Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Επισκέπτης
  Να ξερες πως κακαρίζουν όλες οι κότες όταν πετάγεσαι και λες:

" Κορίτσια όπως είμαστε εδώ τωρα μια ωραία ιδέα είναι να πάμε όλοι μαζί να κάνουμε μια παρτούζα!!"

Μην τολμήσεις όμως να το πεις αν είσαι φτωχός.  ;)

Ενας πλούσιος μαλάκας είναι  πλούσιος εκκεντρικός.

Ενας φτωχός μαλάκας είναι απλά ένας μαλάκας.

1:15:40

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τυπε τα λεφτά πανε στα λεφτά και οι γκομενες στις γκομενες BOldemort 2013

αμα εχεις 3-4 γυρω σου τις κανεις πολυ ευκολα 8-10 ενω αν εχεις 0 γαμησετα δεν σε πλησιαζει καμια.
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι καμμενοι ηλιθιοι δεν εχουν καμια ιδεα γυρω απο τις γκομενες και δεν ξερουν τι γραφουν και μολις οι γκομενες τους βλεπουν αλλαζουν πεζοδρομιο.

ΥΓ σορρυ παιδια ειναι η αληθεια  :P

Στις γυναίκες σήμερα λείπει και αυτό που λέμε "αρσενικό". Δηλαδή αυτός που θα κάνει αυτό που "πρέπει", χωρίς πολλές πολλές φανφάρες και μέλια και θα τις έχει και ψιλοφτυσμένες. Αδιαφορεί δηλ. αν θα αρέσει κτλ.
Ξέρω τύπο άφραγκο, άνεργο, 1.75 και 90 κιλά, χωρίς ούτε ένα φίλο και πιο κουτό και απ' τις μολόχες που έχει καψουρέψει γκομενάκι φραγκάτο που του κάνει και... δώρα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στις γυναίκες σήμερα λείπει και αυτό που λέμε "αρσενικό". Δηλαδή αυτός που θα κάνει αυτό που "πρέπει", χωρίς πολλές πολλές φανφάρες και μέλια και θα τις έχει και ψιλοφτυσμένες. Αδιαφορεί δηλ. αν θα αρέσει κτλ.
Ξέρω τύπο άφραγκο, άνεργο, 1.75 και 90 κιλά, χωρίς ούτε ένα φίλο και πιο κουτό και απ' τις μολόχες που έχει καψουρέψει γκομενάκι φραγκάτο που του κάνει και... δώρα.
Nαι,γκομενακι φραγκατο... κοντοχοντρη πατσαβουρα

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κοντή, όντως  :grin:, αλλά αδυνατούλα!
Και μιλάμε για δώρα επιπέδου smartphone και ρολογιών.
Μια μετρια η κατω του μετριου γκομενα δηλαδη που εχει δεσμο με εναν μετριο ψωλλο που τον αγαπησε και που ετυχε να χει λεφτα,δηλαδη παραδειγμα του κολου μας εδωσες.
Ας μας ελεγες οτι ηταν μις ελλας να πουμε μπραβο
Υπαρχουν δεκαδες τετοιες ημιπατσαβουρες που δεν θα τις εδινα ουτε πιπα

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μια μετρια η κατω του μετριου γκομενα δηλαδη που εχει δεσμο με εναν μετριο ψωλλο που τον αγαπησε και που ετυχε να χει λεφτα,δηλαδη παραδειγμα του κολου μας εδωσες.
Ας μας ελεγες οτι ηταν μις ελλας να πουμε μπραβο

Βρε μαλάκα, εσύ σε κατηγορία μις Ελλάς παίζεις;
Ο Σπαλιάρας είσαι ή ο Κλούνει;
Για καθημερινούς απλούς τύπους μιλάμε. Τι περιμένεις να ακούσεις; Ότι η Πάρις Χίλτον τα 'φτιαξε με τον Κάτμαν;
Όσο και αν χαλάει την κοσμοθεωρία σου, υπάρχουν κάποιοι που έχουν γκόμενες μόνο με τα αρχίδια τους χωρίς λεφτά, στυλ, ντυσίματα, παρέες κτλ.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βρε μαλάκα, εσύ σε κατηγορία μις Ελλάς παίζεις;
Ο Σπαλιάρας είσαι ή ο Κλούνει;
Για καθημερινούς απλούς τύπους μιλάμε. Τι περιμένεις να ακούσεις; Ότι η Πάρις Χίλτον τα 'φτιαξε με τον Κάτμαν;
Όσο και αν χαλάει την κοσμοθεωρία σου, υπάρχουν κάποιοι που έχουν γκόμενες μόνο με τα αρχίδια τους χωρίς λεφτά, στυλ, ντυσίματα, παρέες κτλ.
Ασε που παιζω γω οταν λες κατι καλο ειναι να εχει νοημα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙς ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
Κοιτα ο μαστερακης θα παει πηλιο την αλλη βδομαδα με μια χοντρη,παρε και συ μια χοντρη πατσαβουρα που εβγαλες με τα αρχιδια σου να πατε παρεα,και βγαλτε φοτο που θα τις γαματε ακαποτα να μας τις στειλετε εδω μεσα :2funny: :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
3800 σελιδες αγαμιας.

Δεν έχεις και άδικο τύπε. Ωστόσο θα πρότεινα καλύτερα τον όρο "μοναχικότητας"... Παραδέχομαι ότι 2 νύχτες που ξόδεψα σε αυτό το μαλακοθρέντ ήταν χωρίς γαμήσι και πολύ μοναχικές... :grin: :grin: :grin:

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι ολη την υπολοιπη βδομαδα, σε νορμαλ ρυθμους, γαμας μετα απο καθε γευμα....

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ασε που παιζω γω οταν λες κατι καλο ειναι να εχει νοημα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙς ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
Κοιτα ο μαστερακης θα παει πηλιο την αλλη βδομαδα με μια χοντρη,παρε και συ μια χοντρη πατσαβουρα που εβγαλες με τα αρχιδια σου να πατε παρεα,και βγαλτε φοτο που θα τις γαματε ακαποτα να μας τις στειλετε εδω μεσα :2funny: :2funny:

Το νόημα είναι ότι μια κατηγορία αντρών χωρίς (φανερά τουλάχιστον) προσόντα μπορούν όχι απλά να γαμάνε αλλά να κάνουν γκόμενες να τρέχουν πίσω τους. Αλλά θα μου πεις αν το καταλάβαινες τι σόι μαλάκας θα ήσουνα;

Εσύ, όπως και κάθε αγάμητος μπατιρομαλάκας που σέβεται τον εαυτό του, παρηγορήσου με τη σκέψη ότι αν η κακούργα κενωνία σου 'χε χαρίσει Porsche και American Express Gold θα 'χες όλα τα γκομενάκια στα πόδια σου.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Το νόημα είναι ότι μια κατηγορία αντρών χωρίς (φανερά τουλάχιστον) προσόντα μπορούν όχι απλά να γαμάνε αλλά να κάνουν γκόμενες να τρέχουν πίσω τους. Αλλά θα μου πεις αν το καταλάβαινες τι σόι μαλάκας θα ήσουνα;

Εσύ, όπως και κάθε αγάμητος μπατιρομαλάκας που σέβεται τον εαυτό του, παρηγορήσου με τη σκέψη ότι αν η κακούργα κενωνία σου 'χε χαρίσει Porsche και American Express Gold θα 'χες όλα τα γκομενάκια στα πόδια σου.

+1 :tooth: :tooth: :tooth:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Εσυ παντως απο οτι καταλαβα απο τα παραδειγματα που δινεις,δεν εισαι απο αυτους τους αντρες.
Εμενα τρεχουν απο πισω μου αλλα για να γινει αυτο πρεπει να βγαλω την μπλουζα μου να δειξω τα ΦΑΝΕΡΑ προσοντα μου.
Οπως και ο κακομοιρος σπαλιαρας που αναγκαζεται να χυνει ωρες ιδρωτα στα γυμναστηρια μπας και γαμησει ετσι και γω δυστηχως εχω φανερα προσοντα,και αν δεν τα δειξω δεν θα γαμησω.

Γιαυτο ζηλευω ανθρωπους σαν τον φιλο σου που ειναι χοντρος και τρισαθλιος και εσυ ο αγαμητος τον εχεις παραδειγμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom