και ανοστο σαν βιασμος ψυχης....
Αντο ειναι κατι που αντιλαμβανεσαι οταν βγεις απο τον οικο με το φαναρι και γυρισεις στην μιζερη καθημερινοτητα....

Παρεμπιπτόντως οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι και "πισινές" ή καβάτζες είτε είναι άντρες είτε γυναίκες. Αυτή είναι η γνώμη μου αδερφέ.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
και ακουστε και το χειροτερο
μια Κυριακη πρωι, 6.30 χτυπαει το τηλ. Ακουω απο μεσα το θειο μου να φωναζει, βοηθεια, πεθαινω κλπ. Με πιανει ενα σαστισμα και ψιλοπανικος.
Η θεια μου με απολυτη ψυχραιμια με ρωταει αν ξερω κανα νοσοκομειο που να εφημερευει κοντα μου. (Στα Μελισσια εχει 4-5). Σε μια φαση του λεει: "Σκασε ρε". Υπεθεσα οτι δεν ηταν κατι σοβαρο και ηρεμησα.
Μετα απο κανα 2ωρο με παιρνει ο πατερας μου που ητανε σε σπιτι φιλων με τη μητερα μου. Μου λεει, ο θειος σου πεθανε :o :o :o

Κρίμα...  :'( :'( :'(

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
"Η διαφορά στην μόνιμη σχέση και στο πληρωμένο σεξ, είναι ότι η πρώτη κοστίζει πολύ περισσότερο"

-Ανώνυμος-

:woldman: :woldman: :woldman:
Οντως κοστιζει περισσοτερο αλλα αν αξιζει το ταιρι σαν ανθρωπος και δεν ειναι πονηρο με την εννοια της εκμεταλλευσης τοτε εχεις κι εναν ανθρωπο να ακουμπησεις και να μιλησεις για οτι σε απασχολει ανοιχτα εχοντας παραλληλα κι εναν σκοπο ζωης...

Με την εκδιδομενη τι εχεις ?

Περα απο ενα ωμο και αδειο γαμισι χωρις συναισθηματισμους και χωρις καμια αλλη επαφη δεν εχεις τιποτα αλλο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Παρεμπιπτόντως οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι και "πισινές" ή καβάτζες είτε είναι άντρες είτε γυναίκες. Αυτή είναι η γνώμη μου αδερφέ.
Με το Πισινη η Καβατζα εννοω μια επιφυλλαξη τυπε μου για ολα !!!!!!!

Δυστυχως οι σχεσεις θελουν μια επιφυλλαξη παντα και οι ανθρωποι ηταν ειναι και θα παραμεινουν ετσι .........

Ειναι νομος αυτο δυστυχως !!!!!!!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Λαθος φιλε μου....

Απόλυτη αλήθεια. Ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom