Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στελιο πως τα ειδοποιησες,τους εκανες αναπαντητη να σε παρουν πισω; :2funny: :2funny:
Δεν χρειαστηκε,μολις τους ειπα για εναν τυπο που φοραει μπερτα του σουπερμαν και ξημεροβραδιαζεται στο μπου,μου ειπαν,ποιον αυτον με τις χοντρες,εχεις αφησει ονομα,θρυλλος εχεις γινει,αφηνεις και καλο μπουρμπουαρ λενε γιατι εισαι λαρτζ τυπος :rockon:
Οταν παρεις τηλ για κρατηση,μου ειπαν παιρνουν και εγγυηση για σπασμενο κρεβατι γιατι τους εχεις σπασει ολα τα κρεβατια με τις χοντρες πατσαβουρες :S

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
οσοι βαζουν ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ σε ενα τσουβαλι της ελληνιδες μαλλον εχουν σοβαρο προβλημα
εμφανησιακα μια χαρα γυναικες ειναι ειδικα σε ηλικιες εως τα 30
το προβλημα τους δεν ειναι τοσο στην εμφανιση οσο στην συμπεριφορα που είχαν/εχουν προ της κρισης
ο επισημος γκομενος μελλον σύζυγος επρεπε να εχει λεφτα καλο αμαξι καλα κονε ( ε μην παμε δευτερο τραπεζι πιστα ξεφτιλα) και να ειναι σουπερ παιδαρος αλλα και πιστος (αν υπαρχει τετοιος του καθομαι κι εγω  :2funny: :2funny: :2funny: )
η χειραφετηση της γυναικας στην ελλαδα εγινε αποτομα και με <βιαιο> τροπο, ειδικα οι μαμαδες και το λάϊφ στάϊλ τους ειχαν καψει τον εγκεφαλο!κατα συνεπεια ωαχνοντας τον ιπποτη του παραμυθιου σαρανταριζαν και παντρευονταν κανα καμμενο μουσουλμανο που θα την πηδαγε σε αυτη την ηλικια ή θα γκαστρωνονταν απο τον <δευτερο> γκομενο που τον ειχαν για πηδημα και μονο! τωρα βλεπω να προσγειονονται αποτομα και να εχουν χαμηλωσει τον πυχη

ίδωμεν

Την καλησπέρα μου στο φόρουμ, θα συμφωνήσω με τον Shinoharas, απλώς να προσθέσω αδερφέ πως μυαλό δεν έχουν βάλει ακόμα, το καλάμι το καβαλούν καθώς υπάρχουν πολλά λιγούρια έξω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω κεφια ρε χαχαχουχα.... πηδηξα ωραια φιλη σημερα  :dancing: :dancing:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχω κεφια ρε χαχαχουχα.... πηδηξα ωραια φιλη σημερα  :dancing: :dancing:
Μα και βεβαια ...... την παλαμη σου !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε πιστεψαμε ολοι να ξερεις !!!!!

Θα χορεψες σιγουρα καλα ...... και της μιλησες για τον πρωτο μισθο που ΘΑ παρεις οταν τον παρεις οταν ξεκινησεις να εργαζεσαι και την αφησες με ανοικτο το στομα για το κελεπουρι που βρεθηκε διπλα της

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα και βεβαια ...... την παλαμη σου !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε πιστεψαμε ολοι να ξερεις !!!!!

Θα χορεψες σιγουρα καλα ...... και της μιλησες για τον πρωτο μισθο που ΘΑ παρεις οταν τον παρεις οταν ξεκινησεις να εργαζεσαι και την αφησες με ανοικτο το στομα για το κελεπουρι που βρεθηκε διπλα της

Έλα δεν θέλω κακίες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γραψε μια κριτικη να ξερουμε τι παιζει .......

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μπολντη τι εγινε τελικα με τον σπερες τις προαλλες?κοτεψε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom