Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Επισκέπτης
Τι διάολο, και'γω στο περίπου έτσι είμαι αλλά σπανίως με πλησιάζουν..οι περισσότερες σαν φίλο με βλέπουν..  ;)   Φράγκα δεν έχεις δηλαδή ?  :grin:

είμαι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που προσπαθούν οι περισσότεροι μαλάκες να το παίξουν έξω.
φιλίες εννοείτε απαγορεύονται μ αυτές που θέλω να γαμήσω
τα φράγκα δε με νοιάζουν
για μένα μαγκιά είναι η δουλειά

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γι' αυτό στο τέλος θα καταλήξει με τον πλούσιο μπούλη που θα τον σέρνει απ' τη μύτη...αυτή ρίχνει ένα βλέμα και ο άλλος πρέπει να έχει IQ γύρω στα 10.000.000, να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες, να του έρθει η θεία επιφώτηση και να μυρίσει και τα νύχια του για να καταλάβει οτι αυτή τον φλερτάρει....γαμησέ τα...

Μπορεί βέβαια όλα αυτά να είναι και υποκρισίες και ψέματα,αφού γνωρίζω αρκετούς ψιλοεπώνυμους και για τη συγκεκριμένη λέγεται ότι γαμιέται με πολλούς !

Επισκέπτης
Για πες μας και για τους άντρες που κάθονται τέτοια ώρα στο μπου και διαβάζουν τις μαλακίες ενός ψολοκομμένου πούστη με το nickname afroditi.
Με ενδιαφέρει πολύ η άποψη σου να ξέρεις...

οι άντρες είναι στο στέκι τους ρε τύπε
εδώ είναι το δεύτερο σπίτι τους
εδώ έρχονται όταν τσακώνονται με τη γυναίκα τους
τι ρωτάς τώρα;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
χα,χα,χα...η Αφροδίτη είναι κανονική γυναίκα ρε 'σεις !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
κανονική γυναίκα είναι αυτή που μετά τα 100 ποστ δίνει λίγο μουνάκι ρε τύπε

δεν περιμένει να φτάσει τα 20.000 ποστ και μετά να εξαφανιστεί

Mπορεί να μην μπαίνει εδώ για να βρει γκόμενο ρε σύντροφε...πάντως την έχω περάσει απο τεστ και πιστεύω 90% είναι κανονική γυναίκα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mπορεί να μην μπαίνει εδώ για να βρει γκόμενο ρε σύντροφε...πάντως την έχω περάσει απο τεστ και κατά 90% είναι κανονική γυναίκα...

Δεν λεει για την ιδια... ισως εννοει οτι ειναι κλωνος αφου δεν εχει 20.000 ποστ  :P

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Ο συντηρητισμός στα ερωτικά ήθη οφείλεται στη γενικότερη ανα-συντηρητικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία 20+ χρόνια.
Όποιος έχει παραστάσεις από παλιότερα, καταλαβαίνει τί λέμε.
Η ελληνίδα μπορεί που και που να παίρνει ορισμένες πρωτοβουλίες, αλλά αυτό και σπανιότερα συμβαίνει και οι κινήσεις που κάνει, πολύ απέχουν από το αντίστοιχο "πέσιμο" του άντρα.
Μάλιστα, ορισμένες φορές, όχι μόνο δεν εκτίθεται από αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες, αλλά περνιέται και για "δυναμική" και ανεξάρτητη προσωπικότητα.
Αυτό συμβαίνει, γιατί η εποχή μας είναι μια εποχή μετάβασης από το παρωχημένο μοντέλο της εξαρτημένης γυναίκας σ' αυτό της ανεξάρτητης και απελευθερωμένης.
Ενώ αυτή η ανεξαρτησία είναι γεγονός εδώ και αρκετές δεκαετίες, το παλιό μοντέλο δεν έχει εξαφανιστεί ακόμα,
οπότε οι γυναίκες ελεύθερα χρησιμοποιούν πότε το ένα προσωπείο και πότε το άλλο, ανάλογα με το τί τις συμφέρει.
Πχ, όταν πρόκειται να απολαύσουν περιποιήσεις, να αποφύγουν έξοδα (λογαριασμούς, εξόδους κλπ), να αναλάβουν ρόλους στο παιχνίδι της ερωτικής προσέγγισης, να αναλάβουν ευθύνες γενικότερα, τότε κρύβονται πίσω απ' το παλιό πρότυπο της αδύναμης, ακοικωνικοποίητης, άπειρης, σεμνότυφης και, άρα, ανεύθυνης γυναίκας.
Οπότε, εσύ, κύριε άντρα, που, αντίθετα, είσαι έμπειρος, κοινωνικοποιημένος, "δυνατός" και περπατημένος,
πληρώνεις τους (κοινούς) λογαριασμούς, πηγαίνεις να την πάρεις και να τη φέρεις με το αυτοκίνητό σου, κάνεις καταδρομικά πεσίματα ως "έμπειρος" και "κυνηγός", που είσαι (αν και συνήθως, αντί για κυνήγι, τρως χυλόπιτα), αναλαμβάνεις να τα βγάλεις πέρα με κάθετί που θα προκύψει στο κοινωνικό επίπεδο, και η προετοιμασία σου γι' αυτόν τον ρόλο ξεκινά από τότε που, παιδάκι ακόμα, θα φας σβουρηχτή σφαλιάρα στο σχολείο, τη στιγμή που για την ίδια σκανταλιά μια συμμαθήτριά σου θα "τιμωρηθεί" το πολύ πολύ με μια ήπια λεκτική παρατήρηση.
Απενατίας, όταν οι γυναίκες θέλουν να αναλάβουν ενεργό ρόλο για να διεκδικήσουν πράγματα, τότε φοράν το άλλο προσωπείο, της μοντέρνας και ανεξάρτητης γυναίκας, που έχει πλήρη δικαιώματα, οπότε μπορεί να γυρνάει έξω με όποιον γουστάρει, να ζωγραφίζει με τατού το σώμα της σαν φυλακόβιος, να ταϊζει αβέρτα χυλόπιτες και γενικά να παίζει μπάλα, όπου θεωρεί ότι την ενδιαφέρει και τη παίρνει.
Σιγά σιγά, το παλιό πρότυπο θα εξαφανιστεί τελείως. Ωστόσο, στις μέρες μας είναι ακόμα κοντινή η εποχή που οι γυναίκες ήταν πράγματι σε δεύτερη μοίρα και έτσι, παρόλο που εδώ και καιρό έχουν αλλάξει τα πράγματα, το παλιό πρότυπο ως εικόνα επιβιώνει ακόμα και συνυπάρχει με το καινούριο.
Ορισμένοι κοινωνικά αναλφάβητοι μπερδεύουν τις συμπεριφορές που οφείλονται σε κοινωνικούς ρόλους (= ρόλους και πρότυπα, που η κοινωνία έχει επιβάλλει) με τις φυσικές προδιαθέσεις των ανθρώπων.
Θεωρούν ότι αυτό που συμβαίνει (πχ ο ερωτικός συντηρητισμός και η διστακτικότητα των γυναικών) είναι φυσικός και όχι κοινωνικός κανόνας.
Δεν μπορεί να βάλει κανείς μυαλό σε τέτοιους ανθρώπους. Θα πρέπει να σκεφτούν/διαβάσουν λίγο μόνοι τους.
Πάντως, αυτό το δίπορτο (δηλαδή, η συνύπαρξη του παλιού μοντέλου με το σύγχρονο) δεν ωφελεί πάντα τις γυναίκες, τις βλάπτει κιόλας, γιατί είναι τόσο αντιφατικές οι εικόνες που έχουν για τη ζωή και για τον εαυτό τους, ώστε δεν μπορούν να τις συμβιβάσουν σε ένα ενιαίο σύστημα. Απ΄τη μια μεριά μαθαίνουν ότι είναι καλό να είναι ανεξάρτητες, βλέπουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν κλπ κι απ' την άλλη έχουν την εικόνα της παραδοσιακής μάνας τους, που κάθε άλλο παρά ακολούθησε τις επιθυμίες της.
Γι' αυτό και πολλές είναι μέχρη αηδίας μπερδεμένες, αφού οι προσωπικότητές τους είναι ένα χαρμάνι με λίγο ξέκωλο, λίγο σπουδές, λίγο κατιναριό, λίγο "δε θέλω να έχω ανάγκη τον μαλάκα" και πολύ "εγώ πότε θα γίνω μάνα;".
Γενικώς όποιος αντέξει...

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχω αντιληφθει εγω καποιο τετοιο προβλημα. Μαλιστα θεωρω οτι σημερα ειναι πιο ευκολο να γαμησεις σε σχεση με πριν 10-20 χρονια.
Απο την αλλη η ροπη προς στο σεξ και τον πληρωμενο ερωτα δεν σημαινει οτι ειναι δυσκολο να γαμησει καποιος. Μην ξεχναμε οτι πολλοι εχουν γκομενες και γυναικες και πανε και με πουτανες.

διαφωνώ. Και παραθέτω ως τεκμήριο το θρεντ 4000 σελίδων με τίτλο "Ελλεεινίδες". Κακά τα ψέματα, αν μας κάθονταν, δεν θα τις λέγαμε ελλεεινίδες, ό,τι συμπεριφορά κι αν είχαν.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο συντηρητισμός στα ερωτικά ήθη οφείλεται στη γενικότερη ανα-συντηρητικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία 20+ χρόνια.
Όποιος έχει παραστάσεις από παλιότερα, καταλαβαίνει τί λέμε.
Η ελληνίδα μπορεί που και που να παίρνει ορισμένες πρωτοβουλίες, αλλά αυτό και σπανιότερα συμβαίνει και οι κινήσεις που κάνει, πολύ απέχουν από το αντίστοιχο "πέσιμο" του άντρα.
Μάλιστα, ορισμένες φορές, όχι μόνο δεν εκτίθεται από αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες, αλλά περνιέται και για "δυναμική" και ανεξάρτητη προσωπικότητα.
Αυτό συμβαίνει, γιατί η εποχή μας είναι μια εποχή μετάβασης από το παρωχημένο μοντέλο της εξαρτημένης γυναίκας σ' αυτό της ανεξάρτητης και απελευθερωμένης.
Ενώ αυτή η ανεξαρτησία είναι γεγονός εδώ και αρκετές δεκαετίες, το παλιό μοντέλο δεν έχει εξαφανιστεί ακόμα,
οπότε οι γυναίκες ελεύθερα χρησιμοποιούν πότε το ένα προσωπείο και πότε το άλλο, ανάλογα με το τί τις συμφέρει.
Πχ, όταν πρόκειται να απολαύσουν περιποιήσεις, να αποφύγουν έξοδα (λογαριασμούς, εξόδους κλπ), να αναλάβουν ρόλους στο παιχνίδι της ερωτικής προσέγγισης, να αναλάβουν ευθύνες γενικότερα, τότε κρύβονται πίσω απ' το παλιό πρότυπο της αδύναμης, ακοικωνικοποίητης, άπειρης, σεμνότυφης και, άρα, ανεύθυνης γυναίκας.
Οπότε, εσύ, κύριε άντρα, που, αντίθετα, είσαι έμπειρος, κοινωνικοποιημένος, "δυνατός" και περπατημένος,
πληρώνεις τους (κοινούς) λογαριασμούς, πηγαίνεις να την πάρεις και να τη φέρεις με το αυτοκίνητό σου, κάνεις καταδρομικά πεσίματα ως "έμπειρος" και "κυνηγός", που είσαι (αν και συνήθως, αντί για κυνήγι, τρως χυλόπιτα), αναλαμβάνεις να τα βγάλεις πέρα με κάθετί που θα προκύψει στο κοινωνικό επίπεδο, και η προετοιμασία σου γι' αυτόν τον ρόλο ξεκινά από τότε που, παιδάκι ακόμα, θα φας σβουρηχτή σφαλιάρα στο σχολείο, τη στιγμή που για την ίδια σκανταλιά μια συμμαθήτριά σου θα "τιμωρηθεί" το πολύ πολύ με μια ήπια λεκτική παρατήρηση.
Απενατίας, όταν οι γυναίκες θέλουν να αναλάβουν ενεργό ρόλο για να διεκδικήσουν πράγματα, τότε φοράν το άλλο προσωπείο, της μοντέρνας και ανεξάρτητης γυναίκας, που έχει πλήρη δικαιώματα, οπότε μπορεί να γυρνάει έξω με όποιον γουστάρει, να ζωγραφίζει με τατού το σώμα της σαν φυλακόβιος, να ταϊζει αβέρτα χυλόπιτες και γενικά να παίζει μπάλα, όπου θεωρεί ότι την ενδιαφέρει και τη παίρνει.
Σιγά σιγά, το παλιό πρότυπο θα εξαφανιστεί τελείως. Ωστόσο, στις μέρες μας είναι ακόμα κοντινή η εποχή που οι γυναίκες ήταν πράγματι σε δεύτερη μοίρα και έτσι, παρόλο που εδώ και καιρό έχουν αλλάξει τα πράγματα, το παλιό πρότυπο ως εικόνα επιβιώνει ακόμα και συνυπάρχει με το καινούριο.
Ορισμένοι κοινωνικά αναλφάβητοι μπερδεύουν τις συμπεριφορές που οφείλονται σε κοινωνικούς ρόλους (= ρόλους και πρότυπα, που η κοινωνία έχει επιβάλλει) με τις φυσικές προδιαθέσεις των ανθρώπων.
Θεωρούν ότι αυτό που συμβαίνει (πχ ο ερωτικός συντηρητισμός και η διστακτικότητα των γυναικών) είναι φυσικός και όχι κοινωνικός κανόνας.
Δεν μπορεί να βάλει κανείς μυαλό σε τέτοιους ανθρώπους. Θα πρέπει να σκεφτούν/διαβάσουν λίγο μόνοι τους.
Πάντως, αυτό το δίπορτο (δηλαδή, η συνύπαρξη του παλιού μοντέλου με το σύγχρονο) δεν ωφελεί πάντα τις γυναίκες, τις βλάπτει κιόλας, γιατί είναι τόσο αντιφατικές οι εικόνες που έχουν για τη ζωή και για τον εαυτό τους, ώστε δεν μπορούν να τις συμβιβάσουν σε ένα ενιαίο σύστημα. Απ΄τη μια μεριά μαθαίνουν ότι είναι καλό να είναι ανεξάρτητες, βλέπουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν κλπ κι απ' την άλλη έχουν την εικόνα της παραδοσιακής μάνας τους, που κάθε άλλο παρά ακολούθησε τις επιθυμίες της.
Γι' αυτό και πολλές είναι μέχρη αηδίας μπερδεμένες, αφού οι προσωπικότητές τους είναι ένα χαρμάνι με λίγο ξέκωλο, λίγο σπουδές, λίγο κατιναριό, λίγο "δε θέλω να έχω ανάγκη τον μαλάκα" και πολύ "εγώ πότε θα γίνω μάνα;".
Γενικώς όποιος αντέξει...

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα,όμως δεν νομίζω ότι οι Ελληνίδες ήταν ποτέ στο παρελθόν πιο ερωτικά και σεξουαλικά απελευθερωμένες απ'όσο σήμερα.Στη δεκαετία του 80 που ήμουν εγώ παιδί, η κοινωνία ήταν πολύ πιο αυστηρή και υποκριτική απένανατι στις γυναίκες.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Είναι και τα δύο.

Γι' αυτό και πολλές είναι μέχρη αηδίας μπερδεμένες, αφού οι προσωπικότητές τους είναι ένα χαρμάνι με λίγο ξέκωλο, λίγο σπουδές, λίγο κατιναριό

:rockon:

Οι σπουδές τις κατέστρεψαν. Σηκώσανε μύτη.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

εγώ πάντως βρίσκω όλες τις γυναίκες υπέροχα πλάσματα.
δεν υπάρχει περίπτωση μια νορμάλ γυναίκα να μην έχει κάτι ενδοιαφέρον πάνω της.
κάθε μια με τη χάρη της....
ας μην βλέπουμε μόνο τα αρνητικά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγώ πάντως βρίσκω όλες τις γυναίκες υπέροχα πλάσματα.
δεν υπάρχει περίπτωση μια νορμάλ γυναίκα να μην έχει κάτι ενδοιαφέρον πάνω της.
κάθε μια με τη χάρη της....
ας μην βλέπουμε μόνο τα αρνητικά.

Ωραια μουνακια  :rockon:

Cliterus

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα,όμως δεν νομίζω ότι οι Ελληνίδες ήταν ποτέ στο παρελθόν πιο ερωτικά και σεξουαλικά απελευθερωμένες απ'όσο σήμερα.Στη δεκαετία του 80 που ήμουν εγώ παιδί, η κοινωνία ήταν πολύ πιο αυστηρή και υποκριτική απένανατι στις γυναίκες.
Μην μπερδεύεις την απελευθέρωση με το χαζολόγημα.
Στη δεκαετία 70-80 ένα μέρος των γυναικών (όχι βέβαια όλες) πέρασε ένα πολύ προοδευτικό φεγγάρι,
διάβασε, έκανε σχέσεις, άκουσε το σώμα του.
Η σημερινή "απελευθέρωση" σε μεγάλο ποσοστό είναι απλώς εφαρμογή του lifestyle και επομένως είναι κάτι που τις φυλακίζει και δεν τις αποδεσμεύει.
Επιπλέον, συμπεριφορές του στυλ κλαμπάκια με χιλιάδες ντεσιμπέλ και χωρίς ανθρώπινη επικοινωνία, ξενέρωτα μπαράκια,
νταραβέρια με ανεγκέφαλους τύπου μπάρμεν, φραγκάτους κλπ, είναι πράγματα που κάποτε θεωρούνταν αδιανόητα (για εκείνο το κομμάτι των γυναικών που πράγματι απελευθερώθηκε.

Οι σπουδές τις κατέστρεψαν. Σηκώσανε μύτη.
Προφανώς, εννοείς ότι έπρεπε να μείνουν τούβλα, ώστε οι μύτες τους να είναι στο ίδιο ύψος με τη δική σου.
Κατά τα άλλα, αν η ελληνίδα έκανε πράγματι σπουδές (και όχι καυλάντα) θα είχε ξεστραβωθεί σε πολλά πράγματα.
Αλλά δεν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γιατί ρε τύπε επειδή είμαι θετικός είμαι και μουνάκιας ?  :2funny:
πίστεψε με είναι είναι από τις λίγες ιδιότητες που μπορώ να πω ότι δεν διαθέτω...

Οι γκομενες λεω ... ειναι ωραια μουνάκια  :uglystupid:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα μια αέναη μάχη μέσα στη γυναίκα αλλά και στη συμπεριφορά της στο καμάκι που θα την ταλαντεύει μεταξύ:

- για ποια με πέρασες ρε μαλάκα;

και

- άντε ρε μαλάκα κάνε την κίνηση...

Οι περισσότεροι άνδρες λόγω δικών τους κόμπλεξ, βλέπουν μόνο το 1ο
ενώ έχει πάρα πολλές γκόμενες που γέρνουν προς το δεύτερο, αλλά δεν το δείχνουν

Αν ορμούσατε σε όλα τα μουνιά που σας δόθηκε ευκαιρία και δεν το κάνατε γιατί κολώσατε, θα μένατε έκπληκτοι από το πόσες θα σας καθόταν, ακόμα και θεόμουνα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα μια αέναη μάχη μέσα στη γυναίκα αλλά και στη συμπεριφορά της στο καμάκι που θα την ταλαντεύει μεταξύ:

- για ποια με πέρασες ρε μαλάκα;

και

- άντε ρε μαλάκα κάνε την κίνηση...

Οι περισσότεροι άνδρες λόγω δικών τους κόμπλεξ, βλέπουν μόνο το 1ο
ενώ έχει πάρα πολλές γκόμενες που γέρνουν προς το τρίτο, αλλά δεν το δείχνουν

Αν ορμούσατε σε όλα τα μουνιά που σας δόθηκε ευκαιρία και δεν το κάνατε γιατί κολώσατε, θα μένατε έκπληκτοι από το πόσες θα σας καθόταν, ακόμα και θεόμουνα...

Ποιο τριτο? δυο επιλογες εχεις. Το δευτερο θες να πεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom