Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στελιο γιατι λενε οτι στην μολδαβια εισαι ο μοναδικος τουριστας που την εβγαλε με μαλακια; :think:
Και γιατι λενε οτι συνδιαζεις την χαρη του δημητρακη με την ομορφια του τσακωνα;
Ρε βρωμοπιρφορε αποφασισες επιτελους να απαντησεις :rockon:.

Ειμαι ποθητος οπου και αν παω, οποια μου κανει προταση αξιολογη και κερασει κανα ποτακι, θα γευτει και αυτο το θεικο κορμι.

Που εισαι τοσο καιρο ,σου βρηκα φιλαρακι να πιρφορισετε μαζι :2funny: :2funny:,ειναι το ιδιο απελπισμενος με σενα,του τρων τις γκομενες  χοντροι πατσαβουρογαμιδες και ειναι ετοιμος για αυτοκτονια,του κανουμε λιγη συντροφια εδω στο μπου μην αυτοκτονησει.

Τοσα χρονια πατσαβουρογαμης δωσε μια χοντρη απο την συλλογη σου,να βοηθησεις την κατασταση :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλάκα, είσαι καλύτερος και από επιθεώρηση!
Κάποιοι άνθρωποι έχουν και ζωή, αγορίνα μου.
Θα με διασκεδάζεις όταν εγώ θέλω!

ΥΓ. Καλά οι πυρφόροι με τις χοντροκώλες, ασχημομούρες κτλ. Εσύ γαμάς τίποτα ή σου δίνει χυλόπιτα μέχρι και η χούφτα σου;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Ειμαι ποθητος οπου και αν παω, οποια μου κανει προταση αξιολογη και κερασει κανα ποτακι, θα γευτει και αυτο το θεικο κορμι.

Που εισαι τοσο καιρο ,σου βρηκα φιλαρακι να πιρφορισετε μαζι :2funny: :2funny:,ειναι το ιδιο απελπισμενος με σενα,του τρων τις γκομενες  χοντροι πατσαβουρογαμιδες και ειναι ετοιμος για αυτοκτονια,του κανουμε λιγη συντροφια εδω στο μπου μην αυτοκτονησει.

Τοσα χρονια πατσαβουρογαμης δωσε μια χοντρη απο την συλλογη σου,να βοηθησεις την κατασταση :2funny:

Ποια θα σου κάνει πρόταση, ρε πουθενά;  :2funny: :2funny: :2funny:
Ούτε τυφλή δεν παίζει! Και να μην βλέπει τα χάλια σου θα μυρίσει την αγαμία σου από μακριά!

Και τι συντροφιά να μου κρατήσεις εσύ; Με άσχημους και ηλίθιους δεν κάνω παρέα. Μόνο βλέπω τα χάλια τους και γελάω. Εγώ ήμουνα γυμναστήριο και το βράδυ θα 'μαι με γυμνασμένο πιπινάκι που χτύπησα εκεί. Αν είσαι καλό παιδί ίσως σου στείλω και καμιά φωτογραφία μπας και σου σηκωθεί επιτέλους!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αν σταματήσεις να διαβάζεις site τύπου oneman και άλλα lifestylίστικα σκουπιδαριά

οι οποιοι μικροι θεουληδες κανανε ολοκληρο αρθρο για τα μερικα δευτερολεπτα που εδειξε την κωλαθρα της γυμνη στο Game of thrones η εγγονη του Τσαρλι Τσαπλιν  :2funny: :2funny: :2funny:  Μιλαμε για τετοια απελπισια το σαιτ και οι αναγνωστες του  :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Που εισαι τοσο καιρο ,σου βρηκα φιλαρακι να πιρφορισετε μαζι :2funny: :2funny:,ειναι το ιδιο απελπισμενος με σενα,του τρων τις γκομενες  χοντροι πατσαβουρογαμιδες και ειναι ετοιμος για αυτοκτονια,του κανουμε λιγη συντροφια εδω στο μπου μην αυτοκτονησει.

Εισαι τοσο ποθητος στελιο που μας ρωταγες με απογνωση σε ποια χωρα υποαναπτυκτη να πας να ζησεις μπας και βρεις καμια πεινασμενη να σου κατσει.
Πηγες και μολδαβια με χαρα οτι θα γαμησεις και χορτασες και εκει χιλοπιτες.Γιατι ρε γελαγαν μαζι σου οι μολδαβες; :think:
Αντε κανε υπομονη τυπε τωρα καλοκαιριασε θα βγουν πεπονια και καρπουζια,να παρεις λιγα να τα γαμησεις,οπως εκανε ο δημητρακης,μιας και ακολουθεις τα χναρια του. :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Βρε μαλάκα, εσύ σε κατηγορία μις Ελλάς παίζεις;
Ο Σπαλιάρας είσαι ή ο Κλούνει;
Για καθημερινούς απλούς τύπους μιλάμε. Τι περιμένεις να ακούσεις; Ότι η Πάρις Χίλτον τα 'φτιαξε με τον Κάτμαν;
Όσο και αν χαλάει την κοσμοθεωρία σου, υπάρχουν κάποιοι που έχουν γκόμενες μόνο με τα αρχίδια τους χωρίς λεφτά, στυλ, ντυσίματα, παρέες κτλ.

τυπε αυτο μην το αποκλειεις,πρωτον γιατι αν δεις τις εκπομπες της,και δεις τι τυποι την περιτρυγιριζουν,ο κατμαν μπροστα τους μοιαζει φιλοσοφος,λογιος,ρητορας.
δευτερον,γιατι παρις χιλτον ειναι αυτη,η μαλακια τρεχει με το κυβικο επανω της.απλα δεν εχει πετυχει ακομη τον κατμαν,γιατι την τελευταια φορα που ειχε ερθει εδω,ο κατμαν εκανε ακομα προβες στο ζετεμ,και προσπαθουσε να πει το αλφα  :S

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εισαι τοσο ποθητος στελιο που μας ρωταγες με απογνωση σε ποια χωρα υποαναπτυκτη να πας να ζησεις μπας και βρεις καμια πεινασμενη να σου κατσει.
Πηγες και μολδαβια με χαρα οτι θα γαμησεις και χορτασες και εκει χιλοπιτες.Γιατι ρε γελαγαν μαζι σου οι μολδαβες; :think:
Αντε κανε υπομονη τυπε τωρα καλοκαιριασε θα βγουν πεπονια και καρπουζια,να παρεις λιγα να τα γαμησεις,οπως εκανε ο δημητρακης,μιας και ακολουθεις τα χναρια του. :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρά, δεν μπόρεσε να γαμίσει ούτε Μολδαβή;  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τις πιο φτωχοπουτάνες όλου του Ανατολικού Μπλοκ;
Μαλάκα, θέλει κόπο και προσπάθεια για να ΜΗΝ γαμίσεις στη Μολδαβία.
Το παιδί έχει αναπηρία δεν μπορεί φυσιολογικός άνθρωπος να πετύχει κάτι τέτοιο.
Ας μην τον κοροιδέψουμε άλλο, αμαρτία είναι...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Απ' οτι ξέρω το σεξ στην Μολδαβία δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση....τι παίζει με τον τύπο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σοβαρά, δεν μπόρεσε να γαμίσει ούτε Μολδαβή; 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τις πιο φτωχοπουτάνες όλου του Ανατολικού Μπλοκ;
Μαλάκα, θέλει κόπο και προσπάθεια για να ΜΗΝ γαμίσεις στη Μολδαβία.
Το παίδι έχει αναπηρία δεν μπορεί φυσιολογικός άνθρωπος να πετύχει κάτι τέτοιο.
Ας μην τον κοροιδέψουμε άλλο, αμαρτία είναι...
Εχει γινει θρυλος ο στελακης στην ελληνικη παροικια της μολδαβιας,ακομη γελανε μαζι του.
:2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βγηκαν οι 3 αρχιπυρφορφοροι του σαιτ με τον μαστερακη τον αρχηγο τους να πουλησουν εξυπναδα.
Ο ενας ζηλευει χοντρους παχυσαρκους επειδη του τρων τις γκομενες :jerking:,ο αλλος για να γαμησει τα πληρωνει ολα μπας και η χοντρη του δωσει το χρυσο μουνι της :helpplea: αλλα τι ειναι τα 150 ευρω για ενα μουτσο σε καραβι :2funny:,βγηκε και ο αλλος κακομοιρης ο ολλανδος να τους συμπαρασταθει που προσπαθουσε να μας πεισει ποσο μουναρες ειναι οι ελλεεινιδες φαντασου τι αγαμητος σαβουρογαμης ειναι και αυτος :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πολλές φορές σκέφτομαι αν για μια σπερμοεκκένωση είναι δέλεαρ να φορτωθείς όλες αυτές τις προυποθέσεις και συναισθηματισμούς
τα οποια συνιστούν αυτό που όλοι λένε "σχέση" ;
ή αλλιώς

για μια γρήγορη αυνανιστική σπερμοεκκένωση με τη χρήση γυναικείου σώματος είναι υποχρεωτικό να κάνουμε και "σχέση" μ'αυτή τη γυναίκα ;

ρητορικά τα ερωτήματα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πολλές φορές σκέφτομαι αν για μια σπερμοεκκένωση είναι δέλεαρ να φορτωθείς όλες αυτές τις προυποθέσεις και συναισθηματισμούς
ή αλλιώς

για μια γρήγορη αυνανιστική σπερμοεκκένωση με τη χρήση γυναικείου σώματος είναι υποχρεωτικό να κάνουμε και "σχέση" μ'αυτή τη γυναίκα ;

ρητορικά τα ερωτήματα
τυπε το καθενα εχει τα καλα του εχει και τα κακα του.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ή αλλιώς

ρητορικά τα ερωτήματα

Κι όμως τύπε γι αυτό και μόνο το 1 ερώτημα θα μπορούσε να γραφτεί ολόκληρο δοκίμιο... Κάποιος είπε κάποτε: "Η διαφορά της μόνιμης σχέσης από το πληρωμένο σεξ, είναι ότι η πρώτη κοστίζει πολύ ακριβότερα"...  :grin: :grin: :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εχει γινει θρυλος ο στελακης στην ελληνικη παροικια της μολδαβιας,ακομη γελανε μαζι του.
:2funny: :2funny: :2funny:
Εχω ειδοποιησει ολα τα ξενοδοχεια στο πηλιο μολις ξαναπας με καμια χοντρη να σε βγαλουν φοτο και να την στειλουν στο μπου,να γελασουμε λιγο.
Ολοι σε ξερουν εκει,εισαι καλος σπονσορας λενε,οι χοντρες μαλωνουνε ποια θα σε πρωτοκαπαρωσει :rockon:
.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχω ειδοποιησει ολα τα ξενοδοχεια στο πηλιο μολις ξαναπας με καμια χοντρη να σε βγαλουν φοτο και να την στειλουν στο μπου,να γελασουμε λιγο.
Ολοι σε ξερουν εκει,εισαι καλος σπονσορας λενε,οι χοντρες μαλωνουνε ποια θα σε πρωτοκαπαρωσει :rockon:
.
Υπαρχουν ομως και κατι ευσωμες που ειναι καυλα σκετη !!!!!!!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
.
Στελιο πως τα ειδοποιησες,τους εκανες αναπαντητη να σε παρουν πισω; :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οσοι βαζουν ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ σε ενα τσουβαλι της ελληνιδες μαλλον εχουν σοβαρο προβλημα
εμφανησιακα μια χαρα γυναικες ειναι ειδικα σε ηλικιες εως τα 30
το προβλημα τους δεν ειναι τοσο στην εμφανιση οσο στην συμπεριφορα που είχαν/εχουν προ της κρισης
ο επισημος γκομενος μελλον σύζυγος επρεπε να εχει λεφτα καλο αμαξι καλα κονε ( ε μην παμε δευτερο τραπεζι πιστα ξεφτιλα) και να ειναι σουπερ παιδαρος αλλα και πιστος (αν υπαρχει τετοιος του καθομαι κι εγω  :2funny: :2funny: :2funny: )
η χειραφετηση της γυναικας στην ελλαδα εγινε αποτομα και με <βιαιο> τροπο, ειδικα οι μαμαδες και το λάϊφ στάϊλ τους ειχαν καψει τον εγκεφαλο!κατα συνεπεια ωαχνοντας τον ιπποτη του παραμυθιου σαρανταριζαν και παντρευονταν κανα καμμενο μουσουλμανο που θα την πηδαγε σε αυτη την ηλικια ή θα γκαστρωνονταν απο τον <δευτερο> γκομενο που τον ειχαν για πηδημα και μονο! τωρα βλεπω να προσγειονονται αποτομα και να εχουν χαμηλωσει τον πυχη
ίδωμεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom